Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Nežná fatamorgána

Audiokniha Nežná fatamorgána

Délka:

9 hod 48 min

Čte:

Marián Geišberg

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Dům doktora Fišera

Dům doktora Fišera

Podivín doktor Fišer do svého domu obehnaného plotem s ostnatým drátem nikoho nepouští. Když se Petrův otec zmíní, že pro doktora pracuje, probudí v synovi zvědavost. V domě na kopci prý bydlí nějaký kluk. Nikdo ho ale nezná, do školy nechodí, nehraje florbal… Petrovi s

Obrázek podcastu Amber 2 - Pušky Avalonu

Amber 2 - Pušky Avalonu

Proslulá fantasy sága pokračuje! Vstupte opět do mýtické říše Amberu! Volné pokračování „Devíti princů Amberu“ vás uvrhne do světa velkolepých bitev, mocné magie a záludných intrik. V závěru předchozího příběhu došlo k zásadnímu zvratu, který měl rozhodující význam neje

Obrázek podcastu Půlnoční pacient

Půlnoční pacient

Hrdinou šestidílného seriálu Půlnoční pacient napsaného na motivy stejnojmenné prózy českého spisovatele Egona Hostovského, je český lékař žijící v emigraci v Americe. Širší kulisy jeho příběhu tvoří doba tzv. studené války mezi Západem a Východem. Hlavní postava se prá

Obrázek podcastu Hříbě ze zlata

Hříbě ze zlata

Láska a smrt na Velké Moravě léta Páně 906. Příběh odehrávající se v 10. století. Dívka Milana zachraňuje hříbě, které mělo být obětováno, a prchá z rodné Moravy do neznámých Čech. Historická fantasy, v níž velkou roli hrají i rusalky, vodníci, lesní lidé a Kotys, kobyl

Obrázek podcastu Setkání s tajemnem

Setkání s tajemnem

Téměř každý z nás se alespoň jednou setkal s něčím neobvyklým a záhadným Někteří lidé zahlédli přízraky a sledovali podivné úkazy. Jiní byli ve snu varováni před nadcházející tragédii, dokázali věštit budoucnost nebo pouhou myšlenkou navázali spojení se svými bližními.

Obrázek podcastu Pobožný střelec

Pobožný střelec

Divoký západ po Česku. Mladý pistolník Dick Gampard nosí kolty proklatě vysoko, čte bibli a má vysoké morální zásady. Je rozhodnut nezabíjet, avšak smrt parťáka Toronto Kida musí pomstít. Kdo by neznal legendární rodokapsy? Romány do kapsy, fenomén, kdy v levných sešite

Obrázek podcastu Nezval: Manon Lescaut

Nezval: Manon Lescaut

Inspirován románem Abbé Prévosta stvořil básník Vítězslav Nezval romantický klenot, divadelní hru o nekonečné lásce šestnáctileté Manon a rytíře maltézského řádu des Grieux. Básnické hodnoty textu a skotačivá dějovost navázaly na etapu Nezvalovy avantgardní poezie. Hra

Obrázek podcastu Čas odpouštět

Čas odpouštět

Právník Jake Brigance přijme obhajobu Drewa Gamblea, mladíka obviněného z vraždy policisty. Ostře sledovaný soudní proces rozděluje obyvatele zdejšího města – mnozí chtějí rychlý soud a trest smrti, ale Jake to vidí jinak. Jakmile zjistí o případu víc, pochopí, že musí

Obrázek podcastu Kronika rodu Příšeráků

Kronika rodu Příšeráků

Vznik rodiny je vlastně mnohem větší zábava, než by člověk řekl. Když novomanžel zjistí, že má místo manželky nateklého vorvaně s apetitem hladového zájezdu, může buď utéct, nebo být hrdinou a vydržet. Po devíti měsících se totiž stane otcem. Manželka tou dobou zjistí,

Obrázek podcastu Bezhlavý jezdec

Bezhlavý jezdec

Americká prérie roku 1850. Dusot koňských kopyt střídají zvuky svištících kulek v době, kdy muži řešili své spory kolty. Do nich se ozývají hlasy tvrdých a nesmlouvavých můžů v podání Ladislava Mrkvičky, Vladimíra Dlouhého a Lukáše Vaculíka.Lovec divokých koní Maurice s

Obrázek podcastu Princezna zakletá v čase

Princezna zakletá v čase

4 hodiny poutavého čtení Marka Lambory, představitele Jana z Calderonu, a Simony Háby Zmrzlé, která ve filmu ztvárnila čarodějnici Murien. 144 stránek, 14 originálních povídek, 10 charakteristik postav a spousta dalších kapitol pojednávajících o světě jménem Oberon.

Obrázek podcastu Meditace pro smrtelníky

Meditace pro smrtelníky

>> OPRAVDU VĚŘÍTE, ŽE JEDNOU PŘIJDE DEN, KDY BUDETE MÍT VŠECHNO POD KONTROLOU?

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Vila Vistárie

Vila Vistárie

Přeneste se s Sherlockem Holmesem do Anglie 90. let XIX. století. Slavný detektiv a jeho věrný přítel dr. Watson se chystají vyřešit případ tajemné vraždy u Vily Vistárie. Účinkují: Tomáš Krejčí, Jaroslav Krejčí, Michal Przebinda, Petr Kubes a Jan Ťoupalík

Obrázek podcastu Legenda Emöke

Legenda Emöke

Příběh o krátkém setkání dvou mladých lidí na bezútěšné rekreaci v Československu koncem padesátých let.

Obrázek podcastu Work Life Balance

Work Life Balance

Žiť harmonický život je snom a cieľom mnohých ľudí, žijúcich v súčasnom uponáhľanom svete. Nájsť rovnováhu medzi osobným a pracovným životom je veľkým umením, ktoré sa nie každému podarí. Martin Prodaj vo svojej audio knihe ponúka jednoduché návody a myšlienky, ktoré vá

Obrázek podcastu Rány vítězů

Rány vítězů

Rozhlasová hra o učitelce hudby a o jejím marném vztahu k ženatému muži.V hlavních rolích komorního příběhu uslyšíte Janu Hlaváčovou v roli učitelky hudby, Danu Medřickou v roli matky a Eduarda Cupáka v roli muže na rozcestí. Příběh vztahu panovačné tchyně a zotročené s

Obrázek podcastu Podařený párek

Podařený párek

Texty folkloristy a dialektologa Josefa Štefana Kubína jsou pozoruhodné využitím nejrůznějších forem lidového nářečí. Tím spoluvytvářejí autentickou atmosféru časů krajánků, kteří za dobrou večeři platili hostitelům povídáním veselých i tajemných příběhů. Podařený páreč

Obrázek podcastu Obyčejný život (1968)

Obyčejný život (1968)

Noetická trilogie Hordubal - Povětroň - Obyčejný život prozaika, žurnalisty, dramatika, esejisty, překladatele a kritika Karla Čapka (1890-1938) představuje bezesporu jeden z uměleckých vrcholů autorovy tvorby. Třetí díl trilogie, román Obyčejný život, vyšel roku 1934 a

Obrázek podcastu Hoď se do pogody

Hoď se do pogody

Audioknihu čte Sandra Pogodová, Jan Kanyza a Richard Pogoda Většina lidí má tátu, ale já mám tatu. Můj tata je, jak to jen hezky říct… přírodní úkaz, lokální baron Prášil. Na jeho obhajobu uvádím, že za to nemůže. Naše rodina Pogodů je totiž hodně bizarní seskupení bláz

Obrázek podcastu Rybář Jarmil Koloušek

Rybář Jarmil Koloušek

Každá lidská činnost, každý obor, každý koníček má své legendy. Někoho, kdo danou činnost dovedl k dokonalosti a ještě dál. Někoho, kdo se v onom oboru stal takovým fenoménem, že ho všichni znají a vzhlížejí k němu… Pro Jarmila Kolouška nic z toho neplatí a nikdy neplat

Obrázek podcastu Tajemství Viléma Storitze

Tajemství Viléma Storitze

Na stejnojmenném románu začal Jules Verne pracovat roku 1898. Děj příběhu je datován do doby Rakouska-Uherska a odehrává se v maďarském městečku Ragz. Do něj připlouvá po Dunaji na palubě parníku z Vídně na svatbu svého bratra, portrétisty Marka, Pařížan Henri Vidal. Št

Obrázek podcastu Animálci aneb Jak se směje les

Animálci aneb Jak se směje les

Veselou pohádkovou knihu o městečku zvířátek ukrytém někde v lese, kam lidé nechodí, ale naopak, právě zvířátka tam žijí lidským způsobem, pro vás napsala talentovaná spisovatelka a textařka Jarmila Pechová. To, co u lidí nebývá tak směšné, se v městečku animálků vždyck

Obrázek podcastu Sedm na rudé řece

Sedm na rudé řece

Sedm lidí s vymazanou paměti musí riskovat vlastní životy. Ale proč? Dálkově řízené plavidlo a na jeho palubě skupinka cizinců se jmény spisovatelů vytetovanými na rukou. Na nic ze své minulosti se nepamatují, avšak díky svým schopnostem byli zjevně vybráni na nebezpečn

Obrázek podcastu Ruce vzhůru, tohle je přepadení a nikdo ani hnout!

Ruce vzhůru, tohle je přepadení a nikdo ani hnout!

Dětem, které nikdy nezlobily, poslouchání přísně zakázáno. Nikdy, ale tím myslíme FAKT NIKDY nevylupujte banku!! Spořádanej život je fajn. Za všechno může paní učitelka Nejezchlebová. Při plnění domácího úkolu na téma „Nejzajímavější člen naší rodiny“ narazí hlavní hrd