Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Outěchovice

Audiokniha Outěchovice

Obrázek podcastu Kontraktor

Kontraktor

Kontraktora si najímajú súkromné osoby, firmy a politici, aby ich ochraňoval a sprevádzal na nebezpečných misiách. Kontraktor je telesne zdatný, psychicky odolný, dobre znáša ťažké podmienky a v krajnom nebezpečenstve sa rozhoduje s chladnou hlavou. Skôr ako autor Peter

Obrázek podcastu Kameny léčí

Kameny léčí

V knize jsou obsaženy informace o jednotlivých kamenech, jak využít jejich sílu, které vybrat pro svůj záměr, jak se orientovat při jejich používání. Dozvíte se, jak si vybrat správný kámen, jak ho očistit a nabít, používat a dále s ním pracovat. Jsou zde taky informace

Obrázek podcastu Maria Theresa: The Blessed Empress

Maria Theresa: The Blessed Empress

Vládkyně habsburské monarchie, česká a uherská královna… Z učebnic historie se na nás dívá majestátní plavovlasá žena, pravá císařovna. Jaká ale byla doopravdy žena jménem Marie Terezie? V audioknize máte možnosti nahlédnout do soukromého života jedné z nejmocnějších že

Obrázek podcastu Já, legenda

Já, legenda

Ve světě plném upírů se živý člověk jednoho dne stane pouhou legendou… Přes den hledá zásoby v liduprázdném Los Angeles, v noci od svých dveří odhání smečku hladových upírů. Robert Neville vede osamělý život uprostřed apokalypsy, která dala rčení „můj dům, můj hrad“ úpl

Obrázek podcastu Dokonalé stopy

Dokonalé stopy

{'cs': 'V odlehlém koutě Skotské vysočiny shořelo tělo Elaine Buxtonové. Jediné, podle čeho může policie pohřešovanou právničku identifikovat, je zub a cár zkrvaveného šátku. V tajné místnosti kdesi v Edinburghu mezitím skutečná Elaine Buxtonová vyděšeně křičí do tmy. I

Obrázek podcastu Netvor

Netvor

Možná bylo mým osudem zamilovat se do netvora. Když ostatní děti v noci nespaly a bály se, že se jim ve skříni schovává zubatá příšera, já jsem toužila ji spatřit. Chtěla jsem ji nakrmit, ochočit si ji, pochopit ji. Sam a já jsme se směli milovat jen ve tmě. Jakmile se

Obrázek podcastu V tajných službách Marie Antoinetty: Případ hraběnky du Barry

V tajných službách Marie Antoinetty: Případ hraběnky du Barry

Ve Versailles někdo ukradl šperky hraběnky du Barry a od té doby události nabírají vražedný spád… Marie Antoinetta, která právě usedla na trůn, se na svém královském křesle trochu nudí, a proto se rozhodne uplatnit svůj vyšetřovací talent. Pověří dva amatérské detektivy

Obrázek podcastu Doběhni svůj mozek: Jak cvičení a pohyb prospívají mozku

Doběhni svůj mozek: Jak cvičení a pohyb prospívají mozku

Udělejte svému mozku laskavost a rozhýbejte tělo! Mezinárodní bestseller švédského psychiatra vás spolehlivě katapultuje z gauče. Důrazně připomíná, že antická moudrost „Ve zdravém těle zdravý duch“ platí i nadále, dokonce dnes nabývá nových významů. Na základě aktuální

Obrázek podcastu Ztracené stříbro

Ztracené stříbro

Nejlepší detektivka ze starého Říma První díl úspěšné řady Marcus Didius Falco představuje soukromého informátora Falca, který se z Říma vypraví do Británie, aby odhalil politické spiknutí a vyšetřil krádež stříbra. Řím, rok 70. U moci je nový císař. Proudy peněz a moc

Obrázek podcastu Nezadržitelná vlna

Nezadržitelná vlna

Blížíme se ke kritickému bodu v historii našeho druhu. Vše se brzy změní. Brzy budete žít obklopeni umělou inteligencí. Bude organizovat váš život, řídit vaše podnikání a provozovat základní vládní služby. Budete žít ve světě tiskáren DNA a kvantových počítačů, upravený

Obrázek podcastu Kanálníčci zachraňují svět

Kanálníčci zachraňují svět

Kanálníčci tentokrát vyrážejí zachránit svět. A co že se to vlastně přihodilo? Paní Bída, která jindy trousí neštěstí, kudy chodí, ztratila svou tašku plnou smůly. Bez ní má teď pořád dobrou náladu a směje se jak smyslů zbavená, což se ostatním moc nelíbí – vždyť straši

Obrázek podcastu Ztracený prsten

Ztracený prsten

Šakuntala - lyrické drama pravděpodobně z 5. století našeho letopočtu, napsané básníkem Kálidásou, vrcholné dílo staroindického dramatu. Král Hastinapury Dušjanta pronásleduje při lovu gazelu a dostane se na opuštěné místo, kde žije a medituje několik poustevníků. Spatř

Obrázek podcastu Žijte nejen o víkendu

Žijte nejen o víkendu

Jak práce dokáže proměnit náš život. Je čas zastavit se a najít vnitřní klid. Svatý Benedikt tvrdil, že modlitba je pramenem, ze kterého vyvěrá práce. Anselm Grün se zamýšlí nad tím, jak dnes sladit modlitbu a práci, život a povolání. Benediktinské „ora et labora“ ve

Obrázek podcastu Zlo v Sethanonu

Zlo v Sethanonu

Nad Midkemií duje zlý vichr. Murmandamus svolává své legie a chystá se k invazi do Ostrovního království. Arutha je odhodlán čelit této hrozbě, ale bez pomoci přátel zkáze zabránit nedokáže. Pug a Thomas se vydávají na nebezpečnou výpravu, která je zavede až na počáte

Obrázek podcastu Anglická slovíčka - úroveň 3 pro středně pokročilé

Anglická slovíčka - úroveň 3 pro středně pokročilé

Anglická slovíčka - úroveň 3 pro středně pokročilé - audiokniha obsahuje jednoduché věty a slovíčka v angličtině pro snadné zapamatování a užití.

Obrázek podcastu Správce impéria: Vrah

Správce impéria: Vrah

První část třetí knihy trilogie Sága o Impériu. Ochránce Impéria lady Mara z Acoma se sice zbavila svého úhlavního nepřítele, rodu Minwanabi, leč zášť lorda Tasaia jde vskutku za hrob. Spolek nájemných vrahů Hamoi se chystá vyplnit odkaz zemřelého lorda. A v pozadí se j

Obrázek podcastu Křesťanská konference 2013 – Společně

Křesťanská konference 2013 – Společně

Nahrávky všech promluv a seminářů z 26. (česko-slovenské) Křesťanské konference, jejímž podtitulem bylo „Společně“. Řečníci a témata: Michal Klesnil: Jednota a kompromis Stefan Horn: Cesta k průlomu a proměně Martin Moldan: Služba povzbuzování Peter Čuřík: Můžeš měni

Obrázek podcastu Slavné případy Sherlocka Holmese 7

Slavné případy Sherlocka Holmese 7

Proslulý Sherlock Holmes a jeho věrný přítel dr. Watson pátrají v opatství po zmizelém synovi bohatého vévody.

Obrázek podcastu Zahrada sirén

Zahrada sirén

Přichází Čas zabíjení a Čas umírání, přesně jak to prorokoval černokněžník Orichalkian. Vévodstvím Barro prošel mor, Arkastie stojí na prahu občanské války a Gordonovu zemi ovládli neznámí dobyvatelé. Skutečná válka však ještě nezačala. V Zahradě sirén je ukrytý chlapec

Obrázek podcastu Amber 5 - Dvory Chaosu

Amber 5 - Dvory Chaosu

Americký spisovatel, držitel literárních cen HUGO, NEBULA a LOCUS, Roger Zelazny dovedl šlechtice Corwina na závěr jeho spletité a krvavé poutě. Pátým dílem fantasy ságy Tajemný svět Amberu se uzavírají proslulé „Corwinovy kroniky“. Vstupte s námi naposled do Amberu a v

Obrázek podcastu Krev na chodníku / Znamení

Krev na chodníku / Znamení

Další dva případy slečny Marplové. Během návštěvy rybářské vesničky Rathole pozoruje malířka Joyce setkání kapitána Denise Dacrea a jeho ženy s Carol Hardingovou. Když skončí s malováním, všimne si, že na obraz namalovala i krvavé skvrny na chodníku, o kterých se ve vsi

Obrázek podcastu Poviedky a vety 1, Anglicky, Slovensky

Poviedky a vety 1, Anglicky, Slovensky

Veľké množstvo príbehov zo „400 poviedok na večery a noci“ viedlo k ich novému spracovaniu a usporiadaniu podľa obťažnosti, veku a dĺžky, aby našli čo najvhodnejšieho poslucháča. Prvý výber, vhodný už od 3 až 6 rokov: „Poviedky a vety 1, Anglicky, Slovensky,“ je dvojjaz

Obrázek podcastu Enola Holmesová - Případ pohřešovaného markýze

Enola Holmesová - Případ pohřešovaného markýze

Když Enola Holmesová, mladší sestra Sherlocka a Mycrofta Holmesových, zjistí, že její matka zmizela, vydá se ji do Londýna hledat. Rozhodně ale není připravená na to, co ji tam čeká. Zaplete se do únosu mladého markýze, prchá před ničemnými vrahy a snaží se vyhýbat svým

Obrázek podcastu Sarkastická svině

Sarkastická svině

Jsem paličatá. Musím věcem přicházet na kloub. Tyto vlastnosti se krutě nevyplatí, když řeším zdánlivě jednoduchou vraždu. Jde mi totiž zničehonic o kejhák. Potřebuju být dost rychlá a chytrá, abych odhalila zločince dřív než mě zabije. Jak to vůbec zvládnu? Na strach n