Audiokniha Normální mužský

Zelené pahorky africké
Člověk loví, dokud žije. Kniha velkého vypravěče, který líčí zážitky lidí uprostřed africké přírody. Vzrušující příhody vášnivého lovce, filozofické úvahy moudrého muže. Nedozírná volná prostranství buše, obrazy pestrobarevné africké krajiny, neodbytné vzrušení lovce …

Umění vyjednat cokoliv
Konečně se v této audioknize dozvíte, co zatím o vyjednávání vědí jen ti vyvolení. Osvojíte si fungující postupy a zjistíte, proč obvyklé poučky zkrátka nefungují. Vyjednáváme doma, v práci, dokonce i na ulici. Naučte se to a budete v životě mnohem spokojenější a úspěšn…

Už hořela, když jsem si do ní lehal
„Jak se to stalo?“ „Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“ Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho pr…

Štičí silvestr
Povídka Štičí silvestr z kouzelné rybářské knihy Chytání na věčné časy, je určena všem těm, kteří podlehli kouzlu rybolovu a chytání naděje.

Tábor ztracených - 2. část
Druhá část dobrodružných povídek českého světoběžníka Otakara Batličky (1895-1942) odehrávající se v pralesích i pouštích, u říček i v oceánech, zapadlých koutech i velkoměstech celého světa. "V půlstovce zemí jsem dělal sto řemesel ve více než dvou stech zaměstnáních."…

Nemali by sme
Medzi láskou a nenávisťou je veľmi tenká hranica, ktorú by sme nemali prekročiť. Hej, nemali by sme… Ale balansovať nad priepasťou je niekedy také zábavné! Bennett Fox mi do života vstúpil v jedno nepríjemné pondelkové ráno. Meškala som v prvý deň do práce – do novej pr…

Pruhovaná truhlice
Hlavním hrdinou detektivního příběhu Parazit je racionálně založený vědec. Na večírku u přátel se setká se starší dámou nadanou mimořádnou schopností vnutit svou vůli druhým. Experiment, kterého je svědkem, ho zaujme tak, že zatouží schopnosti slečny Penclosové vědecky …

Život a dílo skladatele Foltýna
„Tak tohle by nešlo, pane Foltýne,“ řekl jsem. „Takhle by to naprosto nešlo. Můžete to zahodit a začít znovu.“ Byl úplně zdrcen a namáhavě polykal. „Vy myslíte, že je to tak špatné?“ „Docela špatné,“ řekl jsem. „Máte tam dobré věci, ale dohromady je to špatné.“ Poslouch…

Oznamuje se vražda
Další z detektivních příběhů Agathy Christie nás zavádí do malého anglického městečka Chipping Cleghorn. Poklidný život jeho obyvatel rozvíří inzerát otištěný v místních novinách – je v něm oznámen zločin, dokonce hrdelní. V určenou dobu a na určeném místě se pak událos…

20. Bulharština - cestovní konverzace
20. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Hovory o józe a mystice č. 9
Jiří Vacek: Průvodce meditací na uvědomění si našeho božského Já. Autor nás svým slovem vede v meditaci k poznání našeho pravého Já. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Rozvíjejte naplno mozek svého dítěte
Rodičovství, které bere ohled na mozek. Každý z nás chová v srdci naděje a sny ohledně svých dětí. U většiny z nás se točí kolem toho, aby děti byly šťastné, zdravé a samy sebou. Poselství celé této knihy spočívá v tom, že pro své děti můžete tyto sny proměnit ve skuteč…

Zulejka otevírá oči
„Aby člověk došel do cíle, musí jen jedno – jít.“ Historická fikce inspirovaná příběhy, které autorce vyprávěla její babička. Ta byla v dětství spolu s rodiči a dalšími “kulaky” vyhoštěna na Sibiř. Debut mladé tatarské spisovatelky se odehrává na pozadí velkých dějinn…

Kukačka
Fjällbackou otřesou dvě hrozivé události, které spolu zdánlivě nesouvisí. Známý fotograf je nalezen zavražděný v galerii, kde měl zahájit svou výstavu, a v rodině Henninga Bauera, laureáta Nobelovy ceny za literaturu, dojde k brutální vraždě. Patrik Hedström a jeho kole…

SPRÁVNÁ PĚTKA znovu na ostrově
Stála tam a nevěděla, co dělat. Má jít dolů a pokusit se najít Tima a otce? Ale když to udělá, může se stát sama vězněm! Děti se tolik těšily na návrat na Kirrin – a teď tam nemůžou! Georgin táta Quentin si v tamní polorozpadlé věži zařídil vědeckou laboratoř a nechce b…

Větičky na nepravidelná slovesa
Anglická nepravidelná slovesa si teď můžete procvičit v krátkých větách a lépe si je zapamatovat. Za dvě hodiny uslyšíte celkem 500 vět. Poznáte, jak se sto nepravidelných sloves používá ve větách. Každou větičku uslyšíte nejprve dvakrát anglicky a potom jednou česky. …

Život Válečníka
Ti, co věděli, mu říkali Nezrozený. Ti, co tušili, říkali, že spálí svět na popel. Tohle je jeho příběh. Tohle je jeho život. Život válečníka. Sebasttyen byl od útlého věku veden k boji. Sám produkt magických genetických manipulací, jež mu propůjčují rychlou regeneraci…

Dívky na kopci
Kdesi v Canterbury leží na ztichlé stráni dvě dívky. Ve vlasech mají diadém, každá v ruce svírá rudou růži. Mohlo by se zdát, že spí… ale mají podříznutá hrdla. Policie záhy zjistí, že jde o dvě ze tří sester a ta poslední se pohřešuje. Pro inspektorku Lexi Bennettovou …

Pax IX.: Noční můra
Konec se blíží! Černá čarodějnice potřebuje získat šifrovací klíč schovaný v magické knihovně, a proto uzavře dohodu s Noční můrou. Estrid usíná a její strážce snů se ocitá mimo hru. Zachránit ho mohou jen Alrik s Viggem. Iris je však varuje. Vstoupit do světa snů je ve…

Posilování stresem - Cesta k odolnosti
O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence. Tělesná zátěž, zima střídaná horkem, nedostatek jídla a tekutin, bakterie, viry, nedostatek spánku či bo…

Asfalt I. Poslední tři týdny
Audio vydavatelství Walker & Volf s.r.o. vydá 24. června 2014 nejbrutálnější dílo české fantastiky, pekelný horor Asfalt od mága české hororové a noir literární scény Štěpána Kopřivy. První díl kultovního brutálně-satirického hororu „ASFALT I. Poslední tři týdny“ se val…

Zvládněte stres metodou Inner game
Lidé jsou často přesvědčeni, že úroveň stresu, jemuž jsou vystaveni, určují vnější okolnosti, že stres je nevyhnutelnou součástí jejich života. Lékaři obvykle hledají medicínské řešení těchto problémů a ordinují různé terapie. Tyto postupy jsou však nedostačující, prot…

Faëthon
Když se v roce 1962 připravoval k realizaci text hry již tehdy téměř zapomenutého básníka Otakara Theera, rodil se zásluhou dramaturga Jaromíra Ptáčka a režiséra Miloslava Jareše významný inscenační počin. Theerovo drama nebylo od roku 1917 nikdy znovu uvedeno a z rep…

Hra o trůny
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj. V centru konfliktu stojí Starkové ze Zimohradu, rod stejně tvrdý a houževnatý jako…

Tieňová sestra
Treba sa obetovať pre blízkych, no to neznamená, že sa musíš navždy vzdať svojej túžby. Po náhlej smrti milovaného otca – tajomného miliardára, ktorého jeho šesť dcér volalo tatko Slaný, sa jedna z nich, Star D'Aplièse, ocitne na životnej križovatke. Otec adoptoval svoj…