Audiokniha Očitý svědek

12. Řečtina - cestovní konverzace
12. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Pohádky 2
Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost! A proto je tu druhý díl naší nové miniserie Pohádky určené pouze pro digitální obchody.

Letní záhady
Se stoupající teplotou roste i potenciál zla. Od Cornwallu po Francouzskou riviéru, ať už na pozadí delfských chrámů nebo anglických venkovských sídel, nejslavnější postavy Agathy Christie vyřeší i ty nejsložitější záhady. Rozložte si lehátko a užijte si poslech povídek…

Kdo šije u Podolské
Salon Podolská býval v dobách své největší slávy spojován s elegancí a luxusem. Po znárodnění v roce 1948 zde díky protekci Marty Gottwaldové mohla bývalá majitelka zůstat zaměstnána na podřadné pozici. Na osudech lidí spojených se salonem můžeme sledovat dobu, kdy mode…

Fico
Svedectvá takmer troch desiatok kolegov, súputníkov i politických oponentov a rivalov Roberta Fica. Stovky hodín diskusií a desiatky e-mailov s priamymi aktérmi politického života aj expertmi pracujúcimi v zákulisí politických strán a predvolebných kampaní. Stovky hodín…

Slídil
Místo rybaření čeká vysloužilého amerického detektiva na irském venkově další případ… Nestává se každý den, aby se do zapadlé vesnice v západním Irsku přistěhoval bývalý člen chicagského policejního sboru. Nicméně Cal Hooper před padesátkou zatoužil po klidu, a tak nyn…

Růže a tis
AGATHA CHRISTIE pod pseudonymem Mary Westmacott Romantický příběh s téměř detektivní zápletkou Královna detektivek přichází s psychologickým příběhem o lásce, politických intrikách a překvapivých rozhodnutích. Hugh, kterého nehoda upoutala na invalidní vozík, se zotavu…

Dekameron - Den první
Sbírka žertovných, naučných i košilatých příběhů z dob florentského moru, které přežily svou dobu Urozená společnost sedmi paní a tří pánů se před morovou nákazou uchýlí na venkovské sídlo nedaleko Florencie. Aby unikli nudě a smutku vypráví si navzájem během deseti dn…

The Great Gatsby
Audiokniha The Great Gatsby namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň C1 pro velmi pokročilé posluchače. “Gatsby?” asked Daisy urgently. “What Gatsby?” Could it be the same young army lieutenant whom Daisy Fay met five years ago – and who owns a sumptuous house on Lon…

Stojí za pokus
Natočit odvázané video se svým nepřítelem, navíc miláčkem baseballu Spencerem, nebyl můj nejlepší nápad. Tvrdil, že ho smazal. O pár měsíců později ale přijde s tím, že máme problém – a řešení? Skrýt se před médii v jeho domě u jezera. Tam zjistím, že je sexy svobodný t…

Už žádné drama
>> Kolikrát jste zažili pocit, že si s vlastní rodinou vůbec nerozumíte? Kolikrát vás nejbližší zranili více než kdokoli jiný? A kolikrát jste to přešli, protože „je to přece rodina“?

Písečníci a jiné povídky
Sci-fi povídky s nádechem hororu. Sedm raných sci-fi povídek autora Hry o trůny s prvky hororu a sugestivní, leckdy poetickou atmosférou. Titulní povídka Písečníci založila autorovu světovou proslulost. Sedm raných sci-fi povídek s prvky hororu autora Hry o trůny dokážo…

Neopatrné panny
Soubor povídek Jaroslava Havlíčka, které jsou protkány ponurostí, skepsí a životními prohrami. Detailně vykreslené hrdinky hrají o svůj život se špatnými kartami, které jim byly rozdány. Havlíček není ke svým postavám vůbec milosrdný. Příběhy tak nabízejí autentický poh…

Imunita
Prebudíte sa, škriabe vás v hrdle a pobolieva hlava. Mierne otrávení chystáte deti do školy. Nie je to také zlé, aby ste nemohli ísť do práce. Kým sa sťažujete, priamo pod vašou kožou prebieha intenzívna vojna. Milióny buniek umierajú, aby ste vy mohli žiť. Zamysleli st…

Volání Cthulhu
Jedno ze stěžejních děl hororové literatury představuje první setkání s nechvalně proslulým kultem Cthulhu. Mladý antropolog v něm prochází poslední vůli svého prastrýce, a čím víc se noří do podivuhodného dědictví, tím víc rozplétá děsivé tajemství, které by žádný smrt…

Kód života
Je naše osobnost utvářena více prostředím, či za vše můžou vrozené dispozice? Otázka, kterou se lidstvo zabývá po staletí, se zdá být s rozvojem genetiky blíže svému rozluštění: pochopitelný vliv mají oba faktory, ale geny v tomto souboji dominují. Jsme, kým jsme ne dík…

Bárdy: Radičová
Kým je v skutočnosti žena, ktorú označili za „politickú mŕtvolu“ a ona v prezidentských prieskumoch porazila aj Roberta Fica? Prečo sa napriek tomu nestala prvou ženou na poste hlavy štátu a skončila vo vysokej politike? Prečo sa nedokáže zastaviť, keď hovorí o deťoch a…

Kolář: Z deníku kocoura Modroočka
Něžné a hřejivé vyprávění o malém kocourkovi, který si píše deník o všech zážitcích se "svým člověkem", o objevování okolního světa, o setkáních s přáteli i nepřáteli, vyprávění o tom, kdo je Zelenoočka, Bělovous, Zrzunda, Franta Šramota a hlavně Kiki a také o tom, co s…

Ve spárech magie
Je svůdná i smrtící… Zoey Kingová je sedmnáctiletá dívka z vážené rodiny pokrevně spřízněné s Tuatha De Danann – starobylým národem, jehož příslušníci odjakživa bývali obdařeni magickými schopnostmi. Celé okolí očekává, že Zoey zdědí kouzelné nadání po své matce, která …

Hra o dědictví
Avery Grambsová má jediný cíl – přežít střední školu, získat stipendium a vypadnout. Její plány však naruší smrt miliardáře Tobiase Hawthorna, který odkáže veškerý svůj majetek právě Avery. V čem je háček? Avery ho nikdy v životě neviděla a nemá ani tušení, co byl zač. …

Letní návrh
Když Georgia souhlasí se schůzkou naslepo, moc toho neočekává. Jenže pak se objeví nebezpečně charismatický muž s odzbrojujícím úsměvem a neodolatelným sexy pohledem. Ti dva si hned od začátku padnou do noty a Georgia je příjemně překvapená. Nakonec se však ukáže, že te…

Tekuté krystaly
Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky…

Francouzština pro 9. ročník ZDŠ
Původní titul DM 15241 "Francouzština pro 9. ročník ZDŠ" autorek Jarmily Janešové a Aleny Tionové vydal Supraphon již v roce 1965. Věříme, že se tato nahrávka neztratí ani v přemíře dalších nabízených novějších titulů a pomůcek pro výuku francouzského jazyka na trhu a p…

Kouzelný kalendář
Další kniha norského autora Josteina Gaardera, známého u nás i po celém světě titulem Sofiin svět. Hlavní hrdina Kouzelného kalendáře – Jáchym – se snaží objasnit záhadu kolem zmizení dívky Elisabet, která se vydává díky kouzelnému adventními kalendáři napříč prostorem …

Pan Masters
Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v…