Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Novičok nebo kulka

Audiokniha Novičok nebo kulka

Délka:

5 hod 32 min

Čte:

Petr Gojda

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Proč nejsem komunistou I.

Proč nejsem komunistou I.

V roce 1924 otevřel Ferdinand Peroutka v časopise Přítomnost anketu Proč nejsem komunistou? Příspěvky do ní napsali přední čeští spisovatelé a intelektuálové - Karel a Josef Čapek, Jan Herben, František Langer, Josef Kopta, Fráňa Šrámek, Ladislav P. Procházka, Jaroslav

Obrázek podcastu Čtyři kluci z Vraného

Čtyři kluci z Vraného

Příběhy čtyř kluků z vesnice Vraný nedaleko Slaného, ale i městečka Peruce, do jejichž her, zábav a drobných dobrodružství se prolíná dávná místní minulost a pohádkové dění.

Obrázek podcastu Přítelkyně

Přítelkyně

Přítelkyně - nová kniha Ireny Obermannové vypráví o ženském přátelství i nepřátelství. Jde o retro příběh končící v současnosti. Ženské přátelství je neprobádané území, vztah opředený tajemstvím a leckdy i pohrdáním ze strany mužů. Vyznačuje se velkou vzájemnou podporou

Obrázek podcastu Duchovní detox: Cesta k probuzení

Duchovní detox: Cesta k probuzení

V této audioknize představuje Oliver Niño, renomovaný energetický léčitel a odborník na duchovní aktivaci, inovativní energetický detoxikační program Spiritual Activator, který vám pomůže eliminovat energetické bloky, jež vám brání v dosažení a udržení stavu maximálního

Obrázek podcastu Střepiny v trávě

Střepiny v trávě

Vydavatelství Tebenas ve spolupráci s Igorem Barešem pokračuje v kompletaci díla legendárního českého scénaristy a spisovatele Vladimíra Körnera. Po Zániku samoty Berhof, Životu za podpis a Psí kůži přichází se čtvrtým počinem - autorovou prvotinou Střepiny v trávě. Vyš

Obrázek podcastu Lanďák

Lanďák

Vzpomínky herce Pavla Landovského (čte Michal Pavlata), které sepsal spolu se svou ženou Helenou Albertovou, jsou stejně svérázným svědectvím o životě a herectví této nepřehlédnutelné osobnosti českého divadla, jako je svérázný on sám. Jsou napsány s ohromnou uvolněnost

Obrázek podcastu Železný plamen

Železný plamen

Všichni, včetně Violet samotné, očekávali, že během prvního ročníku na Basgiathské válečné akademii zemře. Přežila, ale skutečný výcvik – brutální a extrémně vyčerpávající – je teprve před ní. A spolu s ním i výzva v osobě nového zástupce velitele, který si dal jediný c

Obrázek podcastu Mezi světy

Mezi světy

Mezi světy je výběr z deníku, v němž nás autorka zavede z rozhlasového studia do mrazivých oblastí Antarktidy, na vrcholky hor, mezi české vojáky do Afghánistánu nebo na dalekou Havaj. Je to kniha o štěstí 4 000 metrů nad zemí, o místech, která jí přirostla k srdci, o m

Obrázek podcastu O Kuliferdovi

O Kuliferdovi

Pohádka O Kuliferdovi sleduje osud malého hrdiny - hráška, který se nechtěl nechat uvařit v hrachové polívce, a tak udělal ve vzduchu salto a spadl pod kuchyňskou linku, kde mu v té tmě a vlhku vyklíčily ručičky a nožičky. Z kuchyně se vydává prozkoumat celý byt a při t

Obrázek podcastu Jak být úspěšný realitní makléř a přitom se z toho nezbláznit

Jak být úspěšný realitní makléř a přitom se z toho nezbláznit

Tato knížka je návod od člověka, který se již téměř 20 let pohybuje v realitním obchodě v pozici realitního makléře, majitele RK investora a developera. Přináší cenné rady a návody, jak docílit toho, abyste byli úspěšnými realitními makléři a případnými investory do nem

Obrázek podcastu Povídky z kavárny

Povídky z kavárny

Úsměvné povídky pro dobrou náladu! Na milý a místy nostalgický výlet do prvorepublikové kavárny zvou posluchače autoři a interpreti nové audioknihy. Tvůrci vybrali povídky a fejetony od nejslavnějších českých spisovatelů meziválečného období. Literární texty mistrů čes

Obrázek podcastu Otec prasátek

Otec prasátek

Rolničky, rolničky, kdopak vám vzal hlas? Blíží se Svátek prasečí hlídky a všichni netrpělivě vyhlížejí Otce prasátek s pytlem dárků. Jenže zeměplošský protějšek Santa Clause kamsi zmizel. Že by s tím měl něco společného Cech vrahů, který přijal od tajemných Auditorů š

Obrázek podcastu Život víry 2023/06

Život víry 2023/06

Život víry 2023/06 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Miro Tóth: Každou neděli jsem na jiném místě Miru Tóthovi z Nitry leží na srdci především mě

Obrázek podcastu Jak nevyloupit banku

Jak nevyloupit banku

Bible kanadských žertíků. „Někdy si myslím, že jsem dobrá duše, jindy zase, že jsem lump. Škoda, že se nedovedu přesně rozhodnout pro jedno, abych věděl, jak se zachovat.“ Bible kanadských žertíků, které hrdina jménem Künde nepřestane dělat ani ve vězení, kam se kvůli n

Obrázek podcastu Vyjednejte nemožné

Vyjednejte nemožné

Jak na patové situace ve vyjednávání - Některá vyjednávání jsou snadná. Jiná o něco složitější. A pak existují situace, které se zdají být vyloženě neřešitelné. Za daných okolností vám příliš nepomohou dokonce ani vaše obrovské zkušenosti. Konflikt se stupňuje, spor zab

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Zdravá střeva

Zdravá střeva

ZDRAVÁ STŘEVA Poznejte tajemství mikrobioty a získejte dlouhodobou kontrolu nad svou váhou, náladou a zdravím. Věděli jste, že ve svých střevech máte větší počet mikrobů, než kolik má vaše tělo buněk? Zdravá střeva shrnují nejnovější poznatky o spojitosti mezi vašimi

Obrázek podcastu Mašková: Tajemno kolem nás

Mašková: Tajemno kolem nás

Audioknižní průvodce alternativními formami léčby Autorka, zkušená psycholožka a léčitelka PhDr. Miroslava Mašková, společně s herečkou Naďou Konvalinkovou představuje posluchačům rozmanité možnosti a způsoby pro dosažení harmonie těla a duše. Vznikl tak průvodce alter

Obrázek podcastu Proč nepožádali Evanse?

Proč nepožádali Evanse?

„Zdálo se mi, že jsem slyšel výkřik! Doufám, že můj míček nikoho nezranil.“ Během nepříliš vydařené hry na golfovém hřišti v Marchboltu objeví Bobby s doktorem Thomasem u odpaliště na obávanou sedmnáctou jamku muže, který spadl z útesu. Syn místního vikáře, jenž u nebo

Obrázek podcastu Věže, příběh 11. září

Věže, příběh 11. září

11. září 2001. Den, který navždy změnil svět. Z největšího mrakodrapu v New Yorku je během pár hodin Ground Zero. Strhující a pravdivý příběh česko-amerického architekta, přímého účastníka pádu newyorských věží. Svou obětavostí a za použití odborných znalostí přispěl k

Obrázek podcastu Pohádka o Raškovi

Pohádka o Raškovi

Jiří Raška vyhrál na olympijských hrách v Grenoblu 1968 zlatou olympijskou medaili ve skocích na lyžích na středním můstku. Fanoušci v Československu byli nadšeni, spisovatel Ota Pavel později dva dokonalé skoky popsal v nezapomenutelné Pohádce o Raškovi. „Já také skák

Obrázek podcastu Zápisky z blázince

Zápisky z blázince

Legendární divadelní režisér se v roce 1975 ocitl za zdmi bohnické psychiatrické léčebny. Hledal zde ochranu před světem, který se jej rozhodl ponížit a zlikvidovat. Součástí terapie byl zápis krátkých, stručných postřehů a poznámek. Občas úsměvný, jindy až mrazivě drsn

Obrázek podcastu Život a dílo skladatele Foltýna

Život a dílo skladatele Foltýna

Román navazuje na Čapkovu noetickou trilogii (Hordubal, Povětroň, Obyčejný život), ale na rozdíl od ní v tomto případě už nejde o nepoznatelnost mnohotvárného lidského života. Devatero monologických svědeckých výpovědí o nepoctivém skladateli Foltýnovi (desátou připojil

Obrázek podcastu Cestovní kancelář Jinosvěty 2: Na hraně oceánu

Cestovní kancelář Jinosvěty 2: Na hraně oceánu

VÍTEJTE V CESTOVNÍ KANCELÁŘI JINOSVĚTY, KDE VÁS KAŽDÝ KUFR ZANESE DO JINÉHO SVĚTA. STAČÍ JEN VSTOUPIT DOVNITŘ… Flick Hudsonová je hrdou členkou Cestovní kanceláře Jinosvěty a právě se s Jonatánem, který je správcem Jinosvětů, vydává za dobrodružstvím. Královna pirátů Ny

Obrázek podcastu Mortdecai: Záhadný případ s knírem

Mortdecai: Záhadný případ s knírem

Světem protřelý aristokrat, excentrik a obchodník s uměním Charlie Mortdecai, zaujatý momentálně kultivací nové ozdoby svého horního rtu, je povolán do Oxfordu, aby v roli neoficiálního vyšetřovatele přišel na kloub tragické nehodě tamní profesorky provázené řadou podez