Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Maigret v Picratt Baru

Audiokniha Maigret v Picratt Baru

Délka:

5 hod 7 min

Čte:

Jan Vlasák

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Vraždy v klášteře

Vraždy v klášteře

Na Štědrý den roku 1176 jde mnich Maurice hledat bratra Cuthberta, který měl zvonit k modlitbě. Nachází však jeho mrtvé tělo, poznamenané násilím. Královský soudní úředník Barling a jeho asistent Stanton jsou na žádost opata vysláni, aby objasnili okolnosti zločinu. Klá

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Agent JFK –  Chladná hra

Agent JFK – Chladná hra

Další adrenalinový příběh plný akce, ledu, mamutů – a kovářů. Do literární série Agent JFK vstupuje skvělý spisovatel, věhlasný šéfredaktor a nakladatel v jedné osobě – Tomáš Němec. Nechte se jím provést hodně – ale fakt hodně – zmrzlou Prahou. A bude vám zima, to vám z

Obrázek podcastu Kukačky

Kukačky

Moje dítě není moje. Martinovi s Terezou, dvěma mladým rodičům šestiletého Jakuba, zní ta slova v hlavě od chvíle, kdy jim Karel s Olgou, rodiče šestiletého Tomáše, řekli, že v porodnici došlo k záměně. Že si rodiny odvezly domů toho nepravého. Na takovou situaci není n

Obrázek podcastu Dům na samotě

Dům na samotě

Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích. Při vyšetřování vyjde najevo, že oběť

Obrázek podcastu Paní Bovaryová (hra)

Paní Bovaryová (hra)

Rozhlasové zpracování slavného románového příběhu ženy, která se marně pokouší naplnit svůj sen o ideální lásce. Flaubertova románová prvotina se nakonec stala také jeho neznámějším a nejúspěšnějším dílem, mnohokrát byla adaptována pro filmové plátno i divadelní jeviště

Obrázek podcastu Agent JFK – Armády nesmrtelných

Agent JFK – Armády nesmrtelných

Jeden z otců současné školy české akční sci-fi – Jiří Walker Procházka – pokračuje v příbězích proslulého agenta Johna Francise Kováře. A tentokrát čistě v kulisách historické fantasy! Rabi Löw, stvořitel Golema, je jeden z nejmocnějších mágů světa. I jemu však přijde

Obrázek podcastu Meditace pro smrtelníky

Meditace pro smrtelníky

>> OPRAVDU VĚŘÍTE, ŽE JEDNOU PŘIJDE DEN, KDY BUDETE MÍT VŠECHNO POD KONTROLOU?

Obrázek podcastu Co si pamatuju

Co si pamatuju

Věra Dvořáková, překladatelka z francouzštiny a manželka básníka a spisovatele Ladislava Dvořáka, vzpomíná na život v Československu poznamenaný dvěma totalitami a na vzácná celoživotní přátelství s Emanuelem Fryntou, Janem Zábranou, Jiřím Kolářem, Olgou a Václavem Havl

Obrázek podcastu Případ zrazeného krále

Případ zrazeného krále

Na Velké Moravě se opět zákeřně vraždí. Pátý díl ze série historických detektivek Zločiny na Velké Moravě. Spory mezi Rastislavem a jeho synovcem Svatoplukem narůstají a začíná přibývat mrtvých. Vyšetřování zločinů se ujímají kníže Slavomír a jeho vikinský přítel Erik.

Obrázek podcastu Povídky Šimka a Grossmanna 2

Povídky Šimka a Grossmanna 2

Povídky psali oba autoři původně pro svá jevištní vystoupení. Proto také první dva tituly /Povídky Š+G 1 a 2/ vydal Supraphon v letech l994 a l995 jako výběr z archivních zvukových záznamů inscenací této dnes už slavné dvojice, včetně dochované nahrávky interpretace jed

Obrázek podcastu Krakatit

Krakatit

Románu Krakatit Karla Čapka bude brzy 100 let, což je úctyhodný věk, přesto může mít i jeho dnešní čtenář pocit, že se jedná o knížku současnou. Ing. Prokop hledá odpověď na navýsost živou, aktuální otázku: jakou roli vlastně má hrát v moderním světě slušný a schopný

Obrázek podcastu (Ne)Gramotný rodič

(Ne)Gramotný rodič

(Ne)Gramotný rodič - v audioknize najdete nejkoncentrovanější soubor rad, jak se stát spokojeným rodičem se spokojenými a šťastnými dětmi. Jednoduše - začněte u sebe! Jakmile se Vám podaří najít harmonii ve Vašem osobním i pracovním životě, budete spokojení a vyrovnaní,

Obrázek podcastu Skandál v Milfordu

Skandál v Milfordu

Detektivka z anglického venkova. Dvě vážené dámy z Milfordu jsou obviněny z únosu patnáctileté dívky. Najmou si proto právníka Roberta Blaira, aby očistil jejich jméno. Robertu Blairovi, milovníku klidného života s jistotami koláčků na prostřeném podnose a právníkovi ct

Obrázek podcastu Zlatý kříž

Zlatý kříž

První díl série Městské války. Václav Vran pracuje jako analytik v bance. Vede všední život, který udržuje pod kontrolou pomocí mobilního telefonu, množství peněz a povrchních přátel. Když si jednoho dne krátí cestu z práce přes park, zaútočí na něj démon. Přestože sráž

Obrázek podcastu Kouzelníkův únik z reality

Kouzelníkův únik z reality

Může magický les změnit domýšlivého kouzelníka? Jakožto kouzelník dokáže Anton jednou rukou za zády rozvázat složité uzly. Jakožto člověk si sotva zvládne koupit hrnek kávy, aniž se přitom dostane do potíží. Vlastně by měl být celkem spokojený, ale občas si nemůže pomoc

Obrázek podcastu Konec vše napraví

Konec vše napraví

"Vposled se každý jinoch a každá mladá paní či slečna dá na cestu objevů a budou blouditi vesmírem lásky, jehož nesmírný čas a nesmírné dráhy jsou uvnitř pramalého srdce..." Nemáme v české literatuře mnoho autorů, jejichž jazyk a styl je tak osobitý, že je poznáme v kaž

Obrázek podcastu Lovcovy zápisky

Lovcovy zápisky

Dramatizovaná četba na pokračování ze slavného díla ruské klasické literatury. Dílo ruského prozaika, jednoho z velkých klasiků světové literatury Ivana Sergejeviče Turgeněva (1818-1883), je rozsáhlé a mnohovrstevnaté - romány, novely, povídky a divadelní drama. Jeho pr

Obrázek podcastu Sarkastická svině

Sarkastická svině

Jsem paličatá. Musím věcem přicházet na kloub. Tyto vlastnosti se krutě nevyplatí, když řeším zdánlivě jednoduchou vraždu. Jde mi totiž zničehonic o kejhák. Potřebuju být dost rychlá a chytrá, abych odhalila zločince dřív než mě zabije. Jak to vůbec zvládnu? Na strach n

Obrázek podcastu Marie Kubátová - Pohádky

Marie Kubátová - Pohádky

Komplet obsahuje 277 minut pohádkových příběhů s plejádou známých českých herců Spisovatelka Marie Kubátová napsala řadu oblíbených knih pro děti, známá je také jako autorka literární předlohy televizního večerníčku Krkonošská pohádka. Komplet pohádek Marie Kubátové ob

Obrázek podcastu Smích prodlužuje život! 10

Smích prodlužuje život! 10

..aneb Usmívejte se na život a život se bude usmívat na vás a také Humor je boj s lidskou hloupostí (Werich), Veselost je druhem odvahy (Hemingway), Humor a vtip jsou příjemné a často mimořádně užitečné (Cicero Marcus Tullius) Humor a satira jsou jako milenec a milenka;

Obrázek podcastu Konkláve

Konkláve

„Žádný duševně zdravý člověk se nemůže chtít stát papežem.“ Kardinála Lomeliho čeká mimořádně náročný úkol. Poté co si Svatého otce k sobě povolal Bůh, je na něm, aby se jako děkan kolegia kardinálů chopil organizace konkláve, jež světu oznámí jméno příštího Kristova ná

Obrázek podcastu Tajemný hrad v Karpatech

Tajemný hrad v Karpatech

Přestože jsou dnes Verneovy knihy často považovány za četbu pro mládež, jsou tím vzácným typem literatury, po které rádi sáhneme bez rozdílu věku. Rozhlasové podivuhodné cesty s Julesem Vernem pokračují adaptací příběhu Tajemný hrad v Karpatech..Strašidelné drama odehrá

Obrázek podcastu Serotonin

Serotonin

Šestačtyřicetiletý́ zemědělský inženýr Florent-Claude Labrouste se po rozchodu s partnerkou odebere na rodný́ venkov, kde bilancuje svůj život a vzpomíná na předchozí vztahy. Při životě ho udržují pouze antidepresiva, jež však mají nežádoucí vedlejší účinky – třeba impo

Obrázek podcastu Miler: Krtkova dobrodružství 2 - Jak Krtek uzdravil myšku

Miler: Krtkova dobrodružství 2 - Jak Krtek uzdravil myšku

Další díl z cyklu dramatizovaných pohádek slavného Krtečka výtvarníka a režiséra Zdeňka Milera. Málokterý hrdina se dočkal tak spontánní a široké odezvy na veřejnosti, jako právě Krteček. V loňskémroce jsme vydali první díl Krtečkových příběhů, který, namluvený Markem E