Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Podnikání pod Davidovou hvězdou

Audiokniha Podnikání pod Davidovou hvězdou

Délka:

17 hod 48 min

Čte:

Pavel Čeněk Vaculík

Vydavatel:

Prah

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Kdo chytá v lese

Kdo chytá v lese

Creekside. Po rozvodu to měl být můj nový začátek. Místo, kde se usadím se svou dcerou, začnu učit na zdejší střední škole a s trochou štěstí snad přijdu na to, co se stalo mé kamarádce, která tu žila. A zemřela. Ale Creekside si pro mě připravil víc záhad, než jsem ček

Obrázek podcastu Jestřáb

Jestřáb

Šedý muž je na útěku. Tentokrát před někým, kdo je mu až nebezpečně podobný. Court Gentry, bývalý elitní agent CIA známý jako Šedý muž, byl vždy mistr v umění zmizet. Pohybuje se ve stínech, kde přežijí jen ti nejschopnější. Ale když se rozhodne pomstít bývalému zaměstn

Obrázek podcastu Myseľ bez hraníc

Myseľ bez hraníc

Myseľ je najvýkonnejšia technológia na svete, ku ktorej ste nikdy nedostali návod na použitie. Až teraz. Obmedzenia neexistujú. Hoci ľudia tvrdia opak, máte neobmedzený potenciál – ak viete, ako používať svoju myseľ. Slávny kouč myslenia Jim Kwik už dvadsaťpäť rokov pra

Obrázek podcastu Generálny omyl

Generálny omyl

Generálny omyl je príbehom nadmieru ambiciózneho človeka Maroša Žilinku, ktorý šiel za svojím cieľom aj cez mŕtvoly. Cestou na vrchol slovenskej prokuratúry intrigoval a uzatváral politické obchody, takže sa stal rukojemníkom skorumpovaných politikov, oligarchov aj tajn

Obrázek podcastu Traktor

Traktor

Rozhlasová hra Petra Dudka z českého venkova 50. let, kde právě probíhá kolektivizace. Hlavní hrdina, představitel státní správy Mareš je pragmatik. Do strany vstoupil, protože to potřebuje ke své práci. Chce věřit tomu, co sám říká: "Když budou ve straně rozumný, slušn

Obrázek podcastu Tajomný závoj

Tajomný závoj

"Niektoré z temných stránok nového demokratického režimu - drogy a prostitúcia - na seba nedali dlho čakať, prejavili sa krátko po revolúcii. Chlapci z oddelenia vrážd sa s nimi stretávali bežne aj predtým, no v menej drastickej podobe. Dnes nemali šťastie, vrah sa čini

Obrázek podcastu Sbohem buď, lásko má

Sbohem buď, lásko má

Druhý díl edice detektivek Raymonda Chandlera Propuštěný trestanec, který pátrá po zmizelé milence. Proradné krásky i čestné, neohrožené dívky, policajti, co nejsou docela poctiví ani docela prohnilí, boháči, jimž se není radno plést do cesty, a tu a tam i nějaká přátel

Obrázek podcastu O Rumcajsovi

O Rumcajsovi

Dnes už pozapomenuté dramatizace pohádkových příběhů z lesa Řáholce z konce šedesátých let. A jedna rozhlasová "řáholecká" pohádka z roku 1993.

Obrázek podcastu Obrazy z dějin národa českého (1998)

Obrazy z dějin národa českého (1998)

Sámova říše, Velká Morava, Konstantin a Metoděj, kníže Svatopluk, svatý Václav, Kosmas, Přemyslovci... Inspirován středověkým písemnictvím a renesanční novelistikou zastavuje se Vladislav Vančura u významných postav a událostí české historie. Přestože zůstaly torzem, js

Obrázek podcastu Neumann,S.K.: Kniha lesů, vod a strání

Neumann,S.K.: Kniha lesů, vod a strání

Původní audio kazetu 8 28 0156 "S.K.Neumann Kniha lesů, vod a strání" vydal Supraphon v roce 1973 - nyní tento titul v interpretaci Otakara Brouska vychází poprvé digitálně. Básnická sbírka KNIHA LESŮ, VOD A STRÁNÍ vznikla v tichých a klidných moravských lesích, kam se

Obrázek podcastu Preclík: Smírčí kříže

Preclík: Smírčí kříže

Sochař, řezbář, spisovatel Vladimír Preclík (*23. května 1929) zemřel 3. dubna 2008. Napsal 20 knih a mezi nimi i knižní předlohu naší nahrávky. Vyprávění o kamenech, na které občas narazíme přinašich vycházkách a nevíme, proč tam jsou, co znamenají - smírčí kříže. Smír

Obrázek podcastu Životní styl blázna

Životní styl blázna

Pokud tě neuspokojuje uspěchaný životní styl moderní společnosti, máš pocit, že ti problémy přerůstají přes „hlavu“, nechceš se honit za věcmi a zážitky, které, jak později zjistíš, jsi vlastně nepotřeboval (ale společnost ti je nabízí), a také už tě unavují neustále de

Obrázek podcastu Život po životě

Život po životě

Vzpomínky těch, kteří přežili svou klinickou smrt. Přelomová kniha tématu posmrtného života, která nastartovala celý vědní obor a demytizovala pocity těch, kteří se dostali do prožitků blízkých smrti. Prožitky blízko smrti zažívaly všechny generace lidstva. Především v

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Tovaryšstvo Ježíšovo

Tovaryšstvo Ježíšovo

Tovaryšstvo Ježíšovo je prozaická prvotina Jiřího Šotoly, psal ji ovšem již jako známý autor na konci 60. let. Kniha, která se nedlouho po svém vydání stala legendou, je jednou z nejzajímavějších výpovědí o působení jezuitského řádu na českém venkově, v prostředí nastup

Obrázek podcastu Nikdy sa nezastavím

Nikdy sa nezastavím

Vždy a všade sa musí nájsť nejaký rebel, ktorý vidí tie vysoké múry a prekážky, ktoré nás brzdia a rozdeľujú, a všetkým naokolo ukáže, že nič nie je nemožné, a zbúra ich. Mal by to byť niekto, kto je výnimočný a kto dokáže iných motivovať pozrieť sa na svet inak. Prečo

Obrázek podcastu Básně Jiřího Wolkera

Básně Jiřího Wolkera

Základem nového kompilačního titulu určeného pouze pro digitální obchody je Balada o námořníku (pův. DV 15083,1959) JIŘÍHO WOKRA (*29. 3. 1900 – †3. 1.1924) doplněná básněmi Kázání na hoře, Březen, Štafeta, Moře a Úzkost (pův. SP 20084, 1964) Účinkují skvělí herci a nez

Obrázek podcastu Láska ve špičce italské boty

Láska ve špičce italské boty

Když je vám třiapadesát, jste sice úspěšná rozhlasová moderátorka, ale v osobním životě za sebou máte dva rozvody a ani ve třetím manželství se necítíte šťastná, k dalším životním změnám už příliš odvahy nemáte. I přesto se Blanka jednoho rána probudí, najde v sobě sílu

Obrázek podcastu Hustej nářez

Hustej nářez

Zemi obsadili mimozemští agresoři, tzv. kartani. Invaze proběhla hladce, takže se emzáci domnívají, že mají situaci pod kontrolou. Netuší, jak hluboce se mýlí. Tahle modrá planeta má totiž už pěknou řádku staletí své vlastní pány. Jen se většinou drží v pozadí... Říkají

Obrázek podcastu Blackout

Blackout

Totální výpadek proudu rozpoutá chaos s děsivými následky. Jedné chladné únorové noci zhasnou všechna světla v Itálii. A nejen tady. Chvíli nato i v Rakousku, Německu, pak ve Švédsku, Francii, Belgii a Švýcarsku. V celé Evropě se hroutí elektrická síť, zhasnou pouličn

Obrázek podcastu Jan Werich a semafor

Jan Werich a semafor

Výběr písní, ve kterých účinkují divadelníci a hudebníci z divadla Semafor.

Obrázek podcastu Poslední zlato z Yukonu

Poslední zlato z Yukonu

Cestopisný autentický příběh o výpravě za posledním zlatem z Yukonu vtáhne posluchače do pátrání po následcích starého zločinu s prvky americké „drsné“ školy. Dobrodružství se odehrává uprostřed divoké přírody kanadské provincie Yukon a subtropech floridských ostrovů.

Obrázek podcastu První dámská detektivní kancelář

První dámská detektivní kancelář

Zábavné i napínavé příběhy první soukromé detektivky v Botswaně, jihoafrické zemi, kde život je tak odlišný od našeho - a vášně a zločiny jsou často stejné. Knihu zimbabwsko-britského spisovatele čte Jana Stryková. Sympatická Precious Ramotswe zakládá první ženskou dete

Obrázek podcastu Modrá karbunkule

Modrá karbunkule

Jeden z pozoruhodných případů Sherlocka Holmese se odehrál v čase vánočních svátků. Při pátrání po uloupeném klenotu se slavný detektiv blýskl svým uměním dedukce do té míry, že užasl i jeho nerozlučný přítel doktor Watson. Co všechno se dá vyčíst z pouhého klobouku a v