Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pohádky s Naďou Konvalinkovou

Audiokniha Pohádky s Naďou Konvalinkovou

Autor:

Naďa Konvalinková

Délka:

1 hod 16 min

Čte:

Naďa Konvalinková

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Môj príbeh

Môj príbeh

Pôsobivé a inšpiratívne osobné spomienky bývalej prvej dámy Spojených štátov amerických. Michelle Robinsonová prežila detstvo v južnej časti Chicaga, kde sa v malom byte na poschodí delila o spoločnú izbu s bratom Craigom a naháňala sa s ním v blízkom parku. Jej rodičia

Obrázek podcastu Bez těla

Bez těla

Když se jednoho květnového dopoledne notorický zlodějíček Krajka při docela obyčejné vloupačce rozhodne otevřít i dveře koupelny, netuší, jaká hrůzná podívaná na něj uvnitř čeká. O několik týdnů později po brutálním útoku sám umírá a detektivům zanechá jen několik zmate

Obrázek podcastu Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

Po dvojici bestsellerů přichází princ Ládík s další knihou – tentokrát o cestě do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Ladislav Zibura se vydává do těch nejzapadlejších vesnic, aby mohl poslouchat příběhy místních a načerpat něco z jejich moudrosti. Alkohol teče proud

Obrázek podcastu Katarze

Katarze

Na omluvu je někdy smrtelně pozdě… Video ze Snapchatu, v němž mladá zaměstnankyně kina žadoní o odpuštění a čelí brutálnímu útoku, její přátele šokuje. Stellino nalezené tělo je označené číslem 2. Vzhledem k tomu, že obětí je nezletilá, přizve detektiv Huldar k vyšetřov

Obrázek podcastu Arila: Stříbrné město

Arila: Stříbrné město

{'cs': 'Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je. Arila se protlouká životem a postupně odhaluje tajemství minulosti, ale také pradáv

Obrázek podcastu Hnev

Hnev

Prečo som sa bil, hajloval a čo ma zmenilo? Audiokniha Hnev je autentickou výpoveďou bývalého neonacistu a bitkára Mateja „Raracha“ Jurášeka. „Rodičia ma vychovali ako slušného chalana. Práve to je na mojom príbehu zarážajúce – stať sa môže aj niekomu, kto dostal v det

Obrázek podcastu Poutník, čarodějnice a červ

Poutník, čarodějnice a červ

Už je to rok, co Eragon opustil Alagaësii, aby vyhledal vhodný domov k založení nové generace Dračích jezdců. Teď se potýká s nekonečnou záplavou úkolů: výstavbou pevnosti, dohadováním s dodavateli, hlídáním dračích vajec, jednáním s bojovnými urgaly a povýšenými elfy.

Obrázek podcastu Další prima mýtus

Další prima mýtus

Učedník Skeeve a démon Aahz se seznamují. Humorná fantasy pro všechny, kdo se nebojí vyrazit na nespoutanou jízdu napříč světy a zažít spoustu magie, démonů, ale především vtipné dialogy. Báječná, mýtická a vtipná fantasy, která bývá srovnávána s díly věhlasného Terry

Obrázek podcastu Vypařený mozek

Vypařený mozek

Mysteriózní až tísnivá povídka německy píšícího spisovatele, ovlivněného atmosférou staré Prahy, především pak pražského židovského ghetta... V povídce Vypařený mozek Gustava Meyrinka se objevují mnohá výrazná herecká jména nejen rozhlasové práce. Z překladu Františka M

Obrázek podcastu Barva z kosmu

Barva z kosmu

Ve vesmíru strašidelného příběhu přesunul H. P. Lovecraft zdroj hrůzy z člověka a jeho malého světa do temných neprobádaných propastí mezihvězdného prostoru… Klasický hororový příběh H. P. Lovecrafta je poctou velikánovi tohoto literárního žánru a ideálním dárkem pro vš

Obrázek podcastu Stories of Mystery and Suspense

Stories of Mystery and Suspense

Audiokniha Stories of Mystery and Suspense namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B2 pro pokročilé posluchače. In this reader you will find nine of Edgar Allan Poe’s most famous stories of mystery and suspense. They range from Gothic historical stories such as The

Obrázek podcastu Prokletí jménem Rozálie

Prokletí jménem Rozálie

Jakub a Vilém se usadili na hradě Cornštejně. Paní Anna souhlasila se svatbou dcery Elišky s Vilémem a jeho přítele Jakuba jmenovala purkrabím hradu Cornštejna. Jakub si vypracuje pověst důsledného a neovlivnitelného vyšetřovatele násilných činů a není tomu jinak ani v

Obrázek podcastu Umrlčí tanec

Umrlčí tanec

Pradávná kletba obchází ulicemi, stírá hranice mezi minulostí, přivolává mrtvé a zapomenuté. Po dláždění zní dupot vojáků s mušketami a chřestot kostí. Ve stokách bublá hněv. Vlčí znamení opouští hrob. Krvelačný inkvizitor procitá ze staletého spánku. Kdo bude čelit smr

Obrázek podcastu Sokrates - hledač blaženosti

Sokrates - hledač blaženosti

Jedna z posledních velkých rozhlasových postav Karla Högera.Na pozadí široce komponovaného obrazu Řecka v 5. století před n. l., postihujícího "zlatý věk" Řecka i dobu úpadku Athén, líčí autor životní osudy starořeckého filozofa od narození až po trest smrti otrávením.

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Mýty

Mýty

Již staří Řekové si rafinovaně užívali. A co teprve když se přimíchá britský humor! Protože smích je brána, kterou se dá do člověka propašovat mnoho dobrého, protáhl tudy Stephen Fry i kulturní základy evropské civilizace. Zatímco jeho krajan Robert Graves nebo náš Edua

Obrázek podcastu Pohádka o polepšené sani

Pohádka o polepšené sani

Jsme sedmihlavá saň a každá hlava má stejné právo. Ale jakmile se přestane diskutovat a za čne se hovořit v heslech, s královstvím to jde z kopce.

Obrázek podcastu Soudce Jack

Soudce Jack

Padouch je sice znám, ale jde o to, dokázat mu vinu? Podaří se to soudci Jackovi, což ale není ctihodnost v soudcovském taláru, nýbrž tajemná bytost, která se zjevuje v nečekaných chvílích. V rozhlasové hře podle románu Edgara Wallace "Křížový spodek" účinkují Miroslav

Obrázek podcastu Kapsa plná žita

Kapsa plná žita

A o peníze tu jde především… Skutečnost je však dětským hrám a říkadlům velice vzdálena, protože vražda je skutečná – dokonalá, promyšlená, zákeřná. Jde o pomstu za ztrátu jiného života? O vyšetření dávného sporu mezi dvěma bratry? O majetek či věno? Když zemřel bohatý

Obrázek podcastu Pes baskervillský

Pes baskervillský

Nejznámější dílo, ve kterém figuruje Sherlock Holmes. Hrůzostrašné zvíře obchází místními bažinami a naplňuje kletbu, která v minulosti padla na slavný baskervillský rod. Kdo za touto tragédií stojí, kdo spřádá plány, jak se zmocnit značného majetku? To pochopitelně odh

Obrázek podcastu Dítě na vlastní pohon

Dítě na vlastní pohon

Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám? Dítě na vlastní pohon vás přesvědčí, že trend přehnané péče, tzv. helicopter parenti

Obrázek podcastu El Carova parta

El Carova parta

Z komentáře Jaroslava Maxmiliána Navrátila k původnímu LP albu 1114 3049 "El Carova parta" vydanému Supraphonem v roce 1982 a nyní vydávanému poprvé digitálně: Umělecká práce Karla Jiráčka - legendárního El Cara - se nesmazatelně vepsala do historie našeho revolučního p

Obrázek podcastu Objížďka

Objížďka

V hořké komedii o transportu politického vězně do vyšetřovací vazby ve společnosti estébáků využil autor vlastní zážitky z komunistických kriminálů. V hlavní roli Ladislav Mrkvička.Dva důstojníci STB eskortují politického vězně z pracovního tábora do vyšetřovací vazby.