Audiokniha Moc art aneb Všeho moc škodí

Bludiště
„Je to povídka o setkání s mimozemšťany. Věnoval jsem tomuto tématu nejeden příběh a také rozepsal několik scénářů, jak by takový kontakt mohl vypadat. Jsem v této věci krajně pesimistický. Při kontaktu by měl vždy jeden partner navrch a to by nemohlo dopadnout jinak ne…

Slunce a hvězda
Nico di Angelo jako Hádův syn zažil víc hrůz než kdokoli jiný. Ale i jeho dny prosvětlil paprsek slunce v podobě milovaného Willa Solace, Apollónova syna. Spolu dokážou překonat jakoukoli překážku. Poslední dobou ale Nika volá hlas z Tartaru. Zdá se, že patří napraveném…

Business Risk Buster Intervenes 4
Business Risk Buster Intervenes 4 - audiokniha obsahuje čtvrtý díl seriálu o rizicích podnikání v angličtině. Autor Vladimír John. Účinkují Jon Keeble, John Chancer. Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wants to be successfu…

Spasitel Duny
Strhující příběh plný intrik představuje souboj člověka s nezvratným osudem Dvanáct let uplynulo od vítězství Paula Atreida a jeho pouštních fremenů nad Harkoneny na Duně a ovládnutí imperiálního trůnu. Z planety Arrakis se stalo centrum moci a ze všech koutů sem poutní…

Na mušce
Bestseller, podle kterého Netflix chystá film s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem v hlavních rolích, vychází česky! Court Gentry je bývalý agent CIA a má pověst nejlepšího nájemného vraha na světě. Přezdívá se mu Šedý muž a kolují o něm legendy. Je to samotář bez rodin…

Zlá krev
O knize Jak mohla mladá dívka ošálit protřelé investory ze Silicon Valley, představitele americké armády i média, oslavující ji jako „Steva Jobse v sukních“? Proč nikdo nepoznal, že zázračný technologický startup s hodnotou deseti miliard dolarů je ve skutečnosti podvod…

Bitva o české země
V polovině 19. století svět postihla katastrofa. Celé části zemského povrchy byly vymazány, hladiny oceánů se zvedly. Zanikly celé státy, jiné vznikly. Jedním z nich bylo Česko-slovenské království. V polovině 20. století je z království námořní velmoc s koloniemi a drž…

Cesta mrtvých
Vydejte se do dálek ruské tajgy a prožijte skutečný příběh lovce ze sibiřského národa Mansů… Saša žije daleko od civilizace na horním toku řeky Pelym, která pramení v podhůří Uralu. Ještě před dvaceti lety zde stávaly osady několika mansijských rodin, jež však jedna po …

Jim Pinkerton
Společně a v jednom "balíčku" vám nabízíme 2_5 dílů seriálu o detektivovi kanadské jízdní policie z pera manželů Hany a Miloně Čepelkových. V první sérii v hlavní roli, v režii Ladislava Rybišara, vystupuje Viktor Preiss, v dalších pěti pokračování, v režii Karla Weinli…

Pentagram
V Oslu řádí sériový vrah a kromě obětí za sebou nechává symboly pěticípé hvězdy – pentagramu. / 5. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V Oslu začíná období prázdnin a dovolených a město zasáhla vlna letních veder. V jednom bytě nedaleko hřbitova Našeho Spasitele…

Cesta slepých ptáků
Poslechněte si ojedinělé vydání populárně vědeckého magazínu Otazníky 21. století. Premiérový díl má název Cesta slepých ptáků a staneme se v něm svědky jedné zvláštní expedice na Island. Původním záměrem výpravy, které se zúčastnili i český lékař a dokumentaristka z Ná…

Cesta úspěšného člověka
Cesta úspěšného člověka – Staňte se vědomým tvůrcem svého života Chcete aktivně tvořit svou realitu a dosáhnout svých nejhlubších přání? Audiokniha Cesta úspěšného člověka vám ukáže cestu k osobní transformaci a úspěchu. Naučíte se, jak využívat sílu mysli, řízenou pře…

Nultá hodina
Zločin bez motivu. Klasická detektivka z pera královny zločinu. Přestože v ní nevystupuje Hercule Poirot ani slečna Marplová, ale inspektor Battle, zločin zdánlivě bez motivu a jiskřivé dedukce vedoucí k odhalení pachatele, nebudou chybět. Klasická detektivka z pera krá…

On-line ZOO
Audiokniha On-line ZOO seznamuje i ty nejmenší čtenáře se základy bezpečného chování na Internetu. S audioknihou vstoupíte do neobyčejné zoologické zahrady, kde všechna zvířátka používají Internet. Možná rizika související s používáním Internetu audiokniha vysvětluje pr…

Prežila len jediná
Gotický triler z pera autora bestsellerov Rileyho Sagera, inšpirovaný skutočnými udalosťami. Píše sa rok 1983 a opatrovateľku Kit suspendovali. Musela sa vrátiť do svojej detskej izby do domu k otcovi, kde spolu žijú ako dvaja cudzinci. Preto keď Kit príde ponuka na nov…

Harmonie
1. Mantra „Harmonie“ naladí na vnitřní harmonii a lásku k sobě 2. Meditace „Být sám sebou“ vede k pochopení a nalezení vlastní hodnoty, přijetí zodpovědnosti za svůj život a harmonizuje vztah k sobě i k ostatním. Učí jak se mít rád, vážit si sám sebe, zbavit se role ob…

Iniciace Smrti - Cesta proměny
Audiokniha pro vnitřní očistu, sjednocení těla, mysli a ducha. Tato jedinečná audiokniha je jemným, a přesto hluboce transformačním průvodcem na cestě osobní i duchovní proměny. Vede posluchače skrze symbolickou smrt starých vzorců, bolestí a omezení do prostoru vnitřní…

Hrobová hora
V Lost Creek se scházejí členové podpůrné skupiny pro rodiny pohřešovaných. Pozornost Madison Harperové ale upoutá především jeden případ: před pěti lety se dvě dívky a jejich kamarád vydali na túru na nechvalně proslulou Hrobovou horu. Vrátil se jen on. Madison se zdá,…

Baar: Chodské pohádky
O přízeň malých i velkých posluchačů se uchází výběr z Chodských pohádek, které katolický kněz, spisovatel a sběratel pohádek Jindřich Šimon Baar sesbíral v jedné kouzelné části naší země. Svým nezapomenutelným a jedinečným vyprávěčským darem prohloubil a obohatil původ…

Ukradené fantazie
AČKOLI BYL A JE SPISOVATEL JOSEF NESVADBA SPOJOVÁN S ŽÁNREM SCI-FI, on sám se tomu bránil a považoval to za zjednodušující nálepku. V rozhovoru pro Československý rozhlas v roce 1965 to upřesnil: "Já vlastně takovou čistou science-fiction - s výjimkou pár povídek - nepí…

Oni a já
Román o rodičích a dospívajících dětech je plný anglického humoru, ale nechybí v něm ani moudrá zamyšlení nad nejdůležitějšími hodnotami v lidském životě. Na tapetě je mnoho témat všedního dne, počínaje druhem bydlení, způsobem obživy, volbou zaměstnání, přes vztah k př…

Sex, prachy a potíže
Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom…

Čapek: O princezně solimánské. Z knihy Devatero pohádek
Původní titul DM 15209 Čapek,K O princezně solimánské. Z knihy Devatero pohádek vydal Supraphon v roce 1964 - nyní tuto dramatizovanou pohádku vydáváme digitálně

Cukrárna v Paříži
Romantická cukrárna čeká na svoje objevení. Vstupte a ochutnejte některý z dezertů. Kdysi vyhlášená pařížská cukrárna se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz. Právě na něj míří z anglického venkova i třicetiletá Nina Hadleyová. Kromě odpalovaného těsta se ale…

Spotify
Příběh nejslavnějšího švédského startupu. To, jakým způsobem dnes posloucháme hudbu se zdá samozřejmostí, vývoj současných možností avšak trval téměř dvě desetiletí. A není u konce. Hledání investorů, boj o práva, vyjednávání s Markem Zuckerbergem, vstup na akciové trhy…