Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kubula a Kuba Kubikula

Kubula a Kuba Kubikula

Kdysi dávno za náramné zimy, kdy i učitelé se báli klekánice a strašidel, chodil světem medvědář jménem Kuba Kubikula se svým medvědem Kubulou.Stejně jako v knize budete putovat do časů ušatých čepic, kdy ještě pořádně mrzlo. Tenkrát se člověk domluvil dokonce i s medvě

Obrázek podcastu O kulatém princi a nezbedné víle

O kulatém princi a nezbedné víle

Za vrchem Nevímdál a řekou Dřímavicí leží království kulaté jako úplňkový měsíc. Všechno je tu dokulata a nejkulatější ze všech je princ Otík, který je akorát na ženění. Po království už se šušká, že si zaslouží za ženu nějakou pěknou boubelku. Toho využije trochu škodo

Obrázek podcastu Otec Vánoce a já

Otec Vánoce a já

Štědrý večer ohrožen! Otec Vánoce čelí pomluvám a Elfhelm zachvátil zmatek… Osiřelá Amélie našla nový domov a k tomu ty nejlepší adoptivní rodiče, jaké si jen mohla přát – vždy dobře naladěného Otce Vánoce a jeho usměvavou manželku Mary. Jenže zapadnout mezi elfy není p

Obrázek podcastu Noční agent

Noční agent

Telefon, který neměl nikdy zazvonit. Šokující spiknutí, jež nesmí vyjít najevo. Dá se vůbec utéct před temnými stíny rodinné minulosti, zvlášť když se ocitnete uprostřed nejvražednější politické hry na světě? Otec Petera Sutherlanda byl kdysi nekompromisně označen za pr

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 27

Hovory o józe a mystice č. 27

Jiří Vacek: Bože, mám Tě rád! Zvukový záznam z meditace na Morávce v říjnu 2011. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Volání odnikud

Volání odnikud

Tramp Ota Fink vyšetřuje. Ota Fink, soustružník a bezděčný vyšetřovatel, musí během trampování přijít na kloub zmizení manželky plukovníka Hlomozy, který jako by vypadl z oka majoru Terazkymu. Je začátek šedesátých let a Ota Fink, mladý soustružník, tramp a bezděčný det

Obrázek podcastu Tvůrčí akt

Tvůrčí akt

Legendární hudební producent, známý svou jedinečnou dovedností ukazovat druhým cestu ke zřídlu jejich tvořivosti, po mnohaletém úsilí předkládá čtenářům nádherně zpracovanou knihu, ve které se s námi dělí o hlubokou moudrost. „Chtěl jsem napsat knihu o tom, jak se dělá

Obrázek podcastu Člověk obojživelník

Člověk obojživelník

Scenárista Radek Veselý upravil předlohu Alexandra Romanoviče Běljajeva, spisovatele, který se celý život věnoval vědeckofantastické literatuře, a jak sám přiznával, velmi na něho zapůsobila právě četba děl Julese Verna. Hlavní postava románu, doktor Salvátor, je pod tl

Obrázek podcastu V pasti lží

V pasti lží

Psychologický thriller autorky bestselleru Za zavřenými dveřmi! Cass si konečně dala svůj život do pořádku, je šťastně vdaná a pracuje jako učitelka. Jedné deštivé noci se ale na neosvětlené lesní cestě stane něco, co jí převrátí život naruby. Paralyzovaná výčitkami zap

Obrázek podcastu Sluneční stát

Sluneční stát

Sluneční stát, který poprvé vychází jako audiokniha, je utopické dílo, které prostřednictvím dialogu popisuje ideálně uspořádanou společnost. Příběh je vystavěn jako vyprávění cestovatele, jenž se dostane do zvláštního města vystavěného na kruhovém principu, kde je vše

Obrázek podcastu Ďábel z Frejštejna

Ďábel z Frejštejna

Na hrad Frejštejn se sjíždí urození hosté, aby se zúčastnili hostiny pořádané Jindřichem z Frejštejna, který zde vládne koncem 13. století. Během tohoto veselí ale dochází nejen ke krádeži jedné cenné věci, ale dokonce k vraždě. Na objasnění zločinů osobně záleží Vilémo

Obrázek podcastu Zákony zločinu

Zákony zločinu

Muži zákona počas pátrania po páchateľoch narazia na bývalého väzňa, ktorý má pripraviť o život jedného z vyšetrovateľov. Napriek tomu, že spolupracuje, objednávku mohol dostať aj ďalší potenciálny vrah a nikto netuší, kedy a z ktorej strany príde posol smrti. Dôležitú

Obrázek podcastu Nebezpečná hra

Nebezpečná hra

Strhující propojení napínavé detektivky a zábavné romantiky! „Řekněte mi, jak se jmenuje,“ naléhal Tom a modlil se, aby měl dost času ubohou ženu ochránit. „Laurant,“ zašeptal ďábel. „Jmenuje se Laurant.“ Toma se zmocnila panika. „Moje Laurant?“ „Ano. Teď už to víte, ot

Obrázek podcastu Biomanželka

Biomanželka

Od začátku jsem přesvědčena, že Mojmírovo manželství s Hedvikou je moderní soft verzí pradávného příběhu o Modrovousovi, který vraždí své ženy. Jistě jej znáte: nezkušená kráska se provdá za chlípné bohaté monstrum, které jí naoko poskytuje svobodu, ale ve skutečnosti z

Obrázek podcastu Lovci vlků

Lovci vlků

Příběh, na který s láskou vzpomínají celé generace čtenářů. Dobrodružství indiánského hocha Wabiho a jeho bílého přítele Roda v lůně drsné kanadské přírody na přelomu 19 a 20. století. Hledání dávných tajemství uprostřed lesů, zasněžených plání, jeskyní, opuštěných srub

Obrázek podcastu Emma

Emma

Od svého prvního vydání roku 1815 je Emma Jane Austenové hrdinkou mnoha dívek a žen, které nechtějí být křehké květinky zmítané okolnostmi. Chtějí si rozhodovat o svém osudu samy, byť za cenu omylů, chyb a zklamání. Příběh o dívce s dobrým srdcem je nadčasovým příběhem

Obrázek podcastu Pátá žena

Pátá žena

Nemilosrdný masakr nebo spravedlnost nastolená rukou mstitele? Při brutálním nočním útoku přijdou v Alžírsku o život čtyři jeptišky a jedna cestovatelka. Nevysvětlitelná tragédie má o rok později krvavé pokračování ve Švédsku. Rutinní pátrání po samotářském milovníku pt

Obrázek podcastu Chlapec v pruhovaném pyžamu

Chlapec v pruhovaném pyžamu

Devítiletému Brunovi se nechce opouštět starý dobrý pokojíček, školu ani kamarády v Berlíně a stěhovat se do nového, osamělého a ponurého domu v tajemném místě, kterému říkají Oušic. Jenomže Fíra, nadřízený Brunova tatínka, tak rozhodl a děti do podobných záležitostí ne

Obrázek podcastu Tlustý pradědeček

Tlustý pradědeček

Na tlustého pradědečka čeká ve venkovské hospodě strašlivá loupežnická parta: Lotrando, Hrdlořez, Chmaták, Krvavý Jíra či Chramostejl. Jak si s tím poradí?Pohádka o tlustém pradědečkovi Josefa Čapka doplnila Devatero pohádek jeho bratra Karla Čapka.Pohádku Josefa Čapka

Obrázek podcastu Váš kapesní terapeut

Váš kapesní terapeut

>> „Nezbytná audiokniha pro každého, kdo chce porozumět sám sobě a vztahům s ostatními.“ << >> Proč setrvávám v problematickém partnerství? Jak to, že mi zase ruply nervy? Co se to se mnou děje?

Obrázek podcastu Letní slunovrat

Letní slunovrat

Mladý pár najde v zapadlé jihočeské vesnici nový domov. Zdánlivou idylu však Kamile a Filipovi po letním slunovratu naruší vražda. Souvisí s neštěstím, ke kterému v místech opředených legendami o tajemných rituálech došlo před mnoha lety? Skrývají se ve staré chalupě po

Obrázek podcastu Odvaha žít

Odvaha žít

Tato kniha je určena pro tebe, odvážný čtenáři. Této knize můžeš plně důvěřovat, napsal jsem ji proto, že nám oběma jde o stejnou věc – vyměnit zbabělost za odvahu žít život podle sebe. Nebýt otrokem systému a myšlení, skrze které jsi ovládán a redukován na bezvýznamnou

Obrázek podcastu Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil. Někteří z nás, ti, kteří dosáhli výrazných úspěchů, zabili vícekrát. Nechci to dramatizovat, ale je to tak. Někteří z nás jsou dobří, jiní špatní a někteří prostě jen nešťastní. Já jsem Ernest Cunningham. Říkejte mi Ern nebo Ernie. Přál b

Obrázek podcastu Horská bouda, která zanikla

Horská bouda, která zanikla

Mladý zubař Maksymilian Rajczakowski vyráží do Krkonoš, aby si odpočinul od rodinných problémů. Netuší, jaká tajemství dřímají ve válečné minulosti hor. Najde to, co hledá? Majitel Boudy u Sněžných jam umírá při nešťastné nehodě. Krátce po této tragédii přijíždí na míst

Obrázek podcastu Relaxace s Davidem Gruberem

Relaxace s Davidem Gruberem

Tato relaxace je oblíbenou součástí kurzů Davida Grubera. Podmalováno příjemnou valašskou lidovou hudbou (cimbál, housle atp.). Pomalé skladby vás uvedou do příjemného stavu a umožní setrvat v něm, rychlé skladby vás nabijí novou energií při návratu zpět z relaxovaného