Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu O pyšné lokomotivě a další pohádky o mašinkách

Audiokniha O pyšné lokomotivě a další pohádky o mašinkách

Délka:

1 hod 36 min

Čte:

Pavel Zedníček

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Krakatit (1978)

Krakatit (1978)

Krakatit patří mezi nejznámější Čapkova díla. Zasloužila se o to především filmová adaptace z roku 1948 v režii Otakara Vávry. Vedle známé dějové linky, která se věnuje třaskavému vynálezu inženýra Prokopa (pojmenovanému podle sopky Krakatoa ležící na ostrově Anak Kraka

Obrázek podcastu Zlodějka příběhů

Zlodějka příběhů

Kniha držitelky Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivku roku 2008, kterou získala za svou prvotinu Kroky vraha. Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se j

Obrázek podcastu Percy Jackson - Moře nestvůr

Percy Jackson - Moře nestvůr

Mytologické bytosti ožívají...Krvelačné nestvůry se bouří...Bohové z Olympu kladou další úkoly..."Po klidném školním roce se na mně valí další problémy. Poslední den školy to začalo! Hodina tělocviku se proměnila ve vybíjenou s lidožravými obry a Grover se dostal do prů

Obrázek podcastu Neodpovídej

Neodpovídej

Ve spletitých pavučinách virtuálního světa se pohybuje přitažlivý muž, který vstupuje do života mladých žen. Když má ale dojít k osobnímu setkání, nikdy se na schůzce neobjeví. Je možné, že to nějak souvisí s vraždou, která tak otřásla Prahou? To musí zjistit policista

Obrázek podcastu Strážci země

Strážci země

Olaw, jeden ze strážců Země, byl probuzen ze sladkého spánku v kmeni svého modřínu. Dozvěděl se, že jeden z dalších strážců není k nalezení, a jeho vždy usměvavý obličej se zachmuřil. V podobě puštíka se okamžitě rozletěl k městu. Divočina i zvěř kolem něj však začaly m

Obrázek podcastu Odvaha

Odvaha

Ve válce není jisté vůbec nic. Jenom smrt. Země vyhnanců rozervala válka. Družina ardanské princezny Edany v čele s válečníkem Corbanem prchá z Dun Carreg, aby se skryla daleko na severu. Při strastiplné cestě nepřátelským Cambrenem však bude čelit mnoha výzvám i nepřát

Obrázek podcastu Začít znovu

Začít znovu

Nové jméno, nový účes, nové město… a nový sexy spolubydlící! Stovky kilometrů od své minulosti chce Allie Harperová začít znovu, a proto se přestěhuje do Woodshillu. Jako každá devatenáctiletá holka touží studovat a najít si bezva přátele, ze všeho nejdřív však potřebuj

Obrázek podcastu Umění konverzace

Umění konverzace

Jiří Adamíra jako soukromý učitel a Jana Preissová jako jeho žačka v půlhodinové lekci společenské konverzace. Vždyť umění dobře mluvit a vystupovat potřebuje k úspěšnému životu snad každý z nás!

Obrázek podcastu Meditační promluvy 6 - Kundaliní jóga

Meditační promluvy 6 - Kundaliní jóga

Audio nahrávka obsahuje výklad kundaliní jógy a pokyny k jejímu provádění a dále záznam dvou vnitřních pránajám, které byly pořízeny živě na seminářích v Jedlových Kostolanech 2009.

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Billy Summers

Billy Summers

Udělá jen poslední pif paf a vypaří se jako Houdini. Vystačí si ale s maskou, díky níž zatím osudu unikal? Už je to vážně naposled, protože si chce dopřát důchod s milionem na zapikolovaném kontě. Billyho Summerse přestalo naplňovat zaměstnání nájemného snipera, byť odp

Obrázek podcastu Vango

Vango

Odjakživa se cítil nejlíp poblíž nebe. Jenže svět začal být nesnesitelně přízemní… Romantikové mladí duchem, těšte se! Nejvýřečnější Francouz dneška pro vás umotal klubko úkladů, do jehož středu skryl záhadu hrdinovy totožnosti v čase nelidských ideologií 30. let 20. st

Obrázek podcastu Evropa, náš domov: Od vylodění v Normandii po válku na Ukrajině

Evropa, náš domov: Od vylodění v Normandii po válku na Ukrajině

Sjednocená Evropa není bez chyb, ale právě proto si od nás žádá dennodenní péči. Barbarskou světovou válkou pobořená, pak dlouho rozdělená a zadrátovaná, vždy rozdrobená a s nejasnou východní hranicí, nicméně proto ochotná propojit to, co je očividně vlastností celku. M

Obrázek podcastu Totální rauš

Totální rauš

Komplexní studie drogové problematiky ve třetí říši, která je strhující jako thriller. Nacistické Německo pěstující fanatickou ideologii čistotné rasy, ducha i těla, udržovalo absurdní iluzi o své nadvládě především díky nebetyčné konzumaci povzbuzujících preparátů. Na

Obrázek podcastu Deník Bridget Jonesové

Deník Bridget Jonesové

Bridget je svobodná třicátnice, která by – asi jako každý – ráda našla pravou lásku. Jen si musí dát pozor na určité typy mužů: alkoholiky, workoholiky, chorobné dlužníky, muže, co mají přítelkyni nebo jsou ženatí, misogyny, megalomany, šovinisty, citové vyděrače, paraz

Obrázek podcastu Setkání u kulatého stolku I

Setkání u kulatého stolku I

Setkání u kulatého stolku č. 4 a č. 5 z roku 1994 s Ester Krumbachovou, Ivanem Vyskočilem, Přemyslem Rutem, Janem Klusákem a Jiřím Justem Moderuje Michal Lázňovský. Téma Setkání č. 4: Počasí - o atmosféře, o počasí a o nocích Téma Setkání č. 5: Počasí v lidové písni a

Obrázek podcastu Kde máš bráchu, Metude?

Kde máš bráchu, Metude?

Historie s úsměvem, ale i respektem. Cyril s Metodějem mají nejen u nás spoustu soch. Číst o sochách se strnulým výrazem ve tváři však velká zábava není. Soluňští bratři proto udělali v této knize úkrok stranou a jsou z nich normální lidé s přednostmi i drobnými nedosta

Obrázek podcastu Prohnilé město

Prohnilé město

Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada. Proto musí napnout všechny své síly, aby získali to, co jim patří. V temných ulicích zkorumpovaného Ketterdamu

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Čtyři tisíce týdnů

Čtyři tisíce týdnů

>> „Čím produktivnější zvládnete být, tím hůř pro vás! Udělejte všechno, co po vás ostatní chtějí, a budou toho po vás chtít o to víc! Život ale naštěstí nemusí vypadat jako nekonečné čekání na vytoužený klid..“ ## O audioknize Na světě pobudeme sotva čtyři tisíce týd

Obrázek podcastu Biomanžel

Biomanžel

Biomanžel je volným pokračováním Vieweghova bestselleru Biomanželka (2010), kterého se prodalo více než sto tisíc výtisků a dočkal se úspěšného divadelního zpracování. Známému spisovateli Mojmírovi praskne v cíli pražského maratonu aorta a někdejší sebevědomý světák se

Obrázek podcastu Černý mnich

Černý mnich

Nejrozsáhlejší část díla ANTONA PAVLOVIČE ČECHOVA (1860–1904) tvoří povídky. Napsal jich na pět set. Ne všechny jsou stejně slavné jako jeho šest dramat, velká část z nich je však dodnes po celém světě znovu a znovu překládána a v nejrůznějších souborech vydávána a čten

Obrázek podcastu Zalamejský sudí

Zalamejský sudí

Rozhlasová úprava divadelní hry slavného španělského dramatika, v níž sedlák Crespo hájí svou čest proti zvůli vojenské moci. V roce 1954 ji nastudoval režisér Přemysl Pražský s Karlem Pavlíkem, Bedřichem Karenem, Václavem Voskou, Jiřinou Petrovickou a Miroslavem Doleža

Obrázek podcastu Neznám druhé takové zvíře, jako je pes

Neznám druhé takové zvíře, jako je pes

RNDr. František Šusta, PhD. pracoval deset let jako profesionální trenér zvířat v zoo a získal i řadu mezinárodních ocenění. Poté, co se krom exotů začal věnovat i psům, užasl nad oddaností a tolerancí, kterou projevují ve vztahu ke svým páníčkům. Tyto vlastnosti na jed