Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pohádky tisíce a jedné noci 11-20

Audiokniha Pohádky tisíce a jedné noci 11-20

Délka:

2 hod 21 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Frankenstein

Frankenstein

Světoznámý horor vypráví příběh mladého vědce Viktora Frankensteina, který stvoří umělého člověka, ohavné monstrum s nadlidskou silou… Mary Wollstonecraft Shelleyová (rozená Godwinová) (1797-1851) Byla anglická spisovatelka tvořící v období romantismu, která psala mimo

Obrázek podcastu Klekí Petra, bílý otec Apačů

Klekí Petra, bílý otec Apačů

Našel svět, který hledal. Stal se indiánem a vychoval Vinnetoua. Český spisovatel, milovník mayovek, napsal příběh, který předchází příběhům náčelníka Apačů Vinnetoua z pera Karla Maye. Z knížky vyzařuje duch originálu i smutek nad osudem indiánů. „Stal jsem se indiánem

Obrázek podcastu Ku-klux-klan, tady bydlí láska

Ku-klux-klan, tady bydlí láska

„Když se do bílé polevy dostane byť jen jedna kapička jiné barvy, už nikdy nebude sněhobílá. S lidmi je to stejné.“ Takto učí královna Ku-klux-klanu malé děti, jak správně připravit vánoční dort. Co je to vlastně Ku-klux-klan a jak je vůbec možné, že myšlenky nepatřící

Obrázek podcastu Krvavá spása

Krvavá spása

Na Denton se snáší prudký déšť, který vyplaví tělo mladé dívky. Detektiv Josie Quinnová a její tým nemají žádné místo činu, kde by mohli své pátrání začít. Tělo oběti je ale naštěstí dobře zachovalé včetně baseballové nášivky na bundě, kterou má oběť na sobě. Josie nedo

Obrázek podcastu Stručné odpovede na veľké otázky

Stručné odpovede na veľké otázky

Počas celej svojej výnimočnej životnej a profesionálnej dráhy Stephen Hawking rozšíril naše poznatky o vesmíre a objasnil niektoré z jeho najväčších záhad. A hoci jeho teoretická práca o čiernych dierach, imaginárnom čase a viacnásobných históriách zaviedla jeho myseľ d

Obrázek podcastu Rick Joyner v ČR – 2003

Rick Joyner v ČR – 2003

Američan Rick Joyner patří k průkopníkům prorockého hnutí. Na pozvání Křesťanské misijní společnosti měl v roce 2003 v Praze dvoudenní seminář. I když mluvil i o duchovních darech, bylo jeho poselství obecnější. Důraz kladl na vydanost Bohu, četbu Bible, pokoru, vděčnos

Obrázek podcastu Právo nálezce

Právo nálezce

John Rothstein, autor úspěšné trilogie o rebelujícím mladíkovi Jimmym Goldovi, uzavřel osudy svého hrdiny jeho proměnou v blahobytného podnikatele. Takovou zradu mu vášnivý čtenář Morris Bellamy nedokáže odpustit a spisovatele chladnokrevně zastřelí poté, co se svými ku

Obrázek podcastu Prázdniny Billa Madlafouska

Prázdniny Billa Madlafouska

„Ahoj. Já teda nevím, jak vy, ale já mám z celý školy nejvíc nejradši prázdniny. Ty letní, protože jsou nejdelší a člověk si může dělat všechno, co chce a na co kvůli škole a učení během roku neměl čas.“ Poznáváte? Ano, nezaměnitelný styl Billa Madlafouska!

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Maigretova trpělivost

Maigretova trpělivost

Pařížská kriminální policie je opět na nohou. Došlo k další loupeži v klenotnictví, tentokrát však při něm přišel o život řadový policista. Sotva Maigret prokázal svou nevinu v aféře s falešným obviněním, pokračuje ve vyšetřování sériových krádeží. Všechny stopy vedou k

Obrázek podcastu Pohřbená pravda

Pohřbená pravda

Nález starých kosterních ostatků na pomezí dvou policejních okrsků postaví inspektorku Kim Stoneovou nejen před nový případ, ale také před neobvyklou výzvu – spolupracovat s bývalým parťákem, s nímž se nerozešla právě v dobrém. Podrobný průzkum hrobu odhalí, že těl tu l

Obrázek podcastu Kyselé bonbony

Kyselé bonbony

Phil Pendleton a Adam jsou na první pohled otec a syn, kteří se nijak neliší od ostatních. Chodí spolu na procházky do parku, navštěvují výstavy, muzea a zoologické zahrady. Někdo by mohl říct, že otec je až příliš volný ve výchově, když dítě ztratí na veřejnosti nervy

Obrázek podcastu Cesta – od punku ke svobodě

Cesta – od punku ke svobodě

Jak to vypadá, když se punkový bubeník rozhodne nepít, nekouřit a nedrogovat? Lukáš Vincour napsal autobiografickou knihu o tak trochu netradiční cestě člena několika úspěšných hudebních skupin. Nahlédnete do zákulisí kapel, se kterými se vypracoval od prvních koncertů

Obrázek podcastu Jak nasytit planetu

Jak nasytit planetu

Renomovaný vědec Václav Smil nabízí střízlivý, na faktech postavený pohled na globální potravinové systémy. Ukazuje, že svět sice produkuje dost kalorií, ale selhává v jejich distribuci a omezení plýtvání. Věnuje se dopadům živočišné výroby, limitům ekologického zeměděl

Obrázek podcastu Vůně toskánské lilie

Vůně toskánské lilie

Italská Florencie je dnes synonymem pokladnice uměleckých památek. V minulosti však měla rozhodující vliv i na politický život rozdrobené Itálie. Mimořádného věhlasu dosáhla ve 13. - 16. století. Z tohoto období prosperity vzešel i hospodářský a kulturní význam města. V

Obrázek podcastu Stalker

Stalker

Joona Linna před rokem zmizel. Skoro všichni si myslí, že je mrtvý. Skoro všichni. Policie obdrží video snímající tajně ženu za oknem, jak si obléká punčocháče. Objekt slídila se druhý den stane obětí krvavé vraždy. Krutost činu dovede vyšetřovatele k pastorovi Rockymu

Obrázek podcastu Sicilián

Sicilián

Po dvouletém nuceném exilu na Sicílii se má Michale Corleone vrátit do New Yorku, Kmotr ho však ještě před odjezdem pověří posledním úkolem – má s sebou přivézt Salvatora Giuliana, legendárního sicilského hrdinu, známého pod přezdívkou Turi, který žije mimo zákon a boju

Obrázek podcastu Bez hranic

Bez hranic

Po vraždě australské batůžkářky ve Španělsku vznikne na internetu fórum, jehož členové začnou po pachateli pátrat na vlastní pěst. Patří k nim i mladá Norka, která se zabývá analýzou fotografií. Ve chvíli, kdy natrefí na cosi překvapivého, se ale odmlčí. Zakladatelka fó

Obrázek podcastu Business Risk Buster Intervenes 8

Business Risk Buster Intervenes 8

Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wants to be successful, but even a seemingly small mistake can sometimes cause big trouble. The eighth part takes place in a hotel built by the owner in his hometown. He made his childhood

Obrázek podcastu Já si to všechno pamatuju

Já si to všechno pamatuju

Politika, média, veřejný prostor, to vše Jindřich Šídlo sleduje, komentuje a glosuje přes třicet let. Prošel různými typy médií, dnes je možná nejznámější díky sociálním sítím – je jedním z nejsledovanějších Čechů na twitteru. A vášnivým fanouškem fotbalu. Co říká o své

Obrázek podcastu Program Jošua

Program Jošua

Neveľmi úspešný spisovateľ Max Rhode a jeho manželka Kim, povolaním pilotka, vychovávajú nevlastnú dcérku Jolu. Max je bezúhonný občan, dodržiava zákony a na rozdiel od svojho brata Cosma, ktorý sa terapiou opakovane pokúša zbaviť pedofilných sklonov, sa nikdy v živote

Obrázek podcastu Labyrint pohybu

Labyrint pohybu

Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny, tvrdí prof. P. Kolář, renomovaný fyzioterapeut, který už třicet let působí na poli rehabilitační medicíny, potažmo i té sportovní. V důmyslném soustrojí lidského těla a mysli se snaží

Obrázek podcastu Business Risk Buster Intervenes 7

Business Risk Buster Intervenes 7

Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wants to be successful, but even a seemingly small mistake can sometimes cause big trouble. In the seventh part, the business risk buster strikes at a deli. The new owner took it over from

Obrázek podcastu Ottla

Ottla

Životopisná hra o nejbližší sestře Franze Kafky.Ottla byla nejen Kafkovou důvěrnicí, často mu pomáhala i s věcmi praktickými, s kterými si dovedla lépe poradit. Pomáhala mu hledat samostatné bydlení, pronajala a upravila domek ve Zlaté uličce, kde mohl nerušeně po práci