Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Moc art aneb Všeho moc škodí

Audiokniha Moc art aneb Všeho moc škodí

Délka:

17 min

Čte:

Martin Veliký

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Veverek Koudelka a další dvě pohádky s Lubomírem Lipským

Veverek Koudelka a další dvě pohádky s Lubomírem Lipským

19. dubna oslaví významné životní jubileum asi nejznámější pelhřimovský rodák Lubomír Lipský (* 19. dubna 1923). U příležitost tohoto jubilea jsme pro naše malé posluhače přichystali pohádky v jehoosobité interpretaci - pohádku Veverek Koudelka, Pohádky s Hvězdičkou a P

Obrázek podcastu Zakázané ovoce

Zakázané ovoce

Takové jiskření s mužem Annie ještě nezažila – tu chemii, která vám vezme dech a úplně vás pohltí a zaslepí. Tedy až do chvíle, kdy se během večera s přáteli v klubu ocitne tváří v tvář sexy a záhadnému Jackovi. To, co mezi nimi vzplane, ale není pouhá jiskra, je to exp

Obrázek podcastu Soudruzi, to snad ani není pravda

Soudruzi, to snad ani není pravda

Výběru písní a nahrávek z dob totality v archivu Českého rozhlasu a Supraphonu, nazvaný Soudruzi, to není fakt, to se opravdu stalo ( SU 5604-2) byl do té míry úspěšný, že vybízel k pokračování, neboť materiálu, ze kterého je možné čerpat, je stále hodně.Ke zdrojům nyní

Obrázek podcastu Kruh dní

Kruh dní

Stonehege - stavba, která je jednou z největších světových záhad v dějinách lidstva se stává dějištěm strhujícího vyprávění. Nadaný kopáč pazourků Seft se za letního vedra ubírá po Velké planině, aby přihlížel obřadům ohlašujícím začátek nového roku. Přichází také využ

Obrázek podcastu Začni vydělávat na tom, co tě baví

Začni vydělávat na tom, co tě baví

20 minut denně. Pouhých 30 dní 30denní projekt, pěkně krok za krokem, den po dni. To nám podle autora Johna Williamse stačí k tomu, abychom unikli z každodenní rutiny a rozjeli vlastní projekt či byznys. Máte pocit, že žádné nápady nemáte? Nebojte se, hned na začátku vá

Obrázek podcastu Shaw: Pygmalion, Živnost paní Warrenové. Svatá Jana - ukázky z her

Shaw: Pygmalion, Živnost paní Warrenové. Svatá Jana - ukázky z her

Původní titul DM 15084 "G.B.Shaw Pygmalion / Živnost paní Warrenové" vydal Supraphon v roce 1959 a nyní vychází poprvé digitálně. K albu jsme přidali jako bonusy tři poslední snímky z našeho archivu autora G.B. Shawa, které nebyly zahrnuty do titulu VT 7464-2 Divadlo, d

Obrázek podcastu Den nula

Den nula

Byl to den jako každý jiný. Až na to, že byl náš poslední… V tomto apokalyptickém dobrodružství se známý spisovatel a scénárista Marvelovského Doctora Strange C. Robert Cargill zabývá bojem o smysl a postavení mezi lidmi a roboty v rozpadajícím se světě. Dráp, stylová

Obrázek podcastu Já, Simon

Já, Simon

Šestnáctiletý Simon už nějakou dobu ví, že je gay, ale ještě není připravený sdělit to okolnímu světu. Jedinou výjimkou je tajemný Blue, se kterým si Simon už několik měsíců vyměňuje e-maily a jejich vzájemné pouto sílí. Jenže pak citlivá korespondence padne do nesprávn

Obrázek podcastu Pohádka loupežnická (1990)

Pohádka loupežnická (1990)

Oblíbená dramatizace jedné z nejznámějších pohádek ze sbírky Karla Čapka Devatero pohádek. "Strašně rád jsem měl třeba Pavlíčkovu dramatizaci Čapkovy Loupežnické pohádky...." režisér Jiří Horčička.

Obrázek podcastu Chaloupka strýčka Toma (1998)

Chaloupka strýčka Toma (1998)

Rozhlasová adaptace slavného románu. Lidsky silný příběh odehrávající se v 19. století na jihu USA nás zavede do období rasové nesnášenlivosti a otrockého ponižování.Inscenace Jiřího Horčičky z roku 1998.

Obrázek podcastu Písničky z Večerníčků

Písničky z Večerníčků

Písničky z Večerníčků Napsali či zpívají Zdeněk Svěrák, Marek Eben, Jiřina Bohdalová, Libuše Šafránková, Petr Skoumal, Boleslav Polívka, Petr Nárožný, Ondřej Suchý, Josef Dvořák, Pavel Zedníček… Znělky a písničky ze 40 Večerníčků Rumcajs, O Křemílkovi a Vochomůrkovi, O

Obrázek podcastu Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše

Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše

Světový bestseller o partnerských a vůbec nejznámější knihu o partnerských vztazích všech dob si můžete konečně vychutnat (totiž poslechnout) ve dvou.

Obrázek podcastu Kincl: Rákosníček a počasí

Kincl: Rákosníček a počasí

Po úspěšném prvním dílu pohádek o vodním skřítkovi Rákosníčkovi z rybníku Bračálníka vychází díl druhý - Rákosníček a počasí. Natočil jej stejný tvůrčí tým: vypravěčkou je Jiřina Bohdalová, scénickou hudbu napsal a se svým orchestrem nahrál Václav Zahradník, režii snímk

Obrázek podcastu Bez hanby o ohanbí

Bez hanby o ohanbí

Bez hanby o ohanbí je audiokniha, ktorá vysvetľuje všetko, čo ste chceli vedieť o vagíne, ale neodvážili ste sa opýtať. Autorky, lekárky Ellen Stokken Dahl a Nina Brochman, vás s humorom, vedeckými znalosťami a bez servítky prevedú fascinujúcim svetom ženských pohlavnýc

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Všetko, čo nás spája

Všetko, čo nás spája

Audiokniha Všetko, čo nás spája ponúka nahliadnutie do sveta vietnamskej komunity u nás cez optiku osobného príbehu autorky - slovenskej Vietnamky Kvet. Už pri jej narodení sa vyskytli problémy s identitou, pridelili jej totiž nesprávne rodné číslo. Mohlo za to možno je

Obrázek podcastu Drda: Hastrmani

Drda: Hastrmani

19. dubna oslaví významné životní jubileum asi nejznámější pelhřimovský rodák Lubomír Lipský (* 19. dubna 1923). Se jménem Lubomíra Lipského je spjat např. dospělými i dětmi oblíbený film Šest medvědů s Cibulkou (režie bratr Oldřich Lipský), ve kterém hrál cirkusového k

Obrázek podcastu Život svatého Antonína Poustevníka

Život svatého Antonína Poustevníka

Sv. Antonín přiváděl k rozumu lidi krutého srdce. V 94 paragrafech jeho životopisu z pera alexandrijského biskupa Atanáše projdeme se sv. Antonínem jeho cestu ke svatosti. A ač tento útlý duchovní manuál sepsal biskup Atanáš již r. 357, je to cesta stále inspirativní, b

Obrázek podcastu Fiškus a vánoční skřítek

Fiškus a vánoční skřítek

S kouzlem Vánoc se nemůže měřit žádný lidský vynález… Děda Pettson sdílí domácnost s upovídaným kocourem Fiškusem, na kterého nedá dopustit, i když je s ním někdy těžší domluva než s rozmazleným dítětem. A tak když jeho milovaný kocourek prohlásí, že k blížícím se Vánoc

Obrázek podcastu Ano, jsem robot

Ano, jsem robot

Píše se rok 2032 a na Měsíci, na osmé translunární dálnici nedaleko kráteru Collin, došlo k události, která odporuje všem fyzikálním zákonům. Co se vlastně stalo, se bude snažit vypátrat zpravodaj agentury Zprávy dne, který bude o svých zjištěních neprodleně informovat

Obrázek podcastu Básnický portrét Františka Halase

Básnický portrét Františka Halase

Z komentáře Ludvíka Kundery k původnímu LP albu DV 15222 "Básnický portrét Františka Halase" vydanému v Supraphonu v roce 1964 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Dílo Františka Halase není nepřehledně rozlehlé: dvanáct sbírek - z části velmi útlých; knížka veršů pro

Obrázek podcastu Čechura: Maxipes Fík - komplet

Čechura: Maxipes Fík - komplet

Zvukové verze animovaného seriálu Maxipes Fík, který si získal nesmírnou oblibu u dětského publika, vznikaly v osmdesátých letech, brzy po uvedení první série tohoto slavného Večerníčku. Nejprve vyšel titul Maxipes Fík, po něm pak Maxipes Fík jde do světa a nakonec Div

Obrázek podcastu Paní Bovaryová (četba)

Paní Bovaryová (četba)

Rozhlasová četba slavného románového příběhu ženy, která se marně pokouší naplnit svůj sen o ideální lásce. Flaubertova románová prvotina se nakonec stala také jeho neznámějším a nejúspěšnějším dílem, mnohokrát byla adaptována pro filmové plátno i divadelní jeviště.Čte:

Obrázek podcastu Polnočná knižnica

Polnočná knižnica

Nora má tridsaťpäť a život plný premárnených príležitostí. Cíti, že všetkých sklamala. Otca, pretože sa nestala úspešnou plavkyňou; brata Joea, keď sa rozhodla opustiť čoraz populárnejšiu hudobnú skupinu a tiež snúbenca, s ktorým sa rozišla dva dni pred sobášom. V depre

Obrázek podcastu Vzpomínky na Afriku

Vzpomínky na Afriku

„Probouzeli jste se s myšlenkou, že patříte právě sem a nikam jinam…" V nitru Afriky, odkud se kdysi do světa rozšířila káva i samo lidstvo, nalézá sotva třicetiletá dánská intelektuálka nový domov a brzy i jámu lvovou, zvlášť když začne být na všechno sama. Nestěžuje s