Audiokniha O psech, zlodějích, strážníkovi i jiná vyprávění

Chytře na prů*ery
Manuál na zvládání prů*erů všeho druhu Ať už se jedná o ztrátu práce, zlomené srdce nebo jen nevíte, kam se ve svém životě vrtnout, audiokniha Chytře na průsery vám bude odrazovým můstkem, který vám pomůže jít vpřed. Další audiokniha od autora bestselleru Odse*te se, Ga…

Moudrost psychopatů
Fascinující cesta do myšlení psychopatů. Známý oxfordský psycholog nás naučí odhalovat psychopaty mezi námi a ukáže, jak se můžeme snadno ubránit jejich často rafinovaným a nečekaným útokům. Psychopati bývají nebojácní, sebevědomí, okouzlující, bezohlední a soustředění …

V práci nemusí být blázinec
Amazon Bestseller #1 ve třech kategoriích O AUDIOKNIZE Nastal čas skoncovat s érou přepracovanosti, chaosu, stresu a otravného „nestíhám“. Obdiv už nesklízí workoholik, ale ten, kdo si při zachování profesionality dokáže v klidu užít své odpolední volno i víkendy a dok…

Pohádky O Pavlínce
Pohádky O Pavlínce navazují na klasickou řadu rozhlasových vyprávění skřítka Hajaji, tak jak ji psal Václav Čtvrtek a poeticky oslovuje nejen dětského posluchače.Čte: Antonín Molčík.

Proč spíme
Kolik hodin jste dnes v noci spali? Pokud méně než osm, pak asi stejně jako většina lidstva trpíte spánkovou deprivací. A přicházíte o to nejlepší. Lidé, kteří si dopřávají dostatek spánku, jsou zdravější, chytřejší, štíhlejší, atraktivnější a šťastnější. Příčinu své ún…

Zlato Arkony – kniha první
Touha po pokladech přivádí na ostrov nové hrdlořezy. Kniha plná soubojů, zrady, násilí a nebezpečí, ale i tajemna, kouzel a zázračných uzdravení. Juraj Červenák, mistr fantasy, je opět tu. Na Rujánu míří hrdlořezové ze severu, aby se zmocnili pokladů svatyně. Pobřežní …

Šikmý kostel
Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě – také kvůli těžbě uhlí. Dnes už z výstavních budov a vznosné katedrály nezbylo nic. Jen šikmý kostel, který strmě a v…

Révi a Město snů
Proč je důležité nepřestat snít. A ještě důležitější nepřestat bdít. Révi je 15letý kluk, který vyrůstá ve Městě snů. Na dokonalém místě, které řídí vševědoucí umělá inteligence Omnicloud. Všichni zde žijí v bezpečí, v dostatku a také ve zdraví. Tedy takřka všichni. Rév…

Na plný koule
V osmadvaceti měl všechno, co kdy od života chtěl. Pak všechno zahodil, stal se dobrovolně nezaměstnaným, odjel na dva měsíce na Kubu a sepsal pro svého ztraceného kamaráda dopis s návodem, jak toho může dosáhnout i on. Ale i TY! A to stejně jako autor bez počátečního k…

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch
Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (…

Jen vzpomínky zůstanou... 2 Eduard Vojan, Jindřich Mošna, Jaroslav Vojta, K.H.Hilar
Nový kompilační titul určený pouze pro digitální trh "Jen vzpomínky zůstanou..." představuje archivní nahrávky vzpomínek mnoha známých osobností na jiné vzácné a důležité osobnosti našeho kulturního života. Tentokrát na skvělé české herce EDUARDA VOJANA, JINDŘICHA MOŠN…

Spojenci
Desetiletý František a jeho děda mají tajemství: americkou helmu, kterou klouček náhodou našel na půdě. Je rok 1984 a o některých věcech se nemluví. Třeba o tom, že Plzeň v roce 1945 osvobodili Američané. Dědeček Bohumil, pamětník květnových dní, se rozhodl, že je na ča…

Kód Zeta
Antologie Ve stínu Říše, Ve stínu apokalypsy a Ve stínu magie se staly nejúspěšnějšími antologiemi české fantastiky v posledních dvaceti letech. Ve všech zabodoval i František Kotleta. Jeho novely Dos grojse genareraj, Kód Zeta i Sitarane se proto dočkaly samostatné pod…

O Rumcajsovi
Dnes už pozapomenuté dramatizace pohádkových příběhů z lesa Řáholce z konce šedesátých let. A jedna rozhlasová "řáholecká" pohádka z roku 1993.

Duch Llana Estacada
Old Shatterhand a Vinnetou na scéně – záruka dobrého konce. Díky semknutému ději je příběh jedním z nejlepších, které Karel May napsal. Nepostrádá napětí, ale i vtipnou lehkost a odhodlané postavy. Jedno z nejznámějších děl Karla Maye se odehrává v pustině Llano Esta…

Luk královny Dorotky
Šest rozmarných milostných příběhů zdůrazňuje Vančurovo mistrovské vypravěčství.

Klub divných dětí
Jmenuji se Mila a mám ráda pavouky, vlastně všeobecně hmyz, nebo spíš všechna zvířata. Umím se „ztratit ze světa“. Stačí se na něco soustředit, a vše kolem přestane existovat. Já jsem Petr. Chodím už do čtvrté třídy, ale vypadám jako prvňák. Hezky maluji a v noci… nemůž…

Vraždy v klášteře
Na Štědrý den roku 1176 jde mnich Maurice hledat bratra Cuthberta, který měl zvonit k modlitbě. Nachází však jeho mrtvé tělo, poznamenané násilím. Královský soudní úředník Barling a jeho asistent Stanton jsou na žádost opata vysláni, aby objasnili okolnosti zločinu. Klá…

Oči za oko, chrup za zub
V Praze úřaduje brutální sériový vrah, který si vybírá oběti z řad zločinců. Podaří se tápající policii pachatele dopadnout dřív, než na jeho řádění doplatí někdo další? A je to vůbec v jejím zájmu? Není náhodou samozvaným mstitelem někdo přímo z bezpečnostních složek? …

Volání
Odlehlý ostrov s jediným domem – útočiště, kam lidé míří, aby zde zanechali své starosti. Právě sem bere po rodinné tragédii Martin své blízké v naději, že učinil pro všechny to nejlepší rozhodnutí. Majitel vilky s ním však nesouhlasí. Podle něj si ostrov sám volá ty, …

Jako bychom dnes zemřít měli
Jako bychom dnes zemřít měli - audiokniha obsahuje strhující příběh podle skutečné události. Autor Miloš Doležal. Čtou David Matásek a Jana Franková. Režie Markéta Jahodová. Je třetí adventní neděle roku 1949. V malém kostelíku v Číhošti na Vysočině se při kázání farář…

Dobrí a zlí hrdinovia, EN, SK
Audiokniha - Dobrí a zlí hrdinovia, EN, SK - je dvojjazyčná audioknižka čítaná v slovenčine a angličtine. Obsahuje 2000 viet, ktoré sú v slovenčine a preložené jedna po druhej do angličtiny. Slúži pre rozvinutie slovnej zásoby v oboch jazykoch v oblasti personálnej psyc…

Moderní české básnické sbírky (VIII)
Z komentáře Dr. Milana Blahynky k původnímu LP albu 2 18 0417 "Moderní české básnické sbírky (VIII)" vydanému v Supraphonu v roce 1977 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně:...charakteristickou sbírkou svého autora jsou rozhodně NOVÉ ZPĚVY (1918), z nichž výběrem předst…

Frýbová: Robin
Hana Maciuchová čte humoristický román o foxteriéru Robinovi a jemu podřízené rodině Kniha Zdeny Frýbové patří již přes tři desetiletí k nejoblíbenějším románům české humoristické literatury. Herečka Hana Maciuchová, nositelka ceny za mimořádný přínos v oblasti mluvené…

Rok kobylek
Terry Hayes je zpět! Thriller Rok kobylek Terryho Hayese, autora kultovní knihy Já, poutník, je strhujícím příběhem z temného světa špionáže, násilí a globálních hrozeb. Hlavním hrdinou je Kane, elitní agent CIA, který se specializuje na nebezpečné mise v takzvaných „z…