Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu O Ivanu careviči, ptáku Ohniváku a šerém vlku

Audiokniha O Ivanu careviči, ptáku Ohniváku a šerém vlku

Délka:

34 min

Čte:

Jan Přeučil

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Štěstí

Štěstí

Jiří Stránský byl ve vykonstruovaném soudním procesu odsouzen na osm let - ty prožil v pracovních táborech. Poznal tam příběhy mnoha mužů nepohodlných tehdejší komunistické moci, odsouzených k mnohaletým trestům. V prostředí lágrů a kriminálů padesátých let se také odeh

Obrázek podcastu Láska, sex a lajky

Láska, sex a lajky

Jsou oblíbenější než William a Kate, skandálnější než Harry a Meghan a přitom žijí v malém městě na Moravě. Seznamte se. Karel a Josefína. Pár influencerů co žijí tak trošku spolu a tak trošku na sociálních sítích. Jejich motem je: „Co nelze změřit na lajky, to neexistu

Obrázek podcastu Klub komiků a klaunů Petra Nárožného 1.

Klub komiků a klaunů Petra Nárožného 1.

Je to k nevíře, ale ze všeho se dá udělat dobře fungující úřad. Chce to jen schopného úředníka. Tajemník Klubu komiků a klaunů je dokonce všeho schopen. Jako vejce vejci se podobá herci Petru Nárožnému. On sám tvrdí, že je jeho dvojníkem, avšak zlí jazykové říkají, že j

Obrázek podcastu Šťastná za všech okolností

Šťastná za všech okolností

Až umřu, kluci,“ říkám svým synům, „chci, abyste věděli, že jsem byla šťastná, protože já dovedla být šťastná za všech okolností.“ Úspěšná herečka a ještě úspěšnější spisovatelka Ivanka Devátá se po letech odhodlala k sepsání autobiografie, které se tak dlouho bránila.

Obrázek podcastu Den wehrmachtu ve vysílání pražského rozhlasu

Den wehrmachtu ve vysílání pražského rozhlasu

Den wehrmachtu ve vysílání pražského rozhlasu, rozhlasový pořad z programového cyklu Fonogramy přináší nově objevené části legendární reportáže redaktora Franty Kocourka z vojenské přehlídky nacistických vojsk 19. března 1939 na Václavském náměstí v Praze.

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 91 - Jaroslav Pejčoch 08.06.2014

100 statečných - Host č. 91 - Jaroslav Pejčoch 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - J. Pejčoch (odborník na krizové plány)

Obrázek podcastu Hříchy Hollywoodu

Hříchy Hollywoodu

Prostořeká moderní Popelka a hollywoodský idol. Lehce pikantní vyprávění o další z novodobých popelek, které z chudoby ke štěstí přišly. Děvče z amerického Jihu potká hollywoodského herce, a zázraky se mohou začít dít. Lehce pikantní vyprávění o další z novodobých popel

Obrázek podcastu Angličtina do ucha 3 - pokročilí

Angličtina do ucha 3 - pokročilí

Angličtina do ucha je poslechová učebnice angličtiny, která se zaměřuje na všechny složky studia jazyka najednou. Naučí vás nová slovíčka a fráze, vysvětlí gramatiku a „dohlédne“ na to, abyste ji správně používali. Nejen, že s vámi procvičí nejpoužívanější konverzační f

Obrázek podcastu Až moc blízko

Až moc blízko

Mia je úspěšná psychoterapeutka s prosperující praxí, přesto neváhá všeho nechat, když se v telefonu ozve její dlouholetá přítelkyně Lysette a celá zoufalá ji prosí, aby hned přijela. Její kamarádka Sarah totiž spáchala sebevraždu skokem ze střechy parkovacího domu. Zůs

Obrázek podcastu Žízeň

Žízeň

Harry Hole si chce užívat spokojený život s Ráchel a poklidně vyučovat na policejní akademii. Jenže v Oslu dojde k vraždám několika žen, které si daly schůzku přes Tinder. Vyšetřovacímu týmu v čele s Katrin Brattovou zůstává rozum stát nad tím, že obětem vždy zmizelo ur

Obrázek podcastu Notre-Dame de Paris

Notre-Dame de Paris

Audiokniha nabízí nejznámější příběh o lásce a vášni ze samotného srdce Paříže, který je převyprávěn zjednodušenou francouzštinou. Ponořte se do surové ho prostředí středověké Francie a poslechněte si příběh o krásné tanečnice Esmeraldě a o mužích, kteří propadli jejímu

Obrázek podcastu Jak jsem vyhrál válku

Jak jsem vyhrál válku

Nesmrtelný válečný román, ve kterém bere válku vážně snad jen jeho hlavní protagonista, poručík britské spojenecké armády Ernest Goodbody. Donkichotský poctivec, účetní Goodbody, shodou komických náhod a díky své snaze plnit všechny předpisy a zachovat si neochvějnou mo

Obrázek podcastu Čtyři dohody

Čtyři dohody

Kniha moudrosti starých Toltéků. Praktický průvodce osobní svobodou. Ve Čtyřech dohodách don Miguel Ruiz odhaluje zdroj našich limitujících myšlenek, které nás okrádají o radost a přinášejí zbytečné utrpení. Kniha Čtyři dohody vychází ze staré moudrosti Toltéků a nabízí

Obrázek podcastu Hodný, zlý a soudce Ti

Hodný, zlý a soudce Ti

Žena by byla méně krásná, kdyby neměla tajemství. Věhlasný soudce Ti musí učinit přítrž vydírání vraha, který hrozí, že každý den zavraždí jednu namátkou vybranou osobu. Napínavý kriminální příběh ze staré Číny s legendární postavou světové detektivní literatury, sou

Obrázek podcastu Nejhorší rodiče na světě

Nejhorší rodiče na světě

Jasně, někteří rodiče jsou trapní - ale na tuhle partičku nemají ani náhodou. Těchto deset příběhů o nejúžasněji hloupých maminkách a bláznivě hloupých tatíncích na světě vás rozesměje. JSOU STOVKY způsobů, kterými rodiče ztrapňují svoje děti. Když plivnou na kapesník a

Obrázek podcastu Rozum a cit

Rozum a cit

Hlavními hrdinkami jsou tři sestry - devatenáctiletá Elinor, sedmnáctiletá Mariana a nejladší sestra Maigret. Po smrti svého otce se přestěhují do nového domova, kde prožívají lásku, ale i zklamaní. Dívky se od sebe liší svým přístupem k životu. Elinor je racionální a o

Obrázek podcastu Proč jen 5% lidí uspěje

Proč jen 5% lidí uspěje

V audio nahrávce Proč jen 5 % lidí uspěje se dozvíte: Jaké je tajemství úspěchu? Jak zvýšíte své schopnosti o stovky procent? Jak se vždy správně rozhodnout a žít bez dilemat? Jak najít to, čemu se vyhnout? A naopak, čím se opravdu zabývat? Co rozhoduje o postupu v ka

Obrázek podcastu Král Oidipus

Král Oidipus

Jedna z nejdokonalejších a nejznámějších antických tragédií, o neodvratné síle osudu.

Obrázek podcastu Veselí

Veselí

Když dojdete až na konec slepé ulice, máte dvě možnosti, přešlapovat na místě, anebo se vrátit. Třiatřicetiletá Eliška se rozhodla pro návrat. Zpátky na jižní Moravu. Do svého dětského pokoje. K rodičům. K sobě samé. Ke své podstatě. Protože doma jsou odpovědi. Režie Al

Obrázek podcastu Jednou nohou v hrobe

Jednou nohou v hrobe

“Keď chcete chytiť skutočného vraha, treba ísť do ulíc! To sa od čias rady Vacátka nezmenilo.” Dominik Dán Každý nový prípad na oddelení vrážd sa začína tým, že nájdu rozstrieľanú alebo dobodanú mŕtvolu. Úlohou detektívov je ku každej mŕtvole vypátrať aspoň jedného možn

Obrázek podcastu Anna O.

Anna O.

Průměrný člověk prospí třiatřicet let. Čeho všeho jsme během spánku schopni? A neseme za to odpovědnost? Anna Ogilvyová byla mladá nadějná novinářka z dobře situované rodiny, dokud ji jednoho dne nenašli zakrvácenou a s nožem v ruce poblíž dvou těl jejích ubodaných přát

Obrázek podcastu Saturnin při chuti

Saturnin při chuti

Saturnin se stěhuje z Luhačovic do Prahy, aby mohl být nablízku své dívce Amelii. Záhy zakoupí starý zámeček v Libni a Amelia zase dva psy s vytříbeným vkusem pro výtvarné umění. Poté, co si teta Kateřina vyžádá Saturninových služeb, odjíždějí s ostatními do Karlových V

Obrázek podcastu Už hořela, když jsem si do ní lehal

Už hořela, když jsem si do ní lehal

„Jak se to stalo?“ „Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“ Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho pr

Obrázek podcastu Semafor Komplet 1964-1971

Semafor Komplet 1964-1971

Deset kompletů, nahraných tvůrci divadla Semafor, vydal Supraphon kdysi, před téměř padesáti lety. Jsou to slavná alba, známá pod názvy Jiří Suchý- Písničky, Plná hrst písniček, Kdyby tisíc klarinetů, Dobře placená procházka, Vánoční pohlednice, Zločin v šantánu, Toulav

Obrázek podcastu Netvor

Netvor

Možná bylo mým osudem zamilovat se do netvora. Když ostatní děti v noci nespaly a bály se, že se jim ve skříni schovává zubatá příšera, já jsem toužila ji spatřit. Chtěla jsem ji nakrmit, ochočit si ji, pochopit ji. Sam a já jsme se směli milovat jen ve tmě. Jakmile se