Obrázek podcastu Láska pro samouky

Audiokniha Láska pro samouky

Délka:

8 hod 38 min

Čte:

Helena Dvořáková

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

Je možné vyléčit se jen prostřednictvím myšlenek – bez léků a operací? Pravda je taková, že se to stává mnohem častěji, než byste očekávali. Víra mysli skutečně uzdravuje V knize Vy jste placebo doktor Joe Dispenza předkládá několik doložených případů těch, kteří překon…

Obrázek podcastu Propast smrti

Propast smrti

Další případ Kate Marshallové ve skvělém podání Martina Stránského. Soukromá detektivní kancelář Kate Marshallové a Tristana Harpera má svůj první velký případ. Před dvanácti lety zmizela novinářka Joanna Duncanová, která se naposledy zabývala velkým politickým skandál…

Obrázek podcastu Ochráním tě

Ochráním tě

Manželé Niamh a Ruairidh Macfarlaneovi vlastní hebridskou luxusní oděvní značku Ranish Tweed. Když se společně vypraví na služební cestu do Paříže, Niamh se dozví o manželově poměru s ruskou módní návrhářkou a vzápětí se stane svědkem toho, jak Ruairidh i s milenkou zah…

Obrázek podcastu Anglické listy

Anglické listy

Humorný cestopis bystrého pozorovatele. Soubor fejetonů, které psal Karel Čapek pro Lidové noviny, když v roce 1924 pobýval dva měsíce v Anglii. Čapkův pozorovatelský a spisovatelský talent dělá z Anglických listů skutečný cestopisný klenot. Čapkův jedinečný pozorovatel…

Obrázek podcastu Noví hrdinové okamžiku 2

Noví hrdinové okamžiku 2

Z komentáře Bohumila Bezoušky k původnímu 2LP albu 1218 0661 "Noví hrdinové okamžiku" vydanému Supraphonem v roce 1985 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Nebyla to jen snaha přispět k oslavě 100. výročí otevření Národního divadla, co mě přivedlo k myšlence napsat po…

Obrázek podcastu V tieni mafie 2

V tieni mafie 2

Chápadlá slovenskej mafie siahajú do najvyššej politiky! Šokujúci príbeh V tieni mafie pokračuje! Čas dravcov odkrýva ďalšie šokujúce skutočnosti o praktikách mafie, politickej korupcii, rozkrádaní eurofondov, o biznise s prostitúciou, ale aj o vzťahoch vplyvných mužov …

Obrázek podcastu Pochovejte mě pod podlahu

Pochovejte mě pod podlahu

„Dostojevský střihlý Dickensem. Kniha se v Rusku držela více než deset let na špičce literárních žebříčků a prodalo se jí přes milion výtisků. Částečně autobiografická kniha přináší příběh osmiletého Saši žijícího s babičkou a dědou v Moskvě koncem sedmdesátých let minu…

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 3.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 3.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je zpěvačka Helena Vondráčková.

Obrázek podcastu Tři malá prasátka

Tři malá prasátka

Za každou cenu odhalí pravdu. I kdyby ho měla zabít. Před pěti měsíci byla manželka Roberta Ketta, Billie, unesena při procházce Londýnem. Uplynulo pět měsíců a Kettovi se nepodařilo najít jedinou stopu. Žádná známka toho, kde se jeho žena nachází, zda je v pořádku, ne…

Obrázek podcastu Anjelský strom

Anjelský strom

Pôsobivý príbeh o láske a strate, o rodinných tajomstvách a zabudnutej minulosti. Je to už tridsať rokov, čo Greta Simpsonová odišla z prekrásneho sídla Marchmont Hall ukrytého medzi vrchmi vidieckeho grófstva Monmouthshire. Strašná nehoda jej vymazala z pamäti viac než…

Obrázek podcastu Psí poslání

Psí poslání

Všichni psi jednou přijdou do nebe… Ale nejprve musí splnit své poslání. Autor románu Psí poslání, který si zamilovali čtenáři po celém světě, Bruce W. Cameron je přesvědčený, že jeden pes se může narodit několikrát za sebou, aby se mohl zdokonalovat v rozličných dovedn…

Obrázek podcastu Černý telefon a další příběhy

Černý telefon a další příběhy

Smutné, děsivé, zvláštní, dojemné, zábavné a někdy dokonce sladké… Opuštěný psací stroj, jehož majitel náhle zemřel. Nádherná dívka, která čeká v přítmí kinosálu, líbá jako božská Marilyn a ví všechno o filmech i smrti. Nafukovací kluk, co se mezi spolužáky stane obětí …

Obrázek podcastu Kazatel

Kazatel

Kazatel je temný, mrazivý hororový román o středověkém knězi Řehořovi a mladíkovi ze současnosti, Gabenovi. Jedině jejich společné úsilí jim dává šanci jednou provždy skoncovat s něčím, co nechce nic víc než se dostat na světlo. Za jakoukoli cenu!

Obrázek podcastu Skryté obrázky

Skryté obrázky

Když nevinné dětské kresbičky tají strach a hrůzu… V pastech drogové závislosti může uváznout každý – i nadějní atleti jako Mallory Quinnová. Stačilo zranění, které ji vyřadilo ze stipendijního programu na univerzitě, pak více než malé množství prášků na bolest, a už se…

Obrázek podcastu Červotoč

Červotoč

Všechny domy uchovávají historii těch, kteří v nich žijí. Tenhle stojí na kraji zapadlé španělské vesnice a jeho stěny vyprávějí o hlasech, jež se ozývají pod postelí, a o zmizeních, která se možná nikdy nevysvětlí. Sousedé se obou obyvatelek straní. Babička tráví dny r…

Obrázek podcastu Sirotčinec slečny Peregrinové: MAPA DNÍ

Sirotčinec slečny Peregrinové: MAPA DNÍ

Vždycky má smysl bojovat! Dospělejší a sebevědomější Jacob Portman se i se svými podivnými přáteli vrací tam, kde jeho příběh začal: na Floridu. Jak se jim podaří splynout se světem obyčejných lidí 21. století? Jejich odpočinek na pláži a poznávání místních krás naruší …

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil…

Obrázek podcastu Nártoun a Outloň

Nártoun a Outloň

Hebká srst a ostrý rozum: opičky na stopě zločinu! Oblíbená autorka mysteriózních příběhů pro dospělé přichází s kouzelným vyprávěním o opičkách z Panenských Břežan, důležitosti vody a odvahy. Loudavý, neohrabaný Outloň a mrštný, heboučký Nártoun prchají ze zajetí a za…

Obrázek podcastu Tulák po hvězdách

Tulák po hvězdách

Vězeň Darrell Standing, původně profesor agronomie, byl za vraždu svého kolegy odsouzen na doživotí. Pět let pak strávil ve tmě v samovazbě, dost často i ve svěrací kazajce. Darrell Standing si však i v těchto podmínkách dokázal získat svobodu, jakou poznal jen málokdo.…

Obrázek podcastu Stroj času

Stroj času

Existuje čtvrtá dimenze? Jeden z nejpůsobivějších a nejvlivnějších románů sci-fi, jaké byly kdy napsány o putování v čase a prostoru od kultovního autora sci-fi H. G. Wellse. Stroj času je dílo, které předběhlo svou dobu a ovlivnilo celý jeden literární žánr. Wellsův …

Obrázek podcastu Pan Kaplan má stále třídu rád

Pan Kaplan má stále třídu rád

Miroslav Donutil (Hyman Kaplan), Ladislav Lakomý (prof. Parkhil) a další v seriálu o půvabně humorných jazykových a jiných potížích žáků Večerní přípravné školy pro dospělé v New Yorku. Sestřih mimořádně úspěšného rozhlasového seriálu z roku 1996. Překlad, úprava a re…

Obrázek podcastu Jana Alexandrová

Jana Alexandrová

Anatole France, který žil v letech 1844-1924, se proslavil alegorickým románem Ostrov tučňáků. Jeho knihy charakterizuje barvitost námětů, stylistická vybroušenost a někdy i úsměvná poloha. Šestidílná četba na pokračování s názvem Jana Alexandrová pochází z knihy Zločin…

Obrázek podcastu Anihilace

Anihilace

Předloha strhujícího sci-fi s Natalií Portmanovou. Oblast X byla desítky let odříznutá od zbytku kontinentu. Rozlehlé pozůstatky lidské civilizace znovu opanovala příroda. První expedice se vrátila se zprávami o nedotčené, rajské krajině. Všichni členové druhé expedice …

Obrázek podcastu Spojenci

Spojenci

Desetiletý František a jeho děda mají tajemství: americkou helmu, kterou klouček náhodou našel na půdě. Je rok 1984 a o některých věcech se nemluví. Třeba o tom, že Plzeň v roce 1945 osvobodili Američané. Dědeček Bohumil, pamětník květnových dní, se rozhodl, že je na ča…