Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Liščí pohádka

Audiokniha Liščí pohádka

Délka:

40 min

Čte:

Simona Stašová

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Osudný slib

Osudný slib

Tým kriminalistů pod vedením inspektorky Kim Stoneové se jen pomalu vzpamatovává z tragické ztráty jednoho z nich, když je pověřen novým případem. V místním lesíku byl nalezen brutálně zavražděný muž a jeho totožnost Kim šokuje – je jím doktor Gordon Cordell, který figu

Obrázek podcastu Šestnáct stromů na Sommě

Šestnáct stromů na Sommě

Spletitý příběh o válce a rodinných tajemství. Mladý Edvard chce pochopit historii své rodiny, která je zahalena tajemstvími, jež mu jeho dědeček nechce odkrýt. Po jeho smrti se proto z rodného Norska vydává za odpověďmi na daleké Shetlandy i na francouzské bojiště u ře

Obrázek podcastu Jizva

Jizva

Katarzyně je přes čtyřicet a za celý život nevytáhla paty z rodného Polska. Teď však má pro svou firmu otevřít novou pobočku v Ostravě. Od studenta Martina, kterého zaměstná jako tlumočníka, se dozví o tragické historii blízké vesnice Životice. Katarzyna dojde k názoru,

Obrázek podcastu Pačinko

Pačinko

„Vítězů mohlo být jen pár, a poražených hodně. A přesto jsme hráli dál, protože jsme doufali, že bychom mohli být těmi šťastnými." Hlavní postavou ságy, která začíná roku 1910 v korejské vesnici a klene se přes celé 20. století, je dcera hostinského Sunja. Zaplete se s

Obrázek podcastu Kruh dní

Kruh dní

Stonehege - stavba, která je jednou z největších světových záhad v dějinách lidstva se stává dějištěm strhujícího vyprávění. Nadaný kopáč pazourků Seft se za letního vedra ubírá po Velké planině, aby přihlížel obřadům ohlašujícím začátek nového roku. Přichází také využ

Obrázek podcastu Bridgertonovi V: S láskou, Eloise

Bridgertonovi V: S láskou, Eloise

Ovdovělý sir Phillip potřebuje matku pro své děti a nejvhodnější mu připadá Eloise Bridgertonová. Domnívá se totiž, že je to prostá nenáročná dívka, a protože je v devětadvaceti letech stará panna, nejspíš jen zoufale čeká na nabídku k sňatku. Žena, která se objeví na j

Obrázek podcastu Oběť

Oběť

"Když mladý programátor David Lund obdrží e-mail od neznámé ženy, která tvrdí, že disponuje informacemi o jeho dětství, neví, jak reagovat. Nejraději by zprávu ignoroval a místo toho si utřídil své city k pohledné právničce Florence. David si však na svých prvních 12 le

Obrázek podcastu Panoptikum hříšných lidí

Panoptikum hříšných lidí

Případy vrchního policejního rady Vacátka a jeho detektivů z pražské "Čtyřky" patří mezi nejpopulárnější české kriminální povídky. Zásluhu na tom bezpochyby má i jejich filmové zpracování. Z knižní trilogie Jiřího Marka jsme pro vás vybírali ty méně známé příběhy. Všech

Obrázek podcastu Můj strýček Oswald

Můj strýček Oswald

Během jídla a pití poslouchat zapovězeno. Hrozí udušení smíchem. Roald Dahl se opět představuje jako mistr humoristických příběhů plných bizarních detailů, mistrně vypointovaných k dokonalosti. K audioknihám tohoto druhu by měla být připojena varování: „Neposlouchejte

Obrázek podcastu Psychológia pre milujúcich rodičov

Psychológia pre milujúcich rodičov

Tri psychologičky, vedkyne a mamy detailne rozoberajú prvý rok bábätka. Venujú sa témam, ktoré sú s týmto obdobím úzko späté - vzťahová väzba, temperament, plač a spánok bábätka, jeho emočný aj rozumový vývin. Svoje tvrdenia majú podložené svetovými výskumami, no formul

Obrázek podcastu Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Příběhy z tančírny Century Je to jednoduché – chodí sem totiž lidi. A to znamená, že se může stát cokoliv Argentinské tango, to jsou krásné ženy, vysoké podpatky, milongueros, vášeň a slunce … ale také lidé s všedními starostmi, poutníci žíznící po lásce a objetí, kte

Obrázek podcastu Narcismus – vnitřní žalář

Narcismus – vnitřní žalář

Narcismus a narcistická porucha osobnosti patří k mimořádně rozšířeným formám psychických obtíží dnešní doby. Audiokniha zkušeného terapeuta Heinz-Petere Röhra se zabývá osobitým způsobem vznikem této poruchy, jejím průběhem a naznačuje možnosti jejího překonání. Za výc

Obrázek podcastu Sedm svědků

Sedm svědků

Dva násilníci, jedna žena, jedna vražda a sedm svědků. Fakta, se kterými pracují dva policejní vyšetřovatelé. V Pivovarské ulici u domu číslo 133 se odehrála tragédie. Vidělo ji sedm lidí. Každý z nich ale o události vypovídá jinak. Jako by byli svědky úplně jiné scény.

Obrázek podcastu The Crown

The Crown

Když Elizabetin otec náhle zemře, veškerá zodpovědnost za Britské impérium padá do jejích rukou. Mladá Elizabeth už má tak co dělat se svými dvěma dětmi, ale nyní se musí naučit, jak se stát královnou. V době, kdy se Británie vypořádává s dopady války, musí mladá žena č

Obrázek podcastu Doktore, to je ale kotrmelec!

Doktore, to je ale kotrmelec!

V barevné vesničce Ballybucklebo v Ulsteru je láska ve vzduchu. V Ballybucklebo se toho hodně změnilo a čekají nás ještě větší změny, ale životy a praxe těchto irských venkovských lékařů zůstávají stejně poutavé a neodolatelné jako vždy. Doktor Fingal Flahertie O'Reilly

Obrázek podcastu Léčivé plevely

Léčivé plevely

Bylinky – slovo, které vyvolá u lidí důvěřujících přírodnímu léčitelství nadšení, u dalších možná opovržení a mnozí pak začnou vyprávět o šarlatánech, kteří zrazují lidi od moderní lékařské pomoci. Bylinky opravdu účinkují na mnohé nemoci a obtíže. Používají se již mnoh

Obrázek podcastu 13 iných poviedok

13 iných poviedok

13 iných poviedok – je zbierka 12 + 1 poviedok aj pre poverčivých ľudí, v ktorých sa presvedčíte, že viac je viac a trinásť nie je málo. Humor je častým nosným prvkom a snáď neurazia nečakané zápletky a rozuzlenia. Trochu iný štýl vetotvorby a prežiarenie občasnou lyrik

Obrázek podcastu Křišťálový klíč IV.

Křišťálový klíč IV.

Čtyřdílná kronika vypráví o osudech severočeského podnikatelského rodu Heřmanů od konce 17. století až do zrušení nevolnictví na sklonku 18. století. Životní peripetie členů rodu, kteří se stanou sklářskými a textilními podnikateli, umělci, úředníky i učenci, se prolína

Obrázek podcastu Noční let

Noční let

S kniplem v ruce vzdorovali zemské přitažlivosti i běsnícím živlům... O statečných mužích na létajících strojích v dřevních dobách letecké dopravy, ale také o těch, kteří je vysílali na jejich nebezpečné cesty, pojednává Exupéryho román Noční let, při jehož psaní autor

Obrázek podcastu Umrlčí tanec

Umrlčí tanec

Pradávná kletba obchází ulicemi, stírá hranice mezi minulostí, přivolává mrtvé a zapomenuté. Po dláždění zní dupot vojáků s mušketami a chřestot kostí. Ve stokách bublá hněv. Vlčí znamení opouští hrob. Krvelačný inkvizitor procitá ze staletého spánku. Kdo bude čelit smr

Obrázek podcastu Twisted Lies: Lži na ostří nože

Twisted Lies: Lži na ostří nože

Christian je okouzlující a hrozivý. Je to monstrum oblečené do dokonale ušitého obleku. Každé monstrum má svou slabinu. Tou jeho je ona. Milá, plachá a introvertní Stella je navzdory své slávě na sociálních sítích romantička, která své srdce drží na uzdě. Když ji však h

Obrázek podcastu Perfektní alibi

Perfektní alibi

Jak se vraždí na dálku. V Praze jsou zavražděny dvě ženy a u jejich těl leží hlavy koček. Policie má hlavního podezřelého. Ale co se zjištěním, že v době vražd byl prokazatelně v Ostravě? V Praze se začnou jednoho sychravého podzimu dít zvláštní věci: dvě ženy jsou brut

Obrázek podcastu Povídky Alphonse Daudeta

Povídky Alphonse Daudeta

Alphonse Daudet je znám především svou prvotinou Listy z mého mlýna a Podivuhodnými dobrodružstvími Tartarina z Tarasconu. Jeho svěží styl se stal jedním ze vzorů francouzské moderní prózy a Daudetovy texty patří do zlatého fondu francouzského písemnictví 19. století.Čt

Obrázek podcastu Spejbl's herzliche Metaferosen, Der Wiehnachtskarpfen. Der Weihnachtsgeschichte mit einem Weihnachtsgruss von Spejbl & Hurvínek

Spejbl's herzliche Metaferosen, Der Wiehnachtskarpfen. Der Weihnachtsgeschichte mit einem Weihnachtsgruss von Spejbl & Hurvínek

Spejbl und Hurvínek gehören zu den populärsten dramatischen Helden des tschechoslowakischen Theaters und es stört auf keinen Fall, dass es sich nur um Helden aus Lindenholz handelt und dass ihnen Andere Leben verleihen. Auch Marionetten können das Recht auf Unsterblichk

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil