Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Noc

Audiokniha Noc

Délka:

14 hod 59 min

Čte:

Jiří Žák

Vydavatel:

XYZ

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Eliáš a babička z vajíčka

Eliáš a babička z vajíčka

Mami, tati, tady jsem! Vtipný, citlivý a laskavý příběh o malém chlapci, na kterého nemají jeho rodiče čas. Cítí se sám, dokud v zahradě neobjeví vejce, z něhož se vyklube malinká babička s křídly. „S rodiči je to jako s počasím. Člověk si je nevybírá. Ať se nám líbí, n

Obrázek podcastu Její pastorkyňa

Její pastorkyňa

Víte, koho z mlynářských bratrů Buryjů miluje na počátku příběhu půvabná vesnická dívka Jenůfa a kterého si nakonec vezme za manžela? A znáte strašné tajemství, které v sobě ukrývá Jenůfina pěstounka, vdova Kostelnička? Na tyto otázky vám odpoví dramatizace Jana Jiráně

Obrázek podcastu Povídky malostranské

Povídky malostranské

Vrchol prozaického Nerudova díla – mistrný obraz starosvětského malostranského prostředí před rokem 1848 – osudy lidiček, v nichž autor vytvořil vzor literární charakteristiky postav. Tato nahrávka obsahuje povídky: Pan Ryšánek a pan Šlégl, Hastrman, Přivedla žebráka na

Obrázek podcastu Krstný otec

Krstný otec

Témou svetoznámeho románu Maria Puza je gigantický rast a koncentrácia moci newyorského podsvetia a jeho styky so slávnym spevákom a filmovým hercom, ktorý nesie neodmysliteľné črty Franka Sinatru. Tento román položil základy spisovateľovej budúcej literárnej slávy. Kr

Obrázek podcastu Oldřiška

Oldřiška

Pod jménem Františka Nepila jsou čtenáři a rozhlasoví posluchači zvyklí nacházet úsměvné a laskavé příběhy.Nepilův příběh s názvem Oldřiška nás vrátí do druhé poloviny 10. století, kdy českou zemi ovládl bratrovražedný boj mezi Přemyslovci a ostatními rody. Apokryf z ča

Obrázek podcastu Trpělivě obnošené tělo

Trpělivě obnošené tělo

Výběr z knihy životních osudů a vzpomínek režiséra, herce a překladatele Josefa Červinky. Prošel exilem, totalitou a dožil se i demokracie. Cestou potkal mnoho známých a zajímavých lidí, vytvořil řadu divadelních a rozhlasových her a nepočítaně překladů z angličtiny. S

Obrázek podcastu Špinavá práce

Špinavá práce

Princ Bajaja, Potrestaná pýcha - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.

Obrázek podcastu Kulhavý poutník

Kulhavý poutník

Princ Bajaja, Potrestaná pýcha - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.

Obrázek podcastu Dr. No

Dr. No

Bond, James Bond. Bond, vyslaný M, aby vyšetřil záhadné zmizení šéfa jamajské stanice MI6, očekával dovolenou na slunci. Když však v hotelovém pokoji objeví smrtící stonožku, je po dovolené. James Bond, vyslaný M, aby vyšetřil záhadné zmizení šéfa jamajské stanice MI6,

Obrázek podcastu Návštěvníci

Návštěvníci

Zvládne Expedice Adam 84 zachránit svět? Píše se rok 2484 a Centrální mozek lidstva hlásí ohrožení budoucnosti a možný zánik lidstva kvůli pravděpodobnému střetu tělesa se Zemí. Expedice vyslaná z budoucnosti má za úkol zajistit sešity Adama Bernaua, budoucího držitele

Obrázek podcastu Atomové šelmy: Základna

Atomové šelmy: Základna

Po světě běhají atomové šelmy – zmutovaní lidé, pozůstatky poslední války –, a ti, kdo atomové šílenství přežili bez mutací, se před nimi skrývají v krytech a opevněných městech. Základna je jedním z nejbezpečnějších lidských obydlí. Kdesi uprostřed Česka, pod ochranou

Obrázek podcastu Balady Jiřího Wolkera

Balady Jiřího Wolkera

Jiří Wolker ( *29. března 1900 – † 3. ledna 1924) Komentář k původnímu albu DV 15171: Jiří Wolker náležel k mladému básnickému pokolení z počátku dvacátých let, které v jinošském věku zažilo první světovou válku, zrálo v paprscích Velké říjnové revoluce, a zaněcujíc s

Obrázek podcastu Menzel: Míša Kulička v cirkuse

Menzel: Míša Kulička v cirkuse

V druhém dílu zvukové tetralogie o Míšovi Kuličkovi se představí hlavní hrdina v cirkuse. K hrdinům první části - Míšovi Kuličkovi, jeho mamince medvědici Barboře a popletenému strýčkovi Vasilovi - přibývají na tomto nosiči zvířata z cirkusu i půvabná tanečnice, která s

Obrázek podcastu Ona, oni a já

Ona, oni a já

Vítejte ve světě, ve kterém není místo pro špatnou náladu a kde se nakonec vše v dobré obrátí! Mladík z dobře situované rodiny, s břitkým humorem a zálibou v krásných ženách, se za účelem bližšího seznámení s (další) půvabnou dívkou nechává najmout na místo vychovatele

Obrázek podcastu Všední obličej Jessie Woodpeckerové

Všední obličej Jessie Woodpeckerové

Hra o reklamě a hledání životního partnera, o štěstí a o tom, jak jsme si v roce 1986 představovali USA. Okouzlující Jiří Bartoška v roli černocha, který není "tak docela černej", a Eduard Cupák jako jeho kámoš.

Obrázek podcastu Zlaté dukáty

Zlaté dukáty

Pohádkových hrdinů, čar a kouzel není nikdy dost. Devět pohádek, v nichž se čtenář setkává s lidskými postavami i pohádkovými hrdiny, čarami a kouzly. Mladý učitelský Jeník miluje pannu Márinku, vzájemně si vyznávají lásku na hrázi u zamrzlého rybníka. Jak ale založit

Obrázek podcastu Tartuffe

Tartuffe

Molierova satirická komedie, která vadila i cenzuře při rozhlasovém zpracování na počátku padesátých let. Dobová nahrávka cyklu Nedělních divadelních večerů. Režie Miloslav Jareš.

Obrázek podcastu O hodináři Filipovi a skřítku Hodináříčkovi

O hodináři Filipovi a skřítku Hodináříčkovi

Máte o kolečka víc? Nevadí! Skřítek Hodináříček Filipovi slíbí, že ho naučí všechno, co umí. Z učedníka se stane hodinářský mistr a spolu se skřítkem se vydávají do světa na zkušenou a za dobrodružstvím. Představte si, že máte před sebou víc koleček, než se jich vejde d

Obrázek podcastu Říše popela

Říše popela

Audiokniha Říše popela obsahuje závěrečný díl epické fantasy trilogie Draconis Memoria. Draconis Memoria #3 Kovolodní obchodní syndikát stovky let poháněla krev draggů — a chránili ho Krvožehnaní, hrstka lidí, kteří dokázali krev pít, a v důsledku toho disponovali děsiv

Obrázek podcastu Legenda o rybáři a víle

Legenda o rybáři a víle

Vydejte se s Eduardem Cupákem, Hanou Maciuchovou nebo Otakarem Brouskem do Japonska. Na břehu moře tam ryby chytá vyhlášený rybář z Urašimy. Jeho syn však po něm nechce převzít řemeslo. Legendy jsou jen obrázkem, alegorií života. A jak už to bývá nejen v pohádkách, poto

Obrázek podcastu Podnájemnice v závoji

Podnájemnice v závoji

Některé případy, které Sherlocku Holmesovi osobně poskytly jen málo příležitostí k rozehrání jeho proslulého důvtipu, vzešly z hrozných lidských tragédií. Takový je i případ Podnájemnice v závoji... Vyprávění ženy, skrývající obličej pod závojem, odhalí skutečný průběh

Obrázek podcastu Mezi tiárou a orlicí I.

Mezi tiárou a orlicí I.

Díky králi Vratislavovi se České země staly poprvé významnou silou středoevropské politiky. Dramatický příběh z druhé poloviny 11. století vypráví na základě dochovaných historických pramenů o jeho dlouhém a pohnutém živ otě. První díl sleduje osudy pětice Přemyslovců,

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Okamžitá pomoc proti úzkosti

Okamžitá pomoc proti úzkosti

Jak nalézt klid právě teď a jak se postavit obavám a úzkostem Čtyřicet nejjednodušších a nejefektivnějších cvičení, technik a postupů na snížení úzkosti od předních odborníků na duševní zdraví, kteří tyto dovednosti vyzkoušeli v praxi se svými klienty. Všechny užité tec

Obrázek podcastu Hovory k sobě

Hovory k sobě

Vypadl proud, ve tmě nejistě tápeme po něčem pevném… vtom se světlo znovu rozzáří a nejistota je ta tam. Totéž se může odehrát v životě: svět se stane srozumitelný, lidé známí a blízcí, roky utopené v negativních emocích se rozplynou… Jako průvodce na cestu za světlem