Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Muž bez vlastností

Audiokniha Muž bez vlastností

Délka:

13 hod 43 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Španělština pro pokročilé C1, C2

Španělština pro pokročilé C1, C2

Španělská slovíčka C1, C2. Kurz je určen pro pokročilé uživatele, kteří již španělsky standardně komunikují. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se nebudete učit a opakovat jen slovíčka, ale i věty, ve kterých můžete daná slovíčka použít. V tomto kurzu

Obrázek podcastu České pohádky Karla Jaromíra Erbena

České pohádky Karla Jaromíra Erbena

Karel Jaromír Erben, jeden z našich předních pohádkářů a také sběratelů lidové slovesnosti, zaznamenával pohádkové příběhy, které si vyprávěli lidé na venkově. Vyprávěli mu je pastýři, ženy na polích, požádal i své přátele, aby mu pomáhali sbírat lidové příběhy, pohádky

Obrázek podcastu 17. Finština - cestovní konverzace

17. Finština - cestovní konverzace

17. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Život víry 2025/09

Život víry 2025/09

Život víry 2025/09 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková, Jakub Lofítek a Kateřina Hodecová. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor: V časech neklidu hledáme hluboké kořeny Mark Sayers je j

Obrázek podcastu Ako ježko slnce budil

Ako ježko slnce budil

Nebolo to tak dávno... alebo žeby áno? To je vlastne jedno. Bolo to vtedy, keď celé dni, týždne, dokonca aj mesiace len pršalo. Zvieratká v lese už celkom zabudli, ako vyzerá hrejivé slniečko, veď ho nevideli celý rok. Namiesto neho kraľovali na oblohe hromy-blesky. No

Obrázek podcastu Slečny Brontëovy

Slečny Brontëovy

Třídílná audiokniha o trojici anglických spisovatelek z období romantismu. Zaposlouchejte se do příběhu o životních i tvůrčích cestách Charlotte, Anny a Emily Brontëových.Autorka Markéta Kočí Machačíková zvolila pro své vyprávění o osudech Brontëových specifický tvar. V

Obrázek podcastu Petiška: Řecké báje a pověsti I.-III.

Petiška: Řecké báje a pověsti I.-III.

Třídílné album nabízí téměř celou řeckou mytologii (kromě Illiady a Odyssey) tak, jak ji známe z převyprávění Eduarda Petišky (Staré řecké báje a pověsti) určeného především mladým čtenářům. Knihavyšla už v mnoha vydáních, což inspirovalo Supraphon k vytvoření její zvuk

Obrázek podcastu Úmluva s vodami

Úmluva s vodami

Ohromující epos o lásce, víře, medicíně a o rodině, která chce vyřešit podivné tajemství. Sedmasedmdesát dlouhých let, jihoindická Kérala na Malabárském pobřeží a tři generace rodiny, která trpí zvláštním neduhem. V každé generaci nejméně jeden člověk utone – a v Kéral

Obrázek podcastu Nejmilejší pohádky 2

Nejmilejší pohádky 2

V roce 1989 vydal Panton audio kazetu 81 1082-4 s pohádkami, které původně vyšly jednotlivě na malých deskách. Pohádky Čert a Káča, O Smolíčkovi, Sněhurka, Smrt kmotřička, Otesánek, Honza se učí latinsky a další ve skvostné interpretaci Blanky Bohdanové, Václava Postrán

Obrázek podcastu Pád do temnoty

Pád do temnoty

Agentka Jessica Blackwoodová vyřešila už dva velké případy a jako vycházející hvězda FBI se stále musí vyrovnávat se svou nekonvenční minulostí iluzionistky. Pravidelně se teď také radí se svým excentrickým dědečkem, někdejším skvělým kouzelníkem, jehož vnímá jako svého

Obrázek podcastu Hajaja se Spejblem a Hurvínkem

Hajaja se Spejblem a Hurvínkem

Obdobou TV večerníčku je v rozhlasovém vydání o pár let starší Hajaja, pohádka před spaním vysílaná pro děti na stanici Českého rozhlasu Praha. Těší se už pět desetiletí velké oblibě. Hajaja je spojen se jmény dlouhé řady herců a mezi postavičkami, které dětem přiblížil

Obrázek podcastu Aktivně – Angličtina na každý den

Aktivně – Angličtina na každý den

Poslechová učebnice obsahuje celkem 25 hodin interaktivních poslechových cvičení, které Vám umožní procvičit a upevnit již získané znalosti slov a frází. Cvičení „Rozuměj“ se zaměřuje na porozumění základních údajů zachycených informací podávaných rodilými mluvčími. Cvi

Obrázek podcastu Abeceda slušného chování

Abeceda slušného chování

Původní LP album 1118 4161 Abeceda slušného chování vydal Supraphon poprvé v roce 1984, digitálně pak ve zkrácené formě na CD SU 5112-2 v roce 1996 pod názvem Hurvínkova abeceda slušného chování. Na přání našich zákazníků posíláme nyní do digitálních obchodů titul z řa

Obrázek podcastu Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé

Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé

Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé Toto jsou konverzační otázky a odpovědi a navazují na úspěšnou úroveň pro středně pokročilé. Tato audiokniha je o jednu úroveň náročnější a o 6 minut rychlejší. Tempo je už hodně podobné tomu, jako kdyby na vás někd

Obrázek podcastu 2010: Druhá vesmírná odysea

2010: Druhá vesmírná odysea

Discovery stále pluje vesmírem. Ke kosmické lodi Discovery míří mezinárodní posádka, která má nejen objasnit příčiny havárie, ale zejména prozkoumat záhadné vesmírné těleso. „Omlouvám se, že ruším oslavy, ale máme problém,“ obrací se palubní počítač Hal k členu posádky

Obrázek podcastu Němčina pre začiatočníkov A1-A2

Němčina pre začiatočníkov A1-A2

Ďakujeme za váš záujem o kurz Nemčina-slovná zásoba A1-A2. Kurz je určený pre úplných a falošných začiatočníkov, takže ak sa už nejaký čas nemčinu učíte a chcete si ju dôkladne zopakovať, je tento kurz určený práve pre vás. Kurz je založený na kontextovom učení, to znam

Obrázek podcastu Přiveď mě zpátky

Přiveď mě zpátky

Byli mladí a zamilovaní. Na dovolené ve Francii zastavili u benzinové pumpy a Finn si odskočil. Když se vrátil, byla Layla pryč a už ji nikdy neviděl. Aspoň tak vypovídal na policii. O mnoho let později se Finn zasnoubil s Laylinou sestrou Ellen. Jenže najednou zavolala

Obrázek podcastu Přednášejte jako na TEDu

Přednášejte jako na TEDu

Naučte se efektivně prezentovat své myšlenky a nápady - Máte-li přednášet, je vaším jediným opravdovým úkolem hovořit o něčem, co má hodnotu, a hovořit o tom autenticky vaším vlastním a jedinečným způsobem. Správně přednesený projev může posluchače uchvátit a změnit jej

Obrázek podcastu Tentokrát CEFR - B1, anglicky-slovensky

Tentokrát CEFR - B1, anglicky-slovensky

Tentokrát CEFR – B1, anglicky-slovensky, je bilingválna audio kniha určená pre študentov a samoukov, ktorí si chcú prirodzene zlepšiť angličtinu na úrovni CEFR B1. Obsahuje 810 slov a 1620 viet vytvorených zo zoznamu The Oxford 3000, zasadených do 81 zaujímavých a každo

Obrázek podcastu Hurvínek macht Ferien

Hurvínek macht Ferien

Meine lieben Menschenmädlein und Menschenknäblein! Es ist euch sicherlich bekannt, was für Schwierigkeiten es manchmal mit den Erwaschsenen gibt. Zum Beispiel beim Vorlegen des Schulzeugnisses, knapp vor der schönstein Jahreszeit, nämlich den Ferien. Das muss sich unser

Obrázek podcastu Život na naší planetě

Život na naší planetě

Přírodopisný bestseller vědce Davida Attenborougha, podle kterého Netflix natočil stejnojmenný dokument. Alarmujícím svědectví o stavu planety od uznávaného přírodovědce a tváře populárních dokumentů BBC, které všichni známe z televizních obrazovek. David Attenborough j

Obrázek podcastu Už jsem ti to říkala?

Už jsem ti to říkala?

Historky, na které nechci zapomenout. Milovaná hvězda Gilmorových děvčat a autorka New York Times bestselleru Rychleji mluvit nedokážu přichází s upřímnou, zasvěcenou a neuvěřitelně zábavnou sbírkou esejů o svých létech v showbyznysu, která obsahuje historky sahající od

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai

Obrázek podcastu Vladana a Prasopes 3

Vladana a Prasopes 3

Další dobrodružství desetileté Vladany, která se stala intergalaktickou strážkyní a spolu s kolegou a kamarádem Prasopsem se z malé planetky Zeměmě vydala do vesmíru. A tentokrát potkají i Prasopsici! TAKŽE. Je mi 10 a jsem ze Zeměmě. Asi o tom nemáte ani páru, ale Země