Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Posledné tajomstvo

Audiokniha Posledné tajomstvo

Autor:

Dan Brown

Délka:

22 hod 58 min

Čte:

Marek Koleno

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Nabroušené pohádky a jiné macourkoviny

Nabroušené pohádky a jiné macourkoviny

Geniální soubor fantastických pohádek Miloše Macourka Nevšední, místy až výstřední pohádky ze světa, kde je vše vzhůru nohama. Vaše děti je budou milovat, a vy také ! Výlet do světa, kde je vše vzhůru nohama! Představte si, že se vaše klíče od domu, sklepa a zahrady do

Obrázek podcastu Můj strýc Odysseus

Můj strýc Odysseus

Majitel pohřebního ústavu vidí život trochu jinak. Román zachycuje dobu od přelomu století do třicátých let, v němž ožívá stará dobrá Vídeň i tehdejší Praha, a líčí příběh majitele pohřebního ústavu Pepiho Frajvalda, člověka širokého srdce. Výborně napsaný román zachycu

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t

Obrázek podcastu Remek: Pod námi planeta Země

Remek: Pod námi planeta Země

Komentář k původnímu LP albu vydanému v Supraphonu v roce 1980 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně:...A stovky setkání s dělníky, zemědělci, vojáky, pohraničníky, vědci, pracovníky podniků, úřadů, s mládeží. Všichni budou chtít vědět a znát. Budou se ptát vcelku na to

Obrázek podcastu Ve výslužbě - Smrt na vsi

Ve výslužbě - Smrt na vsi

Arnošt Milota řečený Arno, kdysi detektiv z oddělení vražd, si už několik měsíců užívá penzi v rodné vesnici. Uprostřed jedné víkendové noci však dojde k vraždě, která jindy poklidnou obec naprosto šokuje – smrt jednoho z místních totiž vypadá jako vystřižená z divokých

Obrázek podcastu Buď v pogodě

Buď v pogodě

Audioknihu čte Sandra Pogodová a Jan Kanyza Mám intenzivní pocit, že zatímco jiní stáli před narozením frontu na chytrost a šikovnost, já jsem se omylem zatoulala ke stánku, kde rozdávali nemotornost a nepoučitelnost. Můj život je plný karambolů a neskutečně skutečných

Obrázek podcastu Svatá

Svatá

Život ovdovělé hospodské Aloisie se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy se její dceři Kristě zjeví v lese Panna Maria. Třebaže ji krom Kristy nikdo neviděl, zpráva o zjevení se rychle rozkřikne, do zapomenutého kraje začnou proudit zástupy a zadlužená hospoda konečně pr

Obrázek podcastu Běsi z temného hvozdu

Běsi z temného hvozdu

Slunečního světla ubývá. Bohové opustili zemi a ztemnělou krajinou se plíží běsové. Vprostřed hvozdů se v osamocených chýších a osadách skrývají poslední lidé. Před spáry démonů je chrání chatrné hradby nebo bariéry z kouzel. Kruté časy zde přečkává i lovec Mladen a dív

Obrázek podcastu Zahrada sirén

Zahrada sirén

Přichází Čas zabíjení a Čas umírání, přesně jak to prorokoval černokněžník Orichalkian. Vévodstvím Barro prošel mor, Arkastie stojí na prahu občanské války a Gordonovu zemi ovládli neznámí dobyvatelé. Skutečná válka však ještě nezačala. V Zahradě sirén je ukrytý chlapec

Obrázek podcastu Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte

Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte

Jak si zachovat klid a bdělou pozornost v uspěchaném světě. Jiný úhel pohledu přináší nové životní cesty. Průvodce na cestě k vnitřnímu klidu a rovnováze pro moderního člověka. Tato audioknížka plná duchovní moudrosti zen-buddhismu přináší příležitost k zamyšlení nad r

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 42 - Dana Kalinová 07.06.2014

100 statečných - Host č. 42 - Dana Kalinová 07.06.2014

Hostem L. Výborné - D. Kalinová (ředitelka knižního veletrhu Svět knihy)

Obrázek podcastu Svět podle Garpa

Svět podle Garpa

Když se Amerika změnila v minové pole, braňme se groteskou. Přestože na svět přišel skoro neposkvrněným početím a matčina drsná výchova z něj učinila syna nevídaných schopností, snaží se T. S. Garp i bez otce obstát. Vaří, uklízí, naslouchá a hlavně jedná fér s přísluš

Obrázek podcastu Mimochodem

Mimochodem

Woody Allen „Nechci dosáhnout nesmrtelnosti svým dílem, ale tím, že nezemřu.“ ... „Je pěkné, když si někdo najde ženu na celý život. Ještě hezčí je, když kromě toho pozná i pár dalších.“ Ve vzpomínkách Woody Allena nejen o ženách. Dlouho očekávané vzpomínky jednoho z ne

Obrázek podcastu Obchodníci s vesmírem

Obchodníci s vesmírem

Klasika zlatého věku sci-fi. Píše se rok 2050 a právě se rozjíždí největší kšeft lidské historie – právo kolonizovat Venuši. Úkolem získat co nejvíce dobrovolníků je pověřen Mitch Courtenay z velké reklamní agentury. Reklamní byznys však ovládá svět a konkurence jde Mit

Obrázek podcastu Noc v Čechách

Noc v Čechách

Jana Hlaváčová, Luděk Munzar a Ivan Trojan v komorní historické hře ze života francouzsko-švýcarské spisovatelky Anne Louise Germaine de Staël-Holstein, které Napoleon zakázal pobyt v okruhu 400 mil od Paříže.Epizoda ze života spisovatelky madame de Stäel. Ta prchá, sle

Obrázek podcastu Dousková: Goldstein píše dceři

Dousková: Goldstein píše dceři

Navazuje na úspěšnou audioknihu Hrdý Budžes Vypráví Arnošt Goldflam Prvotinou Goldstein píše dceři započala autorka Irena Dousková řadu populárních knih se silnými autobiografickými rysy - Hrdý Budžes, Oněgin byl Rusák a Darda. Otec hlavní hrdinky Helenky Součkové, zde

Obrázek podcastu Selský baroko

Selský baroko

Ono se snadno řekne udělat tlustou čáru za minulostí... Většině lidí není jejich původ lhostejný a genealog Pavel Straňanský si na tom založil živnost. Spolu s informacemi o předcích však leckdy vypluje na povrch i špína, o kterou jejich potomci rozhodně nestojí – zato

Obrázek podcastu Stínadla se bouří

Stínadla se bouří

Dobrodružství Rychlých šípů pokračuje! Druhý díl stínadelské trilogie. Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu. Nečekaná zpráva o znovunalezeném ježkovi v kleci spustí smršť nových událostí, vontské hnutí ožije a schyluje se k volbě Velkého Vonta. Pro vše

Obrázek podcastu Anežka z Kuenringu

Anežka z Kuenringu

Když se mladý český kralevic Přemysl Otakar II. ožení s téměř o třicet let starší vévodkyní Markétou Babenberskou, je tento diplomaticky dojednaný sňatek považován za oboustranně výhodnou politickou dohodu. To však platí pouze do chvíle, než začne být jasné, že Markéta

Obrázek podcastu Tucet rad 1

Tucet rad 1

Dvanáct svěže napsaných krátkých úvah fejetonovitého typu. Maximum informací, tipů a dobrých rad za minimum času. Podobné úvahy autora vzbudily před lety velký ohlas v přílohách MF Dnes (Zaměstnání, Vzdělávání, Vztahy). I pro ty, kteří je kdysi četli, je skvělé si je v

Obrázek podcastu Život je boží

Život je boží

Filip je mladý, začínající učitel. Bydlí v moderním, dvoupokojovém bytě na kraji malého města se svým psem Aronem. Před nedávnem se s ním rozešla přítelkyně Eliška. Naštěstí odjela na letní brigádu do Anglie. Je těžké zapomenout na někoho, koho milujete. Dokáže to Filip

Obrázek podcastu Chlapec v pruhovaném pyžamu

Chlapec v pruhovaném pyžamu

Devítiletému Brunovi se nechce opouštět starý dobrý pokojíček, školu ani kamarády v Berlíně a stěhovat se do nového, osamělého a ponurého domu v tajemném místě, kterému říkají Oušic. Jenomže Fíra, nadřízený Brunova tatínka, tak rozhodl a děti do podobných záležitostí ne

Obrázek podcastu Horský křišťál

Horský křišťál

Nejpůsobivější příběh, který Stifter napsal. Sugestivně popsané ticho zasněžené a ledovcem pokryté krajiny je přímo slyšet. Popis pro distribuci: Jednoduchý poetický příběh, který vás zavede do zimních hor, nádherných a nemilosrdných. Rodiče sourozenců Konráda a Sann

Obrázek podcastu Třináct záhad

Třináct záhad

Jednoho úterního večera zavítá do postaršího domku v anglické vesničce St. Mary Mead pět různorodých osob – mladý spisovatel, umělkyně, penzionovaný komisař ze Scotland Yardu, místní farář a advokát. Přijmou pozvání laskavé starší dámy a v její společnosti se pokusí týd

Obrázek podcastu Wim Hof. Cesta Ledového muže

Wim Hof. Cesta Ledového muže

Jak Wim Hofova metoda přispívá k tomu, abyste trvale zářili zdravím? Současná věda již prokázala, že legendární metoda Wima Hofa založená na práci s dechem, myslí a chladem může opravdu výrazně napomoci k celkovému fyzickému i psychickému zdraví. Dodá nám tolik potřebno