Audiokniha Mrtvé duše

BUSINESS RISK BUSTER INTERVENES 1
Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wants to be successful, but even a seemingly small mistake can sometimes cause big trouble. In the first part, the business risk buster strikes at a car showroom where two co-owners cannot…

Anglická gramatika B1 pro mírně a středně pokročilé
{'cs': 'V tomto poslechovém kurzu Anglická gramatika B1 pro mírně a středně pokročilé si zopakujete a rozšíříte znalosti v používání přítomných, minulých i budoucích časů, složitějších předložek, zájmen, podmiňovacího způsobu, infinitivu a dalších témat. \n\nKurz je zal…

Moderní revue
Vzpomínky na počátky časopisu, který se na konci 19. a v první čtvrtině 20. století stal tribunou mladého hnutí v české literatuře.8. října 1894 vyšlo první číslo Moderní revue pro literaturu, umění a život. Počátky Moderní revue zaznamenal ve svých pamětech básník a sp…

Nemčina pre vašu prácu
Audio učebnica na úspešnú komunikáciu v zamestnaní. Počúvate - rozumiete - hovoríte. S touto knižkou s nahrávkami ste na dobrej ceste pokročiť v nemčine ďalej. Ak hovoríte po nemecky, zvyšuje sa vaša šanca nájsť si dobré zamestnanie. V rebríčku jazykov, ktoré by Slováci…

Voda (píseň z filmu Mazel a tajemství lesa)
Mazel a tajemství lesa je nový film Petra Oukropce. Jedná se o rodinný film o dobrodružství na letním táboře. Film určený dětem a jejich rodičům ukáže nejen zábavu a krásu letních táborů v přírodě, ale odhalí i skutečná tajemství lesů. Když se totiž nedíváme, na každém …

Doběhni svůj mozek: Jak cvičení a pohyb prospívají mozku
Udělejte svému mozku laskavost a rozhýbejte tělo! Mezinárodní bestseller švédského psychiatra vás spolehlivě katapultuje z gauče. Důrazně připomíná, že antická moudrost „Ve zdravém těle zdravý duch“ platí i nadále, dokonce dnes nabývá nových významů. Na základě aktuální…

David Hecl: Mluví k vám kapitán
Ještě teď, když si na to celé vzpomenu, mi naskakuje husí kůže. Doma v Dubaji jsem si na telefonu nařídil několik budíků, abych nezaspal. Nakonec jsem je ani nepotřeboval, protože jsem se celou noc převaloval a nemohl se dočkat. Když jsme se v Praze blížili k zemi, všim…

Protokol prirodzenej plodnosti a sexuálneho apetítu
Po dvoch úspešných bestselleroch zo všeobecnej výživy sa MUDr. Boris Bajer, PhD. rozhodol upriamiť pozornosť na tému, ktorej sa vo výžive a životospráve venuje žalostne málo pozornosti, a to aj napriek tomu, že je rok čo rok stále aktuálnejším problémom. Rady či stravov…

Seifert: Světlem oděná
Jaroslav Seifert (*23.09.1901 - †10.01.1986) patří k nejvýznamnějším českým básníkům a spisovatelům; byl i novinářem a překladatelem. Je jediným českým nositelem Nobelovy ceny za literaturu (10. prosince 1984).

Poutník a voda
Křesťanské Velikonoce jsou plné symbolů. Jedním z nejdůležitějších je voda, která je symbolem života. U pramene potoka Brusnice v Břevnově si o Velikonocích r. 2000 povídali nejen o vodě tehdejší převor Prokop Siostrzonek se vzácnými hosty: Ivanem Medkem, Janem Sokolem …

Malý tyran
Příčiny dětské panovačnosti aneb co vlastně děti potřebují? Paní Marplová v oboru psychologie pátrá po stopách a příčinách narušených vztahů mezi dětmi a jejich nejbližším okolím. Kniha Malý tyran se zrodila ze setkání s dětmi a jejich utrápenými rodiči a patří k bes…

Všímavost a Já
Když chcete porozumět sami sobě. Hlavním cílem knihy o všímavosti je pomoci lidem osvojit si techniky, s nimiž mohou sami sobě pomoci. Tím, že porozumí sobě samým. Všímavost, anglicky mindfulness, je v dnešní době velmi skloňovaným pojmem. Zkušený psychoterapeut Jan Ben…

Stojí za pokus
Natočit odvázané video se svým nepřítelem, navíc miláčkem baseballu Spencerem, nebyl můj nejlepší nápad. Tvrdil, že ho smazal. O pár měsíců později ale přijde s tím, že máme problém – a řešení? Skrýt se před médii v jeho domě u jezera. Tam zjistím, že je sexy svobodný t…

Angličtina – Vlastnosti pro začátečníky A1, A2
Pro vyjadřování na úrovni potřebujete znát slovní zásobu popisující vlastnosti. Pokud patříte mezi začátečníky (i ty věčné ) nebo mírně pokročilé, a chcete si své dosavadní znalosti procvičit a rozšířit trochu jinak, je tento kurz vhodný právě pro vás. Ke každému slo…

Bratrstvo neohrožených
Fascinující líčení historie proslulé roty E 506. pluku 101. výsadkové divize armády Spojených států. Vyhledávaný americký životopisec dramaticky a do detailu líčí její nelehkou cestu za vítězstvím, která se začala psát v roce 1942 náročným výcvikem v táboře Toccoa a ved…

Tchyně
"Jako samoživitelka měla Åsa se svým jediným synem vždy blízký vztah. Všechno se však změní, když si syn najde novou partnerku, která brzy otěhotní. Åsa se usilovně snaží najít cestu ke své snaše, ta ovšem její chování považuje za bezohledné. Åsa tak čelí bolestivému po…

Meditace - Odpuštění a uzdravení vnitřního dítěte
1. Mantra „ Já jsem teď a tady“ Zpěvem této mantry se soustředíme na přítomný okamžik, v němž se odehrává skutečný život a na lásku k sobě 2. Meditace „ Sebevědomí“ Meditace vede k pochopení a nalezení vlastní hodnoty, přijetí zodpovědnosti za svůj život a učí, jak se …

Vzhlédnout k nebi
Dvacetiletá Paisley chce jedinou věc – osvobodit se z vlivu svých rodičů, kteří ji po smrti její sestry úzkostlivě střeží. Ano, má sice stejnou srdeční vadu jako ona, ale taky má dlouhý seznam vysněných přání. Jagger, bezstarostný a pohledný student nejprestižnější lete…

Angličtina nejen do auta
{'cs': 'Poslouchejte a učte se cizí jazyky kdykoliv a kdekoliv! Nejen v autě, ale i při relaxaci můžete rozvíjet svou slovní zásobu angličtiny. Díky různým typům cvičení se vaše znalosti při poslechu upevní a s využitím vzorových frází se naučíte vytvářet nová slovní sp…

Vladana a Prasopes 3
Další dobrodružství desetileté Vladany, která se stala intergalaktickou strážkyní a spolu s kolegou a kamarádem Prasopsem se z malé planetky Zeměmě vydala do vesmíru. A tentokrát potkají i Prasopsici! TAKŽE. Je mi 10 a jsem ze Zeměmě. Asi o tom nemáte ani páru, ale Země…

5 principů rodičovství
>>„Upřímně netuším, co bych si bez Alizy počala. Dává mi jistotu, že všichni můžeme vychovávat dobré lidi – včetně nás samotných!“ — Drew Barrymore

2010: Druhá vesmírná odysea
Discovery stále pluje vesmírem. Ke kosmické lodi Discovery míří mezinárodní posádka, která má nejen objasnit příčiny havárie, ale zejména prozkoumat záhadné vesmírné těleso. „Omlouvám se, že ruším oslavy, ale máme problém,“ obrací se palubní počítač Hal k členu posádky …

BUSINESS RISK BUSTER INTERVENES 2
Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wants to be successful, but even a seemingly small mistake can cause big trouble. In the second part, which takes place at a well-known seaside resort, you will learn how the business ri…

Technicka francouzština A1-B1
Děkujeme za zájem o poslechový kurz Technická francouzština A1 – B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít v technické oblasti. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se nebudete učit jen sl…