Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Lovci mamutov a tí druhí

Audiokniha Lovci mamutov a tí druhí

Délka:

6 hod 39 min

Čte:

Dušan Cinkota

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Magorské modlitby

Magorské modlitby

Ivan M. Jirous byl nejen duchovní v ůdce undergroundu, v ěze ň, básník a magor, ale té ž velký modlitebník. Z Magorovy summy jsou vybrány nejlep ší básn ě duchovní a se řazeny shora dol ů: Nejprve B ůh ve t řech podobách – Stvo řitel, Vykupitel a Ut ěšitel. Poté nebeské

Obrázek podcastu Karlík a velký skleněný výtah

Karlík a velký skleněný výtah

Skleněný výtah se vznáší tisíc metrů nad zemí. A Karlík míří vzhůru, do té nejúžasnější továrny na čokoládu! Velký skleněný výtah se poklidně vznáší asi tisíc metrů nad zemí. Obloha je blankytně modrá. A všichni v kabině se tetelí vzrušením při představě, že budou žít

Obrázek podcastu Bílá paní na hlídání (2.série)

Bílá paní na hlídání (2.série)

Pokračování vtipných příhod nezvedených paterčat s Naďou Konvalinkovou...Jediný, kdo zvládne uhlídat paterčata Barnabáše, Matyáše, Tobiáše, Kleofáše a Uriáše, je paní Bílá. Aby taky ne, když je strašidlo. Paní Černá je restaurátorka starých obrazů, pan Černý je lodní dů

Obrázek podcastu Polapená

Polapená

Kai je hráč chicagského baseballového klubu a svobodný táta. Přestože má nabitý program, nestojí o to, aby mu se synem někdo pomáhal. Tentokrát ale jeho manažer najal chůvu, kterou Kai vyhodit nemůže – vlastní dceru. Miller je mladá, divoká a nespoutaná. Chicago je pro

Obrázek podcastu Vrať drakovi, co je jeho

Vrať drakovi, co je jeho

Čtvrtý díl ze série Sedmý smysl. Nová existence kouzelnéno džina znamená pro Hanku a její přátele smrtelné ohrožení. Pomůže úkryt pod hladinou mezi sirénami?

Obrázek podcastu Desetkrát klidnější

Desetkrát klidnější

Lépe se můžete cítit už teď. Vaše úzkost tu nemusí být napořád. Ať už bojujete s generalizovanou, sociální, panickou, nebo jinou úzkostí, delší, či kratší dobu, doktorka Kirren Schnack vám ve své knize Desetkrát klidnější nabídne praktické rady, jak se s ní naučit praco

Obrázek podcastu Buďme blaženi

Buďme blaženi

Františku - kamaráde drahej. Kolikrát jsem ti už řekl, že neumím recitovat a že je mi to dokonce velmi protivné. Ale taky jsem ti mnohokrát řekl, jak mám rád tvoje básničky, tvoje verše a že si je častokrát čtu potichu, jen tak pro sebe. A teď jsem se drze pokusil ty kr

Obrázek podcastu Enola Holmesová - Případ pohřešovaného markýze

Enola Holmesová - Případ pohřešovaného markýze

Když Enola Holmesová, mladší sestra Sherlocka a Mycrofta Holmesových, zjistí, že její matka zmizela, vydá se ji do Londýna hledat. Rozhodně ale není připravená na to, co ji tam čeká. Zaplete se do únosu mladého markýze, prchá před ničemnými vrahy a snaží se vyhýbat svým

Obrázek podcastu Opustíš-li mne

Opustíš-li mne

Dokumentární koláž na téma vztahu k domovu a životu ve vynucené emigraci. Herec a rozhlasový redaktor Jiří Hanák kladl v roce 1994 otázky lidem, kteří prožili velkou část svého života mimo svůj domov a hledali cestu zpět.

Obrázek podcastu Dějepis. Album pro dějepis na ZDŠ - Velká francouzská revoluce

Dějepis. Album pro dějepis na ZDŠ - Velká francouzská revoluce

Původní titul DM 15291 "Dějepis. Album pro dějepis na ZDŠ - Velká francouzská revoluce" vydal Supraphon v rámci vzdělávací řady pro školy v roce 1966 - nyní titul vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Česká katolická teologie 1850-1950 a přírodní vědy

Česká katolická teologie 1850-1950 a přírodní vědy

Vzdělávací cyklus Ctirada V. Pospíšila přináší podstatné rozšíření výzkumů v oblasti vztahů katolické teologie k poznatkům přírodních věd v minulém a předminulém století. Autor představuje poměr dobové teologie k astronomii a neshledává zde sebemenší konflikt. Pojednává

Obrázek podcastu Darkness

Darkness

Nine steps have led us to the final stage – right into the heart of the Darkness. Aptly enough, the iconic author from Ireland is on the doorstep; Bram Stoker – and with his Dracula to boot. Well, wait a second – not exactly, to be honest. Dracula’s Guest is one of the

Obrázek podcastu Ako získavať klientov a spolupracovníkov tak, aby sme si rozumeli

Ako získavať klientov a spolupracovníkov tak, aby sme si rozumeli

Tento študijný materiál – odborná publikácia je vhodná pre vedúcich mimovládnych organizácií, manažérov, obchodných zástupcov, zamestnancov, ktorí pracujú s ľuďmi ako aj pre civilný sektor, ktorí potrebujú zlepšiť svoje komunikačné zručnosti a presadiť svoje nápady a my

Obrázek podcastu Francúzština pre pokročilých B2

Francúzština pre pokročilých B2

Ďakujeme za váš záujem o kurz Francúzština – slovná zásoba pre pokročilých B2. Kurz je určený pre pokročilých používateľov. Jeho pomocou si rozšírite pokročilejšiu slovnú zásobu a upevníte alebo rozšírite si svoje vedomosti o zložitejšie gramatické témy. Kurz je založen

Obrázek podcastu Případ pro exorcistu

Případ pro exorcistu

Komisařka Marie Výrová, protagonistka detektivního příběhu Michala Sýkory, řeší velmi neobvyklý případ. Ve Štěpánově, vesnici nedaleko Olomouce, je v kostele na oltáři nalezeno tělo mrtvé dívky. Je do vraždy zapleten místní kněz, stala se mrtvá obětí nepovedeného exorci

Obrázek podcastu Sůl moře

Sůl moře

Druhá světová válka je téměř u konce. Statisíce Němců prchají před postupující Rudou armádou. Stejně jako Joana, Emilia a Florian, jejichž cesty se zkřížily na lodi, která slibovala spásu a cestu ke svobodě. Donuceni okolnostmi drží při sobě, ale když se zdá záchrana na

Obrázek podcastu Povídky malostranské

Povídky malostranské

Narodil se v Praze na Malé Straně. Jako čtyřletý se přistěhoval se svými rodiči do Ostruhové (dnešní Nerudovy) ulice. Po maturitě studoval práva, ale když zemřel otec, musel se postarat o rodinu, začal tedy psát pro noviny. Novinářem již zůstal do konce života. Povídky

Obrázek podcastu Vesele i vážně

Vesele i vážně

Jan Werich si vesele i vážně povídá s Annou Hostomskou o hudbě a oblíbených skladatelích, s Jiřím Trnkou a A. J. Liehmem o filmu i Americe, s Jiřím Suchým třeba o trávníku v předsíni, vypráví o svém příteli Arkadiji Rajkinovi a mnohých dalších…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 7 - Ondřej Trojan 06.06.2014

100 statečných - Host č. 7 - Ondřej Trojan 06.06.2014

Hostem L. Výborné - O. Trojan (filmový producent, režisér a příležitostný herec)

Obrázek podcastu Jak na to, aby se nám děly samé dobré věci

Jak na to, aby se nám děly samé dobré věci

Víte o tom, že vaše emoce a myšlenky mají přímý dopad na váš organismus, na vaše vnímání skutečnosti, a dokonce i na vaše vlastní geny? Jste si vědomi, že způsob, jakým řešíte konflikty, vás může předurčovat k úzkostem nebo depresím, tedy k nejčastějším nemocem 21. stol

Obrázek podcastu Tak se ti hlásím…

Tak se ti hlásím…

Jan vidí věci americké z Kampy a já věci české z Manhattanu. Kampa i Manhattan jsou ostrovy. Jan je ostrov v Čechách a já ostrůvek v Americe… Jiří Voskovec (1963) Nedávno vydaná třídílná Korespondence V+W jasně dokazuje, že poslední dlouhotrvající forbínou Jiřího Vosko

Obrázek podcastu Všední obličej Jessie Woodpeckerové

Všední obličej Jessie Woodpeckerové

Hra o reklamě a hledání životního partnera, o štěstí a o tom, jak jsme si v roce 1986 představovali USA. Okouzlující Jiří Bartoška v roli černocha, který není "tak docela černej", a Eduard Cupák jako jeho kámoš.

Obrázek podcastu Jak jsem vyhrál válku

Jak jsem vyhrál válku

Nesmrtelný válečný román, ve kterém bere válku vážně snad jen jeho hlavní protagonista, poručík britské spojenecké armády Ernest Goodbody. Donkichotský poctivec, účetní Goodbody, shodou komických náhod a díky své snaze plnit všechny předpisy a zachovat si neochvějnou mo

Obrázek podcastu Rada moudrých - O občanských ctnostech

Rada moudrých - O občanských ctnostech

Podtitul tohoto pořadu zněl: "Přímé přenosy besed, které se nikdy nekonaly". Skrze citáty slavných osobností, převážně z oblasti literatury a filozofie, odpovídaly tyto osobnosti v podání předních herců na otázky posluchačů. Do éteru se tak dostaly texty, které by jinak