Úvod
Audioknihy
Klasika
Literární dobrodružství českého spisovatele v cizině aneb O ctihodném povolání kouzla zbaveném

Audiokniha Literární dobrodružství českého spisovatele v cizině aneb O ctihodném povolání kouzla zbaveném

Hellraiser
Dávejte si pozor na svá přání. Mohla by se vyplnit! Amorální požitkář Frank Cotton zřejmě vyčerpal všechny druhy rozptýlení, jež nabízí lidský svět. Proto se ostatně zoufale snažil rozluštit tajemství Lemarchandovy kostky, bájného hlavolamu otevírajícího dveře do jiné d…

Syn
Sonny Lofthus býval oblíbeným, příkladným studentem vzhlížejícím ke svému otci. Jednou se chtěl stát policistou jako on. Jeho život se však rozpadl jako domeček z karet, když jeho vzor spáchal sebevraždu a v dopisu na rozloučenou se přiznal k braní úplatků i spojení s k…

Temná tajemství
Zavražděný gymnazista? Smutná záležitost, ale hlavně nesmí utrpět dobrá pověst školy! Poklidný život obyvatel švédského Västerås, proslulého pěstováním okurek a množstvím cyklostezek, naruší nález zohaveného těla šestnáctiletého chlapce v nedalekých bažinách. Rogeru Eri…

V zajetí narcismu
Nejnovější výzkumy ukazují, že výrazné narcistické sklony se dnes vyskytují až u 20 % běžné populace. Toxické chování narcistických osobností rozvrací manželství, rodinné i přátelské vztahy, komunity, pracovní prostředí. V některých případech narcisté dokážou své oběti …

Oliver Twist
Audiokniha Oliver Twist namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A1 pro posluchače začátečníky. Oliver Twist is a poor orphan boy. He hasn’t got a mum or dad and he lives in a terrible place called the workhouse. One day, he makes the master of the workhouse very ang…

Hrubín: Lešanské jesličky. Vánoční balada
Náš nový titul určený pouze pro digitální obchody byl původně součástí LP alba 2 58 0441"Moderní české a slovenské básnické sbírky (V)" vydaného Supraphonem v roce 1974. Vánoční balada LEŠANSKÉ JESLIČKY z pera bezesporu nejvýznamnějšího českého básníka pro děti 20. sto…

Cyklistka
Být vzornou manželkou: takový osud měl čekat Blanku ze šlechtického rodu Battaglia. Její dobrodružná povaha jí však velela jinak. Z divokého děvčete vyrostla sebevědomá žena, která na kole zcestovala kus světa. Své stáří Blanka pak tráví v chátrajícím rodném zámečku v j…

Divadlo, divadlo, divadlo / William Shakespeare 2.
Divadlo, divadlo, divadlo - miniserie určená pouze pro digitální prodej je věnovaná divadlu a autorům s divadlem spjatým. WILLIAM SHAKESPEARE (pokřtěn 26. dubna 1564 - zemřel 23. dubna 1616) byl anglický herec, básník a dramatik. I když od napsání jeho her uplynulo víc …

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích
Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše …

Život víry 2023/01
Život víry 2023/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Pavel Kohl, Kateřina Hodecová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Marek Valda: Pere se ve mně strach a víra V 16 letech začal br…

Život víry 2021/10
Život víry 2021/10 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Ludmila Hojková, Daniel Zeman, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Když vedoucí selže Obdarovaní křesťanští vedoucí a vážné hř…

23 klasických pohádek
Velká sbírka pohádek pro každou rodinu! 23 pohádek - 375 minut České národní pohádky v podání Václava Kopty, Miroslava Táborského, Matouše Rumla, Davida Novotného, Pavla Rímského, Aleše Procházky a dalších oblíbených herců a hereček. Nové nahrávky, tradiční zpracování, …

Skřítek Nils
Poslechněte si soubor dosud nevydaných nezapomenutelných dobrodružství od Astrid Lindgrenové – osm neobyčejných příběhů o dětech a jejich kamarádech z pohádkového světa. O skřítkovi, který umí kohokoliv zvětšit či zmenšit, o nudící se princezně, kterou teprve malá holči…

Lada: Mikeš u cirkusu Díl 2.
Původní audio kazetu 71 0309-4 "Josef Lada Kocour Mikeš u cirkusu Díl 2.." vydal Bonton Music v roce 1995. Pokračování vyprávění "o kocourkovi, který mluvil" v podání Nadi Gajerové, vydává nyní Supraphon poprvé digitálně.

Pán ohně
Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Campbellovou po vrahovi vysoce postaveného vědce, jehož ohořelá mrtvola byla nalezena v pekingském parku. Té noci, kdy muž zemřel, došlo k dalším dvěma vraždám, které jsou s jeho smrtí záhadně spoje…

Fynn: Pane Bůh, tady Anna
Čte Bára Hrzánová Hudba a zpěv Aneta Langerová Režie Hana Kofránková Hudební produkce Jakub Zitko Vše, co nás přesahuje, řečeno jasně a zajímavě ústy malého děvčátka Anny, ve skvělé interpretaci Báry a Anety, doplněno dvěma bonusovými písněmi Báře Hrzánové a Anetě Lan…

Tajemství všech tajemství
Robert Langdon, uznávaný profesor symbologie, přijíždí do Prahy. Napínavý závod světa futuristické vědy a mystických pověstí odhaluje šokující pravdu o tajném projektu, který navždy změní náš pohled na lidskou mysl. Nejpopulárnější autor současnosti se vrací na scénu a …

Hřbitov upírů
Napínavá detektivka z rudolfinské Prahy. Dcera alchymisty Giovanniho da Ponte Fiorella spolu se svými přáteli vyšetřuje dvě vraždy, které se staly za hranicemi Starého Města, na nuselském hřbitově. Oběti mají na těle otisky upířích zubů a upír byl na hřbitově také spatř…

Smrt darebáka
„Nemůžeš si podříznout krk, aby vůbec nebyla vidět krev.“ Vášně cloumají s herci před každou premiérou, nicméně spolek ochotníků z Caustonu v hrabství Midsomer je povážlivě rozhádaný už delší dobu. Na vině nejsou jen stavovské třenice, jejichž zdůrazňováním si Britové …

Jak Hurvínek vyvdal Marii Terezii
Pátý titul z volné řady Hurvínek v českých dějinách nás zavádí do barokní Prahy, kam se naši dřevění hrdinové propadli v čase opět pomocí kouzelné písničky. Setkávají se s malou princeznou Marií Terezií a jejím budoucím manželem Štěpánem Lotrinským. To se neobejde bez d…

Eben, Fischer: Elce pelce kotrmelce
Petr Eben zhudebnil padesát tři písniček s veselými, jednoduchými texty Václava Fischera. Písničky pak propojil vyprávěním pohádky Marek Eben. Soubor hravé hudby, zpěvu a vyprávění je určen nejen k poslechu. Samy texty písniček jsou již návodné, takže vybízejí děti ke h…

Jak si správně přát
Utvářet si svůj život tak, aby člověk dostal ve správnou chvíli to, co právě potřebuje – partnera, auto, bydlení – kdo by to nechtěl! Pierre Franckh nám na základě 7 praktických pravidel ukazuje, že se tato přání mohou stát skutečností a že každý může získat schopnost d…

Dějiny světa v 50 psech
Uprostřed všech forem života jsme na Zemi naprosto sami. Jedinou výjimkou je pes, jenž s námi uzavřel spojenectví… Psi se s člověkem druží už od mladší doby kamenné a zvlášť v současnosti lze někdy jen obtížně určit, kdo má koho na vodítku. Mackenzi Leeová se rozhodla s…