Audiokniha Můj život s třemi ženami

Zikmund Lucemburský
Tajné vzpomínky, sepsané po vzoru císaře Karla, mého milovaného otce Závěrečný díl Lucemburské pentalogie přináší zápisky ze života posledního Lucemburka na českém trůnu – Zikmunda. Jestliže Václavova vláda, i jeho osoba bývají posuzovány s rozpaky, v případě Zikmunda b…

Košlerová: Včelí medvídci - Příběhy včelích medvídků
První z řady úspěšných vyprávění o dvou malých čmeláčcích, Čmeldovi a Brumlovi. Oba včelí kluci zažívají humorné i napínavé příhody např. s broukem Kvapníkem, strašidlem Pučmeloudem, muškou, lučním koníkem. Všechny postavičky z říše broučků intepretuje neodolatelně Václ…

Grimmové
Ponuré pohádky pro silné duše. Sílu, děsivost a nezkrotnost dodali pohádkám bratří Grimmů dánští spisovatelé, kteří se vracejí k původním verzím. Děsivé, kruté, hororové. To jsou pohádky bratří Grimmů, které však známe z uhlazenější autorské verze. Původní sílu, děsivo…

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 7.
Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je herečka Táňa Medvecká.

Josef Somr
Povídky českého spisovatele a novináře Oty Pavla čte: Josef Somr.Ota Pavel, původně Popper, se narodil roku 1930 rodičům, které známe z jeho povídek: otec Leo byl obchodní cestující a maminka Hermína zajímavá a silná žena. Pro osud Oty Pavla a jeho bratří Jiřího a Huga …

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích
Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše …

Ako sa zbaviť starostí a začať žiť
Aj vy sa cítite úplne vyšťavení, bez energie a kopa starostí vám nedá spávať? Dale Carnegie vám vo svojom bestselleri ponúka množstvo overených techník na zvládnutie stresu, únavy a nepohody, ktoré pomohli miliónom ľudí na celom svete. Objavíte praktické návody, ako boj…

Zemi krásnou, zemi milovanou
Z komentáře k původnímu LP titulu 1 18 2044 "Zemi krásnou, zemi milovanou" vydanému Supraphonem v roce 1977 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: "Recitace je nebo má být činnost, při níž umělec s láskou a pochopením vnucuje způsobem libým a strhujícím nám, kteří naslo…

Skoumal: Kampak běžíš, ježku. Písničky pro děti
Před pěti lety vyšel výběr písniček Petra Skoumala pro děti s názvem Když jde malý bobr spát a dodnes patří k velkým úspěchům hudební tvorby pro nejmenší. Naším další výběrem s názvem Kampak běžíš, ježku, navazujeme na bobra a dodáváme něco navíc: tentokrát jsou na výbě…

Skrytý potenciál
>>„Tato skvělá kniha rozbije vaše představy o tom, co je třeba ke zlepšení a úspěchu.“ — Serena Williams, vítězka 23 grandslamů ve dvouhře

Zvrácení
Rika byla vždycky poslušná a hodná holka. Ve skrytu duše se však nejednou toužila utrhnout ze řetězu. A vždycky ji to táhlo k bratrovi jejího přítele, Michaelovi, ze kterého jí běhá mráz po zádech. Potom ale jedna osudová noc změní život všem zúčastněným a Rika by měla …

Kdo tě sleduje?
Každý říjen se ospalá vesnice St Abel’s Chapel stane centrem náboženského festivalu, který přitahuje stovky lidí. Ačkoli událost provází mnoho podivností, místní mlčí – příjmy z oslav potřebují. Jenže záhadná Anna Brownová, která se právě přistěhovala, odmítá dělat, že …

Povídky 2
Druhý výběr z rozhlasových zpracování Haškových povídek čtou: František Filipovský, Jaroslav Kepka, Jaroslav Drbohlav, Rudolf Hrušínský a Miroslav Donutil. Nestárnoucí humoristická klasika ve skvělém podání několika českých herců!

Nepropadejte panice
Nepropadejte panice – Douglas Adams a Stopařův průvodce po Ga-laxii. Pro každého, kdo dobře ví, kde má ručník Nepostradatelný manuál k Stopařovu průvodci po Galaxii z pera Neila Gaimana, světozná-mého spisovatele, který oslavuje život a dílo Douglase Adamse. Kniha o živ…

Anatómia lží
Novomanželia Tricia a Ethan hľadajú svoj vysnívaný domov. Navštívia odľahlé sídlo, ktoré kedysi patrilo doktorke Adrienne Haleovej, uznávanej psychiatričke, ktorá pred tromi rokmi bez stopy zmizla. Počas obhliadky ich v dome uväzní silná zimná búrka... nemajú šancu uni…

Zima světa
Zima světa začíná tam, kde Pád titánů končí. Pětice našich známých, navzájem spřízněných rodin – americká, německá, ruská, anglická a velšská – vstupuje do doby obrovského sociálního, politického a hospodářského chaosu počínajícího vzestupem třetí říše, přes krvavé udál…

Vnitřní svět vítězů
Co skutečně rozhoduje o vítězích mezi špičkami ve svých oborech? Jak se připravovat, abyste dosahovali co nejlepších výsledků? Jak se nevzdávat a směřovat stále k cíli, i když se zrovna nedaří? Jakými způsoby a technikami můžete svůj výkon nejvíce ovlivnit? Aby člověk u…

Nešpor: Kudy do pohody
Kniha "Kudy do pohody" získala ocenění "Český Bestseller" v kategorii "Zdraví & životní styl". Nyní nově vychází v audioknižní podobě. Audiokniha známého lékaře MUDr. Karla Nešpora, kterou namluvil společně s herečkou Terezou Bebarovou, ukazuje cestu přímo "do pohody".…

Zatracenci
Matthew si chtěl pouze užívat štěstí, které mu spadlo do náruče. Než přišel Harper. Jizva nedokázal zapomenout na ženu, která ho zmrzačila a rozhodla se pracovat pro Harpera. Fialooký zabiják Morado za sebou nechával mrtvé. Klidně i pro Harpera. A Harper si myslel, že m…

Osamělý vlk
Bob Oz, kriminalista minneapoliské policie, se topí až po uši v problémech. Při životě už ho udržuje jedině práce. Když ho tedy šéf kvůli násilnickému chování suspenduje a stáhne z vyšetřování pokusu o vraždu místního obchodníka se zbraněmi, nehodlá se s tím Bob smířit …

Čtvrtá oběť
Druhý případ detektiva Li Jena a americké soudní lékařky Margaret Campbellové. Cesty Liho a Margaret se vlivem okolností rozdělily, ale vyšetřování série rituálních poprav v Pekingu je opět svede ke spolupráci, ať už se jim to líbí nebo ne. První tři oběti kdosi omámil …

Rozvíjejte naplno mozek svého dítěte
Rodičovství, které bere ohled na mozek. Každý z nás chová v srdci naděje a sny ohledně svých dětí. U většiny z nás se točí kolem toho, aby děti byly šťastné, zdravé a samy sebou. Poselství celé této knihy spočívá v tom, že pro své děti můžete tyto sny proměnit ve skuteč…

Baba Jaga
Příšera z východu přichází Závěrečný díl hororové trilogie. Dětští hrdinové čelí rozpínavému zlu přicházejícímu z východu jménem Baba Jaga. Závěrečný díl hororové trilogie. Hrůza se stupňuje. Kája s Pepou a dvojčata Marek a Martin si poklidně žili svoje puberťácké život…

Hrobová hora
V Lost Creek se scházejí členové podpůrné skupiny pro rodiny pohřešovaných. Pozornost Madison Harperové ale upoutá především jeden případ: před pěti lety se dvě dívky a jejich kamarád vydali na túru na nechvalně proslulou Hrobovou horu. Vrátil se jen on. Madison se zdá,…