Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu MS v ledním hokeji 1996 ve Vídni (ČR - Kanada 4:2 - finále)

Audiokniha MS v ledním hokeji 1996 ve Vídni (ČR - Kanada 4:2 - finále)

Délka:

2 hod 20 min

Čte:

Václav Klaus

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Vymazlené vraždy 2

Vymazlené vraždy 2

Vyřeší policie dokonalou vraždu manželky vymyšlenou právními esy? Může složitý případ vraždy objasnit nečekaná nevěra? Byla hvězdou forenzní psychologie a silnou ženou. Opravdu spáchala sebevraždu? Po úspěchu knížky Vymazlené vraždy přichází nakladatelství Golden Dog s

Obrázek podcastu Šťastné peníze

Šťastné peníze

{'cs': 'Staňte se zenovým mistrem v oblasti peněz a zmírněte své obavy o finance a potenciál výdělku.\nAutor Ken Honda ví, že rychlé zbohatnutí není způsob, jak dosáhnout štěstí. Příliš často jsou peníze zdrojem strachu, stresu a hněvu, často narušují vztahy, a dokonce

Obrázek podcastu Stín modrého býka

Stín modrého býka

Stín modrého býka - audiokniha obsahuje jedno z nejlepších děl české historické fantasy. Autor Leonard Medek a Františka Vrbenská. Čte Jiří Pobuda. Historický román s fantastickými prvky nás zavádí do české kotliny čtvrtého století, kde dochází ke konfliktu mezi zájmy t

Obrázek podcastu 03. Angličtina - cestovní konverzace

03. Angličtina - cestovní konverzace

3. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Anne ze Zeleného domu

Anne ze Zeleného domu

Naštěstí mám fantazii. Co asi dělají lidé, kteří ji nemají? Upovídané hubené děvčátko se zrzavými copy přijíždí na nádraží v Bright Riveru na kanadském ostrově Prince Edwarda. Co tady Anne Shirleyovou asi čeká? Dvojice stárnoucích sourozenců, kteří se rozhodli, že k sob

Obrázek podcastu Epištoly k nesmělým milencům aneb Staronový tajemník lásky

Epištoly k nesmělým milencům aneb Staronový tajemník lásky

Zábavné Konrádovy epištoly se skvělým hereckým obsazením jsou nejen učebnicí pro jinochy a mladé muže, ale také poučným dokumentem o tom, jak prožívala své lásky generace poznamenaná stopami první světové války. Účinkují Miloš Nedbal, Ivan Richter, Jana Andresíková, Mir

Obrázek podcastu Nepil: Makový mužíček

Nepil: Makový mužíček

Dramatizace, ve které účinkují Eduard Cupák, Libuše Havelková, Ladislav Pešek, Ondřej Kepka a další vypráví příběhy maličkého mužíčka, který se dědečkovi a babičce narodil na Štědrý večer z makového zrníčka..

Obrázek podcastu Humorná kuchařka

Humorná kuchařka

Humorná kuchařka - Václav Faltus představuje audiokuchařku s recepty prokládanými anekdotami. Účinkuje mnoho známých hlasů české herecké historie v podání jedinečného imitátora. Václav Faltus se svými dnes již více než 150 imitovanými hlasy populárních herců, zpěváků i

Obrázek podcastu Doyle, Crawford, Middleton: Hrůzostrašné příběhy - Vřeštící lebka

Doyle, Crawford, Middleton: Hrůzostrašné příběhy - Vřeštící lebka

Výbor strašidelných povídek čerpá z textů anglických a amerických autorů 19. století, kdy vzniklo nejvíc skvělých fantastických a hrůzostrašných příběhů. Pro zvukovou verzi byly vybrány ty povídky, jejichž působení je umocněno tajemnými šelesty, skřípěním, vzlykáním, je

Obrázek podcastu 08. Ruština - cestovní konverzace

08. Ruština - cestovní konverzace

8. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Uloupený život

Uloupený život

Je předvečer 1. světové války. Dvě sestry, navlas si podobná dvojčata Martina a Sylva, žijí obě zdánlivě šťastný a spokojený život. Obě stejně krásné, nosí stejné šaty, žijí ve stejně krásném domě, nemají si tedy co závidět. A přece... V Martinině srdci začne klíčit nes

Obrázek podcastu To bylo poslední představení

To bylo poslední představení

Komentář k původnímu titulu 1018 3320, který vydal Supraphon v roce 1983 a jenž nyní vychází poprvé digitálně: Televizní film Poslední představení získal na ARS-festivalu v Kroměříži Cenu města Kroměříže. Z jeho zvukového záznamu vznikla tato gramofonová deska, která č

Obrázek podcastu Ano, jsem robot

Ano, jsem robot

Píše se rok 2032 a na Měsíci, na osmé translunární dálnici nedaleko kráteru Collin, došlo k události, která odporuje všem fyzikálním zákonům. Co se vlastně stalo, se bude snažit vypátrat zpravodaj agentury Zprávy dne, který bude o svých zjištěních neprodleně informovat

Obrázek podcastu Mne soudila noc

Mne soudila noc

Rozhlasová dramatizace prvotiny spisovatelky a lékařky Valji Stýblové s Ivanem Trojanem a Jiřím Langmajerem v hlavních rolích. V prvním dvojčísle Literárních novin z roku 1949 vyšel Stýblové úryvek z prózy Mne soudila noc, s níž uspěla v literární soutěži nakladatelstv

Obrázek podcastu Forbíny vzpomínek I a II

Forbíny vzpomínek I a II

Koncem padesátých let jezdíval Jan Werich na tzv. "besedy s pracujícími" po klubech ROH, vysokoškolských posluchárnách či sanatoriích. Manažer orchestru Karla Vlacha, který se zároveň v Divadle ABC staral o propagaci, Jan Borovička pořizoval z besed zvukové záznamy. Nah

Obrázek podcastu Obejmi mě dočista, dočista…

Obejmi mě dočista, dočista…

Vítejte v povědomé budoucnosti – ve světě genderových, ekologických a sexuálních komisí, mocného Burnovernu a povinných identifikačních prstenů pro občany Společenství svobodného světa. Peněz, zboží i omamného terahopu je dostatek, na dobrou náladu dohlížejí školení man

Obrázek podcastu Studňa

Studňa

Jeden múdry človek, ale nebol to policajt, raz odhalil tajomstvo vraždy a z tajomstva sa razom stalo najstaršie kriminalistické pravidlo. Je jednoduché: vraždí sa buď pre peniaze, alebo kvôli ženám. Krauz a Fischer odrobili na oddelení vrážd pekných pár rokov a mohli ib

Obrázek podcastu Prašina

Prašina

Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale v téhle čtvrti nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu. Jirka chodí do Prašiny, které se většina Pražanů raději vyhýbá, navštěvovat

Obrázek podcastu Náhrdelník

Náhrdelník

Bassova povídka - parodie romantických detektivních románů o slavném lupiči Arsenu Lupinovi. V hlavních rolích Růžena Merunková a Eduard Cupák.

Obrázek podcastu Často kladené otázky o vesmíru

Často kladené otázky o vesmíru

Od autorů bestselleru „O čem víme prd“. „Kdyby se k vesmíru dodávala nápověda, vypadala by jako tahle audiokniha.“ Máte spoustu otázek: o prostoru, o času, o gravitaci, o pravděpodobnosti toho, že v červí díře potkáte své starší já. A všechny odpovědi najdete v téhle kn

Obrázek podcastu Obsluhoval jsem anglického krále

Obsluhoval jsem anglického krále

Román obsluhoval jsem anglického krále, zachycující životní dráhu číšníka a hoteliéra v průběhu dramatických událostí a politických zvratů 20. století, napsal Bohumil Hrabal roce 1971. Pojednává o touze malého pikolíka dosáhnout uznání i bohatství, neboť cítí, že jím d

Obrázek podcastu Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala

Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala

Láska, sex a radnice! Řekněte své ANO pořádné dávce zábavných historek o vztazích, které (ne)skončily před oltářem. Zažili jste někdy svatbu jako řemen, bláznivou rozlučku se svobodou anebo kuriózní žádost o ruku? Populární stand-up komička Lucie Macháčková je věčná dru

Obrázek podcastu Časotvorba

Časotvorba

Je váš časový deficit stále na hraně? Máte každý den pocit, že ačkoliv máte napilno, nedokážete se pořádně ničemu věnovat a vaše cíle míjíte? Pak je tato revoluční audiokniha přesně pro vás! Staňte se Časotvůrci a získejte zpět kontrolu nad vlastním dnem i životem V a

Obrázek podcastu Medová léta

Medová léta

Mládí voní medem, hořkne trapasy a sládne vzpomínkou. V pozadí klukovských rošťáren, trápení s láskou jsou jen lehce načrtnuty příběhy lidí, které semlela doba. Nepřátele lidu a strach potlačující člověka najdete v knize také, ale starosti dospívání hrdinu a jeho klukov