Audiokniha Okamžitá pomoc proti úzkosti

Polština pro mírně pokročilé B1 - část 2
Děkujeme za zájem o polechový kurz Polštiny pro mírně pokročilé B1- část druhá. Kurz je určen pro mírně až středně, takže pro jeho nejlepší využití byste měli mít za sebou jeden až dva roky výuky polštiny a osvojené její základy. Kurz je založen na kontextovém učení, to…

Warren XIII. a šeptající les
„Nikdy nezapomeň, že v hotelu je tolik místa pro přátelství, kolik je v něm pokojů. To znamená, že ať ti život uchystá cokoliv, vždycky se budeš moct spolehnout na přátele.“ Warren je šťastný chlapec. Vždyť řídí jediný potulný hotel na světě. Ten i s jeho zaměstnanci v…

Všichni za jednoho
Čtyři statečná zvířátka, Makovička, Daňka, Chrochtík a Míša, nemůžou uvěřit svým vlastním očím: v Medovém lese se zničehonic objevilo koťátko, které se o sebe určitě nedokáže samo postarat. Ještě štěstí, že do lesní školky právě nastoupila velmi nevšední holčička, která…

Deník malého poseroutky 18
Pro Grega Heffleyho zatím škola nebyla právě procházkou růžovým sadem. Když tedy hrozí uzavření rozpadající se budovy, nijak zvlášť ho to netrápí. Jenže pak se ukáže, že by mohl skončit v jiné škole než jeho nejlepší kamarád Rowley Jefferson, a to úplně mění situaci. Do…

Zámožnost všem
Autorem audioknihy Zámožnost všem je Tomáš Baťa. Vysvětluje v ní základ a podstatu svého podnikatelského systému. Kniha byla původně určená jeho spolupracovníkům.

Biomanžel
Biomanžel je volným pokračováním Vieweghova bestselleru Biomanželka (2010), kterého se prodalo více než sto tisíc výtisků a dočkal se úspěšného divadelního zpracování. Známému spisovateli Mojmírovi praskne v cíli pražského maratonu aorta a někdejší sebevědomý světák se …

Patriot
Táto audiokniha je Navaľného posledným listom svetu, v ktorom opisuje roky strávené v brutálnom ruskom väzení. Ruský opozičný politik Alexej Navaľnyj, ktorý upozorňoval na spreneveru a kauzy Putinovho režimu, napísal svoje pamäti. S vášňou, vtipom, úprimnosťou a statočn…

Koniáš & Bakly - Mrtví muži
Koniáš a Bakly – dva legendární hrdinové české fantasy v jedné knize! Koniáš překáží císařské válečné mašinerii víc a víc. Náklady na jeho dopadení už ani nerozhodují – rozkaz je jasný, jednou provždy se zbavit muže mnoha tváří: šermíře, žoldnéře, muže na stezce. Bakly …

Brok, Flek a strašidla
Dva stateční psi, pan hajný a les plný roztomilých strašidel. Brok je jezevčík. Žije v lese s panem hajným. A ten mu jednoho dne přivede kamaráda – štěně voříška jménem Flek. Spolu pak zažívají různá dobrodružství. Zdejší les je totiž rájem nejen pro srnky, zajíce nebo …

Trampoty s kapitánem
Prázdninová dobrodružství klubu Strážců. Knižní zpracování kresleného seriálu z legendárního Ábíčka. Parta kluků, kteří si říkají Strážci, tráví prázdniny na Lipně a přitom zažívá dobrodružné příhody. Kdo jsou Strážci? Přece parta správných kluků, jejichž dobrodružství …

Vražda pro štěstí
Kdo stojí za vraždou šéfredaktora svérázného literárního časopisu? Detektivka Josefa Škvoreckého a Jana Zábrany Vražda pro štěstí nás zavede do světa pražské prvorepublikové smetánky i mezi hospodské povaleče a zlodějíčky. Básník, prozaik a překladatel Jan Zábrana spol…

Deväť - príbeh Ďatlovovej výpravy
Máte radi dobrodružstvo, napätie, záhady? Alebo všetko v jednom, navyše podľa skutočnej udalosti? Potom je román DEVÄŤ určený práve vám. Chceli pokoriť horu Otorten, no ich púť skončila pod Cholatčachľom, domorodcami nazývanom Mŕtva hora. Našli ich v snehu v spodnej bie…

Pevnost v poušti
Napínavý příběh českého mladíka, který vstoupí do francouzské cizinecké legie. Nad Evropou se vznáší nebezpečí druhého válečného konfliktu během 20 let. Hrdina knihy se v šestnácti letech zapojuje do odboje. V momentě, kdy hrozí zatčení, prchá do Francie, kde vstupuje d…

David Hecl: Mluví k vám kapitán
Ještě teď, když si na to celé vzpomenu, mi naskakuje husí kůže. Doma v Dubaji jsem si na telefonu nařídil několik budíků, abych nezaspal. Nakonec jsem je ani nepotřeboval, protože jsem se celou noc převaloval a nemohl se dočkat. Když jsme se v Praze blížili k zemi, všim…

Volání Cthulhu
Jedno ze stěžejních děl hororové literatury představuje první setkání s nechvalně proslulým kultem Cthulhu. Mladý antropolog v něm prochází poslední vůli svého prastrýce, a čím víc se noří do podivuhodného dědictví, tím víc rozplétá děsivé tajemství, které by žádný smrt…

Jak hledat slunce
Miroslav Horníček a jeho další cesta do Provence. Zvuková podoba knížky vychází tímto způsobem vůbec poprvé... "Když jsme s přítelem zauvažovali o této cestě, řekl jsem znovu to jméno: PROVENCE. Měl jsem své důvody. Jaké? Řekl bych pokud by toto jako důvod stačilo -, že…

Přítelkyně z domu smutku
Příběh se odehrává na konci světa, ve světě zabsolutizovaného násilí, a já po napsání knihy zjistila, že snad žádné jiné prostředí není tak velkou autorskou příležitostí. Nikde jinde bych se nesetkala s lidmi tak rozdílnými, a současně tak otevřenými. Má hlavní autorská…

Vodní hrob
Novinář Marek "Terence" Vráz se setkává s umírající ženou, která chce na poslední chvíli ulevit svému svědomí. Svěří se mu, že před lety tajně porodila a pak zabila své dítě. Terence se snaží ověřit pravdivost jejího příběhu, naráží však na nesrovnalosti a v ženině vypr…

Brány Skeldalu: Legenda o Rovenu
Autorské čtení prvního dílu fantasy tetralogie Brány Skeldalu: Legenda o Rovenu. Neporažený válečník, legendární lump a dědic dračí krve čeká v královském městě Mohranu na svoji popravu. Elvíra, čarodějka nesmírné krásy a neobvyklého nadání, je na nátlak královny a čty…

Putinovi agenti
Jmenuji se Rachardžo. Robert Rachardžo. Jsem ruský agent ve službách (Jeho Veličenstva) Putina. Úkoly jsou jasné: podkopat vratkou demokracii v České republice. Vnést do ní chaos. Zmocnit se všech tajemství. Moje mise však byla prozrazena! Věděli jste, že Rusko z našeho…

40 dní pěšky do Jeruzaléma
Mladý student Ladislav Zibura v létě 2014 hodil batoh na záda a vydal se na pouť do Jeruzaléma. Bez mapy a orientačního smyslu pěšky ušel 1 400 kilometrů napříč rozpálenou krajinou Turecka a Izraele, stanul pod Zdí nářků a prožil největší dobrodružství svého života. Těš…

Pohádky po babičce
V této audioknize neuslyšíte pohádky o princeznách, dracích a kouzelných prstenech. Pohádky po babičce vyprávějí o věcech a lidech, které často míjíme bez povšimnutí – o podivných ohryzcích v zapomenuté chatrči, o sirotcích, kteří najdou novou tetu, nebo o penzistovi, j…

Když se kruh uzavřel
Dobrodružný thriller z divokých 90. let dvacátého století. Talentovaný muzikant a horolezec David poznává první výhody čerstvě nabyté svobody. O českou muziku je ve světě zájem, začíná život ve stylu sex, drogy, rokenrol. Netuší, že jeho kroky od teď řídí podsvětí. Poté…

Spravedlivá pistole
První případ kriminalisty na penzi Augustina Velikého. Zamotané pátrání a temné stíny minulosti. Okořeněno osobitým humorem, vtipnými hláškami a brilantní češtinou. Svižně a vtipně napsaná detektivka odehrávající se v šedesátých letech v Liberci. Stopy vyšetřování však …