Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Poslední zrada

Audiokniha Poslední zrada

Délka:

12 hod 34 min

Čte:

Lukáš Hlavica

Vydavatel:

Radioservis

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Křehkost

Křehkost

Bára a Filip. Dva mladí lidé podobní tolika ostatním. Dají se dohromady přes Tinder. Nejdřív si píšou, poznávají se, váhají. Šrámy z předchozích partnerství se mísí s touhou konečně objevit pravou lásku. Oba mají za sebou řadu vztahů, mají slibně rozjeté kariéry. Touží

Obrázek podcastu Prázdné ulice

Prázdné ulice

Děj románu se odehrává v roce 1999 v Praze. Vypravěč objeví na skládce na okraji města věc, jejíž účel nezná – je to nějaký nástroj, emblém, socha nebo snad písmeno neznámé abecedy? Ukáže se, že předmět je nějak spojen se záhadným zmizením mladé dívky. Vypravěč po ní pá

Obrázek podcastu Průšvihy Billa Madlafouska

Průšvihy Billa Madlafouska

10 příběhů z úspěšné knížky pro děti čte Oldřich Kaiser. Ahoj, já jsem Bill, a tohle je deník o naší partě. Teda o vaší ne, vy v ní přece nejste. Nebo jste, když budete poslouchat, co se nám všechno stalo? No, ať je to, jak je to, tak já vám chci říct, jaký jsme letos

Obrázek podcastu Orel na lovu

Orel na lovu

V zimě roku 44 našeho letopočtu obsadila římská armáda po řadě krvavých bitev město Camulodunum. Zatímco generál Plautius, velitel Druhé legie, vymýšlí postup dalšího tažení, loď, na níž cestuje jeho žena a děti, zničí bouře. Generálova rodina upadne do zajetí temného b

Obrázek podcastu Isabela a bílé mraky

Isabela a bílé mraky

Isabele je jedenáct, bydlí v Praze a právě končí pátou třídu. V den vysvědčení se doma dozví nečekanou novinku: rodina se přestěhuje na venkov, kde chtějí maminka s tatínkem založit kozí farmu a hospodařit. Isabela je nejdřív nešťastná, ale život na statku si postupně z

Obrázek podcastu Suchý hadr na dně mořském

Suchý hadr na dně mořském

Neuměla šplhat. Chtěla být prodavačkou jako teta Bedřiška s velkýma prsama. Nenáviděla kostel, do kterého musela chodit, a nechtěla vodit svého bratra do školky, protože byl tlustý a do punčocháčů jí s ním museli pomáhat ostatní. Měla ráda knížky a nechápala, proč ostat

Obrázek podcastu Krajina těla

Krajina těla

Zpověď ženy, která prožívá několik osudových okamžiku najednou: snaží se překonat samu sebe v extrémních podmínkách, ale tragická láska ji téměř srazí na kolena. Žena a hory, muži a moderní výtvarné umění. Soudobý román o partnerských vztazích, akcentující aktuální téma

Obrázek podcastu Katyně

Katyně

Jak pomoci přenádherné dívce Lízince Tachecí, které by každý muž snesl modré z nebe, když ji nevezmou ani na gymnázium ani na konzervatoř ani na jinou školu s maturitou?? Nezbývá než otevřít složku PST! a přijmout ji do nultého ročníku tajné školy pro popravčí, aby se s

Obrázek podcastu Čokoláda

Čokoláda

Do francouzské vesnice Lasquenet nad Tannou se bůhvíodkud přistěhuje exoticky vyhlížející cizinka Vianne Rocherová se svou dcerou Anouk a otevře si tu prodejnu čokolády přímo proti kostelu. Otec Reynaud v ní od počátku vidí vážné nebezpečí pro své stádečko, především ny

Obrázek podcastu Válka o Uber

Válka o Uber

>> „Chcete-li pochopit dnešní Silicon Valley, určitě si poslechněte tuto knihu. — John Carreyrou, autor bestselleru Zlá krev # O audioknize Válka o Uber je podnikatelský thriller o startupu, který měl našlápnuto mezi giganty jako Apple, Google nebo Amazon. Mike Isaac

Obrázek podcastu Porodní sestra z Osvětimi

Porodní sestra z Osvětimi

Porodní sestra z Osvětimi je dramatický příběh inspirovaný skutečnými osudy Stanisławy Leszczyńské. Tato polská porodní sestra vedla v táboře tisíce porodů, při nichž nezemřelo žádné dítě ani žádná žena. Do koncentračního tábora v Osvětimi přijíždí další transport vězňů

Obrázek podcastu Sedm let v Africe

Sedm let v Africe

Po smrti svého otce odešel autor z Česka do Nigérie, aby odvrátil pád hrozící jeho rodině. Následoval volání dávné rodové tradice, vrátil se do Afriky jako dědic trůnu a přebral odpovědnost za osud příbuzenstva, které však sotva znal. Na této cestě našel nejen své kořen

Obrázek podcastu Jim Pinkerton

Jim Pinkerton

Společně a v jednom "balíčku" vám nabízíme 2_5 dílů seriálu o detektivovi kanadské jízdní policie z pera manželů Hany a Miloně Čepelkových. V první sérii v hlavní roli, v režii Ladislava Rybišara, vystupuje Viktor Preiss, v dalších pěti pokračování, v režii Karla Weinli

Obrázek podcastu Pan Garcia

Pan Garcia

"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto

Obrázek podcastu Osvětimská knihovnice

Osvětimská knihovnice

Nejstatečnější je ten, kdo z bahna lágru znovu vstane. A kráčí zpříma, i když má strach. Počátkem roku 1944 v Osvětimi-Březince plápolala jiskřička naděje i uprostřed metodického barbarství. Na nejzvrácenějším místě tehdejšího světa, na dohled od továrny na smrt, byl zř

Obrázek podcastu Barvy mého Londýna

Barvy mého Londýna

Postřehy zpravodaje z britské metropole. Postřehy bývalého zpravodaje České televize ve Velké Británii, které se nevešly do reportáží. Dolanský líčí své dojmy, zachycuje atmosféru míst a okamžiků. Bývalý zpravodaj České televize zaznamenával ve svých reportážích událost

Obrázek podcastu Manifest menopauzy

Manifest menopauzy

>> V recenzích by menopauza nedostala jedinou hvězdičku! – „Tenhle podnik má problémy s regulací teploty. Chvíli vedro, pak zase strašná zima. Popírá zákony termodynamiky. Nedoporučuji!“ – „Hrůza! Krvácení bylo objednáno, ale změnili termín, aniž by mi dali vědět!“ – „S

Obrázek podcastu Můj život v Severní Koreji

Můj život v Severní Koreji

Neustále jsme žili v šeru. V obavě, že by nás mohli slyšet sousedé, jsme spolu téměř ani nemluvili… Život v hladomoru a totalitní diktatuře dohnal mladou Severokorejku Pak Čihjon k útěku i za cenu, že opustí umírajícího otce. Její první pokus přejít nelegálně hranice v

Obrázek podcastu Řbitov zviřátek

Řbitov zviřátek

Doktor Louis Creed našel konečně ten pravý domov pro svou rodinu. Se ženou a dvěma dětmi se přestěhoval z Chicaga do velkého domu uprostřed venkovské krajiny v Maine. Radost mu trochu kazí jen blízká rušná silnice. Ale okolní lesy v sobě skrývají něco daleko nebezpečněj

Obrázek podcastu Paklíč

Paklíč

Detektivní komedie plná záměn, chyb a omylů. Slavný spisovatel detektivek Ludva Láce náhodou zjistí, že pražské podsvětí dostalo zálusk na jeho víkendovou vilu. Rozhodne se krádeži zabránit za pomoci inspektora Čepeláka. Jenže i za něj se vydává jeho dvojník. Situace se

Obrázek podcastu Přísně tajný spolek svérázných čarodějek

Přísně tajný spolek svérázných čarodějek

Milovat lidi vyžaduje pořádný kus odvahy. Stejně jako milovat sám sebe! Být čarodějkou v současné Británii není nic jednoduchého. Mika by mohla vyprávět. Musíte dodržovat přísná pravidla utajení a být neustále na pozoru. Zároveň ale platí, že magie chce být používána. A

Obrázek podcastu Můj příšerný syn

Můj příšerný syn

„Adámek zdědil po tatínkovi všechno – podobu i vlastnosti. Bohužel jen ty špatné…“ říká s nadsázkou sobě vlastní herečka a spisovatelka Ivanka Devátá. V zábavném a nostalgickém vyprávění o svém mladším synovi Adamovi se noří do početných vzpomínek – na synovo dětství a

Obrázek podcastu Gottwaldova mumie

Gottwaldova mumie

Naneštěstí pro Išku to není začátek anekdoty, ale její nové pracovní rutiny. Mladá vdova a matka malého chlapce nastupuje jako uklízečka do nejstřeženější budovy tehdejšího Československa — Mauzolea Klementa Gottwalda na pražském Vítkově. Mrtvý je tu uložen k věčnému od

Obrázek podcastu Objektivní nález

Objektivní nález

„Když se narodíte do rodiny násilníka a alkoholičky, máte dvě možnosti, jak naložit se svým životem. Za prvé si ho můžete podělat. Anebo si ho poděláte míň, když se budete víc snažit. Je čas na pravdu o tom, jaký ve skutečnosti jsem. A věřím, že nepíšu jen vlastní příbě