Audiokniha Nepohřbený rytíř

Karkulín je nejlepší
Příběh pro malé i velké čtenáře od oblíbené Astrid Lindgrenové. V obyčejné ulici ve Stockholmu bydlí obyčejná rodina Svantessonových – tatínek, maminka a tři děti Albert, Bety a Ben. Na střeše v domečku za komínem bydlí však ještě někdo, jmenuje se Karkulín. Je to polop…

Pro kravičku
Vtipná novela s laskavou moudrostí a lidskostí odehrávající se v Postřekově na Chodsku o prostých lidech, kteří se vydávají za prací do Mnichova, aby si vydělali na kravičku. Hlavní hrdinové Hadam a Barka po roční dřině v Mnichově, při níž se seznámí s malířem Pavlíkem,…

Divadlo, divadlo, divadlo / Anton Pavlovič Čechov
Divadlo, divadlo, divadlo - nová miniserie určená pouze pro digitální prodej je věnovaná divadlu a autorům s divadlem spjatým. Anton Pavlovič Čechov (*29.1.1860 - †15.7.1904) Čechovovy hry byly často označovány za dramatizovanou beletrii, která je nejevištní, nedějová,…

Trable s antihmotou
Osud lidské kolonie na planetě plné hmyzáků je opět v rukou Postradatelného! Na Niflheimu vládne léto. Mickey Barnes se tu za poslední dva roky v těle s pořadovým číslem sedm obstojně zabydlel a nyní je jedním z řadových kolonistů. Namísto reaktoru už čistí jen králíkár…

Pohřbená pravda
Nález starých kosterních ostatků na pomezí dvou policejních okrsků postaví inspektorku Kim Stoneovou nejen před nový případ, ale také před neobvyklou výzvu – spolupracovat s bývalým parťákem, s nímž se nerozešla právě v dobrém. Podrobný průzkum hrobu odhalí, že těl tu l…

Odbočka v lesích
Parta přátel vyráží na dovolenou do zapadlé horské oblasti. Na krajinu padá tma a skupina se rozhodne použít lesní zkratku, kterou objeví ve staré mapě. Poznámka na okraji před zpustlou cestou varuje, přesto se všichni do hlubin lesa vydají. Netuší ale, jak děsivé tajem…

2024 aneb ÚTĚK Z UNIONIE
KDOSI NEZNÁMÝ nám poslal rovnou tiskové podklady. Knihu jsme z povinnosti proletěli – A ABSOLUTNĚ NÁS OHROMILA! Jde o senzační satirický román, který čtenáře přenáší do absurdní Kontinentální unie, v němž úřední směrnice diktují vše od vstávání v pět ráno po povinnou „g…

Slepá místa medicíny
> Medicína se často mýlí ne proto, že ví málo, ale protože si je až příliš jistá.

Válka Mentogritů
Pokračování vědeckofantastického příběhu o soužití lidí, inteligentních rostlin a dalších neméně inteligentních tvorů v závislosti na jejich Mentogritech. Vyprávění je protkáno odlehčeným humorem autora, spoustou nápadů, mystickým zamyšlením a hlavně upřímnými mezilidsk…

Sluneční bouře
Erupce na slunci ovlivňují nejen polární záři, ale i chování vnímavých jedinců. Hrůzným způsobem zavražděný a rituálně zmrzačený mladý muž leží na podlaze kostela náboženského společenství, které kdysi založil. Pomůže jeho sestře, na kterou padl stín podezření, dávná ka…

Hrdina zapadákova
John Millington Synge se řadí mezi velké irské autory 20. století, a ač ne tolik znám jako James Joyce či Samuel Beckett, je téhož rodu. Sarkastický humor a záliba v extrémních situacích zároveň poukazují na spřízněnost se současnou hvězdou irské a světové dramatiky Mar…

Čtvrtá opice
Je perfekcionalista, je neuchopitelný, je psychopat. Přezdívá se mu Opičí vrah. Detektiv Sam Porter ho pronásleduje dlouhých pět let a po celou dobu od něj dostává balíčky s děsivým obsahem. Každá doručená zásilka obsahuje část těla zavražděné oběti. Teď ale došlo k výz…

Emilovy skopičiny
Emil je kluk jako buk, pěkný divoch a paličák, který však vypadá jako andílek. Ovšem v malé švédské vesnici každý dobře ví, co je zač. Kdo by neznal rošťáka Emila a kdo by se neobával jeho vykutálených kousků? Každou chvíli promýšlí novou skopičinu. Všechny se do knížky…

Jemčinská bestie
Syrový, tajemný, do poslední stránky napínavý příběh „holky z pasťáku“, která při svém dramatickém útěku z výchovného ústavu zneužije dobroty staré a nemocné ženy, se kterou se náhodně setká v nemocnici. Dívka však netuší, že právě sedla na lep prohnané jemčinské bestii…

Život v ráji
Ještě než Kovboj potkal Em, ještě než došel na konec svojí cesty a posadil se vedle Stephena Kinga, dorazil na místo, které na první pohled vypadalo jako dokonalý ráj na zemi. Může existovat ráj, když mrtví kráčí po zemi?

Druhá šance
Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai…

Alfa & Omega: Falešná hra
Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči…

Síla pozitivního jednání
„Lidé, kteří jednají pozitivně, dosahují lepších výsledků.” Svět kolem nás se totiž zlepšuje prostě jen tím, že jednáme pozitivně. Z tohoto jednání nám může plynout okamžitý prospěch od lepšího zdraví, otevřené mysli až po harmonii ve vztazích. Audiokniha významného aut…

Na Seně
Vzduchem se nesla vůně sena, klubovna byla jejich domovem a čas chlapectví se zdál být věčný. Aspoň tak to vypadalo na začátku parného léta toho roku, kdy Šíma potkal Vojtu a Tobiáše a společně zosnovali pomstu na nenáviděném starém Habešovi, který jim už dlouho škodil.…

Myseľ bez hraníc
Myseľ je najvýkonnejšia technológia na svete, ku ktorej ste nikdy nedostali návod na použitie. Až teraz. Obmedzenia neexistujú. Hoci ľudia tvrdia opak, máte neobmedzený potenciál – ak viete, ako používať svoju myseľ. Slávny kouč myslenia Jim Kwik už dvadsaťpäť rokov pra…

Pohádky 3
Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost! A proto je tu třetí díl naší nové miniserie Pohádky určené pouze pro digitální obchody.

Sen Ockerwee
Strach o život je tou nejmenší starostí … Hororový příběh odehrávající se v kalných vodách Misissippi. Kapitán Marsh a loďař York se musí vyrovnat se zlem, které na ně na jejich plavbě čeká. Pravou jižanskou atmosféru tu můžete doslova krájet. Vzduch se tetelí horkem, …

Ďábel v těle
Příběh lásky mladého studenta k vdané ženě v době 1. světové války. David Novotný čte z psychologického románu o skandální a nerovné lásce mladého studenta ke starší vdané ženě v době 1. světové války, nejslavnější knihy Raymonda Radigueta, pokládaného za zázračné dítě …

Obraz Doriana Graye
„Jediný půvab minulosti je v tom, že je to minulost.“ Oscar Wilde. Zatímco krásný Dorian zůstává stále dvacetiletý, do jeho věrného portrétu na malířském plátně se propisují všechny hříchy a poklesky živé předlohy. Slavný Wildeův román v sobě nese autobiografické rysy. …

Mlčící pacientka
Slavná malířka Alicia Berensonová měla idylické manželství. A pak jednoho dne svého muže zastřelila. Do záhadného případu nemá kdo vnést světlo, protože Alicia od vraždy už šest let nepromluvila ani slovo. Její mlčení chce prolomit psychoterapeut Theo Faber, pro kterého…