Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Politická filozofie

Audiokniha Politická filozofie

Délka:

5 hod 0 min

Čte:

Marek Chvátal

Vydavatel:

Slyš To

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Edgar Allan Poe - Famous Stories

Edgar Allan Poe - Famous Stories

Příběhy Edgara Allana Poea nabízejí pohled do jiné reality, temné a často děsivě nadpřirozené. Posluchače pohltí tajuplná atmosféra, ponoří se do světa plného napětí, strachu a tajemné nejasnosti. Audiokniha nabízí nejznámější povídky Edgara Allana Poea, mistra a průkop

Obrázek podcastu Moje Las Vegas

Moje Las Vegas

Las Vegas není pouze městem hazardu a neonů. Je to místo, které žije svým vlastním specifickým životem, má za sebou bohatou historii, která je spojena s mnoha významnými osobnostmi nejen z oblasti hazardu či showbyznysu, ale také zločinu. „Tato kniha vezme nezasvěceného

Obrázek podcastu Kočka a město

Kočka a město

Tokio je největší vězení na světě – třicet milionů obyvatel. A přece mají šanci. V mraveništi hustě obrostlém mrakodrapy se člověk šťastnějších obzorů nedohledá, a tak v něm mnohdy živoří jako samotář, zoufalec či troska. Když však jistá kaliková kočka se zelenýma očima

Obrázek podcastu Pelyněk: Díl 1

Pelyněk: Díl 1

Epocha vzducholodí, paromobilů a mechanických knih je na pokraji zkázy. Podaří se našim hrdinům odhalit tajemství ztracené elektřiny nebo zvítězí šáh ovládající záhadné síly pelyňku? Na dobrodružnou výpravu do země mýtických bytostí a vzácného dřeva se vydává lehkomysln

Obrázek podcastu Snídaně v osm, oběd ve dvanáct

Snídaně v osm, oběd ve dvanáct

Děj rozhlasové hry nás zavede do domova pro seniory na počátku devadesátých let. Neovládá ho ani tak sestra představená, jako spíš vitální klient, bývalý pracovník estrádní agentury JUDr. Šajda. Ve jménu dobra a služby ostatním klientům dokáže zorganizovat život v domov

Obrázek podcastu Muž v hnědém obleku

Muž v hnědém obleku

Anne Beddingfeldová, mladá a inteligentní žena se smyslem pro dobrodružství, se po náhlém skonu otce ocitne v tíživé situaci a přemýšlí, jak naložit se životem. Osud však rozhodne za ni, když se v londýnském metru stane svědkyní podivného úmrtí neznámého muže a nalezne

Obrázek podcastu Jankův květ

Jankův květ

Kdo najde květ kapradiny, kterému se přezdívá Jankův květ, tomu splní každé přání a přinese mu lásku. Aspoň tak se o tom píše v tajemné knize knih. V Zázračném herbáři... Poslechněte si pohádku, která vás zavede do podhůří Moravskoslezských Beskyd. Žijí tu divoženky, co

Obrázek podcastu Nevykládej mi pohádky

Nevykládej mi pohádky

Líbila se Vám kniha Fimfárum? Určitě se nechci poměřovat s Janem Werichem, ale i tak sázím polovinu království na to, že se Vám budou líbit i tyhle pohádky, zvlášť když je tak skvěle načetl Igor Bareš. V jeho podání se budete upřímně strachovat o prince bojujícího s hro

Obrázek podcastu Nezapomenutelná setkání

Nezapomenutelná setkání

Řada krátkých příběhů Pavla Štolby, jež se ptactvem všeho druhu jenom hemží. Strakapoudů, pěnic, vlaštovek, kachen, sovic, puštíků a jiných opeřenců je v nich nepočítaně

Obrázek podcastu Divočina v zahradě

Divočina v zahradě

Divokou přírodu máme přímo pod nosem - v zahradách a parcích, v mezerách v chodníku a v zemi pod svýma nohama. Dave Goulson nahlíží do kompostu, vrtá se v hlíně a noří se do zahradního jezírka. Zaníceně vysvětluje, jak jsou naše životy a osud celého lidstva neodděliteln

Obrázek podcastu Rituál HUNA - splňte si svá přání

Rituál HUNA - splňte si svá přání

Kdysi dávno žili na Havajských ostrovech lidé, o kterých ostatní obyvatelé věděli, že mají zvláštní schopnosti. Tito lidé uměli léčit s okamžitým efektem, chodili bosýma nohama po lávě a dokonce uměli i měnit realitu. Takového člověka se zvláštními schopnostmi nazývali

Obrázek podcastu Z povídek Oty Pavla 1.

Z povídek Oty Pavla 1.

Povídky českého spisovatele a novináře Oty Pavla čtou: Zdeněk Buchvaldek, Miloš Hlavica a Miroslav Táborský.Ota Pavel, původně Popper, se narodil roku 1930 rodičům, které známe z jeho povídek: otec Leo byl obchodní cestující a maminka Hermína zajímavá a silná žena. Pro

Obrázek podcastu Smrt s odkladem

Smrt s odkladem

Populární žurnalista a spisovatel Josef Klíma přichází s dalšími kriminálními příběhy, v jejichž centru je atraktivní vyšetřovatelka Klára Radová.

Obrázek podcastu Učedník

Učedník

Obětí přibývá jako na běžícím pásu, ale policie je stále bezradná. Mistr by na něho byl hrdý! Tým švédských kriminalistů vedený Torkelem Höglundem se snaží vypátrat zabijáka žen, který se podle všeho zhlédl v proslulém sériovém vrahovi z 90. let. Nicméně ten si nyní odp

Obrázek podcastu Zápisník abstinentky

Zápisník abstinentky

Detox a protialkoholní léčba je jako výstup na horu – poté, co je absolvujete, ještě zdaleka nemáte vyhráno. Nejdřív musíte bezpečně sestoupit do normálního života a pak vás už napořád čeká maraton zvaný abstinence. Michaela Duffková opět otevírá tabu ženského alkoholis

Obrázek podcastu Míša  Kulička

Míša Kulička

Míša Kulička žije se svou maminkou v jednom krásném lese a jeho největším přáním je poznat svět. Bohužel je tak trochu neposlušný a zapomíná poslouchat svou maminku. Častokrát vymýšlí spousty rošťáren, které se mu následně pořádně vymstí. Jednoho dne se rozhodne vyrazit

Obrázek podcastu Hladina krve

Hladina krve

Městečkem v Jizerských horách otřese hrůzný nález. Ve studni je objeveno tělo třináctiletého Adama. Když se navíc po jeho dvojčeti Ondrovi slehne zem, jejich matce se zhroutí celý svět. Tím ale tragédie nekončí. Nedaleko se pohřešuje další chlapec a podobný příběh se op

Obrázek podcastu ČERVENÝ TRPASLÍK 2: Lepší než život

ČERVENÝ TRPASLÍK 2: Lepší než život

Něco se stalo s časem. Zjančil se a žene se do absurdna! Už tři miliony let se hlubinami vesmíru řítí kosmická loď velká jako vrata do galaxie. Nikdo se špetkou rozumu by na ní dobrovolně nezůstal, a přece je na její palubě život…. Přesněji svérázný příslušník rodu Homo

Obrázek podcastu Markéta Přemyslovna

Markéta Přemyslovna

I princezny touží po lásce. Historický příběh zasazený do období počátku 14. století, v němž Václav II. vzpomíná na své neradostné dětství na Bezdězu a jeho nejmladší dcera Markéta prožívá první milostná okouzlení. V historické romanci zasazené do roku 1300 se prolíná o

Obrázek podcastu Kapustův případ (Švec a knejp)

Kapustův případ (Švec a knejp)

Václav Vydra v hlavní roli humorně laděného kriminálního příběhu z minulých časů o napraveném pytlákovi, který se poctivě drží ševcovského řemesla, a přesto je obžalován z vraždy.Účinkují: Václav Vydra, Jana Boušková, Josef Somr, Stanislav Zindulka, Vlastimil Zavřel, Da

Obrázek podcastu Evangelium podle Jidáše

Evangelium podle Jidáše

V lásce a ve válce je dovoleno vše: milovat i zrazovat. A platí to zjevně také o víře. Evropa přestála světovou i studenou válku a čile směřuje k miléniu, které v dějinách zatím vždycky hýbalo zatuhlými pořádky. Katolický duchovní Leo Newman už však tou dobou není zrovn

Obrázek podcastu Jeden musí z kola ven

Jeden musí z kola ven

Musí špehovat špehy. A odhalit krtka tak, aby neodhalil sám sebe. Fiasko operace Svědectví na území normalizačního Československa špičkám londýnské MI6 napoví, že uvnitř něco nehraje. V ústředí jejich zpravodajské služby řádí počátkem 70. let dvojitý agent čili „krtek“

Obrázek podcastu Za vše můžu já

Za vše můžu já

Věra Špinarová se nikdy nedívala zpátky, nikdy nebilancovala, vždycky byla zvědavá, co jí budoucnost teprve přinese. Jenže: "Najednou jsem zjistila, že jsou takové chvíle v životě lidském, kdy myšlenky samy začnou utíkat do minulosti a ze zapomenutých koutků duše neodby

Obrázek podcastu Smrt šumavského poustevníka

Smrt šumavského poustevníka

Kdo by zabíjel muže se svatou pověstí, který nic nevlastnil a nikomu nevadil? Poblíž hranic s Bavorskem, s nímž má České království napjaté vztahy, je nalezen mrtvý mnich. Komu prospěla záhadná vražda? Na to musí odpovědět Oldřich z Chlumu a jeho pomocníci. Královský p