Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Nepil: Pět báječných strýčků

Audiokniha Nepil: Pět báječných strýčků

Autor:

Různí interpreti

Délka:

1 hod 15 min

Čte:

Josef Dvořák

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Griša - Světlo a stíny

Griša - Světlo a stíny

Ravka byla kdysi mocná země, ale nyní je zpustošena válkami, obklopena nepřáteli a všude panuje strach. Když je regiment Aliny Starkové napaden a jejímu nejlepšímu kamarádovi hrozí smrt, odhaluje v sobě Alina skrytou sílu. Sílu, která by mohla být klíčem k osvobození ro

Obrázek podcastu Výkřiky v temnotě

Výkřiky v temnotě

Stačí jediné zaváhání – a temnota vás pohltí. Clare a Dorran se skrývají v rozpadajícím se sídle Winterbourn, jehož tajné chodby obývají znetvořená monstra lačnící po krvi. Každý den znamená boj o přežití, každá noc přináší novou hrozbu. Přesto doufají, že tu najdou as

Obrázek podcastu 1984

1984

Antiutopický román 1984, jedno z nejvýznamnějších literárních děl 20. století, dokončil George Orwell (vlastním jménem Eric Arthur Blair) krátce před svou smrtí v roce 1950. Dodnes mrazí čtenáře plastický obraz země ovládané totalitní mocí, Velkým bratrem. Rozhlasová dr

Obrázek podcastu Antické divadllo. Sofoklés: Oidipús tyran

Antické divadllo. Sofoklés: Oidipús tyran

Původní 2LP komplet 1 18 1654 "Antické divadlo" věnovaný dílům Sofokla (Oidipús tyran) a Aristofanése ( Žáby, Jezdci, Lýsistraté) vydal Supraphon v roce 1976. Digitálně jsme již vydaly původně druhé LP kompletu na titulu VT 9469-2 věnovanému dílům Aristofanése, nyní vyd

Obrázek podcastu Italský gambit

Italský gambit

I pouhý pěšec může zvrátit průběh velké hry… Praha roku 1597 je nebezpečné a kruté město. Zchudlý rytíř Jakub Jelínek z Hiršbergu o tom ví své. Žije v domě, který mu nepatří, a každý groš obrací dvakrát. A tak si nemůže dovolit odmítnout pohůnka Matěje Sádla s nabídkou

Obrázek podcastu Baudelaire: Hořké propasti

Baudelaire: Hořké propasti

Původní EP titul 20369 "Charles Baudelaire Hořké propasti" vydal Supraphon v roce 1966 - nyní tato malá ukázka z výboru sbírky Květy zla s básněmi Exotický parfum, Léthé, Semper eadem, Harmonie večera, Vyzvání na cestu, Podzimní zpěv a Spleen v překladech Karla Čapka, V

Obrázek podcastu Evropa, náš domov: Od vylodění v Normandii po válku na Ukrajině

Evropa, náš domov: Od vylodění v Normandii po válku na Ukrajině

Sjednocená Evropa není bez chyb, ale právě proto si od nás žádá dennodenní péči. Barbarskou světovou válkou pobořená, pak dlouho rozdělená a zadrátovaná, vždy rozdrobená a s nejasnou východní hranicí, nicméně proto ochotná propojit to, co je očividně vlastností celku. M

Obrázek podcastu Psychoterapie lidské závislosti zdravým rozumem

Psychoterapie lidské závislosti zdravým rozumem

Audiokniha, kterou jejíž poslech právě zvažujete, je určená pro široký okruh posluchačů. Ačkoliv její název by napovídal, že ji zužitkují pouze ti, kteří jsou se závislostí nějakým způsobem spjati (tedy samotní závislí, jejich příbuzní či známí nebo ti, kteří se jejich

Obrázek podcastu Hra na lháře

Hra na lháře

Hra na lháře má celkem jednoduchá pravidla: 1. Vyslov lež! 2. Na svém výmyslu trvej! 3. Nenech se načapat! Isa a její kamarádky spolu kdysi v internátní škole hrávaly hru na lháře: spolužačkám, učitelkám a vlastně kdekomu vykládaly smyšlené historky. Jejich zábava se al

Obrázek podcastu Devátý hrob

Devátý hrob

Další temný případ Fabiana Riska, bestsellerové série, která oslovila čtenáře po celém světě. DVĚ ZEMĚ V SEVŘENÍ ZIMY. Nejchladnějšího dne roku se švédský ministr spravedlnosti vydal do sněhové bouře – a zmizel. Téže noci objevila manželka dánské celebrity a televizní h

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 28

Hovory o józe a mystice č. 28

Jiří Vacek: Živá nauka. Záznamy promluv z meditačních seminářů v Modré a na Hostýně v roce 2010. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Plzeňské mordy

Plzeňské mordy

Případ plzeňských mordů je úvodním příběhem knižní řady Letopisy Královské komory. Odehrává se v polovině 16. století, za vlády Ferdinanda I. Habsburského. Děj se zasazen do města Plzně. Při vyšetřování několika záhadných vražd se poprvé setkává královský písař z Prahy

Obrázek podcastu Cesta k billboardu

Cesta k billboardu

Sbírku krátkých próz básníka, publicisty a divadelního režiséra Ondřeje Škrabala spojuje téma pokroku a potřeby neustále se zdokonalovat. Cesta na blízký Západ je jako určitá fascinace čímsi lepším, tím, k čemu vzhlížíme v naději, že nám bude dovoleno něco odpozorovat.

Obrázek podcastu Sandokan II: Tajemství černé džungle

Sandokan II: Tajemství černé džungle

Černá džungle nemá konce. Hlavní postavou druhého dílu Sandokanových dobrodružství je lovec hadů Tremal-Naik, rozhodnutý osvobodit bílou dívku vězněnou sektou přívrženců bohyně Kálí. Atmosféra temné džungle, kde na každém rohu číhá smrtelné nebezpečí. Sekta přívrženců

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai

Obrázek podcastu Cirkadiánní kód

Cirkadiánní kód

Dlouho přehlížený, přitom tak významný – rytmus těla, který řídí vše. Seznamte se s tím, jak funguje, jak provázané jsou funkce našich orgánů a jak si nerespektováním našich vnitřních hodin můžeme škodit. Avšak stačí malé změny ve spánkových zvyklostech, stravovacích i

Obrázek podcastu Byzantská pouť

Byzantská pouť

Člověk prostě nemůže mít štěstí pořád. Zvláště rytíř, který zabije v souboji svého soka v lásce. Další detektivka ze série Hříšní lidé Království českého se odehrává v daleké Byzantské říši. Mladý šlechtic Petr z Michalovic je nespravedlivě obviněn z vraždy, nalezením p

Obrázek podcastu Lovci sexu, sběrači lásek

Lovci sexu, sběrači lásek

Pozoruhodný románový debut na aktuální téma rezonující ve společnosti. Muž zvaný Turek představuje typický prototyp věčného lovce žen, uspokojující své ego i sexuální potřeby, umělce, jenž se nechce vázat, vynalézavého manipulátora, střídajícího partnerky s lehkostí pře

Obrázek podcastu Okno smrti

Okno smrti

Bývalý policista a scenárista Josef Mareš, známý především díky televiznímu seriálu Případy 1. oddělení, se ve své nové detektivce inspiroval smutným příběhem o ženě, která v roce 2000 zemřela po pádu z okna. Hrají Viktor Preiss a Václav Neužil "Můj tehdejší vedoucí m

Obrázek podcastu Hora v moři

Hora v moři

Co když první cizí inteligence, s níž se lidstvo střetne, nepřijde z hvězd, ale z mořských hlubin? Chobotnice jsou samotáři. Jejich dospělý život začíná osamělým oceánským bloumáním, dokud se neusadí v místech, kam je zanesl proud. Přestože se vyznačují vysokou intelige

Obrázek podcastu Sloužil jsem v Gaze

Sloužil jsem v Gaze

O situaci v pásmu Gazy vám (často nevyžádaně) dovedou vyprávět zástupy lidí. Může ale někdo z nich říct, že tam byl? David Shorf ano. Kouč, marketér, hudebník a bývalý novinář strávil v řadách proslulé izraelské armády tři roky. A přestože si tam někdy připadal jako Šve

Obrázek podcastu Atmosféra

Atmosféra

Jsou to ti nejlepší z nás, ale pořád jen lidé jako my… Život Joan Goodwinové běžel v zaběhnutých kolejích: v průběhu týdne přednášela na univerzitě a víkendy trávila s milovanou neteří Frances, která s ní sdílela její vášeň pro astronomii. Nikdo proto nečekal, že se tah

Obrázek podcastu Anglická slovíčka - úroveň 3 pro středně pokročilé

Anglická slovíčka - úroveň 3 pro středně pokročilé

Anglická slovíčka - úroveň 3 pro středně pokročilé - audiokniha obsahuje jednoduché věty a slovíčka v angličtině pro snadné zapamatování a užití.

Obrázek podcastu Kalibův zločin

Kalibův zločin

Dramatizovaná četba na pokračování. Kalibův zločin byl poprvé vydán časopisecky roku 1892 a knižně vyšel v roce 1895. Patří mezi klasická díla K.V. Raise.