Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Příběhy Dona Quijota

Audiokniha Příběhy Dona Quijota

Délka:

2 hod 34 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Bastard bohů

Bastard bohů

Říká se, že změna je život. Někdy s sebou ale přináší zkázu a smrt… Časy se mění. Kde se dřív rozkládala nehostinná divočina, rostou teď místo vykácených stromů lidské osady. Kámen pomalu nahrazuje kov, na mořích přibývá lodí a barbarský sever, vždy divoký a zuřivý, již

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Zůstal jsem klukem

Zůstal jsem klukem

V pětidílné četbě na pokračování podle knihy rozhovorů "Zůstal jsem klukem" poznáváme profesora Josefa Kouteckého nejen jako špičkového odborníka, lékaře s pevnými mravními a profesionálními zásadami, ale i jako laskavého člověka, osobnost, která svým životem i vyznáva

Obrázek podcastu Demokraté

Demokraté

Ve své první rozhlasové hře Demokraté navazuje Milan Jariš na tradici, která začíná u Stroupežnického zasedáním obecní rady v Honicích v Našich furiantech a končí dnes třeba Havelkovými Vlastníky. Zasedání nebo schůze, kam úřední nutnost svede na jedno místo lidi se spo

Obrázek podcastu Conan - Meč s fénixem, Šarlatová citadela

Conan - Meč s fénixem, Šarlatová citadela

Barbar Conan je zpět! Jeden z otců fantasy přivádí neohroženého Conana na bitevní pláň, kam spěchá na pomoc svým spojencům. Je to však zrádná past. Království Aquilonské. Sem přišel Conan, zvaný Cimmeřan, černovlasý a zachmuřený, s mečem v pěsti, zloděj, pobuda a rváč

Obrázek podcastu Umenie blízkosti

Umenie blízkosti

Psychológ Ján Hrustič hovorí, že osamelosť je, keď sme vedľa seba, ale každý vo svojom svete. Keď partnerstvo upadne do rutiny a láska je vyčerpávaná hádkami, vzájomnými zraneniami, netoleranciou a nepochopením, prichádza odcudzenie a pocit osamelosti. Nie je to však ne

Obrázek podcastu Anežka z Kuenringu

Anežka z Kuenringu

Když se mladý český kralevic Přemysl Otakar II. ožení s téměř o třicet let starší vévodkyní Markétou Babenberskou, je tento diplomaticky dojednaný sňatek považován za oboustranně výhodnou politickou dohodu. To však platí pouze do chvíle, než začne být jasné, že Markéta

Obrázek podcastu Zpověď inkvizitora

Zpověď inkvizitora

Zapomeňte na KLADIVO NA ČARODĚJNICE, teď je tu ZPOVĚĎ INKVIZITORA! Ponurý román odkrývá pozadí šumpersko-losinkých čarodějnických procesů na konci temného 17. století z pohledu jednoho z inkvizitorů, Františka Ferdinanda Gaupa. Vraždy, krádeže, smilstvo. Muž, který ochu

Obrázek podcastu Tajné výlety Fany a Beryho a Po stopách Fany a Beryho

Tajné výlety Fany a Beryho a Po stopách Fany a Beryho

Tajné výlety Fany a Beryho - Příběhy dvou psích nezbedů Fany a Beryho, kteří žijí na farmě pana starosty Kloboučka v malé vesničce mezi Telčí a Dačicemi. Jelikož pan starosta má na psy málo času, často utečou a podnikají samostatné dobrodružné výlety do okolí. Při nich

Obrázek podcastu Legenda o velké zimě

Legenda o velké zimě

Poetický fantasy příběh z dávných dob, kdy zima trvala déle, než měla. Co se všechno stalo, když do kraje přiletěly vrány, když malý chlapec našel ve sněhu kuši, a když tajemný poustevník vládl zázračnou mocí… To je Legenda o velké zimě … melancholické vyprávění, které

Obrázek podcastu Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert (1960)

Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert (1960)

Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert je pohádka, kterou Jan Drda napsal v roce 1960 jako komedii o 8 obrazech. Pohádková komedie o "počlověčeném" čertu, který začal pracovat a naučil se mít rád prosté a dobré obyvatele chudé vesničky. S jeho pomocí odhalí lidé ar

Obrázek podcastu Kohútik, Zlatý hrebienok

Kohútik, Zlatý hrebienok

Kohútik Zlatý hrebienok nažíva v láske a svornosti so svojou sliepočkou Chocholuškou. Jedného dňa sa však stane veľké nešťastie. Kohútikovi zabehne v krku jadierko a začne sa dusiť. Chocholuška sa od strachu oň takmer pominie. Beží za kravičkou, aby jej dala mlečko, tá

Obrázek podcastu Trhačka zubů

Trhačka zubů

Barvité paměti neobyčejné zubařky, která se nebála nikoho a ničeho Mladou Lucile Bradsockovou donutí kruté okolnosti Francouzské revoluce opustit rodnou Normandii a odejít do Paříže, kde její život nabere nečekané obrátky. Vyučí se u slavného zubaře a rozhodne se zasvět

Obrázek podcastu Život a dílo skladatele Foltýna

Život a dílo skladatele Foltýna

Román navazuje na Čapkovu noetickou trilogii (Hordubal, Povětroň, Obyčejný život), ale na rozdíl od ní v tomto případě už nejde o nepoznatelnost mnohotvárného lidského života. Devatero monologických svědeckých výpovědí o nepoctivém skladateli Foltýnovi (desátou připojil

Obrázek podcastu Opona

Opona

„Udělejte si výlet do komunismu! Zažijte padesátá léta na vlastní kůži!“ Pražský podnikatel Josef Kraal má úspěšnou firmu, milující manželku a peněz na rozdávání. Jen ta jeho dospívající dcera mu dělá starosti – Luisa se totiž zhlédla v krajně levicové ideologii a ve s

Obrázek podcastu Pan Kobkán vdává dceru

Pan Kobkán vdává dceru

Satirický obrázek ze života českých drobných podnikatelů na počátku 20. století líčí trampoty velkošpeditéra Kobkána, jehož dcera se zapomněla s jistým "panem inženýrem". Pan Kobkán tedy nejen vdává svou dceru, ale zároveň zachraňuje ohroženou rodinnou čest a dobré jmén

Obrázek podcastu Defoe: Robinson Crusoe

Defoe: Robinson Crusoe

Původní 2LP komplet 1118 4531 vyšel v Supraphonu poprvé v roce 1985, na CD (SU 5069-2) pak vyšel v podstatně zkrácené podobě titul poprvé v roce 1999. Nyní je posíláme do digitálních obchodů v původní délce.

Obrázek podcastu Život víry 2024/04

Život víry 2024/04

Život víry 2024/04 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * „Přitahují mě problémové situace“ – rozhovor s Pavlem Plchotem Kazatel, během jehož

Obrázek podcastu Hunger Games - komplet 1. - 3. díl

Hunger Games - komplet 1. - 3. díl

POZOR! Audioknižní komplet - Zakupte si komplet Hunger games a ušetříte až 148 kč. Vítězství znamená slávu a bohatství. Prohra znamená jistou smrt. To jsou Hunger games... Šestnáctiletá Katniss chce nejprve jen zachránit svou sestru, která byla do této zvrácené reality

Obrázek podcastu Dialogy nad životem

Dialogy nad životem

Když jsem přemýšlel o tom, jaký nepsaný odkaz bych zde měl po sobě zanechat, vzpomněl jsem si na dlouhou sérii takzvaných dialogů nad životem. Někdy v polovině devadesátých let jsem takto nazvaný návrh pořadů předložil vedení stanice Český rozhlas 2 - Praha. Zdůraznil j

Obrázek podcastu Těžší než nebe: životopis Kurta Cobaina

Těžší než nebe: životopis Kurta Cobaina

Strhující životopis rockové legendy Kurta Cobaina ožívá v audioknize Těžší než nebe v podání Matěje Hádka. Frontman kapely Nirvana byl považován za jeden z nejsilnějších hlasů své generace a hudebního stylu grunge. Byl obdivován fanoušky i kritikou, zároveň ale zápasil

Obrázek podcastu Naši furianti

Naši furianti

Klasická realistická hra Ladislava Stroupežnického s podtitulem "obraz života v české vesnici o čtyřech dějstvích" měla premiéru v roce 1887 v Národním divadle a od té doby se díky svým kvalitám stala součástí českého dramatického repertoáru. Prakticky každá divadelní g

Obrázek podcastu Duch znojemských katakomb

Duch znojemských katakomb

Oldřich z Chlumu přijíždí spolu s panošem Otou jako jeden z vyslanců českého krále do Znojma, kde se koná jednání o smíru mezi moravskou a rakouskou šlechtou. Nejde o žádnou vážnou rozmíšku a tak král očekává, že bude potvrzen a náležitě oslaven úspěšný výsledek vyjedná

Obrázek podcastu Remek: Pod námi planeta Země

Remek: Pod námi planeta Země

Komentář k původnímu LP albu vydanému v Supraphonu v roce 1980 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně:...A stovky setkání s dělníky, zemědělci, vojáky, pohraničníky, vědci, pracovníky podniků, úřadů, s mládeží. Všichni budou chtít vědět a znát. Budou se ptát vcelku na to