Audiokniha Přepadení národní banky

Jedeme na dovolenou
Na Šumavu, do Itálie, do Kalifornie nebo na Warnemünde. Autem, vlakem, lodí, letadlem. S rodinou, přítelem, čerstvou známostí, zaměstnavateli, ale i sama, jen tak s batohem. Míst, kam se vydat na dovolenou, je nespočet, způsobů, jak se tam dopravit, celá řada, a možnost…

Umění konverzace
Jiří Adamíra jako soukromý učitel a Jana Preissová jako jeho žačka v půlhodinové lekci společenské konverzace. Vždyť umění dobře mluvit a vystupovat potřebuje k úspěšnému životu snad každý z nás!

Do oblak – Velká kniha pro malé i velké piloty
Chceš pilotovat stíhačku? Nebo tě jen baví pozorovat letadla, fascinují tě kokpity, pilotova výstroj, letecká akrobacie nebo kluzáky? V téhle barvité knížce tě s tím vším seznámí opravdový český bojový pilot a první český astronaut! Ukáže ti, jak to vypadá ve výcvikovém…

S láskou z parku
Věčně vytížená Claire nemá na lásku čas. Až do chvíle, kdy se doslova srazí s Ashwinem. Po prvním rande to mezi nimi vypadá nadějně, ale nadšení netrvá věčně. Claire má syndrom vyhoření, Ash s ní přestane komunikovat a sestra jí hodí na krk své dvě dcery. Náladu jí zved…

Cesta pravého muže
Má můj život smysl a cíl? Jaké je moje životní poslání? Co vlastně ženy doopravdy chtějí? A jak je milovat a zůstat při tom volný? Těmito a podobnými otázkami se již někdy zaobíral každý muž. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpoved. Nyní před sebou máte knihu, kter…

Karibské tajemství
Slečna Marplová tráví prázdniny na karibském ostrově St. Honoré. Nikoho z fanoušků oblíbené hrdinky jistě nepřekvapí, že nádherné počasí a překrásná přímořská scenérie jejímu zvídavému duchu nestačí. Ani historky jejího společníka majora Palgravea ji příliš nezaujmou. Z…

Deset nejčastějších podnikatelských chyb
Chybami se člověk učí a těch deset nejzásadnějších, kterých se podnikatelé dopouštějí dnes a denně, představuje další vzdělávací audiokniha pro podnikatele. Většinou jde o stejné chyby, které dělají podnikatelé opakovaně. Proto je cílem této audioknihy naučit je těmto c…

Moc
První kniha z kultovní série Věrní a padlí od uznávaného autora fantasy Johna Gwynna. Mladý Corban se závistivě dívá, jak se z chlapců stávají muži a učí se umění války. Sám už touží držet meč a kopí, aby chránil zemi svého krále. Ten den však nastane dřív, než čekal. T…

Pasu, pasu písničky
Nejoblíbenější deska ze všech, které kdy Dáda Patrasová nahrála, vznikla v roce 1989 jako LP. Založila nesmírnou popularitu mladé zpěvačky, prodalo se jí hned v počátcích několik stovek tisíc a od té doby v reedicích stále neomylně kraluje mezi písničkovými komplety pro…

Marie Terezie: Symfonie života velké císařovny
Barvitý portrét jediné ženy na habsburském i českém trůně se zaměřuje nejen na státnické působení Marie Terezie v roli císařovny Svaté říše římské v letech 1740–1768, ale líčí i její soukromé záliby a vrtochy, obavy či frustrace. Zkušený popularizátor sleduje její vztah…

Vedli jsme si dobře, hochu
Mám v telefonu fotografii, na které jsem jako dítě se svým otcem na pláži. Často tomu chlapci říkám: „Vedli jsme si dobře, hochu.“ Občas se zamýšlím nad tím, jak se kluk z Walesu, syn pekaře, dostal až sem. Celý můj život je jedno velké tajemství. Tato kniha vypráví můj…

Rottrová: Divadélko pod věží
Po jubilejních oslavách v podobě 3CD kompilace a 17CD/DVD boxu přichází digitální chvíle pro všechna důležitá samostatná alba Marie Rottrové. Fanoušci tak dostávají k dispozici maximum albových nahrávek jedné ze zásadních ženských postav naší populární hudby! (původní a…

Mému mladšímu já
Napsali jsme dopisy... Těm, kdo zatím opatrně našlapují kolem sebe, i Těm kdo se vrhají střemhlav do vln. Těm, kdo hledají správný směr i Těm, kdo si před radami zakrývají uši. Těm, kdo ještě věří pohádkám, i Těm kdo už nevěří ani sami sobě. Těm, kdo potřebují obejmout,…

Eliška Rebelka
„Vždycky byla tvrdohlavá, to přece víme,“ snažil se tatínek maminku uklidnit. „To jo, ale teď je to jiné. Od té doby, co se kamarádí s těmi dvojčaty, se chová jako... jako... jako nějaká rebelka!“ Ahoj! Jmenuju se Eliška a chodím do druhé třídy. Včera jsme ve škole dost…

100 statečných - Host č. 18 - Martin Veselovský 07.06.2014
Hostem J. Pokorného - M. Veselovský (moderátor publicistických pořadů)

Romeo and Juliet
Audiokniha Romeo and Juliet namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A2 pro mírně pokročilé posluchače. The story of Romeo and Juliet is probably the most famous love story of all time. It is set in mediaeval Verona and follows Romeo, son of the house of Montague as …

Život víry 2022/12
Život víry 2022/12 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Daniela Nováková: Nesplňovala jsem církevní standardy Maminka současného p…

Voda na Marsu
Na čtyřech místech povrchu Marsu - v oblastech zvaných Hale, Palikir, Horowitzův kráter a Coprates Chasma objevili výzkumníci NASA spektrální analýzou pozůstatky zanechané proudem silně slané vody. Všeobecně se soudí, že jde o první skutečný důkaz existence tekoucí vody…

Hra o trůny 4 - Hostina pro vrány
Na hostině pro vrány je mnoho hostí - ale jen pár jich nakonec přežije... Epická sága George R. R. Martina a předloha seriálu HBO Hra o trůny pokračuje. Válka, která zuřila tak dlouho, strávila sama sebe. Sedm mocností je po staletích krutých zápasů nuceno žít v tísnivé…

Wernisch: Kominické lodě
V červnu příštího roku oslaví sedmdesátiny jeden z nejčtenějších a nejpřekládanějších českých básníků, Ivan Wernisch. K básníkovu jubileu vznikla podle jeho předposlední sbírky tato nahrávka v interpretaci nejen řady skvělých herců, ale i autora samotného. Název vysvětl…

Život víry 2023/09
Život víry 2023/09 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Ludmila Matušková, Lucie Endlicherová a Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Mariam Ibrahímová: I ve vězení jsem měla radost Súdán…

Život víry 2023/11
Život víry 2023/11 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Lucie Endlicherová, Jitka Vyležíková, Petr Raus, Jakub Lofítek. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Eliška Krmelová: Svět je dnes …

Jak porozumět člověku
Osvojte si umění mezilidské komunikace. Občas se zdá, že jsme ztratili schopnost porozumět jeden druhému. Každému z nás byla od dětství vštěpována zejména pravidla chování, ale ohledně sounáležitosti a opravdového pochopení druhého člověka jsme se toho dozvěděli překvap…

Bouřlivé ticho
Příroda má pro Raynor a jejího manžela Motha odpovědi na všechny otázky. Společně ušli tisíc kilometru po větrném, divokém anglickém pobřeží, a útesy, nebe a křídová půda pod nohama jim teď připadají jako domov. Moth trpí nevyléčitelnou nemocí, ale v přírodě jako by se …

Kapitánka Mia a cesta za pokladem
Mia tráví léto u dědy na hausbótu. S novým kamarádem Šimonem a psem Nemem se vydávají na dobrodružnou cestu za pokladem. Je tu však ještě někdo, kdo chce ukořistit jejich poklad. Podarí se Mie se Šimonem objevit všechny tajuplné indicie a rozluštit zapeklité hádanky? Bu…