Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Milý mouřeníne - milý Béďo

Audiokniha Milý mouřeníne - milý Béďo

Obrázek podcastu Doktor Proktor a konec světa. Možná…

Doktor Proktor a konec světa. Možná…

Vzhůru do odboje! Kdo na záchranu světa kašle, z toho nadělaji vafle! Nejprve se začala ztrácet diakritika, pak ponožky a nakonec i vlastní názor - to vypadá na invazi z vesmíru. Diktatuře šířené hypnózou z televizních obrazovek je třeba se bránit. Doktor, Bulík a Líza

Obrázek podcastu Žil jsem zbytečně

Žil jsem zbytečně

Četba na pokračování z rukopisu vlastního životopisu významného českého národohospodáře a publicisty Jiřího Hejdy odsouzeného na doživotí v procesu s dr. Miladou Horákovou.Hejdova autobiografie Žil jsem zbytečně: román mého života mohla být vydána až po roce 1989. Rozhl

Obrázek podcastu Doupě řvoucí smrti

Doupě řvoucí smrti

Temná fantasy. Ilja Muromec bojuje s loupežníkem Slavíkem. Juraj Červenák přepisuje ruské bohatýrské byliny do hrdinské fantasy. Tentokrát Ilja Muromec bojuje s krvelačným loupežníkem Slavíkem. V novele o Iljovi Muromci už autor bere hlavní postavu o něco vážněji a nemí

Obrázek podcastu Myši patří do nebe

Myši patří do nebe

Ustrašená malá myš a její velké činy. Příběh o dobrodružstvích myšky Šupito a lišáka Bělobřicha, kteří se vydávají na putování plné humorných i odvážných příhod v nekonečném koloběhu života. Poutavý příběh s nečekanou pointou, napsaný jako humorné vyprávění o dvou kam

Obrázek podcastu Tanec na sopce

Tanec na sopce

Je to jednoduché. Z umělého lidského vajíčka a umělé spermie nemůže vzniknout nic jiného než umělý člověk. Ovšem je to ještě vůbec člověk? Anebo co vlastně? Android? Mutant? Zvíře? Umělá inteligence na biologickém základu? Profesor Panarski, který to ve své laboratoři u

Obrázek podcastu Černá krev

Černá krev

Román Alexe Koenigsmarka vyšel v knižní podobě v nakladatelství Akropolis v roce 2011 a v roce 2013 byl vyznamenán literární cenou Akademie věd. Autor je velmistr sond do běhu života a světa v nečekaných a přitom očividných souvislostech. Dokáže skládat vedle sebe fakta

Obrázek podcastu Tajná dvojka A + B - Zločin mezi dinosaury

Tajná dvojka A + B - Zločin mezi dinosaury

{'cs': 'Artur a Bára jsou spolužáci a kamarádi, ale ve třídě na sebe moc neupozorňují. Potřebují vypadat nenápadně. Jsou to totiž špičkoví detektivové, kteří za pomoci supermoderních technologií řeší zapeklité záhady. Měla to být poučná exkurze, při které se žáci dozvěd

Obrázek podcastu Dětské duše

Dětské duše

Na hřišti v Haden Hill Parku byla zavražděna Belinda Evansová, bývalá profesorka dětské psychologie. Vzadu na krku jí pachatel vyřízl písmeno X. Belinda měla poměrně komplikovaný vztah se starší sestrou Veronikou, která Kim a jejímu týmu odmítá cokoli o sestře i jejich

Obrázek podcastu …stačilo jen říct Jáchymov

…stačilo jen říct Jáchymov

Dřina a ponižování v uranových dolech. Miroslav Hampl byl vězněm v uranových dolech. Odnesl si odtamtud podlomené zdraví a dě-sivé zážitky. Ty nevymazala ani Cena Paměti národa. „V dětství jsem miloval vůni hlíny, s kluky jsme se brouzdali v nedalekém potoce. Teď mi hlí

Obrázek podcastu Záhadný grimoár

Záhadný grimoár

Čaroděj Rumblitz se ztratil. Jeho věrní se ho vydávají hledat na nespočetných ostrovech, zatímco ve vzdálené Erotreji, pod diktátem vládce Umejtése, zuří opravdu velmi tichý a nepatrný odboj, který vyústí ve válku s Lichánem. Na čí stranu se tentokrát starý čaroděj přid

Obrázek podcastu Kirschner, Strakovi,I. a V.: První pomoc 2

Kirschner, Strakovi,I. a V.: První pomoc 2

Původní LP album 1118 4276 "První pomoc 2" z pera autorů Miloše Kirschnera a Ireny a Vladimíra Strakových v interpretaci Miloše Kirschnera (Spejbl, Hurvínek) a Heleny Štáchové (Mánička) vydal Supraphon v roce 1986 - nyní titul vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Následuj mne

Následuj mne

„Žít je nebezpečný. Je velká pravděpodobnost že umřeš.“ Veterán zahraničních misí Adam Lev řečený Leo se po ukončení psychiatrické léčby snaží vrátit do běžného života. Pokouší se kontaktovat kamaráda z gymnázia, který mu před časem nabízel práci. Neúspěšně. Osud zmizel

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 12 - Peter Duhan 06.06.2014

100 statečných - Host č. 12 - Peter Duhan 06.06.2014

Hostem J. Pokorného - P. Duhan (generální ředitel Českého rozhlasu)

Obrázek podcastu GUMP - Jsme dvojka

GUMP - Jsme dvojka

Nová Gumpova cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila. Se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem projdou příběhem, který už jim dávno předtím napsaly hvězdy. Audiokniha pro všechny, kteří dokážou číst ze psích očí, ale i pro ty, kteří to zatím neumějí nebo nevěří, ž

Obrázek podcastu Doktorova žena

Doktorova žena

Můj manžel je lékař. Je chytrý a okouzlující a všichni mu věří. Kromě mě. Navenek to vypadá, že mám všechno – dokonalé manželství, dokonalého manžela, dokonalý život. Ale to zdaleka není pravda. Doktor Drew Devlin není tak úctyhodná postava, za jakou se vydává. Důvodem,

Obrázek podcastu Ruce nad vodou

Ruce nad vodou

Po havárii vězeňského auta se v rozbouřené řece octnou odsouzený a jeho dozorce. Má člověk vždycky povinnost pomoci bližnímu a pro čí život má cenu riskovat svůj vlastní? Experimentální text má rámec rekonstrukce dramatické události, v níž se po havárii vězeňského auta

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 6. - Budulínek, O Kolodějském mlýně, O hodné ozvěně, Pověst o černém rytíři

Album pohádek "Supraphon dětem" 6. - Budulínek, O Kolodějském mlýně, O hodné ozvěně, Pověst o černém rytíři

Šestý díl miniserie Album pohádek "Supraphon dětem" přináší opět pouze dramatizované pohádky. První je jedna z nejznámějších pohádek pro nejmenší děti - Budulínek. Další tři jsou již pro děti starší, ale i ty si určitě najdou své posluchače i pro to, že v nich účinkují

Obrázek podcastu Než zmizím

Než zmizím

Nejen válka na Ukrajině ukazuje, že žijeme v přelomové době. Liberální demokracie je v krizi, vzmáhají se populistické, autoritářské a extrémní politické strany a hnutí. Magda Vášáryová tuto zlomovou dobu v rozhovorech s novinářem Petrem Šabatou popisuje způsobem, který

Obrázek podcastu Želary - Jozova Hanule

Želary - Jozova Hanule

Je to silný lidský příběh, brilantně napsaný autorkou, která se po roce 2000 náhle zjevila a zazářila na literárním nebi. Věra Hofmanová alias Květa Legátová byla za knihu Želary v roce 2002 vyznamenána Státní cenou za literaturu. Novelu Jozova Hanule lze chápat jako po

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 16 - Radim Jančura 06.06.2014

100 statečných - Host č. 16 - Radim Jančura 06.06.2014

Hostem J. Pokorného - R. Jančura (podnikatel a manažer v oblasti dopravy)

Obrázek podcastu Strážce boleslavského mysteria

Strážce boleslavského mysteria

z detektivního cyklu Hříšní lidé Království českého Na počátku je vypálení vladyckého dvorce v Tajné. Ale to, co se zdálo jako loupežné přepadení, tají podivné tajemství, jehož kořeny sahají až k počátkům přemyslovského rodu a ke knížeti svatému Václavovi. A tak je Old

Obrázek podcastu Komoří jeho veličenstva

Komoří jeho veličenstva

Smrt Alexandra Sergejeviče Puškina, který skonal v 37 letech po souboji se svůdcem své ženy, dodnes provokuje k domýšlení skutečného pozadí tragických událostí. Kdo a co stálo za slavným duelem ruského básníka s francouzským poručíkem carské gardy Georgesem d'Anthesem?

Obrázek podcastu Kniha džunglí - Jsme jedné krve ty i já

Kniha džunglí - Jsme jedné krve ty i já

První díl dramatizace Kiplingova románu Kniha džunglí, režie Jiří Horčička. Mauglí je chlapec, kterého unesl z jeho rodné vesnice lidožravý tygr a zachránila ho vlčí smečka. Mauglí se po čase, kdy žije ze zvířaty, naučí jejich řeči a stane se tak obyvatelem zvířecího sv

Obrázek podcastu Dvojník

Dvojník

Můžeme napravit své chyby v jiné realitě? Jedinečný technothriller od mistra neotřelých zápletek a napínavých rozuzlení, vydávaného ve 46 zemích. Dylanu Moranovi se jedné deštivé noci zhroutil svět: jeho auto pohltila rozvodněná řeka a pod hladinou zůstala jeho milovaná