Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Marie a zahradník

Audiokniha Marie a zahradník

Délka:

2 hod 36 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Mrtvé od Tichého jezera

Mrtvé od Tichého jezera

Matka s dcerkou vyrazí na vysněný výlet k Tichému jezeru. Jen ony dvě, nádherné místo a podzimní barvy všude kolem. Netuší, že se ocitly na území zvráceného vraha. Když Alison a malá Hazel zmizí, inspektorka Kay Sharpová si přísahá, že je vypátrá živé. Jenže pak se najd

Obrázek podcastu Štorch: Lovci mamutů - Kopčem v nebezpečí

Štorch: Lovci mamutů - Kopčem v nebezpečí

Dramatizace dnes už klasického Štorchova románu pro mládež Lovci mamutů zaujala už v loňském roce svou 1. částí Kopčem, strážce ohně. Druhý díl (zcela samostatný a dějově uzavřený) nabízí volně navazující pokračování, v němž sledujeme další strastiplná, avšak napínavá d

Obrázek podcastu Příběhy o hamižnosti a zradě

Příběhy o hamižnosti a zradě

Speciální edice na přání posluchačů. Bez hudebních předělů a podkresů. Soubor sestavil Vlastimil Vondruška. Falešný tolar Královský písař Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem řeší zapeklitý případ na samém jihu Čech. Z cestování přes Šumavu mají

Obrázek podcastu Bídníci

Bídníci

Román Les Misérables napsal a v roce 1862 nechal vydat Victor Hugo. V českém překladu se zcela zažil název Bídníci, byť k tématu knihy by se spíše hodil pozdější překlad Marie Majerové, která hlavní hrdiny nazvala Ubožáky. Zaslouží si totiž spíše naši lítost než opovrže

Obrázek podcastu Zajko Bojko

Zajko Bojko

Z veršov Ľudmily Podjavorinskej a Márie Rázusovej Martákovej pripravila Oľga Janíková.

Obrázek podcastu Strach

Strach

Když uhodí arktický mráz, začnou se ztrácet děti. Protože kdo se nejvíc bojí, je nejzranitelnější… Pětatřicátník Jožo ztratil práci i partnerku a pokouší se o restart ve městě svého dětství, kam se zaboha neměl vracet. Co může provinční Ružomberok na zlomu dvou tisícile

Obrázek podcastu Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Holky jako já nemají na čele napsáno prostitutka a rozhodně tak ani nevypadáme. Luxusní společnici na první pohled nepoznáte, dost možná to nezjistíte ani když to bude vaše kamarádka, možná i ta nejlepší. A co teprve vaše dcera nebo třeba jenom spolužačka, sestřenice.

Obrázek podcastu Povídky, které pomáhají

Povídky, které pomáhají

Svou povídkou přispěli do tohoto dobročinného sborníku nejen renomovaní, „zaběhnutí“ literáti, ale i hudebník či politik a v neposlední řadě také vítězové čtenářské soutěže. I díky tomu vznikl zajímavý a neotřelý soubor rozličných stylů a žánrů, který spojuje touha pomá

Obrázek podcastu Otec Vánoce a já

Otec Vánoce a já

Štědrý večer ohrožen! Otec Vánoce čelí pomluvám a Elfhelm zachvátil zmatek… Osiřelá Amélie našla nový domov a k tomu ty nejlepší adoptivní rodiče, jaké si jen mohla přát – vždy dobře naladěného Otce Vánoce a jeho usměvavou manželku Mary. Jenže zapadnout mezi elfy není p

Obrázek podcastu Káťa a Škubánek

Káťa a Škubánek

Rozpustilá vyprávění o holčičce Kátě a jejím chlupatém kamarádovi, pejskovi Škubánkovi. O tom, jak se poznali, jak se pejsek přestal bát, jak spolu byli na horách, ale i o tom, jak Škubánek zabránil krádeži démantového obojku a jak potom společně oslavili Škubánkovy nar

Obrázek podcastu Moucha

Moucha

Další z řady detektivek velmi úspěšného a oblíbeného slovenského spisovatele Dominika Dána nás zavádí na Slovensko rok po sametové revoluci. Nejen slovenští kriminalisté se v té době musí potýkat s nárůstem zločinů, brutality i vražd. Jedním z případů je i vražda mladéh

Obrázek podcastu Zločin v Amalfi

Zločin v Amalfi

Druhý díl série oddechových krimipříběhů z prosluněné Itálie. Švédský učitel dějepisu Hugo Lind a majitelka cestovní kanceláře Lara Belmonteová řeší další případ záhadného úmrtí. Tentokrát Belmonte Travels zorganizovala luxusní pobyt na pobřeží Amalfi pro bohatou obchod

Obrázek podcastu Just Kids: Jsou to jen děti

Just Kids: Jsou to jen děti

Ve svých slavných vzpomínkách Patti Smith dokumentuje bouřlivý milostný vztah, i vlastní profesní začátky v divokém prostředí amerického undergroundu. LÁSKA, SEX A AMERICKÝ UNDERGROUND - PATTI SMITH O PATTI SMITH. Patti Smith v knize Just Kids: Jsou to jen děti upřímně

Obrázek podcastu Opatství Northanger

Opatství Northanger

Sedmnáctiletá venkovská dívka Catherine se na pár týdnů dostane do velkého světa, který zná jen z románů. Vtipem nabitý text paroduje dobově populární gotické romány. Protože ho nejdříve vydavatel odmítl, vyšel až rok po autorčině smrti... Hlavní hrdinka románu 17letá

Obrázek podcastu Co já vím?

Co já vím?

O filmařině, o lidech, vítězstvích i prohrách. "Já to psát nebudu, ty to napiš, bude to vlastně můj život, jak ho prožil Jan Novák," řekl Miloš Forman Janu Novákovi. Výsledkem spolupráce je kniha Co já vím?. Kniha o úspěšném, českém a světovém režisérovi, scenáristovi a

Obrázek podcastu Žena v kleci

Žena v kleci

První případ komisaře Carla Mørcka z oddělení Q. Celosvětový bestseller a předloha pro filmový thriller. Komisař Carl Mørck je po traumatické události, utrpěné během služby, přeložen do nově založeného oddělení Q, kde se má zabývat nevyřešenými případy z  minulosti. Pří

Obrázek podcastu Spiknutí oběšenců

Spiknutí oběšenců

Kolem hradu Ostrý se šíří tiché zlo. V okolí přibývá vražd a ze šibenice zmizela těla trestanců. Kolem hradu Ostrý se šíří tiché zlo. Ze šibenice zmizela těla trestanců a je zavražděn rychtář. Oldřich z Chlumu se pouští do vyšetřování v utajení. Poblíž Benešova nad Plo

Obrázek podcastu Kdo šije u Podolské

Kdo šije u Podolské

Salon Podolská býval v dobách své největší slávy spojován s elegancí a luxusem. Po znárodnění v roce 1948 zde díky protekci Marty Gottwaldové mohla bývalá majitelka zůstat zaměstnána na podřadné pozici. Na osudech lidí spojených se salonem můžeme sledovat dobu, kdy mode

Obrázek podcastu Muž a stín (1968)

Muž a stín (1968)

Muž a stín, to je název detektivního příběhu, který autor Emil Vachek situoval do doby předválečné republiky. Příběh začíná vraždou a případ řeší inspektor Klubíčko - tentokrát ovšem za výrazného přispění instinktu, který do příběhu vnese jedna z ženských postav...

Obrázek podcastu Komu to prospívá

Komu to prospívá

Z nového historického románu oblíbeného autora se konečně dozvídáme, jak vlastně začal příběh pražského podrychtáře Václava. Roku 1385 vrací z Padovy do Prahy, kde zatím vypukly pouliční bouře. Pražští studenti se chopili zbraní a rychtář Martin Rotlev neví, jak zabráni

Obrázek podcastu Povídky Jaroslava Haška

Povídky Jaroslava Haška

Povídky Jaroslava Haška v podání Františka Filipovského.

Obrázek podcastu Chaloupka na muřích nožkách

Chaloupka na muřích nožkách

Babo Jago, stůj, nijak nečaruj! Chaloupko, otoč mě k životu čelem! Zatímco v Mrazíkovi se uměla otočit jen k Ivanovi a zase k lesu vchodem, tahle strašidelná chaloupka obávané baby Jagy má daleko širší repertoár. Pokud trochu pohne muřími nožkami a zčerstva popoběhne, z

Obrázek podcastu Kipling: Kniha džunglí - Mauglí

Kipling: Kniha džunglí - Mauglí

Dnes už klasická, ale stále živá knížka Rudyarda Kiplinga o dítěti vychovávaném vlčí smečkou byla několikrát zfilmována a stala se i předlohou pro úspěšný animovaný snímek. V roce 1976 ji vevelkolepé dramatizaci natočil pro Supraphon režisér Jiří Horčička s celou plejád

Obrázek podcastu Muž z vysokého zámku

Muž z vysokého zámku

V pochmurné alternativní vizi roku 1962 si vítězné mocnosti Osy – Velkoněmecká říše a císařské Japonsko – rozdělily USA a začínají dobývat vesmír. Mezi porobenými Američany, kteří si v každodenním zmaru navykli svá rozhodnutí konzultovat s věštbami staročínské Knihy pro