Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Lada: O Budulínkovi a Mandelince

Audiokniha Lada: O Budulínkovi a Mandelince

Délka:

36 min

Čte:

Eva Hořánková

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 2 - Stopy ve sněhu

Hříchy pro posluchače rozhlasu 2 - Stopy ve sněhu

Stopy ve sněhuPojítkem všech rozhlasových Hříchů je investigativní novinářka a rozhlasová reportérka Denisa Králová, kterou zločin přitahuje. Má přátele z řad kriminalistů, takže se snadněji dostane do zákulisí zločinu...Osoby a obsazení: Denisa Králová, novinářka (Dana

Obrázek podcastu Deník kastelána

Deník kastelána

Co všechno se skrývá ve zdech aristokratických? Pětatřicetiletý Vik opouští velkoměsto a odchází na venkov, kde chce najít ztracený klid, obnovit víru ve smysl života a možná i sílu zachránit zhroucené manželství. Zámek, kde má sloužit jako kastelán a kam má brzy přivés

Obrázek podcastu Dívka, která upíjela měsíc

Dívka, která upíjela měsíc

Každý rok obětují lidé v Protektorátu jedno novorozeně čarodějnici žijící v hlubokých lesích, aby ochránili město před zlými kouzly. Jenže čarodějnice Xan není krutá – o opuštěné dítě se postará, nakrmí ho výživnou hvězdnou září a najde mu novou rodinu na druhé straně l

Obrázek podcastu Pod sněhem

Pod sněhem

Přežít ve zdraví rodinnou oslavu? To už je snazší projít minovým polem! Tři sestry, jedno auto a pořádně dusná atmosféra. První si veze dvě dcery, mimino a psa, druhá svého syna, třetí kocovinu. Tak začíná románový příběh v knize Pod sněhem od Petry Soukupové, autorky s

Obrázek podcastu Jistě, pane premiére 2

Jistě, pane premiére 2

Závěrečný díl dnes již klasického britského komediálního seriálu vás opět nenechá na pochybách, že břitký britský humor je nezničitelný a jeho dokonalé pointy vám zacloumají bránicí kdykoli a kdekoli. Antony Jay a Jonathan Lynn napsali po třiceti letech od vysílání prvn

Obrázek podcastu Král Lear

Král Lear

Rozhlasová nahrávka z roku 1989 v režii Jiřího Horčičky. Osoby a obsazení: Lear, británský král (Martin Růžek), Goneril (Alena Vránová), Regan (Růžena Merunková), Cordelie (Taťjana Medvecká), Hrabě z Glostru (Jiří Adamíra), Hrabě z Kentu (Eduard Cupák), Edmund, Glostr

Obrázek podcastu Tři mušketýři (1971)

Tři mušketýři (1971)

Jeden za všechny, všichni za jednoho! Toto heslo hrdinů klasického historického románu Alexandra Dumase zlidovělo. Svůj podíl na tom má jistě i skutečnost, že dobrodružství tří královských mušketýrůa jejich mladého přítele d´Artagnana se dočkala několika filmových podob

Obrázek podcastu Promrhaná něha

Promrhaná něha

Začít sexuálně žít je pro mladého muže velká výzva v každé době. Zvlášť v druhé dekádě 21. století, kdy společnost prožívá jeden otřes za druhým a digitální svět vám deformuje vnímání vztahů natolik, že nejste schopní žádný navázat. Mladý student Dan Čimák se sice dobře

Obrázek podcastu Písečníci a jiné povídky

Písečníci a jiné povídky

Sci-fi povídky s nádechem hororu. Sedm raných sci-fi povídek autora Hry o trůny s prvky hororu a sugestivní, leckdy poetickou atmosférou. Titulní povídka Písečníci založila autorovu světovou proslulost. Sedm raných sci-fi povídek s prvky hororu autora Hry o trůny dokážo

Obrázek podcastu Půjdeš s námi ven?

Půjdeš s námi ven?

Dají se květiny jíst? Kdo to rozryl trávník v parku? Jak si vlastnoručně sestrojit kompas? Proč některé stromy zrovna nevoní? Příroda je všude kolem nás – i ve městě. Na mnoha nečekaných místech se překvapivě daří různým živočichům i rostlinám. Bydlí tam s námi třeba my

Obrázek podcastu Navzdory: Příběh příslušníka speciálních sil AČR

Navzdory: Příběh příslušníka speciálních sil AČR

Kniha Navzdory je unikátním a jedinečným příběhem válečného veterána Petra Matouše, vojáka z bojů v Afghánistánu a bývalého operátora 601. skupiny speciálních sil armády ČR. Navzdory není jen kniha. Je to život a zkušenost z rukou profesionálů. Tak pojďme využít vzácnéh

Obrázek podcastu Oliver Twist

Oliver Twist

Audiokniha Oliver Twist namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A1 pro posluchače začátečníky. Oliver Twist is a poor orphan boy. He hasn’t got a mum or dad and he lives in a terrible place called the workhouse. One day, he makes the master of the workhouse very ang

Obrázek podcastu Dlouhá kakaová řasa

Dlouhá kakaová řasa

Srpen 1968 na malém moravském městě nahlížený očima malého chlapce - Jaroslava Formánka, který se v roce 2000 rozhodl k tomuto tématu, coby etablovaný Pařížan, vrátit. "A v té mléčné tmě uviděl jsem zázrak, skála se rozestoupila, spatřil jsem tajemství - dlouhé kakaové

Obrázek podcastu Román pro muže

Román pro muže

Rafinovaná kompozice, rychlý dějový spád a v neposlední řadě i slovní a situační humor jsou už tradiční výbavou Vieweghových audioknih. Tentokrát je k přednostem autorova psaní nutno přičíst i nekompromisní ráznost, s níž v románuotvírá dveře „třinácté komnaty“ mužského

Obrázek podcastu Černá hvězda

Černá hvězda

Esej Jana Balabána Černá hvězda je věnována městu, ve kterém Balabán prožil téměř celý život a k němuž byl tedy nucen zaujmout postoj. Titul Černá hvězda, básnivé synonymum pro severomoravskou metropoli, si Jan Balabán vypůjčil od Jarka Nohavici a toto autorství mu taky

Obrázek podcastu Dům za zdí

Dům za zdí

Byl jednou jeden dům, divný až na půdu. A plný záludných vzdušných zámků… Ta černočerná vrátka do zahrady anglického baráku zničeného náletem tu vlastně nejsou. Den otevřených dvířek do domu v uličce Slade Alley se totiž pořádá jen jedenkrát za devět let, vždy v sobotu

Obrázek podcastu Abeceda slušného chování

Abeceda slušného chování

Původní LP album 1118 4161 Abeceda slušného chování vydal Supraphon poprvé v roce 1984, digitálně pak ve zkrácené formě na CD SU 5112-2 v roce 1996 pod názvem Hurvínkova abeceda slušného chování. Na přání našich zákazníků posíláme nyní do digitálních obchodů titul z řa

Obrázek podcastu Generace nula

Generace nula

Detektiv Fabian Risk je zpět – a v mistrovské formě! Deset let po událostech příběhu Poslední hřebík tráví Fabian léto na plachetnici u jihošvédských břehů se svou dcerou Matildou. Jedné noci z paluby zpozorují, jak se pevnina náhle ponoří do tmy. Po návratu do Helsingb

Obrázek podcastu Pouť krkonošská, Máj, Marinka a další

Pouť krkonošská, Máj, Marinka a další

Hluboký dotyk se vzácnými okamžiky volnosti. Básnická próza nejslavnějšího českého básníka. Mácha za svůj krátký život prochodil mnohé krajiny Čech a své zážitky z těchto cest ztvárnil ve svém díle. Koncem léta roku 1833 vykonal Karel Hynek Mácha se svým přítelem Eduar

Obrázek podcastu Už teď mi chybíš

Už teď mi chybíš

Kdo vám kdy v životě nejvíc chyběl? Třináct renomovaných autorek a autorů napsalo povídky o tom, jak bolestně nám může scházet ten, koho jsme velmi milovali, ale pak ho vlivem osudových okolností ztratili – ať to byl manžel, milenec, učitel či rodič – a s jakou intenzit

Obrázek podcastu Vládci loutek

Vládci loutek

Jedna z nejvýznamnějších knih zlatého věku světové sci-fi. Robert A. Heinlein nám ve své vizi pozvolného ovládnutí lidstva mimozemskými vetřelci ponechal nejen strhující zprávu o paranoidním stavu americké společnosti padesátých let, ale jeho dramatický narativ i po těc

Obrázek podcastu Lovci vlků

Lovci vlků

Příběh, na který s láskou vzpomínají celé generace čtenářů. Dobrodružství indiánského hocha Wabiho a jeho bílého přítele Roda v lůně drsné kanadské přírody na přelomu 19 a 20. století. Hledání dávných tajemství uprostřed lesů, zasněžených plání, jeskyní, opuštěných srub

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Dobrodružství Super mouchy Flyna - Nadir a plechová strašidla

Dobrodružství Super mouchy Flyna - Nadir a plechová strašidla

Pohádkové příběhy Super mouchy Flyna jsou určeny všem dětem, které vlastní odvaha inspiruje k velkým skutkům.

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 6 - Perokresby

Hříchy pro posluchače rozhlasu 6 - Perokresby

Perokresby aneb Šifra mistra Mikoláše AlšePojítkem všech rozhlasových Hříchů je investigativní novinářka a rozhlasová reportérka Denisa Králová, kterou zločin přitahuje. Má přátele z řad kriminalistů, takže se snadněji dostane do zákulisí zločinu...Osoby a obsazení: Den