Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Nebe nad Jemenem

Audiokniha Nebe nad Jemenem

Délka:

8 hod 52 min

Čte:

Lukáš Hlavica

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Princezna Psycho

Princezna Psycho

Každý z nás touží po přijetí, lásce a respektu. Jolanin život se ocitl ve slepé uličce. Hroutí se rodina, manželství, práce v korporátu jí připadá nesmyslná. Je třeba najít cestu k životnímu smíření. Máte pocit, že se váš život ocitl ve slepé uličce? Rodina, manželství

Obrázek podcastu Prahou staletí (2). Reportážní zastavení v hlavním městě republiky

Prahou staletí (2). Reportážní zastavení v hlavním městě republiky

Z komentáře k původnímu 2LP albu 1018 3051 vydanému v Supraphonu v roce 1982 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: První dvoudeskové album reportážních procházek předhistorickou Prahou, které vydal Supraphon v roce 1981, se setkalo s velkým ohlasem. Naplnilo totiž boha

Obrázek podcastu Michelup a motocykl

Michelup a motocykl

Dobová rozhlasová dramatizace známého Poláčkova románu. S osobitým humorem líčí autor životní styl a názory člověka držícího se opatrně při zemi, bez ambicí - člověka posedlého sháněním nejrůznějších výhod, samolibého a přesvědčeného o vlastní úctyhodnosti. Trampoty úče

Obrázek podcastu Zpověď inkvizitora

Zpověď inkvizitora

Zapomeňte na KLADIVO NA ČARODĚJNICE, teď je tu ZPOVĚĎ INKVIZITORA! Ponurý román odkrývá pozadí šumpersko-losinkých čarodějnických procesů na konci temného 17. století z pohledu jednoho z inkvizitorů, Františka Ferdinanda Gaupa. Vraždy, krádeže, smilstvo. Muž, který ochu

Obrázek podcastu Plzeňské strašení podruhé

Plzeňské strašení podruhé

Plzeňské strašení podruhé - audiokniha obsahuje volné pokračování alba Plzeňské strašení v podání Martina Stránského a dalších. Pět mluvených pověstí v podání Martina Stránského, Petry Jarošové a Tomáše Šolce jsou proloženy písněmi od skupin a interpretů jako je Neboysa

Obrázek podcastu Arnošt Goldflam: Tata a jeho syn

Arnošt Goldflam: Tata a jeho syn

Arnošt Goldflam načetl v brněnském rozhlasovém studiu v roce 2013 pět kapitol ze své stejnojmenné knihy. Dramaturgická a režijní asistence Alena Blažejovská. Protagonistou povídkového souboru je autorův otec: tata. Jsou zde zachycena zejména padesátá a šedesátá léta m

Obrázek podcastu Odpojený muž

Odpojený muž

Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi. Upozorňují na zoufalou neschopnost současných mladíků dospět a odolat nástrahám virtuální reality.

Obrázek podcastu Povídky Jaroslava Haška

Povídky Jaroslava Haška

Povídky Jaroslava Haška v podání Františka Filipovského.

Obrázek podcastu Italský gambit

Italský gambit

I pouhý pěšec může zvrátit průběh velké hry… Praha roku 1597 je nebezpečné a kruté město. Zchudlý rytíř Jakub Jelínek z Hiršbergu o tom ví své. Žije v domě, který mu nepatří, a každý groš obrací dvakrát. A tak si nemůže dovolit odmítnout pohůnka Matěje Sádla s nabídkou

Obrázek podcastu Tři Mušketýři, I. Díl

Tři Mušketýři, I. Díl

Jeden za všechny, všichni za jednoho. Jednoduše pro potěchu nás všech! D’Artagnan není žádný vesnický jeliman, nýbrž hrdý syn Gaskoňska, což hodlá stvrdit službou v Paříži. Už na cestě do centra dění ho však kordem popichuje jakýsi nádiva s titulem, kterému to ještě vyt

Obrázek podcastu Pád nebes

Pád nebes

Není to sice nejvyšší hora Evropy, ale prý je nejkrásnější. Poslední vrchol Alp, jenž v polovině 50. a 60. let 19. století ještě nebyl pokořen, provokoval a přitahoval horolezce, kteří se ho pokoušeli zdolat. Reinhold Messner líčí „boj o Matterhorn“ z roku 1865 – soupeř

Obrázek podcastu Noční žokej

Noční žokej

Antonín Přidal. Příběh jednoho nočního rozhlasového vysílání. Režie Hana Kofránková.O klamných iluzích, strachu z osamění, ale i o lásce a smrti vypráví komorní příběh několika postav, jejichž osudy dramaticky propojí jeden rozhlasový moderátor a jeho noční pořad.

Obrázek podcastu Košlerová: Příběhy včelích medvídků

Košlerová: Příběhy včelích medvídků

Soubor oblíbených pohádek, známých z televizního Večerníčku, obsahuje vše, co dosud Supraphon se včelími medvídky vydal (Příběhy včelích medvídků 71 0293-2, Další příběhy včelích medvídků /2 71 0544-2, Nové příběhy a písničky včelích medvídků /3 SU 5193-2 a Pučmeloud a

Obrázek podcastu Nevinní andělé

Nevinní andělé

Inspektorka Lexi Bennettová se ocitá ve víru vyšetřování jednoho z nejzáhadnějších případů své kariéry. V jeskyni pod vinicí je nalezena brutálně zavražděná mladá žena. Její tělo zdobí andělská křídla, vedle se batolí její dcerka. Když je nalezena další žena s křídly a

Obrázek podcastu Business Risk Buster Intervenes 5

Business Risk Buster Intervenes 5

Business Risk Buster Intervenes 5 - audiokniha obsahuje pátý díl seriálu o rizicích podnikání v angličtině. Autor Vladimír John. Účinkují Jon Keeble, Wayne Forester, Lawrence Templeton Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur want

Obrázek podcastu Zrušený rok – Deník 2020

Zrušený rok – Deník 2020

Neměly by dnes - jak moje kdysi nezpochybnitelná, mnohaletá láska k Veronice (jakkoliv tragicky skončivší), tak moje kdysi nezpochybnitelné, ještě delší přátelství s Martinem (byť později taktéž ztroskotavší) - být spíš důvodem k oslavě než truchlení? Neměl by být můj o

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Angličtina pro tebe 1 - Začátečníci

Angličtina pro tebe 1 - Začátečníci

Angličtina pro tebe 1 - začátečníci - audiokniha obsahuje anglické rozhovory, tematiky a příběhy. Představte si, že jste turista v cizí zemi. Ocitnete se v různých situacích a potřebujete se jednoduše domluvit. Nic složitého. Na těchto nahrávkách najdete 45 rozhovorů a

Obrázek podcastu Pouť oběšenců

Pouť oběšenců

Pavel Hrdlička si už dávno získal srdce čtenářů. Svou volnou sérií historických příběhů s detektivní zápletkou uzavírá románem, jehož hlavní hrdinou je opět Václav od Černého koně. Tentokrát řeší velmi zapeklitý případ, neboť u vchodů staropražských domů se znenadání za

Obrázek podcastu Papírová princezna

Papírová princezna

Od striptýzových klubů a parkovišť kamionů až po luxusní sídla na jižním pobřeží – příběh (ne)obyčejné mladé dívky, která se snaží přežít v tomto světě. Ella Harperová je věčná optimistka. Celý život se s matkou stěhovaly z města do města, snažily se vyjít s penězi a př

Obrázek podcastu Hity Vlasty Buriana 3 - In Italien

Hity Vlasty Buriana 3 - In Italien

Třetí díl exkluzivního výběru ze zvukového odkazu krále komiků má v podtitulu název známé písně z filmu U snědeného krámu, kterou Burian jako rytmistr Kilián zpívá spolu s R. A. Dvorským za doprovodu jeho Melody Boys. Koláž sestavená z třinácti scének, monologů a písní

Obrázek podcastu Business Risk Buster Intervenes 3

Business Risk Buster Intervenes 3

Business Risk Buster Intervenes 3 - audiokniha obsahuje třetí díl seriálu o rizicích podnikání v angličtině. Autor Vladimír John. Účinkují Jon Keeble, Paul Panting, Emma Powell. Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wants to

Obrázek podcastu Klubíčko veselých pohádek

Klubíčko veselých pohádek

Víte, kam se kočce Terezce zatoulalo zelené klubíčko, co se stalo, když se myšky pustily do sýra, a kdo bydlí ve škvíře pod vaší postelí? To a mnohé další se dozvíte z rozverných vyprávění, která jsou právě tak dlouhá, aby se po nich dobře usínalo. Příběhy, které čtou h

Obrázek podcastu Vyzvědačka

Vyzvědačka

V Coelhově audioknize Vyzvědačka ožívá skutečný příběh Maty Hari, slavné kurtizány obviněné ze špionáže, která byla před sto lety popravena pro velezradu. Mata Hari byla tanečnice, šokující a těšící publikum za první světové války, a stala se důvěrnicí některých z nejbo

Obrázek podcastu Oprátka za osm mrtvých

Oprátka za osm mrtvých

Drama, na jehož konci nezůstali žádní vítězové. Příběh Olgy Hepnarové, poslední ženy odsouzené v Československu k trestu smrti. Kniha Romana Cílka inspirovala tvůrce filmu Já, Olga Hepnarová. Příběh Olgy Hepnarové, která jedním otočením volantu zabila osm lidí, posle