Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pěnkava s Loutnou

Audiokniha Pěnkava s Loutnou

Délka:

49 min

Čte:

Vladimír Fišer

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Jak rychle zbohatnout

Jak rychle zbohatnout

V této audioknize se dozvíte, jak bohatí lidé skutečně získávají své peníze. Audiokniha vám odkryje podstatu různých forem zbohatnutí a to způsobem, jakým to dosud nikdo neudělal. Pomůže vám poznat sebe sama, vaše silné stránky a nalézt vlastní cestu k finanční svobodě

Obrázek podcastu Červený a černý

Červený a černý

Román, v němž Stendhal (vlastním jménem Henri Marie Beyle) červenou barvou symbolizuje revoluci a černou barvou tmářství a despotismus. Hlavní hrdina románu Julien Sorel chce dosáhnout v životě vynikajícího postavení. Ačkoliv opovrhuje náboženstvím, dává se na kněžskou

Obrázek podcastu Meditační promluvy 2 - Energetická podstata átmavičáry

Meditační promluvy 2 - Energetická podstata átmavičáry

Šaktický aspekt átmavičáry. Zvukový záznam z pravidelné meditace přátel v klubovně Duchovní srdce z 3. 2. 2008, která byla přenášena do Bratislavy. Meditace trvala 3 hodiny, záznam je z časových důvodů zkrácen. Na žádost přátel ji zveřejňujeme.

Obrázek podcastu Jak jsem byl klukem

Jak jsem byl klukem

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 10

Hovory o józe a mystice č. 10

V počáteční době Ramanašrámu byla Ribhugíta čtena téměř denně tak, že se ašramité včetně Mahárišiho střídali po řadě v jejím čtení. Seděli se zkříženýma nohama na zemi v kruhu a četli, když na ně přišla řada. Obdobně se toto dílo čte i na závěr meditačních seminářů s Ji

Obrázek podcastu Poľština na cesty A1 - B1

Poľština na cesty A1 - B1

Ďakujeme za váš záujem o kurz kurz Poľština na dovolenku A1-B1. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu a frázy, ktoré môžete použiť pri cestovaní. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa naučíte nielen sl

Obrázek podcastu Štvrtkový klub detektívov

Štvrtkový klub detektívov

Štvrtkový klub detektívov je prvý román britského televízneho moderátora a komika Richarda Osmana a aj najpredávanejšia krimi prvotina v Británii podľa denníka Guardian. Táto pohodová detektívka (v angličtine cosy crime) pre všetkých, ktorú kritici prirovnávajú k detekt

Obrázek podcastu Už hořela, když jsem si do ní lehal

Už hořela, když jsem si do ní lehal

„Jak se to stalo?“ „Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“ Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho pr

Obrázek podcastu Ladislav Špaček - Úspěšný obchodní zástupce

Ladislav Špaček - Úspěšný obchodní zástupce

Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře, privátní bankéře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní. Jak dosáhnout úspěchu? Není to těžké. Je však potřeba se připravit. Stačí vědět, jak se chovat, jak s klientem mluvit, na co

Obrázek podcastu Dva razy mŕtvy

Dva razy mŕtvy

Štvrtkový klub detektívov rieši nový prípad. Elizabeth navštívi muža, ktorého považovala za mŕtveho. Potrebuje jej pomoc. Obvinili ho z krádeže diamantov a život mu ohrozuje nebezpečný zločinec. Keď telá pribúdajú, Elizabeth zapojí do poľovačky na surového vraha Joyce,

Obrázek podcastu Padesát odstínů šedi

Padesát odstínů šedi

Když se dvaadvacetiletá studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty. Christian je pohledný, chytrý a… tajemný. Naivní a nevinná Anastasia si začíná uvědomovat, že přes j

Obrázek podcastu V kleci

V kleci

Dokáže neuropsycholožka FBI odhalit sadistického vraha? Když policie ve Washingtonu D.C. objeví děsivou vražednou scénu - dívku, která byla dlouhou dobu uvězněna v kleci a pomalu umučena k smrti, přizvou k případu neuropsycholožku FBI Sayer Altairovou. Obětí je dcera v

Obrázek podcastu Rudý úsvit

Rudý úsvit

Býval bych žil v míru. Jenže mí nepřátelé mě zatáhli do války… Život na Marsu se řídí vlastními zákony, které z většiny obyvatel dělají otroky, pracující v nelidských podmínkách. Kdo by ale protestoval, když se všechno bezpráví děje ve jménu budoucího přesídlení lidstva

Obrázek podcastu Přežít

Přežít

>> „Tato kniha je plná překvapivých poznatků o chorobách stáří, které pravděpodobně zabijí většinu z nás, a taktik a metod, které nám pomohou žít déle a těšit se pevnějšímu zdraví.“ — Siddhárta Mukherdží, profesor medicíny a nositel Pulitzerovy ceny

Obrázek podcastu Obchodní polština A1-B1

Obchodní polština A1-B1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Obchodní polštiny. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít v práci a v obchodním kontaktu. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se nebudete učit jen sloví

Obrázek podcastu Percy Jackson - Prokletí Titánů

Percy Jackson - Prokletí Titánů

Že mám moc po svém otci, bohu moří Poseidónovi, už víš... Že patřím do Tábora polokrevných, už taky víš... Ale na spoustu otázek neznám odpovědi ani já. Kam se poděla bohyně Artemis? Jaké nebezpečné a záhadné příšeře byla na stopě? Mám na sebe vzít děsivé Titánovo prokl

Obrázek podcastu Fico

Fico

Svedectvá takmer troch desiatok kolegov, súputníkov i politických oponentov a rivalov Roberta Fica. Stovky hodín diskusií a desiatky e-mailov s priamymi aktérmi politického života aj expertmi pracujúcimi v zákulisí politických strán a predvolebných kampaní. Stovky hodín

Obrázek podcastu Průvodce klimatickou úzkostí

Průvodce klimatickou úzkostí

Jak si udržet chladnou hlavu na zahřívající se planetě. Průvodce klimatickou úzkostí nabízí doporučení a praktické techniky, jak odolávat pocitům viny za stav naší planety. Cenný průvodce světem lidí citlivých vůči životnímu prostředí. Environmentální žal, ekologická v

Obrázek podcastu Zachovajte si bystrosť

Zachovajte si bystrosť

Úžasný vedecky podložený návod, ako si natrvalo udržať zdravú a mladú myseľ. Pravdepodobne robíte všetko možné, aby ste boli fit a udržali si zdravé telo, ale čo robíte pre svoj mozog? Je vôbec možné zachovať si v každom veku mladú a bystrú myseľ? Donedávna si dokonca a

Obrázek podcastu Nekonečná Síla

Nekonečná Síla

Jak žít šťastný život naplněný spokojeností doma i v práci To chce vědět každý z nás. Nebo minimálně většina. A víte, že to není nic těžkého? Že vás na cestě za štěstím nečeká žádný šílený výstup na vrchol hory zvané úspěch? Že stačí málo a vyběhnete na ni bez zadýchání

Obrázek podcastu Myšlenky antických klasiků

Myšlenky antických klasiků

Původní komplet 5 EP 0 88 0490-4 "Myšlenky antických klasiků" vydal Supraphon v roce 1975 - nyní titul s myšlenkami a díly Homéra, Aristotela, Platóna a dalších antických autorů a myslitelů vydáváme poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Kipling: Mauglí - Kniha džunglí

Kipling: Mauglí - Kniha džunglí

Původní supraphonské 2LP album 1 18 2207 vydané v roce 1977, bylo vydáno poprvé na CD ve zkrácené formě (SU 5399-2) - nyní vychází digitálně 1:1 i s původním obalem.

Obrázek podcastu 20. Bulharština - cestovní konverzace

20. Bulharština - cestovní konverzace

20. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Milenec lady Chatterleyové

Milenec lady Chatterleyové

Příběh nerovné živočišné lásky v jednom z nejskandálnějších románů první poloviny 20. století. Poprvé vyšel na konci dvacátých let ve Florencii a v Paříži, ovšem v autorově rodné Británii bylo jeho vydávání zakázáno až do šedesátých let. Takže si jej angličtí kulturní t

Obrázek podcastu Černý korál

Černý korál

Když začne floridská policejní potápěčka rozplétat dávno odložený případ obestřený tajemstvím, netuší, že tím vypudí z úkrytu mnohonásobného vraha… Sloan McPhersonová, vyšetřovatelka z Programu podvodního pátrání, objeví na dně kalného floridského jezírka starou dodávku