Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu O panáčkovi Bomiňovi a panence Palele

Audiokniha O panáčkovi Bomiňovi a panence Palele

Obrázek podcastu ...Mluviti stříbro - Josef Vinklář - Vzpomínkové vyprávění

...Mluviti stříbro - Josef Vinklář - Vzpomínkové vyprávění

V sérii "Mluviti stříbro… " slavné osobnosti českého kulturního dění hovoří o sobě a svých přátelích, ev. čtou slavná knižní díla. Vzpomínkové vyprávění předního českého herce Josefa Vinkláře, které poodhaluje nejen jeho soukromí, ale život vůbec.

Obrázek podcastu Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá

Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá

Původní LP album 1118 2505 Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá vydal Supraphon v roce 1979, na CD SU 5840-2 pak vyšel titul mírně zkrácen v roce 2007. Na přání našich zákazníků posíláme nyní do digitálních obchodů titul z řady S+H v plné délce a s původním ob

Obrázek podcastu Žebrácká opera

Žebrácká opera

Parodický příběh lásky dvou žen ke slavnému lupiči v jedné z nejslavnějších komedií anglického dramatika Johna Gaye.Anglický dramatik John Gay (1685-1732) byl ve své době velice uznávaným básníkem, tvůrcem operních libret, například pro Georga Friedricha Händela, a auto

Obrázek podcastu Než přijde mráz

Než přijde mráz

Jsou jedné krve. A proto chápou, kolik bolesti obnáší strážit zákon… Čerstvou absolventku policejní akademie Lindu Wallanderovou zanedlouho čeká obvyklé kolečko městské pochůzkářky. I když proti otci a jeho způsobům celou pubertu protestovala, vybrala si nakonec tutéž p

Obrázek podcastu Krvavý Bronx

Krvavý Bronx

16 povídek na motivy „černé kroniky“ brněnského Cejlu, zvaného Bronx. Myšlenka udělat knihu příběhů vytvořených na základě novinových článků z druhé poloviny devatenáctého století není moje. Svěřil mi ji v pivním baru Na Stojáka historik Michal Konečný. Já mám akorát v

Obrázek podcastu Stříbrná díra

Stříbrná díra

Novela ze světa Křivého ostří, která navazuje na Zdvořilostní návštěvu. Po návratu z Trasky se o rytíři Jenu Mantichorovi šíří zvěsti, že by mohl být skutečným paladinem, což mnohým vlivným dvořanům není právě po chuti. Nebezpečný úkol v odlehlé části království Sevaru

Obrázek podcastu Výkřiky v temnotě

Výkřiky v temnotě

Stačí jediné zaváhání – a temnota vás pohltí. Clare a Dorran se skrývají v rozpadajícím se sídle Winterbourn, jehož tajné chodby obývají znetvořená monstra lačnící po krvi. Každý den znamená boj o přežití, každá noc přináší novou hrozbu. Přesto doufají, že tu najdou as

Obrázek podcastu Muž, který zemřel dvakrát

Muž, který zemřel dvakrát

Kvarteto amatérských detektivů v důchodovém věku znovu zasahuje! Svérázná čtveřice penzistů se sotva vzpamatovala z řešení svého prvního skutečného případu vraždy a už je zase v jednom kole. V jejich vesničce pro seniory se objeví Elizabethin exmanžel, který svou bývalo

Obrázek podcastu Housewives´ Gossips

Housewives´ Gossips

Housewives´ Gossips - audiokniha obsahuje konverzační obraty v angličtině v interpretaci rodilých mluvčích. Autorky Mia Marlow a Elise Colle. Účinkují Nicole Palcho a Kathryn De Leon. 2 Housewives are sharing true stories about men, love, relationships, .... filled with

Obrázek podcastu Utrpení knížete Sternenhocha

Utrpení knížete Sternenhocha

Autor tohoto romaneta je filozof i básník. V jeho díle najdeme prvky hororu a fantasmagorických závěrů, v nichž se odvolává k nadpozemským silám. Hlavní hrdina se nepochopitelně zamiluje do dívky, kterou v přívalu vášní sprovodí ze světa. Ovšem ta mu to nekompromisně op

Obrázek podcastu Hrobník

Hrobník

1893: Augustin Rothmayer pracuje jako hrobník na známém vídeňském ústředním hřbitove. Nevrlý podivín je současné velmi sečtělý a vzdělaný samouk. Ve volných chvílích sepisuje Almanach pro hrobníky. Inspektor Leopold von Herzfeldt ho však připraví o klid. Mladý policista

Obrázek podcastu Král v nesnázích

Král v nesnázích

Detektivní příběh z prostředí nejstarší stolní hry. Sedmdesátá léta dvacátého století. Bulharské Slunečné pobřeží hostí mezinárodní šachový turnaj. Mezi velké favority patří i český zástupce Michal Talián. Ten je však při přerušené partii nalezen v hotelové chodbě mrtv

Obrázek podcastu Prokletí Salemu

Prokletí Salemu

Zlo klíčí v každém z nás. A nikdy neznáme místo ani čas příští krvavé sklizně… Americké maloměsto Jerusalem’s Lot na jihu státu Maine se na první pohled nijak neliší od jiných zapadákovů rozesetých po Nové Anglii. Přesto právě v něm spisovatel Ben Mears hledá látku pro

Obrázek podcastu Já, Simon

Já, Simon

Šestnáctiletý Simon už nějakou dobu ví, že je gay, ale ještě není připravený sdělit to okolnímu světu. Jedinou výjimkou je tajemný Blue, se kterým si Simon už několik měsíců vyměňuje e-maily a jejich vzájemné pouto sílí. Jenže pak citlivá korespondence padne do nesprávn

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Nežná fatamorgána

Nežná fatamorgána

Tretí príbeh z obdobia novembra 1989, z obdobia detektívnych začiatkov Richarda Krauza. Nežná revolúcia vrcholí a v štrnganí kľúčov zanikne osamelý výkrik, že niekde blízko je bezcitný surový vrah... Richard Krauz pracuje na oddelení vrážd už rok a pol, no ešte stále je

Obrázek podcastu Déja vu

Déja vu

V polorozpadlém domě na okraji města se uprostřed tuhé zimy najde tělo bezdomovce v pokročilém stadiu rozkladu. Místo činu vypadá jako z hororu a poručík Eda Braun se nedokáže ubránit pocitu, že podobnou scénu už viděl. Je to jako déjà vu. Jak se s kolegyní Dianou Černo

Obrázek podcastu Náš manžel

Náš manžel

Tři různé ženy spojuje jediné: stejný muž. Imogen opustil Phillip kvůli mladší a hezčí ženě. Během nepříjemného rozvodového řízení se u ní najednou objeví a vyhrožuje, že ji připraví o syna, jestli do konce měsíce nezmizí z jejich domu. Vyděšená Imogen provede něco šíle

Obrázek podcastu Noční labuť

Noční labuť

Narodit se s vlohami k černé magii není nic příjemného. Být zavražděn v sedmnácti letech ještě méně. Nix se stalo obojí, a přesto žije. Jak je to možné? Inu, řekněme si na rovinu, že s tou holkou není něco v pořádku. Čistě teoreticky by už měla být po smrti, jenže konfl

Obrázek podcastu Papežka Jana

Papežka Jana

Jak napsal v předmluvě k tomuto novodobému zpracování slavné středověké legendy překladatel Karel Hugo Hilar, "Papežka Jana" není historickou studií ani klasickým životopisným románem. "Jest šprýmovým a svrchovaně zábavným komentářem na okraji kronik, rozkošným skicářem

Obrázek podcastu Amber 1 - Devět princů Amberu

Amber 1 - Devět princů Amberu

AMBER je opravdu jediný opravdu skutečný svět. Všechny ostatní jsou jen stíny. Nekonečný je svět Amberu vrhajícího stíny, jejichž velkolepé odlesky vytvářejí všechny ostatní světy, včetně toho, v kterém žijeme. Nekonečný jako velkolepá tajemství, před kterými se nám, sm

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje v hotelu

Krotitel rizik podnikání zasahuje v hotelu

Podnikáte? Pak musíte slyšet příběh, který se skutečně stal! Každý podnikatel chce být úspěšný, ale i zdánlivě malá chyba ho někdy může přivést do velkých problémů. Osmý díl se odehrává v hotelu, který jeho majitel ze sentimentu postavil ve svém rodišti. Splnil si ta

Obrázek podcastu Vypařený mozek

Vypařený mozek

Mysteriózní až tísnivá povídka německy píšícího spisovatele, ovlivněného atmosférou staré Prahy, především pak pražského židovského ghetta... V povídce Vypařený mozek Gustava Meyrinka se objevují mnohá výrazná herecká jména nejen rozhlasové práce. Z překladu Františka M

Obrázek podcastu Svěrák: Nové povídky

Svěrák: Nové povídky

Když v roce 2008 uvedl Zdeněk Svěrák svou první knihu, nazvanou Povídky, sklidil s ní velký úspěch nejen u čtenářů, ale také u posluchačů, protože podle knihy vznikla vzápětí i zvuková verze.V roce 2011 vydal Svěrák Nové povídky, jež se staly vítězem ceny o nejprodávaně

Obrázek podcastu PAX 5: Sluhové zla

PAX 5: Sluhové zla

Je prosinec, obyvatelé Mariefredu se uprostřed předvánočního shonu chystají na oslavu svátku svaté Lucie. Jen málokdo ale tuší, jak děsivá Lucie tentokrát město čeká. Jedna nevinná dětská hra přivolá nebezpečné návštěvníky. Otevře se brána do jiného světa a v Mariefredu