Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pane, nauč nás modlit se

Audiokniha Pane, nauč nás modlit se

Délka:

1 hod 1 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Můj přítel Maigret

Můj přítel Maigret

„Haló! Jestli jsem znal nějakého Marcellina?… Jak?… Rybář?… Zkuste mluvit jasněji, Lechate… Nerozumím ničemu z toho, co mi vyprávíte… Týpek, který žije v bárce… Dobře… Tvrdí, že je mým přítelem?… Co?… Tvrdil?… Je mrtev… “ Maigret se za doprovodu korektního pana Pyka ze

Obrázek podcastu L. A. Přísně tajné

L. A. Přísně tajné

Parta drsných policajtů vás vezme na pekelnou projížďku Městem andělů… Píšou se padesátá léta 20. století. Chránit právo a pořádek v Los Angeles je dost riskantní povolání, neboť příslušníci ostře sledovaného policejního sboru LAPD se dennodenně potýkají s násilím, prod

Obrázek podcastu Do vody

Do vody

Je Beckford místem sebevražd? Nebo se tu lze jen snadno zbavit potížistek? Malé městečko Beckford obtáčí řeka, jejíž tichá zátočina vytváří tůň, nad kterou strmí vrcholky skal. Její poklid je však jen zdánlivý - smrt tu během historie našlo nemalé množství žen, pověsti

Obrázek podcastu Herecké vzpomínky Růženy Naskové

Herecké vzpomínky Růženy Naskové

Růžena Nasková (*28.11.1884 - 17.6.1960) pražská rodačka, od mala toužila po herecké dráze, byť proti přání rodičů. Až po otcově smrti mohla začít studovat zpěv a herectví. Hrála ochotnické divadlo, od roku 1907 do 1948 byla členkou Národního divadla. Vzhledem ke svému

Obrázek podcastu Nový hrabě Monte Christo

Nový hrabě Monte Christo

Matyáš Sandorf – napínavý příběh zrady, pomsty, a spravedlnosti. Ve svém nejrozsáhlejším a nejbarvitějším románu vyjádřil Jules Verne poctu a lásku svému učiteli a vzoru Alexandru Dumasovi, který jako první zpracoval téma zrady a následné pomsty. U Verna však nejde jen

Obrázek podcastu Hříbě ze zlata

Hříbě ze zlata

Láska a smrt na Velké Moravě léta Páně 906. Příběh odehrávající se v 10. století. Dívka Milana zachraňuje hříbě, které mělo být obětováno, a prchá z rodné Moravy do neznámých Čech. Historická fantasy, v níž velkou roli hrají i rusalky, vodníci, lesní lidé a Kotys, kobyl

Obrázek podcastu Pohádky tisíce a jedné noci

Pohádky tisíce a jedné noci

Výběr z mimořádně úspěšného rozhlasového cyklu z let 1995-1998. Obsahuje úvod, příběh noci 1., 2., 52., 999., 1000. a 1001. Vyprávějí Hana Maciuchová a Josef Somr. Král Šahrijár se zklame v lásce, z pomstychtivosti si pak každý den bere novou ženu, a když s ní stráví

Obrázek podcastu S láskou od jezera

S láskou od jezera

Když smolařce Ettie nevyjde kariéra v Londýně, vrací se do Yorkshiru, kde na ni čeká pokušení v podobě jezera lákajícího k plavání. To se ovšem nachází na soukromém pozemku, jehož majitel nadšené sportovce vyhání. Dominik lpí na dodržování pravidel a spontánní Ettie ho

Obrázek podcastu Charlieho malé tajomstvá

Charlieho malé tajomstvá

Charlieho malé tajomstvá sú o dospievaní. Charlieho listy sú oveľa intímnejšie ako denník, sú smutné aj veselé, tragické aj komické. Nevieme, kde žije, nevieme, komu píše, vieme však o svete, o ktorom píše. Snaží sa žiť svoj život najlepšie, ako vie, no zároveň uteká pr

Obrázek podcastu Někdo cizí v domě

Někdo cizí v domě

V téhle útulné čtvrti spokojených domovů zůstávají nebezpečné lži uzavřeny za dveřmi… Shari Lapena, autorka thrilleru roku 2017 Manželé odvedle, přichází s dalším rodinným dramatem plným tajemství a nečekaných zvratů, které nikdy nepřestanou překvapovat. Karen a Tom Kru

Obrázek podcastu Císařovy nové šaty

Císařovy nové šaty

Příběh o marnivém císaři, který se nechá napálit a před své poddané předstoupí docela nahý. Pohádku na motivy Hanse Christiana Andersena pro rozhlas napsal dramatik František Pavlíček.

Obrázek podcastu Vánoce na Manhattanu

Vánoce na Manhattanu

Vítejte v kouzelně zasněženém New Yorku, kde vánoční světla září na každém rohu. A možná tam čeká láska. Evie Greenová měla sen podívat se do New Yorku na dosah – ovšem jen do chvíle, než zjistila, že se stala obětí podvodu. Její zoufalá reakce se stala virálem a jí se

Obrázek podcastu Polícia v rukách mafie

Polícia v rukách mafie

"Pri požiari starej poľovníckej chaty sa nájdu obhorené pozostatky bývalého kriminálnika. Bola to nešťastná náhoda alebo dokonalý zločin? Autor stál v roku 2012 pri zrode elitného policajného útvaru NAKA (Národná kriminálna agentúra), kde získal inšpiráciu pre svoje kni

Obrázek podcastu Ferda cvičí mraveniště

Ferda cvičí mraveniště

Chabou kondici mravenců je třeba posílit. Čeká je velká bitva svalů, vtipu a hbitosti. Knížka Ferda cvičí mraveniště vznikla v roce 1947, dvanáct let po prvním příběhu Ferdy Mravence. Ferda a Brouk Pytlík se rozhodli, že posílí fyzického ducha svých kamarádů. Mravenec

Obrázek podcastu I mrtví prahnou po pomstě

I mrtví prahnou po pomstě

Co skrývá zanedbaný statek na okraji Prahy? Bečení zmasakrovaných ovcí či snad vzteklý řev hladových prasat? A co s ním má společného psychicky nemocný muž stíhaný šíleným přízrakem dávno mrtvé matky? A žena, skrývající se pod dvěma identitami? Vítejte v příběhu plném t

Obrázek podcastu Dary pre rybára

Dary pre rybára

Pred ľudskou závisťou sa treba mať na pozore. Lebo aj dobrého, úprimného človeka dokáže veľmi rýchlo ožobráčiť. Presvedčil sa o tom aj jeden rybár. Našiel zraneného vodného vtáka žeriava a keďže mal dobré srdce, nezištne mu pomohol. Nebol to však len taký obyčajný vták.

Obrázek podcastu Eva tropí hlouposti

Eva tropí hlouposti

Bláznivý kolotoč plný překvapení a humoru roztáčí dívka s andělskou tváří a čertovskými nápady... Málokdo nezná alespoň filmovou verzi humorného příběhu, který se točí kolem loupeže a námluv a v němž se pomalu každý druhý vydává za někoho jiného. V zámku obývaném rodino

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Žítkovské bohyně

Žítkovské bohyně

Žítkovské bohyně - fascinující příběh o ženské duši, magii a zasuté části naší historie z pera Kateřiny Tučkové. Vysoko v kopcích Bílých Karpat žily odedávna ženy obdařené výjimečnými schopnostmi. Uměly léčit a pomáhat s kdejakým trápením, uměly poradit v nesnázích a ta

Obrázek podcastu Stínadla se bouří

Stínadla se bouří

Dobrodružství Rychlých šípů pokračuje! Druhý díl stínadelské trilogie. Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu. Nečekaná zpráva o znovunalezeném ježkovi v kleci spustí smršť nových událostí, vontské hnutí ožije a schyluje se k volbě Velkého Vonta. Pro vše

Obrázek podcastu Ukradené dětství

Ukradené dětství

Je konec léta 1942 a do dejvického zámečku Jenerálka začínají vozy gestapa přivážet děti od tří do šestnácti let. Jde o nejmladší generaci ze širšího okruhu atentátníků na Reinharda Heydricha. Proč ? Na jak dlouho ? A uvidí ještě někdy své rodiče ? Na odpovědi musí počk

Obrázek podcastu Za zavřenými dveřmi

Za zavřenými dveřmi

Dokonalé manželství, nebo dokonalá lež? Páry, jako jsou Jack a Grace, musíte obdivovat, ať chcete nebo ne. On dobře vypadá a umí vydělat peníze, ona je elegantní a šarmantní. Skoro je vám líto, že se s ní nemůžete spřátelit a poznat ji o trochu víc. Oni dva jsou totiž p

Obrázek podcastu Šťastný Jim

Šťastný Jim

Aby byl Jim šťastný, musí o své místo na slunci zabojovat… Legendární román zesměšňující snobismus a anglické vysoké školství v polovině padesátých let na postavě Jima Dixtona, lektora historie na univerzitě. Prvotina slavného britského prozaika Kingsleyho Amise se okam