Obrázek podcastu Klub sebevrahů

Audiokniha Klub sebevrahů

Délka:

2 hod 33 min

Čte:

ladimír Dlouhý

Vydavatel:

Radioservis

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Bridgertonovi IV: Čekanka

Bridgertonovi IV: Čekanka

Další audiokniha z oblíbené série o Bridgertonových. Colina Bridgertona už unavovalo, že ho lidé považují pouze za okouzlujícího hejska. A nejvíc mu vadilo, že všichni hltali klepy z pera lady Whistledownové, která se o něm zmiňovala snad v každém ze svých sloupků. Po n…

Obrázek podcastu Zlaté údolí

Zlaté údolí

Volné pokračování románu Lovci vlků zavádí opět čtenáře do kanadské přírody, mezi odvážné lovce a hledače zlata. V tomto románu uskuteční mladí hrdinové plánovanou cestu za zlatem, naleznou bohaté rýžoviště zlata i tragického majitele tohoto bohatství, starého šíleného …

Obrázek podcastu Zmizení Satoshi Nakamota

Zmizení Satoshi Nakamota

Když v roce 2011 zmizel tvůrce bitcoinu, kterého svět zná pod jménem Satoshi Nakamoto, nastalo ticho, dlouhé a nesnesitelné. Zbyl jenom vzkaz, přání, pár řádků v počítači… Proč se Satoshi už nikdy více neozval a co se tenkrát stalo? Za jednoduchými otázkami vyvstala nek…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 99 - Ondřej Sokol 08.06.2014

100 statečných - Host č. 99 - Ondřej Sokol 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - O. Sokol (herec a režisér)

Obrázek podcastu S povolením zatýkat

S povolením zatýkat

Hlavně nic nepodcenit a nic nevzdávat! Říká se, že každý policista se má deset let učit, deset let pracovat a deset let předávat zkušenosti. Od píky začínal i Martin Baláž, dnes brigádní generál ve výslužbě, který od roku 1991 sloužil jako řadový policista ve Zlíně a na…

Obrázek podcastu Krvavá spása

Krvavá spása

Na Denton se snáší prudký déšť, který vyplaví tělo mladé dívky. Detektiv Josie Quinnová a její tým nemají žádné místo činu, kde by mohli své pátrání začít. Tělo oběti je ale naštěstí dobře zachovalé včetně baseballové nášivky na bundě, kterou má oběť na sobě. Josie nedo…

Obrázek podcastu Jiskra života

Jiskra života

Někdejší odbojný novinář, kterého vězní v německém koncentračním táboře Mellern, už léta nevyslovil své jméno. Slyší pouze na číslo 509, což tomuto zbídačelému třicetikilogramovému kostlivci pomáhá snášet nelidskou trýzeň na těle i na duši. Na jaře 1945, kdy v dálce hřm…

Obrázek podcastu Muži, kteří mě zkazili

Muži, kteří mě zkazili

Pro všechny tragédy, aby viděli, že v tom taky nejsou sami. Pro všechny pěkné a inteligentní holky, aby viděly, že nejen ony to mají v životě těžké. Pro všechny, kteří chápou ironii a sarkasmus. Pro všechny, kteří nechápou ironii a sarkasmus, aby je už konečně pochopili…

Obrázek podcastu Farma paní Láryfáry

Farma paní Láryfáry

Třetí díl řady o paní Láryfáry, která si poradí s každým zlobidlem, protože mu ukáže, jak dovedou nehezké vlastnosti zbytečně kazit radost ze života. Děti občas sužují zákeřné slabosti a záludné choroby, jimiž pak trpí i jejich rodiče. Existuje však snadná pomoc: pobyt …

Obrázek podcastu Znamenitá mrtvola

Znamenitá mrtvola

Neotřelá orwellovská dystopie, která jde ve zkoumání temných hlubin lidské duše až na dřeň. Samec, samice. Bytost. Stvoření. Šlechtěný druh. Speciální maso. Ale ne člověk. Nikdy ne člověk. Svět změnil virus, který znemožnil konzumaci zvířat, lidskou populaci ale nenapad…

Obrázek podcastu Z deníků Robokata 3 – Chybný protokol

Z deníků Robokata 3 – Chybný protokol

Koho by napadlo, že bezcitný stroj na zabíjení bude čelit tolika morálním dilematům? Osvobozený a polidštěný Robokat má novou misi – chce pro doktorku Mensahovou obstarat potřebné důkazy proti skupině Šerosvit, která kvůli vidině zisku neváhala pozabíjet nevinné lidi a …

Obrázek podcastu Prázdniny v Česku

Prázdniny v Česku

Za dobrodružstvím není třeba létat přes půl světa! Stačí procestovat rodný kraj a dobře se dívat. Vydejte se s Ladislavem Ziburou na dvouměsíční jízdu po českých luzích a hájích a připomeňte si, v jak rozmanité a krásné zemi žijeme. Těšit se můžete na cestu plnou zajíma…

Obrázek podcastu Ostré předměty

Ostré předměty

Stěží si představit hrůznější zločin než uškrcení malé holčičky. Zapomenuté missourijské maloměsto Wind Gap se ještě nevzpamatovalo z jedné brutální vraždy, a už je tu další, stejně strašná a nepochopitelná. Proč nevinné dívky? A proč jim vrah vytrhal skoro všechny zuby…

Obrázek podcastu Zakázané ovoce

Zakázané ovoce

Takové jiskření s mužem Annie ještě nezažila – tu chemii, která vám vezme dech a úplně vás pohltí a zaslepí. Tedy až do chvíle, kdy se během večera s přáteli v klubu ocitne tváří v tvář sexy a záhadnému Jackovi. To, co mezi nimi vzplane, ale není pouhá jiskra, je to exp…

Obrázek podcastu Chirurg

Chirurg

Chirurg v příhraniční nemocnici MUDr. Hynek Grábl se ocitl v mrtvém bodě a balancuje se svou neutěšenou profesní i osobní situací. Jeho kariéru špičkového odborníka na pražské klinice uťal opilecký karambol – a následky teď nese nejen on, ale i jeho věčně nespokojená že…

Obrázek podcastu Knížkový pejsek

Knížkový pejsek

Knížkový pejsek, to jsem já, protože bydlím v téhle knížce. Krátké příběhy pro nejmenší vyprávěné Knížkovým pejskem, který spolu s babičkou a kočič-kami bydlí v domečku z převrácené knížky. Všude plno sněhu, modrá obloha, zima až praští. Také to vidíte? Tenký proužek b…

Obrázek podcastu Paradoxy české šlechty

Paradoxy české šlechty

Pozoruhodné osudy zástupců české aristokracie zaznamenal Vladimír Votýpka. Díky němu můžeme tak nahlédnout do rodové historie a také každodenního života několika významných českých aristokratů.Kromě historie jednotlivých rodů popisuje perzekuci šlechty v dobách komunist…

Obrázek podcastu Rapl z Bartolomějský

Rapl z Bartolomějský

A je to tady! Skončila má poslední služba. Naposledy jsem vyšel ze své kanceláře. Pohledem jsem spočinul na malém oválném smaltovém čísle třicet nade dveřmi. Z mosazného rámečku připevněného na zdi jsem vysunul svoji jmenovku, která po léta vymezovala prostor mého králo…

Obrázek podcastu Spejbl versus Dracula

Spejbl versus Dracula

V polovině sedmdesátých let, kdy muzikál byl v našich krajích ještě v plenkách, natočili protagonisté Divadla S+H muzikálovou parodii s hudbou Ivana Štědrého. Snímek byl určen větším dětem a dospělým. V současnosti poznamenané muzikálovou módou je Spejbl versus Dracula …

Obrázek podcastu Stíny cest

Stíny cest

Jaroslav Šindelář, akademický malíř, sochař, restaurátor a pedagog vydal v roce 2024 dvě knihy svých povídek pod názvem Stíny cest I. a Stíny cest II. Audionahrávka Stíny cest je výborem povídek z těchto dvou knih. Obsahuje 38 povídek, autorových postřehů z cest po svět…

Obrázek podcastu Historie psaná šelakem - Pohádky 1929-1946

Historie psaná šelakem - Pohádky 1929-1946

Výběr pohádek pro děti oprašuje historicky cenné snímky vydávané ve zlaté éře šelakových gramodesek, tedy zhruba od počátku třicátých do poloviny čtyřicátých let minulého století. Svou skladbou se pokouší dokumentovat též dobové proměny tohoto posluchačstvem vždy vděčně…

Obrázek podcastu Nejhorší děti na světě 2

Nejhorší děti na světě 2

Svět je plný dětí tak hrozných, že na ně jedna audiokniha rozhodně nestačí. Tihle vejlupci jsou ještě mnohem horšejší než tlupa, kterou vám představil první díl. Tak třeba proti Hubertovi je Otesánek hadr. A Stáza nebo Simon tolik touží po slávě a vítězství, že se neští…

Obrázek podcastu Už hořela, když jsem si do ní lehal

Už hořela, když jsem si do ní lehal

„Jak se to stalo?“ „Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“ Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho pr…

Obrázek podcastu Zelené pahorky africké

Zelené pahorky africké

Člověk loví, dokud žije. Kniha velkého vypravěče, který líčí zážitky lidí uprostřed africké přírody. Vzrušující příhody vášnivého lovce, filozofické úvahy moudrého muže. Nedozírná volná prostranství buše, obrazy pestrobarevné africké krajiny, neodbytné vzrušení lovce …