Cesta ľadového muža
"Dlhotrvajúce zdravie pomocou metódy Wima Hofa. Veda potvrdila, že legendárna metóda Wima Hofa postavená na dychových cvičeniach a otužovaní podstatne zvyšuje energiu, zlepšuje prekrvenie, znižuje stres, podporuje imunitný systém, posilňuje telo a úspešne bojuje s mnohý…

Pučálkovic Amina
Když vážený pan poštovní tajemník Pučálka našel s dětmi v chumáči slámy žluté štěňátko, ještě netušil, jak mu toto malé stvoření změní život. Ale znáte to – přece to nebožátko nemohli nechat napospas osudu. Donesli si ho pěkně domů, dali mu jméno Amina a zvířátko si za …

Werich, Horníček: Předscény
Základním jevištním projevem ve všech hrách Osvobozeného divadla Jiřího Voskovce a Jana Wericha byly od dob Vest Pocket Revue vždy předscény. Tehdy vznikly náhodou, aby se rychle zabavilo publikumklábosením dvou komiků před oponou, než se vyřeší problém na jevišti. Úspě…

Veci ktoré v nás ostanú navždy
Bradatý zlý chlapec Knox si rád užíva život presne tak ako svojuj kávu: osamote. Teda ak nerátate jeho baseta Waylona. Knox neznáša drámu a nepoľaví, ani keď sa k nemu dostaví v podobe zúfalej nevesty, ktorá ušla spred oltára. Naomi práve utiekla z vlastnej svadby, no z…

Mému mladšímu já
Napsali jsme dopisy... Těm, kdo zatím opatrně našlapují kolem sebe, i Těm kdo se vrhají střemhlav do vln. Těm, kdo hledají správný směr i Těm, kdo si před radami zakrývají uši. Těm, kdo ještě věří pohádkám, i Těm kdo už nevěří ani sami sobě. Těm, kdo potřebují obejmout,…

Nezlomné
Strhujúci príbeh troch silných žien. 2019: Pod pláštikom tmy ujde Kate pred násilníckym partnerom do spustnutého domčeka Weyward Cottage, ktorý zdedila po pratete. Na tú sa takmer vôbec nepamätá. V Kate postupne rastie podozrenie, že jej prateta čosi tajila. To tajomstv…

Vražda v knihkupectví
Annie miluje detektivky a práce v knihkupectví je pro ni splněným snem. Jenže prodeje klesají, a tak uspořádá Detektivní festival, který zachrání i další podniky v ospalém městečku Redwood Grove – včetně hospody, jejíž majitel Liam akci moc nefandí. Ale pak je mezi regá…

Náčelník
Miloslav Nevrlý, skautskou přezdívkou Náčelník, jim byl příkladem, že se neznámými končinami dá chodit bez map, nenosit s sebou v batohu v podstatě nic, vydat se nejistotám a nalézt tak radost a smysl. Byl to právě on, kdo po odsunu německého obyvatelstva v podstatě zno…

GÉNIUS v nás
Jedna z mezinárodně nejlépe prodávaných autorek a cenami ověnčená univerzitní profesorka Tina Seelig vyučuje kreativitu nejlepší a nejbystřejší studenty na Stanfordu. Rovněž učí kreativnímu myšlení podnikatele a vrcholové manažery po celém světě. V audioknize Génius v n…

Poviedky, anglicky, slovensky 3
PAS3: Poviedky, anglicky, slovensky 3 je pútavá metóda výučby angličtiny (a slovenčiny), ktorá sa nezameriava len na počúvanie príbehov v slovenčine a v angličtine, pretože každá veta v knihe je citovaná v slovenčine a následne preložená do angličtiny. Učebnica je založ…

Hranice
"Máte len silu zmeniť seba. Nemôžete zmeniť iného človeka." V bestselleri New York Times s názvom Hranice vám doktor Henry Cloud a John Townsend pomôžu naučiť sa, kedy povedať áno a vedieť povedať nie, aby ste prevzali kontrolu nad svojím životom a stanovili si zdravé …

Trpělivě obnošené tělo
Výběr z knihy životních osudů a vzpomínek režiséra, herce a překladatele Josefa Červinky. Prošel exilem, totalitou a dožil se i demokracie. Cestou potkal mnoho známých a zajímavých lidí, vytvořil řadu divadelních a rozhlasových her a nepočítaně překladů z angličtiny. S…

Zmizení Edwina Lindy
Poslední rok byl pro Edwina jako zlý sen. Potom, co za podivných okolností zmizel ve skalách jeho otec a málem přišel o maminku, začínají i na Edwina dorážet temné síly. Brzo si uvědomí, že se jim musí postavit čelem a bojovat, stejně jako hrdinové jeho milovaných fanta…

Druhá šance
Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai…

O statečné princezně
Pohádky Josefa Lady jsou vždycky tak trochu naruby. Princezna Máňa je moderní ženská, která řídí auto, pro slovíčko nejde daleko a nezalekne se ani čertů. A tak není divu, že nečeká na své vysvobození udatným Honzou, ale naopak. To ona se rozhodne vysvobodit Honzíka Bár…

Maigret - Vražda v hotelu Majestic
Mrtvola hned po ránu. V šatní skříňce. Jak skandální – a jak americké! Když z kovové skříňky číslo 89 v zaměstnaneckých útrobách nóbl hotelu vypadne uškrcená Američanka v černé róbě, je pověst podniku poblíž Champs-Élysées v ohrožení. Pisálkové už se k místu činu slétaj…

Mlsné medvědí příběhy
Nedvěd a Miška jsou nejlepší medvědí kamarádi, které znáte z večerníčku Mlsné medvědí příběhy. Oba jsou nesmírně vynalézaví, když jde o to, dostat se k něčemu dobrému na zub. Mnohdy se ale stane, že i ten nejlepší plán nevyjde podle jejich představ, a to je pak v medvěd…

Sedm principů spokojeného manželství
Máte-li v manželství či vztahu potíže (nebo je má někdo ve vašem okolí), případně se jen chcete „pojistit“ proti tomu, aby se vám vztah postupně neproměnil v nevyrovnané, prázdné a stresující soužití, je tato audiokniha přesně tím řešením, které hledáte. Audiokniha Sed…

Jednou za život
Během letu z Londýna do New Yorku jsem se shodou okolností ocitla v první třídě. Jídlo, šampaňské, obsluha – vše bylo dokonalé. Modrooký muž sedící vedle mě byl třešničkou na dortu. Působil uhlazeně a inteligentně. Dost jsme toho namluvili, hodně jsme se nasmáli a pak s…

HEALTHY LONGEVITY Máte na déle, než si myslíte
Připojte se k nám na cestě za odhalením tajemství dlouhého a zdravého života ve světě, kde je moderní věda na pokraji průlomových objevů. Moderátoři Petr Šrámek a Jan Mühlfeit odhalí, jaký vliv mají na naše zdraví smysl života, strava, pohyb a psychologie. Současně sdíl…

Medzi nebom a zemou
Každému sa môže stať, že sa stretne s niečím, čomu nechce uveriť alebo čo zo zásady odmieta pochopiť. Podobnou situáciou sa spúšťa sled udalostí, ktorý vedie k ďalšiemu vyšetrovaniu vrchného komisára Ledeckého a jeho kolegov z bratislavského oddelenia vrážd. Mladá žena …

Jak se zbavit Mstivý Soni
Nejzlobivější třída páťáků v Žabokudlách je natolik nezvladatelná, že je třeba nasadit speciálně trénovaný pedagogický kalibr. Na místo, odkud jsou učitelé vynášeni zlomení na těle i na duchu, nastupuje obzvláště nezničitelná Soňa Ticháčková, která si nenechá nic líbit,…

Ano, jsem robot
Píše se rok 2032 a na Měsíci, na osmé translunární dálnici nedaleko kráteru Collin, došlo k události, která odporuje všem fyzikálním zákonům. Co se vlastně stalo, se bude snažit vypátrat zpravodaj agentury Zprávy dne, který bude o svých zjištěních neprodleně informovat …