Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Lucerna (1951)

Audiokniha Lucerna (1951)

Délka:

1 hod 40 min

Čte:

Václav Vydra

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Obchodná poľština A1 - B1

Obchodná poľština A1 - B1

Ďakujeme za váš záujem o kurz Obchodná poľština A1-B1. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu, ktorú môžete využiť v práci a pri obchodných kontaktoch so zahraničnými partnermi. Kurz je založený na kontextovom učení, to z

Obrázek podcastu Angličtina pre mierne pokročilých B1 - časť 1

Angličtina pre mierne pokročilých B1 - časť 1

Ďakujeme za váš záujem o kurz Angličtina- slovná zásoba pre mierne pokročilých B1_časť 1. Kurz je určený pre mierne pokročilých študentov, ktorí už angličtinu študovali jeden alebo dva roky a majú osvojené jej základy. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená,

Obrázek podcastu Dějiny psané Římem - Mistři slova

Dějiny psané Římem - Mistři slova

Procházka Římem „Věčného města“ od jeho vzniku až do dnešních dní. Vzestupy a pády, panovníci, války, umění, kultura a každodenní život Římanů. Staletá historie jednoho města napsaná jak fakticky, tak poutavě. To vše je jedna kniha, která inspirovala nejednoho člověka k

Obrázek podcastu Tátou každý den

Tátou každý den

Promyšlená každodenní příručka plná inspirativních citátů a rad od autora bestselleru STOIKŮV PRŮVODCE NA KAŽDÝ DEN - povinná literatura pro každého otce. Co to znamená být skvělým otcem? A jak se jím stát? Rodičovství je role naplněná neuvěřitelným smyslem a účelem, kt

Obrázek podcastu Chlorid sodný

Chlorid sodný

Kdepak náhodná úmrtí, jde o krvavý řetězec chladnokrevných vražd! Oddělení Q odhalí v případech údajných sebevražd a tragických nehod významných osobností skrytý vzorec, na jehož rozluštění bude potřeba celého týmu. Času ovšem není nazbyt, protože další oběť je podle vš

Obrázek podcastu Atlaský manévr

Atlaský manévr

Koncem druhé světové války ukrylo Japonsko na Filipínách válečnou kořist známou jako Jamašitovo zlato. Část pokladu ale objevila americká vláda a lup ukryla do trezoru nejstarší světové banky. Ta ho teď chce ve formě bitcoinu využít k útoku na světové finanční systémy.

Obrázek podcastu Egypťan Sinuhet: patnáct knih ze života lékaře

Egypťan Sinuhet: patnáct knih ze života lékaře

„Toto vše jsem napsal já, Sinuhet, Egypťan, pro sebe sama. Nikoli pro bohy, ani pro lidi, ani pro zachování svého jména navěky, nýbrž pro sebe sama, ubohého a ztrápeného, a pro své srdce, jež dostalo svou míru plnou.“ Rákosová loďka se houpe na hladině Nilu. Jaký dar bo

Obrázek podcastu Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti

Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti

Jak jsme manipulováni a nevíme o tom? Co jsou to hoaxy? Ukazují média svět takový, jaký skutečně je? Proč nám politici lžou? Co je to mediální gramotnost? Proč je potřeba kritické myšlení? A jak si s námi zahrává mozek? To jsou jen některé z aktuálních otázek, na které

Obrázek podcastu Tíživé ticho

Tíživé ticho

Maggie je úspěšnou lékařkou a s manželem Willem žijí přesně takový život, jaký si vysnili. Jednoho dne však k ní do nemocnice přivezou postřeleného muže v povědomém oblečení. Maggiin život se nejprve zastaví a pak obrátí naruby. Přes všechnu snahu se Willa nepodaří zach

Obrázek podcastu Angličtina – slovná zásoba pre pokročilých C1, C2

Angličtina – slovná zásoba pre pokročilých C1, C2

Ďakujeme za váš záujem o kurz Angličtina – slovná zásoba pre pokročilých C1, C2. Kurz je určený pre pokročilých používateľov, ktorí už štandardne v angličtine komunikujú. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa budete učiť a opakovať nielen slovíčka, al

Obrázek podcastu Francúzština pre začiatočníkov A1-A2

Francúzština pre začiatočníkov A1-A2

Ďakujeme za váš záujem o kurz Francúzština-slovná zásoba A1_A2. Kurz je určený pre úplných a falošných začiatočníkov, takže ak sa už nejaký čas francúzštinu učíte a chcete si ju dôkladne zopakovať, je tento kurz určený práve pre vás. Kurz je založený na kontextovom učen

Obrázek podcastu Twisted Games: Hry na ostří nože

Twisted Games: Hry na ostří nože

Stoický, zádumčivý a arogantní elitní bodyguard Rhys má dvě pravidla: 1) Chránit své klienty za každou cenu. 2) Nezaplést se s nimi citově. A ještě nikdy nebyl v pokušení tato pravidla porušit... až doposud. Bridget von Ascheberg. Princezna, která je přinejmenším stejně

Obrázek podcastu Hladový hrob

Hladový hrob

Cormorana Strika kontaktuje znepokojený muž, jehož syn se vydal do hlubin norfolkského venkova, aby se připojil k náboženské sektě. Univerzální humanitární církev navenek působí jako mírumilovná organizace, pojí se s ní však zlověstné události a nevysvětlená úmrtí. Robi

Obrázek podcastu Dcera sériového vraha

Dcera sériového vraha

Před dvaceti lety si Ed Finch – nechvalně proslulý americký sériový vrah – vybral okolí San Francisca jako své loviště. Dnes zde jeho dcera Margot působí jako detektivka na oddělení vražd a celý život se snaží zapomenout na svou minulost i na svého otce. Během vyšetřová

Obrázek podcastu Terror

Terror

Dvě lodě britského královského námořnictva – Erebus a Terror – se roku 1845 vydaly hledat severozápadní cestu, jak ovšem víme z historie, Franklinova expedice skončila tragicky. Co se vlastně stalo? Svou verzi událostí líčí kapitán Francis Crozier, velící na lodi Terror

Obrázek podcastu Napoleon

Napoleon

Alexandre Dumas starší byl vypravěčským mistrem. Jeho romány jsou nadčasové, stále čtenářsky atraktivní. Je méně známé, že nepsal pouze fikce, ale vytvořil také několik životopisů skutečných historických osobností. Jeho zřejmě nejznámější biografií je životopis Napoleon

Obrázek podcastu Kobra

Kobra

Mistr politického thrilleru Frederick Forsyth opět ve skvělé formě! Mladík, který umírá ve washingtonské čtvrti Anacostia, by se ani v nejmenším nenadál, že jeho smrt vyvolá novou válku mocností. Tentokrát však nepůjde o politiku, o vojenskou převahu ani o zdroje surov

Obrázek podcastu Sarkastická svině

Sarkastická svině

Jsem paličatá. Musím věcem přicházet na kloub. Tyto vlastnosti se krutě nevyplatí, když řeším zdánlivě jednoduchou vraždu. Jde mi totiž zničehonic o kejhák. Potřebuju být dost rychlá a chytrá, abych odhalila zločince dřív než mě zabije. Jak to vůbec zvládnu? Na strach n

Obrázek podcastu Kameny léčí

Kameny léčí

V knize jsou obsaženy informace o jednotlivých kamenech, jak využít jejich sílu, které vybrat pro svůj záměr, jak se orientovat při jejich používání. Dozvíte se, jak si vybrat správný kámen, jak ho očistit a nabít, používat a dále s ním pracovat. Jsou zde taky informace

Obrázek podcastu Hedvábník

Hedvábník

Když zmizí spisovatel Owen Quine, jeho žena se obrátí na soukromého detektiva Cormorana Strika. Zpočátku se domnívá, že se na pár dní někam vypařil – už to v minulosti párkrát udělal – a po Strikovi jen chce, aby ho našel a přivedl domů.

Obrázek podcastu Pohřbení

Pohřbení

Jste připraveni ponořit se do mysli sériového vraha? Druhý případ oblíbené agentky Sayer Altairové, která se opět pouští do pátrání po zvráceném sériovém vrahovi. Sayer Altairová, neurovědkyně studující mysl psychopatů, se konečně vrací zpátky do terénu. Je povolána,

Obrázek podcastu Začátečník v restauraci

Začátečník v restauraci

Stalo se vám někdy, že jste si měli anglicky objednat v restauraci nebo rychlém občerstvení? Nebo jste měli při jídle s někým anglicky jednoduše konverzovat? Co takhle si tyto a další situace procvičit v 50 jednoduchých rozhovorech pro věčné začátečníky a pro mírně pokr

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Francúzština pre pokročilých B2

Francúzština pre pokročilých B2

Ďakujeme za váš záujem o kurz Francúzština – slovná zásoba pre pokročilých B2. Kurz je určený pre pokročilých používateľov. Jeho pomocou si rozšírite pokročilejšiu slovnú zásobu a upevníte alebo rozšírite si svoje vedomosti o zložitejšie gramatické témy. Kurz je založen