Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Klára a Slunce

Audiokniha Klára a Slunce

Délka:

9 hod 55 min

Čte:

Klára Suchá

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Hvězdná hora

Hvězdná hora

Příběh nás zavede do mystického království ztraceného uprostřed africké pouště, kam se náš hrdina dostane na počátku boje o trůn, protože vládce Hvězdné hory náhle zemřel a jeho jediná dcera musí učinit životní rozhodnutí.

Obrázek podcastu Záchranná operace

Záchranná operace

První díl nové vzrušující thrillerové série plné napínavé akce a šokujících zvratů. Bývalý agent CIA a dnes operativec na volné noze Ryan Decker se specializuje na záchranu obětí únosů. Když si ho najme vlivná americká senátorka, aby osvobodil její dceru ze spárů obcho

Obrázek podcastu Fico

Fico

Svedectvá takmer troch desiatok kolegov, súputníkov i politických oponentov a rivalov Roberta Fica. Stovky hodín diskusií a desiatky e-mailov s priamymi aktérmi politického života aj expertmi pracujúcimi v zákulisí politických strán a predvolebných kampaní. Stovky hodín

Obrázek podcastu Rozjímání s anděly

Rozjímání s anděly

Nová meditační nahrávka známé psycholožky, léčitelky a muzikoterapeutky PhDr. Miroslavy Maškové 24 andělských meditací doprovázených poetickou relaxační hudbou Jakuba Přibyla - téměř 7 hodin zvukového záznamu pro uvolnění a zklidnění mysli. Titul Rozjímání s anděly nav

Obrázek podcastu Kincl: Rákosníček a hvězdy

Kincl: Rákosníček a hvězdy

Rákosníček spisovatele Jaromíra Kincla a výtvarníka Zdeňka Smetany se díky úspěšnému knižnímu vydání a mimořádné oblibě animovaného televizního seriálu zařadil do plejády večerníčkovských pohádkových postaviček reprezentujících to nejlepší ve svém žánru. Supraphon přich

Obrázek podcastu To nemyslíte vážně, pane Feynmane!

To nemyslíte vážně, pane Feynmane!

Vtipné, zajímavé a mnohdy neuvěřitelné příhody ze studentského, pracovního i osobního života jednoho z největších teoretických fyziků 20. století Richarda P. Feynmana. Byl to muž mnoha zájmů. Kromě své profese ovládal hru na bongo a byl také výborným malířem. Neodpovída

Obrázek podcastu Zahrádkáři aneb Až se jaro zeptá

Zahrádkáři aneb Až se jaro zeptá

Příběh o dvou pošetilých drobných pěstitelích, pánech Jahodovi a Růžičkovi, kteří soupeří nejen v oblasti pěstitelské, ale i milostné. Jejich sousedské furianství však pomalu přeroste ve vážný boj o přízeň půvabné ženy... Původní rozhlasová komedie Michala Lázňovského z

Obrázek podcastu Kolář: Z deníku kocoura Modroočka

Kolář: Z deníku kocoura Modroočka

Něžné a hřejivé vyprávění o malém kocourkovi, který si píše deník o všech zážitcích se "svým člověkem", o objevování okolního světa, o setkáních s přáteli i nepřáteli, vyprávění o tom, kdo je Zelenoočka, Bělovous, Zrzunda, Franta Šramota a hlavně Kiki a také o tom, co s

Obrázek podcastu Balada o pilotovi

Balada o pilotovi

Příběh špičkového pilota RAF a jeho osudné srážky s poválečnou československou realitou. Je březen 1946 a bývalý pilot RAF Karel Balík se chystá v Paříži na jeden ze svých posledních letů v barvách ČSA. Čeká ho velká kariéra u konkurenčních KLM. Praha hlásí ideální podm

Obrázek podcastu Zamilujte se do angličtiny

Zamilujte se do angličtiny

>>Jestli vám někdo někdy tvrdil, třeba i vy sami, že se anglicky stejně nikdy nenaučíte, tak vám lhal! Máme důkaz, že angličtinu zvládne každý, kdo opravdu chce. Takže i vy. # O audioknize Znáte takové ty učitele, kteří umějí předat celé třídě totální nadšení a lásku

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Nezvěstný

Nezvěstný

Nedokončený Kafkův román byl jako celek vydán až po autorově smrti a je fragmentární výpovědí o člověku, který se sám sobě ztrácí v odlidštěném světě...Marek Eben, Miroslav Donutil, Jaroslava Adamová, Alois Švehlík a další. Režie Markéta Jahodová. (1994)

Obrázek podcastu Pýcha a předsudek

Pýcha a předsudek

Dramatizace slavného románu, známého také z nedávné filmové verze, který s ironickým podtextem líčí život na anglickém venkově konce 18. století, tamní rodinné vztahy a neutuchající snahy matek najít pro své dcery vhodné ženichy. Vhodný ženich je takový, který oplývá b

Obrázek podcastu Zelenskyj

Zelenskyj

Audiokniha Zelenskyj ponúka intímny portrét prezidenta, ktorý sa z herca a komika zmenil na symbol odolnosti. Jej autor, Simon Shuster, korešpondent časopisu Time zaznamenáva život Volodymyra Zelenského od čias, keď vystupoval v zábavných programoch, až po blatisté záko

Obrázek podcastu Dobré a ještě lepší jitro + bonus

Dobré a ještě lepší jitro + bonus

František Nepil připravoval pro Československý rozhlas počátkem osmdesátých let ranní sloupky, jimiž motivoval posluchače pro krásně prožitý následující den. Výběr z těchto jeho pětiminutových glos a úvah vychází pod názvem rubriky, v níž každé pondělí oslovoval velkou

Obrázek podcastu Můjváclav

Můjváclav

S poněkud neobvyklým názvem Můjváclav představuje slavná herečka a operní pěvkyně Soňa Červená nástrojařského vynálezce a zakladatele královéhradecké továrny hudebních nástrojů, svého praděda Václava Františka Červeného. Z pětidílné četby na pokračování se dozvíme o rod

Obrázek podcastu Madynka zachránkyně

Madynka zachránkyně

Trochu nezkrotnou a velmi podnikavou holčičku už možná znáte z první stejnojmenné knížky. Madynka vás opět nezklame - stále srší nápady a hned je uskutečňuje za horlivé asistence mladší sestřičky Lízy. A protože má dobré srdce i smysl pro spravedlnost, zachraňuje své bl

Obrázek podcastu Dobrá práce, Jeevesi

Dobrá práce, Jeevesi

Bertieho Woostera neustále zbavují klidu blázniviny přátel a příbuzných. Ať už se jedná o náhlá citová vzplanutí jeho přítele Tuppyho či strýce George, nezbednosti bratránka Thomase, nápad Bobbie Wickhamové darovat psíka tety Agáty synkovi amerického impresária nebo srd

Obrázek podcastu Halas: Ženy

Halas: Ženy

Z komentáře k původnímu LP albu 1118 2988 vydanému Supraphonem v roce 1982 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Snad že svou matku ztratil už v osmi letech, snad že mu stále více časem chyběla a pořád ji hledal, její doteky, které "jsou na všem", barvy a linie, "aby s

Obrázek podcastu Worldrunner: Štvanci

Worldrunner: Štvanci

"Worldrunner #2 Může tým poskládaný z úhlavních nepřátel a rivalů fungovat a dokonce zvítězit? To se Tim a jeho přátelé (i nepřátelé) brzy dozvědí. Postoupili totiž do finálového kola největšího runnerského závodu kolem celého světa, který se vysílá živě a jehož hlavní

Obrázek podcastu Národní umělec Zdeněk Štěpánek

Národní umělec Zdeněk Štěpánek

Z komentáře Zdeňka Štěpánka (resp. citace z jeho knihy Vzpomínky) k původnímu LP 1218 0551 "Zdeněk Štěpánek" vydanému v Supraphonu v roce 1976 a nyní vydávanému poprvé digitálně: Někdy se mi stávalo, nejčastěji v noci, když jsem byl ve varně lihovaru sám a čerpal vodu,

Obrázek podcastu Na ostřích čepelí II.

Na ostřích čepelí II.

Dokončení románu „Na ostřích čepelí.“ Drsný bojovník Koniáš opět v akci. S karavanou na cestě plné krve, bitev a zabíjení. Velkolepé bitvy, barvitě vylíčené souboje, množství dějových zvratů – a monumentální závěr jednoho z největších příběhů české fantasy. To vše na vá

Obrázek podcastu Mne soudila noc

Mne soudila noc

Rozhlasová dramatizace prvotiny spisovatelky a lékařky Valji Stýblové s Ivanem Trojanem a Jiřím Langmajerem v hlavních rolích. V prvním dvojčísle Literárních novin z roku 1949 vyšel Stýblové úryvek z prózy Mne soudila noc, s níž uspěla v literární soutěži nakladatelstv

Obrázek podcastu Česká umělecká próza

Česká umělecká próza

Z komentáře Václava Kamelského k původnímu titulu DV 15133 "Česká umělecká próza" vydanému v Supraphonu v roce 1961 a nyní vydávanému poprvé digitálně: Úsilí o živou literární výchovu spjatou se životem vyvolalo potřebu bohatšího fondu základních pomůcek. Patří mezi ně

Obrázek podcastu Bídníci

Bídníci

K romantickému příběhu o bývalém galejníkovi, který zbohatne a pomáhá svým přátelům, se vracejí nové a nové generace čtenářů, kteří spolu s Hugovými hrdiny prožívají jeden z nejkrásnějších příběhů o utrpení a lásce, jaký kdy byl napsán. Sledujme tedy po letech znovu dob