Audiokniha Polní žínka Evelínka (1976)

Jóga vědomí slovem 10
Audio nahrávky ze setkání jógy vědomí – Padmafarma – červenec 2018. V těchto nahrávkách najdete tato témata a cvičení: jak správně přistupovat k seminářům a efektivně je využít, umění dřepu, změna vztahu k času, vnitřní disciplína, rezonance mantry om a fonémů A, Ach at…

Metóda Wima Hofa
Jediná kniha priamo od Wima Hofa „Dokážete doslova nemožné. Môžete prekonať chorobu, zlepšiť si psychické zdravie aj fyzický výkon, dokonca dostať pod kontrolu vlastnú fyziológiu. Zvládnete každú stresovú situáciu.“ Wim Hof, prezývaný Ľadový muž, je držiteľ viacerých sv…

Břemeno minulosti
Práce na oddělení vražd připomínala někdy Krauzovi jízdu na horské dráze: chvíli nahoru, chvíli dolů - někdy nevěděli, kam dřív skočit, jindy jako by si vrazi vybírali náhradní volno. Za rychlé vyřešení posledního případu si Krauz a Canis vysloužili šťavnatou odměnu a s…

Jóga vědomí slovem 4
Jóga vědomí slovem 4 - audiokniha obsahuje nahrávky ze setkání jógy vědomí ve Vnitřním kruhu z 10. 2. 2018. Obsah: 1. Princip vědomí – kultivace vědomí celo-tělesného prožívání, 2. Kultivace prostorové subjektivity těla (jóga-um prostoru), 3. Kultivace vědomí dechu (jóg…

Tekuté krystaly
Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky…

David Hecl: Mluví k vám kapitán
Ještě teď, když si na to celé vzpomenu, mi naskakuje husí kůže. Doma v Dubaji jsem si na telefonu nařídil několik budíků, abych nezaspal. Nakonec jsem je ani nepotřeboval, protože jsem se celou noc převaloval a nemohl se dočkat. Když jsme se v Praze blížili k zemi, všim…

Kluci bez srdce
Uprostřed jedné z nejbrutálnějších norfolkských zim je na legendárním Kameni z Lyngu nalezeno zmrzlé tělo. A jelikož je Robert Kett zraněný a mimo službu, případ připadne detektivům Savageové a Porterovi, kterým začne být brzy jasné, že mladík nebyl jen zabit. Byl oběto…

Pan Masters
Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v…

Mindfulness pro začátečníky
Poznejte, kdo jste. Mindfulness znamená uvědomování si, všímavost. K tomu, abychom byli ve větším souladu sami sebou i se světem, slouží i základy meditace, které autor včlenil do západní medicíny. K poznání sebe samého, k orientaci ve vztazích s druhými lidmi i ve svě…

Desatero úspěšného podnikatele
Desatero úspěšného podnikatele odhaluje soubor pravidel, kterých se drží podnikatelé, kteří jsou ve svém podnikání dlouhodobě úspěšní. Podnikání a úspěch v něm ovlivňuje mnoho proměnlivých faktorů, ale ty, které jsou pro úspěch v podnikání klíčové může každý podnikatel …

Armabetton
Když se řekne beton, zní to bezpečně a solidně. Ani opravdu velké množství betonu člověka nevyděsí. Miliony tun betonu ve vesmíru nedaleko naší planety vás také o spánek nepřipraví. Ale co když se ta obrovská hmota začne pohybovat k Zemi? Hrozí zánik celého lidstva. Osu…

Odpracuj si svoje ja
Dr. Nicole LePera vo svojej klinickej praxi často narážala na obmedzené možnosti tradičnej psychoterapie. Svojim pacientom – a sebe – však chcela ponúknuť viac, preto vykročila na cestu budovania jednotnej filozofie duševného, fyzického a duchovného zdravia. Dosiahnuté …

Němčina pre mierne pokročilých B1 - časť 2
Ďakujeme za váš záujem o kurz Nemčina- slovná zásoba pre mierne pokročilých B1 - časť 2. Kurz je určený pre mierne pokročilých študentov, ktorí už nemčinu študovali jeden alebo dva roky a majú osvojené jej základy. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že s…

Meditace mettá
V této knize nás Visu seznamuje se meditací mettá. V první kapitole najdete instrukce, které nám umožňují praktikovat meditaci mettá v nejrůznější životních situacích. Další kapitoly pak popisují rozvíjení dalších tří Čtyř božských dlení – soucitu (karuná), spoluradosti…

Křesťanská konference 2012
Nahrávky všech promluv a seminářů z 25. Křesťanské konference, jejímž mottem bylo „Věřím v církev“.Řečníci: Sandy Millar, Lubomír Ondráček, Miro Tóth, Karel Řežábek, Dan Drápal, Lubomír Hlavačka, Jiří Unger, Pavel Raus, Pavel a Brigita Vimrovi, Jan Zajíc. Témata: Hlava…

Trvalý záznam
Edward Snowden. Muž, ktorý odtajnil americký systém masového odpočúvania a sledovania verejnosti. Systém, ktorý sám pomáhal vybudovať. Dvadsaťdeväťročný Edward Snowden v roku 2013 šokoval svet, keď sa ako príslušník CIA a NSA rozišiel so svetom amerických tajných služie…

Sedmá pohroma
Profesor Harold McCabe zmizel při hledání důkazů deseti egyptských ran z Mojžíšových časů. Když se po dvou letech znenadání objeví, zemře dříve, než stačí odvyprávět svůj příběh. Následná pitva ale odhalí děsivou věc – někdo jej začal mumifikovat zaživa a lékařský tým, …

Arila: Pád temnoty
Vítězství v Citadele získalo všem drahocenný čas, během nějž se svět Aldonolu připravoval na příchod nevyhnutelného. Ale vypůjčený čas vypršel. Temnota z oblohy padla na lidský svět a bohové jdou do války. Arila si konečně přizná skutečný rozsah svých sil a zjistí, jest…

Kmotr
Vše pro rodinu. Tak pravil padrino – a basta! Pár měsíců po druhé světové válce je organizovaný zločin pod taktovkou gangsterů z řad italských přistěhovalců stejně čilý, jako kdyby Amerika s Alem Caponem nikdy nezatočila. Pod pláštíkem firmy na dovoz sicilského olivovéh…

Zápisník abstinentky
Detox a protialkoholní léčba je jako výstup na horu – poté, co je absolvujete, ještě zdaleka nemáte vyhráno. Nejdřív musíte bezpečně sestoupit do normálního života a pak vás už napořád čeká maraton zvaný abstinence. Michaela Duffková opět otevírá tabu ženského alkoholis…

Bohatí musejí zemřít
Někdejší hvězdný fotbalista a podnikatel zemře v luxusní kryosauně. Zdá se, že smrt Jesúse Martíneze uvnitř milánského mrakodrapu způsobila technická závada. Jenže vyšetřovatelka Colomba Caselliová ví, že náhody ve světě bohatých neexistují. Spolu s Dantem Torrem, exper…

Africká zima
Jižní Súdán, nejmladší stát světa, už celá desetiletí sužují ozbrojené konflikty. Na začátku roku 2017 se do míst s nedostatkem potravin, kde se až příliš daří infekčním a tropickým nemocem, vydává lékař Tomáš Šebek jako jeden ze zástupců mezinárodní organizace Lékaři b…

Obchodní angličtina pro začátečníky
Tento kurz je určen všem, kteří si chtějí procvičit a zároveň rozšířit slovní zásobu v základní obchodní angličtině. Najdete v něm potřebnou slovní zásobu a fráze ke každodenní komunikaci s klienty i kolegy. Ke každému slovíčku máte k dispozici i příkladovou větu, takže…

Případ podezřelého arcibiskupa
9. díl série Zločiny na Velké Moravě. Triumf v Římě, stín zrady na Moravě. Na podzim roku 880 se z Říma vrací významné poselstvo vedené arcibiskupem Metodějem a knížetem Slavomírem. Jejich cesta měla zásadní význam – Metoděj totiž před papežem úspěšně obhájil svou misij…