Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Muži, kteří mě zkazili

Audiokniha Muži, kteří mě zkazili

Délka:

6 hod 46 min

Vydavatel:

Walker & Volf

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Bratrstvo křišťálu

Bratrstvo křišťálu

Napínavá detektivka z rudolfinské Prahy. Dcera dvorního alchymisty z Itálie Fiorella alias učedník Rafael spolu se svými přáteli vyšetřuje případ zmizelých peněz a neznámého mrtvého…

Obrázek podcastu Čtyřicet dnů

Čtyřicet dnů

Rozsáhlý, strhující román Franze Werfla o tragické genocidě Arménů před téměř sto lety - Čtyřicet dnů - převedl do rozhlasového tvaru a přesvědčivým úspěchem Jan Vedral; dílo završil ve své mimořádné realizaci Jiří Horčička. Několik desetiletí od vzniku Horčičkových a V

Obrázek podcastu Čtvrtek: Jak si Křemílek a Vochomůrka věděli se vším rady

Čtvrtek: Jak si Křemílek a Vochomůrka věděli se vším rady

Jeden byl spíš hubený a dlouhý, druhý zase jako kulička, oba měli čepičky s babmulkou a bydleli v pařezové chaloupce. Byli tak trochu popletové, ale nakonec si vždy věděli se vším rady. O kom je řeč? No přeci o Křemílkovi a Vochomůrkovi, skřítcích z mechu a kapradí, zná

Obrázek podcastu Cínový vojáček a tanečnice

Cínový vojáček a tanečnice

Jedna z klasických nedělních pohádek Hanse Christiana Andersena, které si oblíbilo několik generací posluchačů...Osoby a obsazení: tanečnice (Klára Sedláčková Oltová), cínový vojáček (Miroslav Šimůnek), Karolínka (Linda Rybová), kanárek (Ivan Trojan), louskáček (Jiří Kl

Obrázek podcastu Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených

Fascinující líčení historie proslulé roty E 506. pluku 101. výsadkové divize armády Spojených států. Vyhledávaný americký životopisec dramaticky a do detailu líčí její nelehkou cestu za vítězstvím, která se začala psát v roce 1942 náročným výcvikem v táboře Toccoa a ved

Obrázek podcastu Osudy

Osudy

O svém životě vypráví Arnošt Lustig (1926-2011) rozhlasová nahrávka z r. 2002 Tanečník s osudem Můj nejoblíbenější fotr rád tancoval. Po druhé světové válce hlavně na americký swing a české polky, po sovětské okupaci na argentinská tanga a ploužáky z Posázaví. Vydrže

Obrázek podcastu Zima v Hrusicích

Zima v Hrusicích

O létech dětství z autorovy knížky "Kronika mého života" čte Martin Růžek. V Kronice mého života se Josef Lada vrací do svého dětství v rodných Hrusicích a s pokorou a lehkým úsměvem na tváři nás vede krok za krokem po cestách svého plodného života.

Obrázek podcastu Babí léto

Babí léto

V roce 1981 vytvořil Miloš Nedbal v rozhlase brilantní roli ve hře Mirko Stiebra s názvem Babí léto. Jde o příběh založený na generačním střetu otce a syna, na sporu, v němž si oba účastníci musí postupně přiznat mnohé dosud nevyřčené a nevyřešené vnitřní konflikty. Mil

Obrázek podcastu Průvodce ztracených

Průvodce ztracených

Páté pokračování série Sedmý smysl. I dvojčata Mojeranova se musejí poprat se svým osudem v poněkud netradiční magické škole.

Obrázek podcastu Atlasova šestka

Atlasova šestka

TAJEMSTVÍ. ZRADA. INTRIKY. VÍTEJTE V ALEXANDRIJSKÉ SPOLEČNOSTI! Přední tajný spolek na světě a pokladnice ztraceného vědění padlých civilizací. Ti, kdož si v něm vyslouží místo, získají život plný bohatství, moci a věhlasu, dalece přesahující naše nejdivočejší představy

Obrázek podcastu Carmen – Skutečný život Hany Hegerové

Carmen – Skutečný život Hany Hegerové

První a jediný komplexní dokumentární román o největší česko-slovenské šansoniérce. Vznikl s jejím souhlasem, s podmínkou, že může být zveřejněn až po její smrti. Po celou kariéru se takovému odhalení vyhýbala. Důsledně si bránila své soukromí. Umožnila do něj vstoupit

Obrázek podcastu Stín temné královny - Vrazi

Stín temné královny - Vrazi

V dalekých zemích se probouzí něco temného. Prastaré síly se připravují na konečnou konfrontaci, zatímco Temná královna vztyčuje svůj prapor a shromažďuje armády nepřekonatelné síly, složené z reptiliánských stvoření s magickou mocí. Stín její hrozby se vznáší nad celou

Obrázek podcastu Valentýnka a veterinární ordinace

Valentýnka a veterinární ordinace

Valentýnka je holčička s nevšedními nápady, na které vždycky už netrpělivě čekají kamarádi Jonáš, Péťa a Zuzka. Tentokrát ji k nové hře inspiruje její pejsek Hugo, který si zraní ucho. Po návštěvě veterinární kliniky Valentýnka dětem navrhne, že si společně zařídí ordin

Obrázek podcastu Arsène Lupin kontra Sherlock Holmes

Arsène Lupin kontra Sherlock Holmes

Představte si modrý diamant. Precizně vybroušený, dokonalého tvaru, jedinečné barvy, nedozírné hodnoty! Co víc by mohlo vydráždit chtíč Arsena Lupina? No jistě! Modrý diamant ukraden. Policie je v koncích. Z Anglie povolán proslulý Sherlock Holmes! Sledujte souboj geniá

Obrázek podcastu Hadí doupě

Hadí doupě

{'cs': 'Jedna rozvětvená rodina, jeden zvláštní dům a mnoho nebezpečných tajemství...\n\nPříběh, který Agatha Christie označila za jednu ze svých nejoblíbenějších detektivek, nepřivádí na scénu ani slavnou slečnu Marplovou, ani bystrého ješitu Hercula Poirota. Ve velkém

Obrázek podcastu Krajina smrti

Krajina smrti

I v Yorkshiru se vraždí. Na pláži přímořského města je objeveno tělo mladého muže a vyšetřování se ujímá místní seržantka a inspektor Raven, který přijíždí z Londýna. Na pláži přímořského města je při odlivu nalezeno tělo. Záhy se zjistí, že mrtvý mladý muž měl slibnou

Obrázek podcastu Houslistka

Houslistka

Verše moravskej poetky Mileny Fucimanovej sú inšpirované obrazmi slovenskej výtvarníčky Květy Fulierovej. Pôvodnú hudbu k veršom a obrazom skomponoval Ondřej Fuciman. Melodrámu Houslistka naštudovalo brnenské Divadlo hudby a poezie Agadir. Prelínajúce sa texty v češtine

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Paní Bovaryová (četba)

Paní Bovaryová (četba)

Rozhlasová četba slavného románového příběhu ženy, která se marně pokouší naplnit svůj sen o ideální lásce. Flaubertova románová prvotina se nakonec stala také jeho neznámějším a nejúspěšnějším dílem, mnohokrát byla adaptována pro filmové plátno i divadelní jeviště.Čte:

Obrázek podcastu Máme na vybranou

Máme na vybranou

„Tato kniha vypráví neobyčejný příběh o hrdinství a uzdravení, o odhodlání i soucitu, o psychické odolnosti a morální odvaze i o tom, jak se důstojně vyrovnat s rolí oběti. V osobních i profesních zkušenostech Edith Egerové lze najít inspiraci v jakékoli životní situaci

Obrázek podcastu Schůzka se smrtí

Schůzka se smrtí

{'cs': 'Hercule Poirot v nelehké situaci: Rozluští případ do 24 hodin? Jako vždy však chce odhalit celou pravdu, nikoliv pouze pachatele...\n\nNámět na detektivní román Schůzka se smrtí získala Agatha Christie při cestách se svým mužem, archeologem Mallowanem, který pro

Obrázek podcastu Dcera sériového vraha

Dcera sériového vraha

Před dvaceti lety si Ed Finch – nechvalně proslulý americký sériový vrah – vybral okolí San Francisca jako své loviště. Dnes zde jeho dcera Margot působí jako detektivka na oddělení vražd a celý život se snaží zapomenout na svou minulost i na svého otce. Během vyšetřová

Obrázek podcastu Život víry 2024/01

Život víry 2024/01

Život víry 2024/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová a Lucie Endlicherová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * „Pro lidi z Íránu jsme jako máma a táta,“ říká o své ženě a sobě evangeli

Obrázek podcastu Kdo vám tak zcuchal tmavé vlasy?

Kdo vám tak zcuchal tmavé vlasy?

Výběr z básní Antonína Sovy vydané k 80. výročí básníkova úmrtí.