Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kazatel

Audiokniha Kazatel

Délka:

13 hod 22 min

Čte:

Jindřich Zřídkaveselý

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Holky to chtěj taky

Holky to chtěj taky

Z „rodina, nebo kariéra“ se během let stalo „rodina a kariéra“. Ale… Ženy žijí v době plné rozporů. Na jedné straně naše předchůdkyně vydobyly práva, o kterých si před lety mohly nechat jen zdát. Na straně druhé ale emancipace vlivem politiky a historických událostí zůs

Obrázek podcastu Pohádky o mašinkách

Pohádky o mašinkách

Pohádky o mašinkách připomínají krásným jazykem Devatero pohádek Karla Čapka a staly se klasickou literaturou české tvorby pro děti. Mašinky prožívají veselé i smutné příhody, radosti i smutky. Darebné kousky nejvyššího pana železničáře a černokněžníka Zababy v potu tvá

Obrázek podcastu Bratrstvo Kniha druhá - Nájezdníci

Bratrstvo Kniha druhá - Nájezdníci

Hal a bratrstvo Volavek se vydávají pronásledovat Zavaka a jeho loď s drahocenným nákladem. Zastihne je však blížící se zima, a tak musejí vyhledat útočiště, aby přečkali mrazivé roční období. Během něj budou mít spoustu času vymyslet nějaký plán. Dokážou ale najít pirá

Obrázek podcastu Už teď mi chybíš

Už teď mi chybíš

Kdo vám kdy v životě nejvíc chyběl? Třináct renomovaných autorek a autorů napsalo povídky o tom, jak bolestně nám může scházet ten, koho jsme velmi milovali, ale pak ho vlivem osudových okolností ztratili – ať to byl manžel, milenec, učitel či rodič – a s jakou intenzit

Obrázek podcastu NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 3 - O troch priadkach & Obušok, z vrecka von! & Jabloňová panna

NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 3 - O troch priadkach & Obušok, z vrecka von! & Jabloňová panna

O troch priadkach, Obušok, z vrecka von!, Jabloňová panna - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.

Obrázek podcastu Šarlatové písmeno

Šarlatové písmeno

Slavný román Šarlatové písmeno vyšel poprvé v roce 1850. Jeho autor americký spisovatel Nathaniel Hawthorne v něm své čtenáře zavádí do Nové Anglie 17. století a vypráví příběh ženy, která odmítá říct jméno otce svého nemanželského dítěte a je veřejně odsouzena. Osoby

Obrázek podcastu Nešpor: Kudy do pohody

Nešpor: Kudy do pohody

Kniha "Kudy do pohody" získala ocenění "Český Bestseller" v kategorii "Zdraví & životní styl". Nyní nově vychází v audioknižní podobě. Audiokniha známého lékaře MUDr. Karla Nešpora, kterou namluvil společně s herečkou Terezou Bebarovou, ukazuje cestu přímo "do pohody".

Obrázek podcastu Macourek: Mach a Šebestová v historii

Macourek: Mach a Šebestová v historii

V nahrávce, která rychle následuje první knižní vydání, se v dalším pokračování příběhů dvou proslulých žáků 3. B můžeme zaposlouchat do jejich nových úžasných a neslýchaných dobrodružství. Díky kouzelnému sluchátku prožívají Mach se Šebestovou, co se jim zlíbí. Cestují

Obrázek podcastu Bubáci a hastrmani

Bubáci a hastrmani

Veselé vyprávění Josefa Lady o hastrmanu Brčálovi a strašidlu Mulisákovi a o jejich radostech i starostech s výchovou potomků Pulce a Bubáčka. Autor oživil humorné příběhy zasazením do rodného kraje okolo Hrusic, plného malebných rybníčků a hlubokých lesů. V rozhlasov

Obrázek podcastu Vánoční povídky

Vánoční povídky

Tento nejpopulárnější představitel viktoriánského románu, nekorunovaný král anglických vypravěčů, psal pro rozptýlení mezi rozsáhlými díly také povídky. Zvolili jsme ty nejoblíbenější – s vánoční tematikou.: Vánoční Koleda, Zvony. Není jistě náhodou, že se tyto dva příb

Obrázek podcastu Pohádky

Pohádky

Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky vyprávěné i dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost!

Obrázek podcastu České pohádky Karla Jaromíra Erbena

České pohádky Karla Jaromíra Erbena

Karel Jaromír Erben, jeden z našich předních pohádkářů a také sběratelů lidové slovesnosti, zaznamenával pohádkové příběhy, které si vyprávěli lidé na venkově. Vyprávěli mu je pastýři, ženy na polích, požádal i své přátele, aby mu pomáhali sbírat lidové příběhy, pohádky

Obrázek podcastu Přepište svůj příběh

Přepište svůj příběh

Benjamin Hardy boří zažité mýty o osobnosti a nabízí odvážné strategie pro osobní transformaci. V knize Přepište svůj příběh čerpá z psychologických poznatků a vyvrací zažitou, avšak mylnou představu, že osobnost je vrozená a neměnná. Podle autora nemáme své „skutečné j

Obrázek podcastu Václav Havel

Václav Havel

Václav Havel znal spisovatelku Edu Kriseovou z disentu. Prožila s ním nejbouřlivější revoluční týdny a stala se nejprve jeho poradkyní a potom ředitelkou Odboru stížností a milostí na Pražském hradě. To, co se dělo tenkrát, se už nikdy nebude opakovat: vlády se chopili

Obrázek podcastu Neotevřené dopisy

Neotevřené dopisy

Dyť já jsem taky nebyla svatá… „Tak vás opravdu zajímá můj život? Ale dyť ten nebyl vůbec zajímavej, mně se dělo akorát to, co se tady dělo všem ostatním,“ diví se paní Alena, že někdo stojí o její vzpomínky. Zbytečně skromná protagonistka Neotevřených dopisů, inspirova

Obrázek podcastu Strážci země

Strážci země

Olaw, jeden ze strážců Země, byl probuzen ze sladkého spánku v kmeni svého modřínu. Dozvěděl se, že jeden z dalších strážců není k nalezení, a jeho vždy usměvavý obličej se zachmuřil. V podobě puštíka se okamžitě rozletěl k městu. Divočina i zvěř kolem něj však začaly m

Obrázek podcastu Malý velký muž

Malý velký muž

„Jako obvykle jsem měl největší problém rozhodnout se, jestli jsem běloch, nebo indián…“ Když jejich karavanu na cestě do žírné Kalifornie roku 1852 přepadnou Čejeni a zmasakrují ji, nezbývá malému Jacku Crabbovi než přidružit se k jejich kmeni. Adoptivní rodiče, náčeln

Obrázek podcastu Pohádky I. O Krásce a Netvorovi

Pohádky I. O Krásce a Netvorovi

Pohádka, která vaše děti naučí, že se nemají řídit pouze krásou těla, ale i krásou duše.

Obrázek podcastu Zázračná imunita

Zázračná imunita

>>„Silné i slabé stránky našeho imunitního systému vám Richtelova kniha předvede na zdravotních obtížích čtyř skutečných lidí. Pomůže vám pochopit, jak tenhle úžasně komplexní systém funguje – a jak složitá a choulostivá rozhodnutí před ním dennodenně stojí.“ — Bill Gat

Obrázek podcastu Ženy z Cínové hory

Ženy z Cínové hory

Krev, moc, ale také zlo, které je po desetiletí pronásleduje, spojuje tři generace žen z temného a zapomenutého koutu Ameriky. Vysoko v kopcích Ozark leží osamocené městečko Cínová Hora. Všude je odsud daleko. Říká se, že právě proto si některé místní ženy dokázaly ucho

Obrázek podcastu Ona, oni a já

Ona, oni a já

Vítejte ve světě, ve kterém není místo pro špatnou náladu a kde se nakonec vše v dobré obrátí! Mladík z dobře situované rodiny, s břitkým humorem a zálibou v krásných ženách, se za účelem bližšího seznámení s (další) půvabnou dívkou nechává najmout na místo vychovatele

Obrázek podcastu Indigová realita

Indigová realita

Indigová realita je volným pokračováním knihy Indigový svět. Účinné techniky a praktiky vedoucí k osobnímu a duchovnímu růstu Hlavním tématem knihy je spirituální a osobní rozvoj. Ve společnosti panuje hlad po účinných technikách a praktikách vedoucích k osobnímu a duch

Obrázek podcastu Pane, nauč nás modlit se

Pane, nauč nás modlit se

Pane, nauč nás modlit se - audiokniha s náboženskou tematikou, kterou předčítá Mons. Josef Hrdlička. Mons. Josef Hrdlička se ke svému kněžskému poslání nevypracovával lehce. Ukončil střední školu a kvůli svému náboženskému přesvědčení pracoval jako pomocný dělník v Adam

Obrázek podcastu Moja, Tatu a tiplíci

Moja, Tatu a tiplíci

Hrdinové těchto příběhů jsou skuteční a jejich příběhy se odehrály - nebo se mohly odehrát. S Mojou a Tatuem, jejich maminkou Kidživu, tátou Richardem, "babičkou" Kambou a tetičkou Šindou se můžete setkat v pražské zoologické zahradě. Další titul projektu Odhalení.