Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Nepil: Kočka se vdávala, pes se ženil

Audiokniha Nepil: Kočka se vdávala, pes se ženil

Délka:

31 min

Čte:

Zdeněk Řehoř

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Jemčinská bestie

Jemčinská bestie

Syrový, tajemný, do poslední stránky napínavý příběh „holky z pasťáku“, která při svém dramatickém útěku z výchovného ústavu zneužije dobroty staré a nemocné ženy, se kterou se náhodně setká v nemocnici. Dívka však netuší, že právě sedla na lep prohnané jemčinské bestii

Obrázek podcastu Jak svět přichází o doktory

Jak svět přichází o doktory

Co se stane, když doktor pověsí svůj plášť na hřebík? Už první kniha Adama Kaye Bude to bolet, doktore?, jeho tajný deník z dob, kdy býval mladým lékařem, se stala knižním fenoménem. Přečetly ji miliony lidí po celém světě, byla přeložena do 37 jazyků a na její motivy v

Obrázek podcastu Příběhy z nebezpečné říše

Příběhy z nebezpečné říše

Svět, o kterém si potřebujeme číst Čtyři povídky a sbírka básní nás tentokrát nezavádějí do Středozemě, ale do tajemné pohádkové říše Faërie, kterou Tolkien představuje v závěrečné eseji. Nechte se pozvat do světa fantazie J. R. R. Tolkiena. Tentokrát ne do Středozemě,

Obrázek podcastu Láska, smrt a všechno zlý

Láska, smrt a všechno zlý

Přijeli na pohřeb. Jenom netušili, že na svůj vlastní… Podivínský morous Izajáš Havran zaklepal bačkorami a zanechal svým nejbližším vpravdě pohádkové dědictví. Nebo možná ne. Klan Havranových se má totiž podrobnosti závěti dozvědět až poté, co stráví noc na zámku Rabe

Obrázek podcastu Ve vlaku

Ve vlaku

Spisovatel a terapeutka se potkají ve vlaku. Tak nezačíná anekdota, ale chytlavá konverzační komedie rakouského bestselleristy! Ve vlakovém kupé se během cesty z Vídně do Mnichova náhodně seznámí nesourodá cizí dvojice, postarší vyhořelý autor úspěšných milostných román

Obrázek podcastu Neotevřené dopisy

Neotevřené dopisy

Dyť já jsem taky nebyla svatá… „Tak vás opravdu zajímá můj život? Ale dyť ten nebyl vůbec zajímavej, mně se dělo akorát to, co se tady dělo všem ostatním,“ diví se paní Alena, že někdo stojí o její vzpomínky. Zbytečně skromná protagonistka Neotevřených dopisů, inspirova

Obrázek podcastu Život a dílo skladatele Foltýna

Život a dílo skladatele Foltýna

Román navazuje na Čapkovu noetickou trilogii (Hordubal, Povětroň, Obyčejný život), ale na rozdíl od ní v tomto případě už nejde o nepoznatelnost mnohotvárného lidského života. Devatero monologických svědeckých výpovědí o nepoctivém skladateli Foltýnovi (desátou připojil

Obrázek podcastu Tajemný host

Tajemný host

Molly Grayová je jiná než ostatní. S citem pro úklid a patřičnou etiketu vystoupala po zaměstnaneckém žebříčku ve velkolepém hotelu Regency Grand a stala se váženou hlavní pokojskou. Ale právě když její život dospěje na vrchol dokonalosti, svět se jí převrátí vzhůru noh

Obrázek podcastu Havraní dvůr 1 - Na křídlech zrady

Havraní dvůr 1 - Na křídlech zrady

1. díl série Havraní dvůr Dark  romance - Nebezpečná láska začíná peřím a končí stíny. Světový bestseller a totální hit Instagramu i TikToku přichází! Román míchá temnou romantiku a bezohledné intriky tak neodolatelně, že nastavuje nový standard žánru dark fantasy roman

Obrázek podcastu Sága o Zaklínači

Sága o Zaklínači

Meč, magie a vyzvědačské intriky. Souborné vydání legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě – Ciri z Cintry. Zaklínač, jehož posláním je chránit obyčejné lidi před magicky stvořenými nestvůrami, přijímá do ochrany malé dítě – Překvapení. Netuší, že

Obrázek podcastu Hadrový panák

Hadrový panák

Nejúspěšnější krimithriller roku 2017 Před čtyřmi roky vzal detektiv William „Wolf“ Fawkes spravedlnost do svých rukou – nedokázal se smířit s tím, že soud osvobodil podle něj jednoznačného pachatele. Wolfa postavili mimo službu a poslali do psychiatrické léčebny. Teď s

Obrázek podcastu Koniáš & Bakly - Mrtví muži

Koniáš & Bakly - Mrtví muži

Koniáš a Bakly – dva legendární hrdinové české fantasy v jedné knize! Koniáš překáží císařské válečné mašinerii víc a víc. Náklady na jeho dopadení už ani nerozhodují – rozkaz je jasný, jednou provždy se zbavit muže mnoha tváří: šermíře, žoldnéře, muže na stezce. Bakly

Obrázek podcastu Hnev

Hnev

Uliciam deväťdesiatych rokov vládnu gangy šuštiakových mafiánov, no najmocnejšou organizovanou zločineckou skupinou je Slovenská informačná služba, tou najväčšou zasa policajný zbor. Len poručík Molnár je blázon, ktorý si obliekol uniformu, aby čistil mesto od zločinu.

Obrázek podcastu Fiabe italiane

Fiabe italiane

Poslechněte si pět originálních pohádkových příběhů v italštině. Některé připomenou pohádky, které známe od dětství z vyprávění babiček a dědečků, další překvapí svou nečekanou zápletkou a neobvyklými hrdiny. V každém případě ale nebude chybět šťastný konec a vítězství

Obrázek podcastu Den

Den

Román se soustředí na relativně malou, vzájemnými příbuzenskými a přátelskými vazbami spojenou skupinu postav. Především to jsou manželé Isabel a Dan a jejich děti; Isabelin bratr Robbie, Danův bratr Garth a jeho partnerka. Zatímco se svět kolem nich mění, členové rodin

Obrázek podcastu Havran

Havran

Strhující a neodložitelná novinka od autora bestselleru Hadrový panák. Ctižádostivá vyšetřovatelka. Okouzlující zabiják… a jejich dobrodružný hon na sériového vraha. Detektiv Scarlett Delaneyová se snaží dopadnout zločince přezdívaného Havran, jenž svým obětem uřízne h

Obrázek podcastu Třešně v rumu

Třešně v rumu

{'cs': 'Co všechno způsobila bezmála měsíční cesta s cholerickým dědou (!) komunistou (!), kterého vzala jeho vnučka na vysněnou dovolenou na Kubu? Svérázné a humorné zápisky z cest, jež ve výsledku nejsou cestopisem, ale spíš deníkem bizarních situací v kubánských kuli

Obrázek podcastu Mechovky a trilobiti

Mechovky a trilobiti

Odkud se u nás na souši vzaly všechny pozůstatky moře? Přeneste se jedním šplouchnutím do příběhů tak mokrých, že by si i vodník došel pro ručník. Převalí vás divoké dírkonoščí city, budete sdílet bratrství prakovbojů i stýskání profesora Křemene po zlaté éře písku.Obs

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 9

Deník malého poseroutky 9

Rodinný výlet, to by měla být veliká legrace… pokud samozřejmě nejste Heffleyovi. Cesta začala slibně, ale pak přišlo hned několik špatných odboček. Záchody na benzínce, vyšinutí racci, pomačkaný nárazník a prase na útěku – nic z toho úplně nesplňuje Gregovu představu o

Obrázek podcastu Buďme blaženi

Buďme blaženi

Františku - kamaráde drahej. Kolikrát jsem ti už řekl, že neumím recitovat a že je mi to dokonce velmi protivné. Ale taky jsem ti mnohokrát řekl, jak mám rád tvoje básničky, tvoje verše a že si je častokrát čtu potichu, jen tak pro sebe. A teď jsem se drze pokusil ty kr

Obrázek podcastu Nic mě nezlomí

Nic mě nezlomí

Dětství Davida Gogginse bylo noční můrou – chudoba, předsudky a fyzické týrání ho velmi poznamenaly. Díky sebekázni, psychické odolnosti a tvrdé práci se však Goggins proměnil z depresivního mladíka s nadváhou v ikonu amerických ozbrojených sil a jednoho z nejlepších sv

Obrázek podcastu Vznešená Sophie

Vznešená Sophie

Šlechtičnu Sophii Stanton-Lacyovou vychoval svobodomyslný otec, a tak nemá s jinými dívkami ze své společenské vrstvy mnoho společného. Na rozdíl od nich totiž nedbá na konvence, nepředstírá slabost a poddajnost typické pro mladou dámu, ale vždycky se snaží prosadit svo

Obrázek podcastu Pravdivý příběh Plastic People

Pravdivý příběh Plastic People

Strhující, věrné i pitoreskní vyprávění o letech, kdy působil jako manažer soustavně perzekvované skupiny The Plastic People Of The Universe, napsal básník, publicista a kunsthistorik Ivan Martin Jirous na přelomu let 1980-1981. V nahrávce Českého rozhlasu z roku 2009 č

Obrázek podcastu Klekner

Klekner

Můj přítel Klekner byl už od dětských let podivínský chlapec, a proto ho jeho vrstevníci nepřijali mezi sebe. To byl asi ten pravý důvod, proč jsem k němu přilnul já. Získal jsem si jeho důvěru a prožil s ním nezapomenutelné chvilky. Dospěli jsme spolu ke zvláštnímu poz