Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Oddelenie D

Audiokniha Oddelenie D

Délka:

7 hod 53 min

Čte:

Alexandra Lukáčová

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu AudioDiktáty pro 2. ročník

AudioDiktáty pro 2. ročník

Balíček 20 audiodiktátů pro druháky pomáhá upevnit základy českého pravopisu zábavnou a samostatnou formou. Děti si procvičí tvrdé a měkké slabiky, bě–pě–vě–mě, dě–tě–ně, párové souhlásky, psaní ú/ů i další klíčové jevy učiva 2. ročníku. Součástí jsou také opakovací dik

Obrázek podcastu Mapa z kostí

Mapa z kostí

Otevírá se další případ pro speciální jednotky Sigma Force. Během bohoslužby v Kolíně nad Rýnem rozpoutala skupina ozbrojených mnichů běsnění plné krve a smrti, když popravila kněze i shromážděné věřící. Tito zabijáci ale nepřišli pro zlato ani cenná umělecká díla. Přiš

Obrázek podcastu Janek a kouzelná fazole

Janek a kouzelná fazole

Kouzelný děda vnutí nezkušenému dobrosrdečnému Jankovi za košík vajec jednu fazoli. Takový obchod, zdá se, není pro mladíčka zrovna výhodný, a tak Janek vzteky zadupe fazoli do země. Jenže z půdy najednou vykoukne zelený šlahoun s obrovským listem. Janek na něj vyskočí

Obrázek podcastu Divadla malých forem

Divadla malých forem

Z komentáře k původnímu kompletu DV 15249: Už mnoho divadelních kritiků a teoretiků se snažilo najít nejvhodnější označení pro divadla, která začala v Československu vznikat v roce 1958. Tehdy sepro ně dosti samovolně ujal pojem "divadla malých forem". Hned z několika d

Obrázek podcastu Hofman: Lucie a zázraky

Hofman: Lucie a zázraky

Lucie a zázraky autora Oty Hofmana (10. dubna 1928 - 17. května 1989) je moderní pohádka o pětileté holčičce Lucii z dětského domova, která by moc chtěla maminku, o velké holce Petře, kterášije zvířátka tak trochu jinak, než skutečná zvířátka vypadají a o tom, co se vše

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Ptáci odlétají

Ptáci odlétají

Elišku Krásnohorskou sledujeme na stránkách knižky Heleny Hodačové od útlého dětství, které prožívá v Praze a později i za sedmiletého pobytu v Plzni. Příběh je zajímavým svědectvím o cestě mladé Elišky k umění, představuje ji jako začínající libretistku, spisovatelku a

Obrázek podcastu Jefferson dělá, co může

Jefferson dělá, co může

Jak vyléčit smutek a osamění přátel? Vítejte zpět ve světě ježka Jeffersona. Zemi, kde příběh začíná, obývají zvířata, která mluví, chodí po dvou, nosí šaty, umí vařit špagety a opravovat topení. V sousední zemi žijí lidé, což jsou ta nejinteligentnější ze zvířat. Čtyř

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 89 - David Vávra 08.06.2014

100 statečných - Host č. 89 - David Vávra 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - D. Vávra (architekt a herec)

Obrázek podcastu Devátý muž

Devátý muž

Osudného 22. listopadu 1963 se v texaském Dallasu změnil chod amerických dějin – došlo k atentátu na Johna F. Kennedyho. Skutečně však 35. prezidenta Spojených států zastřelil Lee Harvey Oswald? Oficiální verze má spoustu trhlin a pravdu zná jen tajemný muž jménem Thoma

Obrázek podcastu Normální mužský

Normální mužský

Úsměvný příběh o rozvedeném manželském páru.Osoby a obsazení: Slávka (Blanka Bohdanová), Ludvík (Vlastimil Brodský), Růžena (Marie Marešová), Pavla (Růžena Merunková), Karel (Tomáš Töpfer), Vendulka (Anna Hlavicová-Bendová), dále účinkují Blanka Vikusová, Jaroslava Drml

Obrázek podcastu Foglar: Záhada hlavolamu

Foglar: Záhada hlavolamu

Původní 2LP komplet 11 1319-1 811 vyšel v Supraphonu poprvé v roce 1991, na CD (SU 5153-2) pak vyšel v mírně zkrácené podobě titul poprvé v roce 1999. Nyní je posíláme do digitálních obchodů v původní délce.

Obrázek podcastu Jen vzpomínky zůstanou... 2 Eduard Vojan, Jindřich Mošna, Jaroslav Vojta, K.H.Hilar

Jen vzpomínky zůstanou... 2 Eduard Vojan, Jindřich Mošna, Jaroslav Vojta, K.H.Hilar

Nový kompilační titul určený pouze pro digitální trh "Jen vzpomínky zůstanou..." představuje archivní nahrávky vzpomínek mnoha známých osobností na jiné vzácné a důležité osobnosti našeho kulturního života. Tentokrát na skvělé české herce EDUARDA VOJANA, JINDŘICHA MOŠN

Obrázek podcastu Jabloňová panna

Jabloňová panna

Rozhlasová pohádka Františka Pavlíčka na motivy příběhu K.J.Erbena z roku 1979. Účinkují Luděk Munzar, Jana Hlaváčová, Jaromír Hanzlík, Sylva Sequensová a další. Vyprávění o dívce zrozené z jablka, do které se zamiloval král, ale oběma mladým lidem nebylo souzeno zůstat

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 95 - Daniela Písařovicová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 95 - Daniela Písařovicová 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - D. Písařovicová (moderátorka ČT)

Obrázek podcastu Nezbedníci

Nezbedníci

Hrdinou každého krátkého vyprávění je malý rošťák, který si buď děsně vymýšlí, nebo šplhá do výšek, neumí se chovat, okusuje tužky, neustále žvýká či provádí jiné nepravosti. Vtipná, nápaditá i trochu strašidelná vyprávění potěší a pobaví malé čtenáře.

Obrázek podcastu Osada havranů

Osada havranů

O statečném Havranpírkovi a jeho odvážných činech. Napínavý dobrodružný román od autora Lovce mamutů vás vtáhne tentokrát do života prvních osadníků a zemědělců na českém území v mladší době kamenné. Nádherně napsaný dobrodružný příběh přibližuje představu o životě n

Obrázek podcastu Večer s Bohumilem Bezouškou 1

Večer s Bohumilem Bezouškou 1

Komentář Bohumila Bezoušky k původnímu LP albu 1 18 2365 vydanému v Supraphonu v roce 1978 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Když jsem byl asi podruhé, nebo potřetí hostem svého přítele národního umělce Eduarda Kohouta v jeho pořadu "Eduard Kohout Viole", řekl mi E

Obrázek podcastu Hlavní přelíčení

Hlavní přelíčení

Josef Maršík je železniční zřízenec, má manželku i děti ‒ a hlavně nerudného tchána, který si hledí hlavně peněz, a tak by se rád rodiny své dcery zbavil, aby mohl jejich byt lépe a dráže pronajmout. Aby mohl Maršík zabezpečit rodinu, po­stavit vysněný domek s terasou a

Obrázek podcastu Novinářem v Číně

Novinářem v Číně

Když Tomáš Etzler přistál v říjnu 2006 v Pekingu, Čínu téměř neznal. V následujících letech zde však připravil stovky reportáží a zažil řadu silných příběhů. Jak v nejlidnatější zemi světa žijí běžní lidé? Čemu v totalitní Číně čelí novináři, kteří zpracovávají události

Obrázek podcastu Nemesis

Nemesis

Rozhlasová dramatizace čtvrtého případu detektiva Harryho Holea z roku 2013. V bankovní pobočce v centru Osla dostává vedoucí 25 vteřin na to, aby otevřel trezor, vybral z něj peníze a naházel je do připravené tašky. Limit o 6 vteřin překročí... Jo Nesbø (*1960 v Oslu),

Obrázek podcastu O statečné princezně

O statečné princezně

Známý malíř a spisovatel Josef Lada napsal "nezbednou pohádku", ve kterém klasickou pohádku obrátil naruby. Poslechněte si ji ve skvělém a neopakovatelném podání herečky Ivy Janžurové.Sudičky vyvěštily Honzovi, že ho ve dvaceti letech odnese čert! A bylo tomu opravdu ta

Obrázek podcastu Lada: Mikeš doma Díl 3.

Lada: Mikeš doma Díl 3.

Původní titul "Mikeš doma díl 3." vydal Bonton Music v roce 1995 pouze na audio kazetě - nyní tento titul vydáváme poprvé digitálně. Z tiskoviny audio kazety: Obydlí, které Mikeš a pan Kludský v Hrusicích zakoupili pro společný odpočinek, stálo ve velké zahradě, plné ov

Obrázek podcastu 40 dní pěšky do Jeruzaléma

40 dní pěšky do Jeruzaléma

Obsah: 22letý muž jde pěšky 1400 kilometrů do Jeruzaléma. Pořád se ztrácí a je trochu nešikovný, potká ale dobrý lidi. Jak to skončí: do Jeruzaléma dojde, ale pak ho na letišti málem zabije raketa. Komu to můžeš koupit: komukoliv ve věku 14–99 let se smyslem pro humor.

Obrázek podcastu Antická knihovna

Antická knihovna

Z obsáhlého komentáře k původnímu 2 LP kompletu 2 58 0431 Antická knihovna, jenž vydal Supraphon v roce 1970 a nyní jej vydává poprvé digitálně:..Podle vzpomínek na skutečný proces se Sókratem, ale především podle své ideální představy o tom, jak má vypadat opravdový fi