Audiokniha Lukostřelec

Princezná se zlatou hviezdou na čele
„Spievaj, spievaj, vtáčatko, slniečko už vstalo, zobudí sa zakrátko, čo celú noc spalo....“ .... takto si pospevovala princezná pri okne svojej komnaty a túžila byť obyčajným vtáčikom, ktorý si bezstarostne poletuje po svete. Ak si myslíte, že život kráľovskej dcér…

Odvaha
Je odvaha říct ano, nebo je odvaha říct ne? Mladá Židovka Ada si svůj život po válce představovala jinak. Byla nucena odejít z vysněné školy, stará se o nemocnou matku a zjišťuje, že komunisté mají s jejím původem stejný problém, jako měli nacisté. Když se jí naskytne p…

Zakliaty kláštor
Šarkan sa vracia. Po trinástich rokoch v zámorí, kde bojoval vo vojne Severu proti Juhu a strážil zákon v západnom pohraničí, mieri Adam Šarkan naspäť na rodný Gemer. Jeho sestra Júlia ho prosí o pomoc s pátraním po svojom manželovi. Zeman Henrich Belohorský totiž záhad…

Páni severu
„Vedl mě osud. Psal se rok osmistý sedmdesátý osmý, bylo mi jednadvacet let a věřil jsem, že jsem schopen dosáhnout svým mečem všeho na světě…“ Po vítězství v bitvě u Ethandunu má Uhtred z Bebbanburgu věru co slavit: šiky nepřátelských nájezdníků byly rozprášeny a Alfre…

Povznesení
I když sám záhadně hubne, snaží se ulehčit život druhým… Vítejte zpět v městečku Castle Rock, dějišti řady nezapomenutelných příběhů Stephena Kinga! Tentokrát nasadil mistr hrůzy poněkud civilnější tón, přesto jeho vyprávění nese příchuť tajemna. Hrdinou novely Povznese…

Poslední epocha
Vesmírní badatelé nenadále zachytí signál, který podle všeho přiletěl až z vnějšího okraje sluneční soustavy. Do výzkumu tohoto pozoruhodného jevu se tak trochu proti své vůli zapojí i bioinformatik Theo Cray a s ním také někdejší kouzelnice, nyní agentka FBI Jessica Bl…

Padesát odstínů tymiánu
Příručka zahradnické magie pro středně příčetné Sympatický fantaskní příběh plný koček, z nichž některé jsou dokonce korunované! Načteno rétorkou Jitkou Kahounovou. S bonusem třech povídek čtených "Jiříkem" Pobudou!

Aristokratka pod palbou lásky
„Jsem v pozici obklíčené jednotky a čekám na útok...“ Z Marie je po návratu na Kostku mezinárodní celebrita. Nejenže svým šarmem oslnila Její Veličenstvo Beatrix i všechen nizozemský lid, ale dokonce naprosto okouzlila místní nejlepší partii „se šrajtoflí jenom o něco t…

Agent JFK – Se smrtí v zádech
Další z příběhů agenta Johna Francise Kováře – tentokrát opět od Otce zakladatele MIROSLAVA ŽAMBOCHA. Mistr české sci-fi se rozhodl příběh napsat obsáhlejší, než je obvyklý jeden díl, a proto ho rozdělil do dvou částí. Toto je první část – a za měsíc se v dílu HOŘÍCÍ AN…

Pilot Pírko
Jaké to je, když neumíte létat? Pro člověka asi nic neobvyklého, ale pro ptáka, navíc z rodiny slavného poštovního holuba, je to PROBLÉM. Kolumbův synek Pírko se totiž na rozdíl od svých sourozenců nedokáže odlepit od země. Tento hendikep, který ve světě ptáků znamená k…

Každý z mé rodiny někoho zabil
Každý z mé rodiny někoho zabil. Někteří z nás, ti, kteří dosáhli výrazných úspěchů, zabili vícekrát. Nechci to dramatizovat, ale je to tak. Někteří z nás jsou dobří, jiní špatní a někteří prostě jen nešťastní. Já jsem Ernest Cunningham. Říkejte mi Ern nebo Ernie. Přál b…

Úplně jiný příběh
Smí mít muž zákona prázdniny? Na Severu? Když je vrah pořád o parník napřed? Policista by si neměl vybírat dovolenou, neboť ta mu zbytečně narušuje běžný pátrací režim. Na vlastní opálenou kůži to pozná stárnoucí pochybovač Gunnar Barbarotti, jemuž není souzeno si v živ…

Rychločtení v kostce
Za dobu srovnatelnou s jednou vysokoškolskou přednáškou (86 minut) se dozvíte na daném prostoru přesně to nejdůležitější k ovládnutí rychločtení. Tedy k podstatnému zvýšení rychlosti za současného zvýšení chápavosti. Ovšem – té rozumné chápavosti, tedy zapamatování toho…

Doktor Proktor a prdící prášek
Audiokniha pro dítko, co není žádný prdítko! Knihy Joa Nesbøho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě v po…

Černý mustang
Náčelník Komančů osnuje úklady, ale nepočítá s Old Shatterhandem a Vinnetouem. Vinnetou s Old Shatterhandem překazí plány náčelníka Komančů Černého mustanga na zastavení stavby železnice a přepadení osady bělochů. Žádný z rudých kmenů dosud nevykopal válečný tomahavk.…

Zubatá
Hluboko v lese, kde si jezevci staví nory a lišky se tiše plíží vysokou trávou, bydlí jezevec jménem Jezi. Žije obyčejný jezevčí život – honí králíky, staví podzemní chodby a sní o ztracené lásce. Jenže jednoho dne se vše změní a Jezi se ztratí mezi světem živých a zemř…

Žalář nejtemnější
Sugestivně napsaná psychologická povídková kniha vypráví o pohledném mladém muži, který je pedantský a velice žárlivý. Je žalářem jeho slepota nebo pochyby? Vychutnejte si klasiku z pera Ivana Olbrachta a posuďte sami.

Murtagh
Pro Dračího jezdce Murtagha a jeho draka Trna už není na světě bezpečno. Zlý král byl svržen a z nich se stali vyděděnci. Po celé zemi se navíc začínají šířit zvěsti o pukající zemi a zápachu síry, který se vznáší ve vzduchu. Zdá se, že ve stínech Alagaësie se skrývá co…

Atlas Mraků
Jeden z nejvýznamnějších anglicky píšících autorů současnosti... šest napříč časem propojených příběhů... sedm výborných herců... více než 22 hodin strhujícího vyprávění... Nedobrovolný cestovatel plavící se v roce 1850 přes Tichý oceán (Kryštof Rímský), vyděděný sklada…

Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice
Holky jako já nemají na čele napsáno prostitutka a rozhodně tak ani nevypadáme. Luxusní společnici na první pohled nepoznáte, dost možná to nezjistíte ani když to bude vaše kamarádka, možná i ta nejlepší. A co teprve vaše dcera nebo třeba jenom spolužačka, sestřenice. …

Přechytračte svůj mozek
V tomto převratném, komplexním a přístupném průvodci o tom, jak se mozek učí, se dozvíte, jak studovat efektivněji a účinněji, jak se zbavit stresu při zkouškách a především jak si učení užívat. Při studiu máme tendenci soustředit se na úkoly, které můžeme nejsnáze ovlá…

Život víry 2023/11
Život víry 2023/11 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Lucie Endlicherová, Jitka Vyležíková, Petr Raus, Jakub Lofítek. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Eliška Krmelová: Svět je dnes …

So smrtiacim pozdravom
Exkluzívny pobyt pre autorov trilerov na súkromnom ostrove sa zmení na smrteľnú pascu, keď jedného z hostí nájdu mŕtveho a zdá sa, že nebude jediný... Slávny anonymný autor J. R. Alastor najme bývalú nádejnú spisovateľku, dnes organizátorku podujati Milu del Angélovú, a…

O dívce s tisícem copánků
O krásnou Házor-gejsu usiluje mnoho mužů, ale nakonec o svém osudu rozhodne ona sama, když pozvedne meč proti zlu.Napsali Zuzana a Jaroslav Novákovi. Hrají Radovan Lukavský, Miroslava Špánková-Hozová, Viktor Vrabec, Jiří Samek, Václav Neužil a další.Režie: Karel Weinli…

Černá luna
Když se vám zjeví Lucifer, aby vás požádal o malou službičku, je to vždycky problém. Zvlášť, když se ten problém jmenuje Lilith, která je na útěku z pekla poté, co velkému šéfovi provedla něco nepěkného. Může to být horší? Jistě. Když jste lovec démonů a shodou okolnost…