Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pohřbeni zaživa

Audiokniha Pohřbeni zaživa

Délka:

42 min

Čte:

Martin Finger

Vydavatel:

Radioservis

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Sekora: Příhody brouka Pytlíka

Sekora: Příhody brouka Pytlíka

Známá dětská knížka ilustrátora a spisovatele Ondřeje Sekory o dobrodružstvích, které zažívá kamarád Ferdy Mravence, popletený a legrační brouk Pytlík. Vždy ochotný pomoci, brouk, který všemu rozumí, všude byl a všechno dovede, ale zároveň také všechno dokonale zamotá.

Obrázek podcastu Skryté signály těla

Skryté signály těla

>>„Nádherně srozumitelný průvodce sebeuzdravením.“ – Bessel van der Kolk, autor bestselleru Tělo sčítá rány << # O audioknize Necítíte se vždy dobře ve vlastním těle?  Trápí vás stres, úzkosti, či nevysvětlitelné bolesti? A co kdybyste dnes zjistili, že řešení máte n

Obrázek podcastu Trosečník sibiřský

Trosečník sibiřský

Tomuhle příběhu lze sotva uvěřit! Putování českého chlapce po sovětském impériu v krutých třicátých letech minulého století. Volné zpracování vzpomínek autorčina otce, který se narodil v roce 1925 v Sovětském svazu. Volné zpracování vzpomínek autorčina otce, který se n

Obrázek podcastu Jak jsem vyhrál válku

Jak jsem vyhrál válku

Nesmrtelný válečný román, ve kterém bere válku vážně snad jen jeho hlavní protagonista, poručík britské spojenecké armády Ernest Goodbody. Donkichotský poctivec, účetní Goodbody, shodou komických náhod a díky své snaze plnit všechny předpisy a zachovat si neochvějnou mo

Obrázek podcastu Luděk Munzar: "...když jsem to slíbil!"

Luděk Munzar: "...když jsem to slíbil!"

Vyprávění úspěšného herce a režiséra (ale také automobilového závodníka a sportovního pilota) je zajímavou sondou do jedné z oblastí jeho zájmu - letectví. Ale zdaleka nevypráví jen o něm. Luděk Munzar čte z vlastní stejnojmenné románové prvotiny. Luděk Munzar (1933) J

Obrázek podcastu Válečný pilot

Válečný pilot

Příběh nesmyslného a málem sebevražedného průzkumného letu. Románové vyprávění prokládané esejisticky laděnými úvahami líčí průběh nebezpečného průzkumného letu z května 1940 nad hořícím severofrancouzským městem Arras, do něhož právě pronikají tankové jednotky nacisti

Obrázek podcastu Nebojte se klasiky! 24 George Gershwin: Porgy a Bess

Nebojte se klasiky! 24 George Gershwin: Porgy a Bess

Příběh starého mrzáka Porgyho a krásné Bess poznáte díky dramatizaci Jana Jiráně podle libreta Iry Gershwina a DuBose Heywarda. Zazní v podání známých českých herců s ukázkami hudebních pasáží jednoho z nejslavnějších děl světové operní literatury.

Obrázek podcastu Hlas poznání - Toltécká kniha moudrosti

Hlas poznání - Toltécká kniha moudrosti

Anglická Don Miguel Ruiz, autor bestsellerů Čtyři dohody a Pátá dohoda, nám v této audioknize připomíná jednu hlubokou a prostou pravdu: Chceme-li skoncovat s emočním utrpením a obnovit svou radost ze života, musíme přestat věřit lžím, většinou o sobě samých. Tato průko

Obrázek podcastu Eichlerová, Havlíčková: Logopedické pohádky

Eichlerová, Havlíčková: Logopedické pohádky

Autorky této audioknihy jsou klinické logopedky. Na základě zkušeností z praxe své poradny vytvořily již řadu pomůcek k procvičování správné výslovnosti - pexesa, říkanky a především tyto pohádky. Ve veselých příbězích se často opakují hlásky, s nimiž mají děti při vys

Obrázek podcastu Rande

Rande

Divadelní hra Rande. je komedií o seznamování mužů a žen. A o tom, jak nečekaně může dopadnout jedno rande. Navazuje na některé humorné autorovy knížky o ženách například Všechny moje plesové sezóny a Dana.

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Řečník 1

Řečník 1

Další užitečné pásmo z dílny Davida Grubera, prvního mezi československými a českými lektory a kouči v oblasti soft skills a rozvoje osobnosti. Z obsahu: V každém z vás dřímá skvělý řečník a vyjednávač Přeměňte svou nespokojenost se sebou v motivaci Každý se to může nau

Obrázek podcastu Justýnka a asistenční jednorožec

Justýnka a asistenční jednorožec

Justýnka je docela obyčejná holčička, které ale dočista chybí fantazie. Svět vidí docela nudně, šedivě, úplně bez nápadu. Naštěstí se jí dostane pomoci od asistenčního jednorožce Huberta. Ten ji za pouhých šest dní naučí věci kolem sebe vidět úplně jinak – najednou je s

Obrázek podcastu Nachové plachty

Nachové plachty

Příběh o lásce, víře a moři. Statečný kapitán John Grey a nachové plachty jeho lodě splní sen dívky Assol a naplní tak vlastní osud. Novela Nachové plachty, která vychází v edici Legendy, je křehký, jemný, laskavý a podmanivý příběh o síle snů, o okouzlení, o věštbě a

Obrázek podcastu Treasure Island

Treasure Island

Audiokniha Treasure Island namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A2 pro mírně pokročilé posluchače. After Jim Hawkins finds a map in an old sea chest, he starts an exciting adventure which will take him to a far off island in search of treasure. He sets sail with

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 44 - Milan Brunát 07.06.2014

100 statečných - Host č. 44 - Milan Brunát 07.06.2014

Hostem L. Výborné - M. Brunát (ředitel nakladatelství Grada)

Obrázek podcastu Pozitivní leader

Pozitivní leader

Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu? Bývalý prezident evropského Microsoftu, Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí do čtyř kroků. Odhalte, jak inspirovat vlastní tým, jak dosáhnout vytyčených výsledků a přito

Obrázek podcastu Frankenstein

Frankenstein

Světoznámý horor vypráví příběh mladého vědce Viktora Frankensteina, který stvoří umělého člověka, ohavné monstrum s nadlidskou silou… Mary Wollstonecraft Shelleyová (rozená Godwinová) (1797-1851) Byla anglická spisovatelka tvořící v období romantismu, která psala mimo

Obrázek podcastu Jana Eyrová

Jana Eyrová

Čtenářsky velmi oblíbený román z viktoriánské éry. Romantický příběh velké osudové lásky Jany Eyrové a pana Rochestera je známý také z mnohých filmových zpracování. Jde o dílo, které je něčím víc, než růžovou knihovnou. Zjevuje totiž pravdu o světě lidských bojů, proher

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 68 - Veronika Kubařová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 68 - Veronika Kubařová 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - V. Kubařová (herečka, Městská divadla pražská)

Obrázek podcastu Nepil: Já Baryk a další dva příběhy

Nepil: Já Baryk a další dva příběhy

Tři příběhy z pera Františka Nepila v interpretaci Františka Filipovského, Františka Kovaříka, Ivanky Deváté a dalších Já Baryk - jedná se o příběhy dobromyslého psa Baryka a zvířátka, se kterým se potká v určitém měsíci ve svém okolí. Je to vyprávění plné veselých i na

Obrázek podcastu Plavci na Sázavě

Plavci na Sázavě

Obraz jedné plavecké osady, nenávratně už zmizelý svět a život plavců dřeva po Sázavě. V inscenaci, kterou v roce 1990 natočil režisér Jan Berger podle scénáře Františka Pavlíčka, si zahráli Josef Velda, Lukáš Hlavica, Alois Švehlík, Daniela Kolářová a další. Románem Pl

Obrázek podcastu Dobrodružství Huckleberryho Finna

Dobrodružství Huckleberryho Finna

Humor prosycený smutkem. Každý z nás má stejnou hodnotu, bez ohledu na barvu kůže nebo postavení rodičů, zjistí Huckleberry Finn, když se plaví po řece Mississippi s uprchlým otrokem Jimem. Kdo by neznal Toma Sawyera, Huckleberryho Finna a jejich dobrodružství? Pokud s

Obrázek podcastu Odkaz lidské mysli

Odkaz lidské mysli

Na Zemi roku 2043 přistálo mimozemské plavidlo a vypustilo černý sliz rozežírající všechno okolo. Ke zděšení lidstva tato hmota dokázala přebrat kontrolu i nad nejmodernějšími technologiemi. Planetu měli spasit robotičtí ochránci, jenže nastal problém – jejich stvořitel

Obrázek podcastu Navždy plynule

Navždy plynule

„Nic takového jako těžký jazyk neexistuje. Každý trouba dokáže mluvit jakoukoli řečí, kterou mluvili jeho rodiče, když byl malý“......řekl si operní zpěvák Gabriel Wyner a do svých třiceti let se naučil šesti jazykům. Nyní můžete i vy poznat kombinaci těch nejúčinnější